Opis

LG 48 “(122 cm) pametni OLED televizor 4K HDR 4K
OLED48A13LA
  • Zakaj izbrati LG OLED?
  • Okolju prijazen zaslon, okolju prijazen OLED
  • OLED Design, OLED Cinema, OLED Gaming, OLED Sport
  • α7 4. generacija 4K AI procesorja
  • ThinQ AI
Zabavajte se v novi luči s pikami ‘SAMO LIT’!
V zadovoljstvo mi je gledati televizor LG OLED. Samoosvetljujoče slikovne pike “SAMO LIT” vam zagotavljajo resnično osupljivo kakovost slike in veliko novih možnosti oblikovanja, skupaj z najnovejšimi najsodobnejšimi tehnologijami, da doživite še nikoli viden čudež. Vse, kar vam je všeč na televiziji – na vse načine obogateno.
Zakaj OLED ni primerljiv z ničemer?
Odgovor lahko najdemo v samoosvetljujočih pikah ‘SAMO LIT’. S samostojno tehnologijo zaslona bo izkušnja gledanja popolnoma drugačna. Za razliko od LED televizorjev, ki jih omejuje potreba po ločeni osvetlitvi ozadja, televizorji LG OLED zagotavljajo izjemno realistično sliko in edinstven dizajn.
* Simulirani posnetki zaslona.
Samoosvetljujoče pike ‘SAMO-LIT’.
100 milijonov razlogov, zakaj imamo radi OLED.
Kar zadeva kakovost slike, OLED brez težav pusti LED za seboj. Razlog za to je, da OLED vsebuje milijone samoosvetljujočih slikovnih pik “SAMO LIT”, ki lahko prikažejo popolne črne in natančne barve. Rezultat je izjemna izkušnja gledanja televizije.
  • Neskončen kontrast
    OLED tapne LED.
    Poenostavljeno povedano, OLED ima na milijone samoosvetljujočih pik „SAMO-LIT“, ki jih je mogoče vklopiti in izklopiti posamezno, kar zagotavlja prikaz popolne črne in neskončnega kontrasta. Črna je boljša od mini LED in LED televizorjev. Z eno besedo, ne glede na to, koliko tisoč osvetlitev ozadja imajo, bodo LED televizorji vedno ostali v senci OLED.
100% zvestoba barv
Z OLED barve oživijo.
Svetovna testna agencija, imenovana Intertek, je potrdila, da imajo LG OLED zasloni 100-odstotno zvestobo barv. To pomeni, da so barve na zaslonu popolnoma enake barvam na izvirni sliki. Tako lahko vidite vse, kot so sanjali ustvarjalci.
* Barvna natančnost določa, ali barvna natančnost zaslona izpolnjuje zahteve Delta E ≦ 2 za 125 barvnih vzorcev.
** Certifikacija 83-palčnega LG OLED zaslona se pričakuje v prvi polovici leta 2021.
LG OLED TV.
Pogled, ki ga ne boste našli nikjer drugje.
Če želite televizor, ki ga ni mogoče primerjati z ničemer drugim, vam ni treba iskati dlje. Televizor LG OLED je hkrati umetniško delo, kino z velikimi zasloni, prehod v svet iger na srečo in prostor v prvi vrsti največjih športnih dogodkov. Vse, kar želite od televizorja.
OLED Design
Neverjetne oblike zahvaljujoč inovacijam.
Televizorji LG OLED na novo opredeljujejo, kako naj bo televizor videti. Njihova neverjetno tanka oblika vam jemlje dih – popolnoma dopolnjujejo opremo vašega doma.
Kino OLED
In dobitnik nagrade “Najboljši film” …
LG OLED TV s svojo izjemno ostro sliko zagotavlja zmogljivosti na vseh televizorjih, ki si zaslužijo nagrado. Poleg tega si lahko s popolno črno in 100-odstotno zvestobo barv ogledate filme, kakršne so bili zasnovani.
* Potrebna je naročnina na pretočno predvajanje interneta.
** Apple, logotip Apple in Apple TV so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah.
*** Potrebna je naročnina na Apple TV +.
**** Podprte storitve se lahko razlikujejo glede na državo.
Dolby Vision IQ in Dolby Atmos
Preoblikovanje televizijske izkušnje.
Dolby Vision IQ inteligentno prilagodi nastavitve zaslona glede na zvrst vsebine in okoliške svetlobne pogoje, Dolby Atmos pa ponuja večdimenzionalni prostorski zvok – kombinacija, ki vam daje osupljivo kinematografsko izkušnjo!
* Simulirani posnetki zaslona.
FILMMAKER MODE ™
Ideja režiserjev zaživi.
FILMMAKER MODE ™ izklopi glajenje gibanja in druge načine obdelave videa ter ohrani prvotno razmerje stranic, barve in hitrost sličic. Natančno reproducira izvirne režiserjeve ideje, tako da lahko v filmu uživate toliko, kot so ustvarjalci nameravali.
HDR 10 Pro
Uživajte v vsaki podrobnosti!
LG-jeva lastna tehnologija dinamičnega barvnega razpona HDR 10 Pro natančno prilagodi svetlost za izboljšanje barv, razkrije vse majhne podrobnosti in vsakič prinese resnične ostre slike – in celo okrepi celo običajno vsebino HDR. Zdaj si lahko ogledate vse svoje najljubše filme in oddaje v svetlejših in polnejših barvah, od začetka do konca.
OLED igre.
Zmaga na tekmovanju.
S hitrim odzivnim časom LG OLED TV in najnovejšimi igralnimi funkcijami lahko prevzamete vodilno vlogo v igri in poskrbite za bolj gladko igralno izkušnjo. To je IDEAL TV za vašo igro.
Najnovejše specifikacije iger
Igrajte na najvišji ravni!
Televizorji LG OLED imajo odzivni čas 1 ms, podpora tehnologijam ALLM in eARC pa je zagotovljena tudi z uporabo najnovejših specifikacij HDMI 2.1. Te najnovejše funkcije vam omogočajo prikaz hitro premikajoče se vsebine v višji ločljivosti in gladki, sinhronizirani grafiki, kar vam daje veliko bolj realistično izkušnjo, hkrati pa povečuje vaše možnosti za zmago.
Game Optimizer
Nikoli ni videl ravni nadzora.
Z Game Optimizerjem so vse nastavitve iger na voljo na enem mestu. Samodejno prilagodi sliko in optimizira grafiko in vidnost za prijetnejše igralne izkušnje, ne glede na to, katero igro igrate.
OLED Sport
TV iz druge lige.
LG OLED TV prikazuje vsak športni dogodek v celoti. Hitri prizori, neprekinjeni gibi vam jemljejo dih – izkušnja je kot gledanje najboljših tekem iz prve vrste.
Športni alarm
Ne zamudite tekem svoje najljubše ekipe!
Sports Alert pošilja obvestila pred, med in po tekmah. Ni vam več treba skrbeti, ali boste zaostajali na velikih tekmah svojih najljubših ekip, tudi če gledate samo druge vsebine.
* Možnosti uporabe se lahko razlikujejo glede na državo
Bluetooth pripravljen za prostorski zvok
Prednost urejenega doma.
Zvočnike Bluetooth lahko enostavno povežete s televizorjem za resnično brezžično zvočno izkušnjo. Vsak zvok se zdi bogatejši in bolj življenjski, zato lahko vzdušje velike tekme ponese po vaši dnevni sobi.
* Zvočnike lahko kupite ločeno.
α7 4. generacija AI procesorja 4K
Pravi pametni center.
Televizijski center LG OLED A1 poganja α7 4. generacije AI procesor 4K. Ta čip uporablja algoritme poglobljenega učenja za analizo in optimizacijo vsebine. Vsa natančna nastavitev slike in zvoka se izvede samodejno, zato je vse, kar si ogledate, osupljiva izkušnja.
* Simulirani posnetki zaslona.
Slika AI
Pravi profesionalec.
Z ogromno bazo podatkov z več kot enim milijonom vizualnih podatkovnih točk algoritem poglobljenega učenja prepozna vsebino, odstrani šum in optimizira kakovost slike. Poleg tega nova funkcija prepoznavanja scene analizira vrsto prikazane scene in ustrezno izboljša sliko.
LG OLED.
Za nas je pomembna širša slika.
LG OLED televizorji so za vas in okolje varnejši od LED televizorjev. Ker naši televizorji uporabljajo samoosvetljujoče slikovne pike, so okolju prijaznejši, če jih gledajo dlje časa. LG OLED plošče so prav tako prepoznane kot okolju prijazne, saj imajo manjše tveganje za nevarne emisije.
AI zvok
Zvok povzdignjen na profesionalno raven.
Procesor se uči iz več kot 17 milijonov zvočnih podatkovnih točk in prepozna zvoke, učinke in frekvence, tako da lahko zvok po žanru optimizirate za še bolj zabavno izkušnjo.
Okolju prijazen zaslon
Televizor, ki je varnejši za oči
LG OLED je certificiran brez vibracij in ima zaslon z modro svetlobo, ki ne predstavlja fotobiološke nevarnosti za oko. Tega ne moremo trditi za LED televizorje, ki vibrirajo in oddajajo veliko modre svetlobe. Zato se usedite, spustite in uživajte v razgledu.
* Funkcija brez vibracij, optimizirana za privzete nastavitve Uporabniki, ki vklopijo OLED Motion ali OLED Motion Pro, lahko občutijo vibracije.
** OLED plošče imajo certifikat “Eye Comfort Display”.
Okolju prijazen OLED
Skrb prihaja iz naše narave.
LG OLED televizorji so uradno okolju prijazni. LED televizorji so varnejši, ker nimajo ločene osvetlitve ozadja, izdelani so iz manj plastike in nevarnih materialov in je manj verjetno, da bodo v prostor oddajali onesnaževala zraka.
* Televizijske plošče LG OLED imajo certifikat SGS Eco-Product.
ThinQ AI
Pravi asistent.
LG ThinQ je tu, da popelje vašo TV izkušnjo na najvišjo raven. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in z glasom upravljajte televizor; poleg tega pa popolnoma nova domača stran zagotavlja udobje in nadzor.
Nov dom
Z njim enostavno ravnajte!
Časi, ko ste morali neskončno iskati novo vsebino in stare priljubljene, so minili. Domačo stran smo preoblikovali tako, da na enem mestu najde vse vsebine, ki jih želite videti. Uživajte v prilagojenih priporočilih o vsebini, ki temeljijo na do zdaj videnem, bliskovitem dostopu do različnih vsebin in še lažjem nadzoru povezanih naprav.
Nov daljinski upravljalnik Magic
To je bolj kot čarobna palica.
Preoblikovan, ergonomsko zasnovan daljinski upravljalnik Magic Remote z zaznavanjem gibanja je enostaven za držanje in s sistemom za pomikanje s kazalcem lahko hitreje iščete. Z vgrajeno umetno inteligenco lahko preprosto dostopate do storitev, medtem ko s pritiskom na gumb dostopate do večjih ponudnikov vsebin. Poleg vsega je na voljo celo funkcija ‘Magic Tap’; s tem novim trikom lahko telefon povežete s televizorjem.
Glasovni nadzor
Središče udobja.
S prepoznavanjem preprostih glasovnih ukazov vam LG ThinQ omogoča nadzor in upravljanje naprav, ki podpirajo IoT, v vašem domu. * OLED-televizor LG lahko nadzirate z glasom in tako omogočite hitrejši dostop do zabave.
* Podprti meniji in programi se lahko razlikujejo glede na državo.
** Prikazani meniji se lahko razlikujejo glede na datum izdaje.
*** Razpoložljivost glasovnih ukazov se lahko razlikuje glede na izdelek in državo.
* Ta izdelek ne vključuje antene ali kabla za priključitev antene ali zunanjih naprav.
Zabava
Vse vaše priljubljene na enem mestu.
Dostopate lahko do Apple TV, Netflix, HBO Go in drugih vsebin. Izbirajte med najnovejšimi filmi, serijami in dokumentarci – vse na enem mestu.
Energijski razred G
Energieverbrauch im Standardmodus (SDR) pro 1000h (kWh) SDR: Bilddarstellung mit Standardkontrast 74
Energieeffizienzklasse im HDR-Modus G
Energieverbrauch im HDR-Modus pro 1000h (kWh) HDR: Bilddarstellung mit sehr hohem Kontrast 131
Bildschirmdiagonale in cm, Zoll 121cm, 48″
Horizontale und vertikale Auflösung (Pixel) 3840×2160
Geräteabmessungen (HxBxT) in cm 61,8 x 107,1 x 4,69
Vrsta zaslona OLED-TV
Format 16:9
DVB-S2 Sprejemnik da
DVB-C sprejemnik da
DVB-T2 Tuner Ja
CI Slot + da
Število HDMI vhodov 3
video povezava 3x HDMI
avdio povezava Simplink (HDMI CEC), eARC (enhanced Audio Return Channel)(HDMI 3), SPDIF (Optischer Digital Ausgang), Ausgang Kopfhörer/Line-out
druge povezave 2x USB, LAN, CI Slot, 2x RF Eingang
WLAN Ja (802.11ac)
Musikleistung in Watt 20
Höhe inkl. Standfuß in cm 67,9
Tiefe inkl. Standfuß in cm 27,1
Teža s stojalom v kg 15,3
Teža v kg 15
Barva črna
Garancija 2 leti

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

48