Opis

LG B1 55-palčni 4K pametni OLED televizor
OLED55B13LA
 • Zakaj izbrati LG OLED?
 • Okolju prijazen zaslon, okolju prijazen OLED
 • OLED Design, OLED Cinema, OLED Gaming, OLED Sport
 • α7 4. generacija AI 4K procesorja
 • ThinQ AI
Zakaj OLED ni primerljiv z ničemer?
Odgovor lahko najdemo v samoosvetljujočih pikah “SAMO LIT”. S samostojno tehnologijo zaslona bo izkušnja gledanja popolnoma drugačna. Za razliko od LED televizorjev, ki jih omejuje potreba po ločeni osvetlitvi ozadja, televizorji LG OLED zagotavljajo izjemno realistično sliko in edinstven dizajn.
* Simulirani posnetki zaslona.
Zabavajte se v novi luči s pikami ‘SAMO LIT’!
V zadovoljstvo mi je gledati televizor LG OLED. Samoosvetljujoče slikovne pike “SAMO LIT” vam dajo resnično osupljivo kakovost slike in veliko novih možnosti oblikovanja, skupaj z najnovejšimi najsodobnejšimi tehnologijami, da doživite še nikoli viden čudež. Vse, kar vam je všeč na televiziji – na vse načine obogateno.
Samoosvetljujoče pike ‘SAMO LIT’. 100 milijonov razlogov, zakaj imamo radi OLED.
Kar zadeva kakovost slike, OLED enostavno pusti LED za seboj. Razlog za to je, da OLED vsebuje na milijone samoosvetljujočih pik „SAMO LIT“, ki lahko prikažejo popolne črne in natančne barve. Rezultat je izjemna izkušnja gledanja televizije.
 • Neskončen kontrast
  OLED tapne LED.
  Poenostavljeno povedano, OLED ima na milijone samoosvetljujočih pik „SAMO LIT“, ki jih je mogoče vklopiti in izklopiti posamično, kar zagotavlja prikaz popolne črne in neskončnega kontrasta. Črna je boljša od mini LED in LED televizorjev. Z eno besedo, ne glede na to, koliko tisoč osvetlitev ozadja imajo, bodo LED televizorji vedno ostali v senci OLED.
100% zvestoba barv
Z OLED barve oživijo.
Svetovna testna agencija, imenovana Intertek, je potrdila, da so zasloni LG OLED 100-odstotno natančni. To pomeni, da so barve na zaslonu popolnoma enake barvam na izvirni sliki. Tako lahko vidite vse, kot so sanjali ustvarjalci.
* Barvna natančnost določa, ali barvna natančnost zaslona izpolnjuje zahteve Delta E ≦ 2 za 125 barvnih vzorcev.
** Certifikacija 83-palčnega LG OLED zaslona se pričakuje v prvi polovici leta 2021.
LG OLED TV. Pogled, ki ga ne boste našli nikjer drugje.
Če želite televizor, ki ga ni mogoče primerjati z ničemer drugim, vam ni treba iskati dlje. LG OLED TV je hkrati umetniško delo, kino z velikim zaslonom, prehod v svet iger na srečo in prostor v prvi vrsti največjih športnih dogodkov. Vse, kar želite od televizorja.
* Potrebna je naročnina na Disney +
OLED Design
Neverjetne oblike zahvaljujoč inovacijam.
Televizorji LG OLED na novo opredeljujejo, kako naj bo televizor videti. Njihova neverjetno tanka oblika vam jemlje dih – popolnoma dopolnjujejo opremo vašega doma.
 • Stojalo za galerijo
  Povsod ostane na svojem mestu.
  Slikovita umetniška dela ne morejo imeti več prostora le na steni. S stojalom za galerijo lahko televizor postavite kjer koli na prostem in svoj dom spremenite v galerijo.
* Stojalo za galerijo lahko kupite ločeno.
Kino OLED
In dobitnik nagrade “Najboljši film” …
LG OLED TV s svojo izjemno ostro sliko zagotavlja zmogljivosti na vseh televizorjih, ki si zaslužijo nagrado. Poleg tega si lahko s popolno črno in 100-odstotno zvestobo barv ogledate filme, kakršne so bili zasnovani.
* Potrebna je naročnina na Disney +
Zabava
Vse vaše priljubljene na enem mestu.
Dostopate lahko do Apple TV, Netflix, HBO Go in drugih vsebin. Izbirajte med najnovejšimi filmi, serijami in dokumentarci – vse na enem mestu.
* Potrebna je naročnina na Netflix.
** Apple, logotip Apple in Apple TV so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah.
*** Podprte storitve se lahko razlikujejo glede na državo.

* Simulirani posnetki zaslona.
Dolby Vision IQ in Dolby Atmos
Preoblikovanje televizijske izkušnje.
Dolby Vision IQ inteligentno prilagodi nastavitve zaslona glede na zvrst vsebine in svetlobne pogoje, medtem ko Dolby Atmos ponuja večdimenzionalni prostorski zvok – kombinacija, ki vam daje osupljivo kinematografsko izkušnjo!
FILMMAKER MODE ™
Ideja režiserjev zaživi.
FILMMAKER MODE ™ izklopi glajenje gibanja in druge načine obdelave videa ter ohrani prvotno razmerje stranic, barve in hitrost sličic. Natančno reproducira izvirne režiserjeve ideje, tako da lahko v filmu uživate toliko, kot so ustvarjalci nameravali.
HDR 10 Pro
Uživajte v vsaki podrobnosti!
LG-jeva lastniška tehnologija dinamičnega razpona HDR 10 Pro natančno prilagodi svetlost za izboljšanje barv, razkrije vse majhne podrobnosti in vsakič prinese resnične ostre slike – in celo okrepi celo običajno vsebino HDR. Zdaj si lahko ogledate vse svoje najljubše filme in oddaje v svetlejših in polnejših barvah, od začetka do konca.
OLED igre. Zmaga na tekmovanju.
S hitrim odzivnim časom LG OLED TV in najnovejšimi igralnimi funkcijami lahko prevzamete vodilno vlogo v igri, zaslon s 120 Hz pa vam zagotavlja bolj gladko igralno izkušnjo. To je IDEAL TV za vašo igro.
Partnerstvo z vodilnimi na trgu v igralniški industriji
Nepremagljiva kombinacija.
LG še naprej sodeluje z vodilnimi tržnimi podjetji za zagotavljanje najboljše možne igralne izkušnje. Sodelujemo z NVIDIA in AMD, zaradi česar je LG OLED edini televizor s certifikatom, ki je združljiv s tehnologijama G-SYNC in AMD FreeSync ™ Premium. Podpiramo tudi tehnologijo AMD FreeSync. Poleg tega smo združili moči z Xboxom in postali uradni televizijski partnerji za konzolo Xbox Series X, da v celoti izkoristimo naslednjo generacijo iger. Če k temu dodamo še očarljivo kakovost slike in izjemno hiter odzivni čas OLED, je vsakič zagotovljena najboljša možna igralna izkušnja.
Najnovejše specifikacije iger
Igrajte na najvišji ravni!
Televizorji LG OLED imajo odzivni čas 1 ms, podpora za tehnologije VRR, ALLM in eARC pa se izvaja tudi z uporabo najnovejših specifikacij HDMI 2.1. Te najnovejše funkcije omogočajo prikaz hitro premikajoče se vsebine v višji ločljivosti in gladki, sinhronizirani grafiki, kar vam daje veliko bolj realistično izkušnjo, hkrati pa povečuje vaše možnosti za zmago.
Game Optimizer
Nikoli ni videl ravni nadzora.
Z Game Optimizerjem so vse nastavitve iger na voljo na enem mestu. Samodejno prilagodi sliko ter optimizira grafiko in vidnost za prijetnejše igralne izkušnje, ne glede na to, katero igro igrate. Hkrati lahko vklopite tehnologiji NVIDIA G-SYNC in AMD FreeSync, zaradi česar bo vsaka igra ostrejša in bolj gladka , z manj zamude, jecljanje in pretrganje.
OLED Sport
TV iz druge lige.
LG OLED TV prikazuje vsak športni dogodek v celoti. Hitri prizori, neprekinjeni gibi vam jemljejo dih – izkušnja je kot gledanje najboljših tekem iz prve vrste.

* Simulirani posnetki zaslona.
OLED Motion Pro
Takšnega gibanja še ni videl.
Izboljšana tehnologija nadzora gibanja zmanjšuje zamegljenost zaradi hitrih gibov, kar ima za posledico bolj gladko akcijo in ostrejšo sliko za izkušnjo gledalcev. Na vsaki tekmi ste lahko priča hitrim in finim podrobnostim, tudi pri hitrih športih.
Športni alarm
Ne zamudite tekem svoje najljubše ekipe!
Sports Alert pošilja obvestila pred, med in po tekmah. Ni vam več treba skrbeti, ali boste zamudili velike tekme svojih najljubših ekip, tudi če gledate samo druge vsebine.
* Možnosti uporabe se lahko razlikujejo glede na državo
Bluetooth pripravljen za prostorski zvok
Prednost urejenega doma.
Zvočnike Bluetooth lahko enostavno povežete s televizorjem za resnično brezžično zvočno izkušnjo. Vsak zvok se zdi bogatejši in bolj življenjski, zato lahko vzdušje velike tekme ponese po vaši dnevni sobi.
* Zvočnike lahko kupite ločeno.
α7 4. generacija AI 4K procesorja
Pravi pametni center.
Jedro LG OLED TV B1 je procesor α7 4. generacije AI 4K. Ta naraščajoči čip uporablja algoritme poglobljenega učenja za analizo in optimizacijo vsebine. Vsa natančna nastavitev slike in zvoka se izvede samodejno, zato je vse, kar si ogledate, osupljiva izkušnja.
* Simulirani posnetki zaslona.
Slika AI
Tako izgleda strokovnjak.
Z ogromno bazo podatkov z več kot enim milijonom vizualnih podatkovnih točk algoritem poglobljenega učenja prepozna vsebino, odstrani šum in optimizira kakovost slike.
AI zvok
Zvok povzdignjen na profesionalno raven
Procesor se uči iz več kot 17 milijonov zvočnih podatkovnih točk in prepozna zvoke, učinke in frekvence, tako da lahko zvok po žanru optimizirate za še bolj zabavno izkušnjo.
LG OLED.
Za nas je pomembna širša slika.
LG OLED televizorji so za vas in okolje varnejši od LED televizorjev. Ker naši televizorji uporabljajo samoosvetljujoče slikovne pike, so okolju prijaznejši, če jih gledajo dlje časa. LG OLED plošče so prav tako prepoznane kot okolju prijazne, saj imajo manjše tveganje za nevarne emisije.
Okolju prijazen zaslon
Televizor, ki je varnejši za oči
LG OLED je certificiran brez vibracij in ima svetlo modri zaslon, ki ne predstavlja fotobiološke nevarnosti za oko. Tega ne moremo trditi za LED televizorje, ki vibrirajo in oddajajo veliko modre svetlobe. Zato se usedite, spustite in uživajte v razgledu.
* Funkcija brez vibracij, optimizirana za privzete nastavitve Uporabniki, ki vklopijo OLED Motion ali OLED Motion Pro, lahko občutijo vibracije.
** OLED plošče imajo certifikat “Eye Comfort Display”.
Okolju prijazen OLED
Skrb prihaja iz naše narave.
LG OLED televizorji so uradno okolju prijazni. LED televizorji so varnejši, ker nimajo ločene osvetlitve ozadja, izdelani so iz manj plastike in nevarnih materialov in je manj verjetno, da bodo v prostor oddajali onesnaževala zraka.
* Televizijske plošče LG OLED imajo certifikat SGS Eco-Product.
ThinQ AI
Pravi asistent.
LG ThinQ je tu, da popelje vašo TV izkušnjo na najvišjo raven. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in z glasom upravljajte televizor; poleg tega pa popolnoma nova domača stran zagotavlja udobje in nadzor.
Nov dom
Z njim enostavno ravnajte!
Preoblikovana domača stran ponuja prilagojene predloge za vsebino, lažji dostop do priljubljenih in nadzor nad vsemi povezanimi napravami z enega mesta.
Nov daljinski upravljalnik Magic
To je bolj kot čarobna palica.
Preoblikovan, ergonomsko zasnovan daljinski upravljalnik Magic Remote z zaznavanjem gibanja je enostaven za držanje in s sistemom za pomikanje s kazalcem lahko hitreje iščete. Z vgrajeno umetno inteligenco lahko preprosto dostopate do storitev, medtem ko s pritiskom na gumb dostopate do večjih ponudnikov vsebin. Poleg vsega pa je na voljo celo funkcija ‘Magic Tap’; s tem novim trikom lahko telefon povežete s televizorjem.
Glasovni nadzor
Središče udobja.
S prepoznavanjem preprostih glasovnih ukazov vam LG ThinQ omogoča nadzor in upravljanje naprav, ki podpirajo IoT, v vašem domu. *
* Podprti meniji in programi se lahko razlikujejo glede na državo.
** Prikazani meniji se lahko razlikujejo glede na datum izdaje.
*** Razpoložljivost glasovnih ukazov se lahko razlikuje glede na izdelek in državo.
* Ta izdelek ne vključuje antene ali kabla za priključitev antene ali zunanjih naprav.
ZAKLJUČEK
SPLOŠNO
 • Tip izdelka
  OLED
  Velikost zaslona (palcev)
  55 “
 • Pritrditev na steno (VESA)
  Da
SLIKA
 • Resolucija
  3840 * 2160
  Vrsta razsvetljave
  OLED
PREJEMAJTE ODDAJE
 • Sprejem digitalne televizije (prizemni / kabelski / satelitski)
  DVB – T2 / C / S2
  Prejemanje digitalne oddaje (glavno / pomožno)
  Naprava je primerna za sprejem zemeljskega digitalnega televizijskega oddajanja z brezplačnim dostopom na Madžarskem.
 • CI +
  CI + 1.4
VIDEO
 • Vrednost indeksa kakovosti slike
  Samo za LED TV
  HDR tehnologija
  Cinema HDR
 • Dolby Vision ™
  Da
  HDR10 Pro
  Da
 • HLG Pro
  Da
  Nano celična tehnologija
  OLED
 • Široka barvna lestvica
  Popolne barve
  Zatemnitev – Lokalni nadzor svetlosti
  Posamezno nadzorovane slikovne pike
 • ULTRA svetilnost
  Ultra Luminance Pro
  HFR (visoka hitrost sličic)
  Da
 • Procesor
  Procesor α7 Gen4 4K
  4K nadgradnje
  Povečanje AI
GLAS
 • Zvočna zmogljivost
  40W
  Zvočniki
  2,2-kanalni
 • DOLBY ATMOS
  Da
  Clear Voice
  Clear Voice
 • AI Akustična nastavitev
  Da
FUNKCIJE SMART TV
 • Operacijski sistem
  webOS Smart TV
  Magic Remote
  Dodatna oprema
 • Glasovno iskanje
  Da
  Čarobna povezava
  Da
 • Hiter dostop
  Da
  Brskalnik
  Da
 • Predvajalnik glasbe
  Da
  Iskalnik vsebine in napotitelj
  Da
SKUPNA RABA
 • Wi-Di (brezžični zaslon) – povezljivost z računalnikom brez kabla
  Da
  Airplay (Apple to TV)
  Da
 • Miracast – zrcaljenje zaslona pametnega telefona Android
  Da
  Simplink (HDMI CEC)
  Da
 • DLNA
  Da
FUNKCIJA SNEMANJA / ČASOVNI STROJ
 • Time Shift (predvajanje s časovnim zamikom)
  Da
  Funkcija snemanja
  Da
POSEBEN
 • Združljivost z Netflixom
  Da
  Združljivost z Amazonom
  Da
 • Združljivost s Pomočnikom Google
  Da
  Združljivost z Amazon Alexa
  Da
 • Mobilna aplikacija (LG TV Thinq)
  Da
  Elektronski priročnik
  Da
 • Elektronski programski vodnik
  Da
  Podnapisi
  Da
 • Televizijski sprejem Ultra HD
  Da
TELETEKST
 • TELETEKST
  Da
  Strani
  2000
PRIKLJUČKI
 • HDMI
  4/2 HDMI 2.1, 2 HDMI 2.0
  ARC (avdio povratni kanal)
  Da
 • USB
  3.
  LAN
  1.
 • Komponentni vhod (razdeljen na sestavljeni)
  Ne
  Kompozitni na (AV)
  Ne
 • CI reža
  Da
  RF In
  Da
 • Wifi
  Da
  Bluetooth
  Da
 • Digitalni avdio izhod (optični)
  Da
  Izhod za slušalke
  Da

  Garancija: 24 mesecev

  Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.lg.com/rs/televizori/lg-oled55b13la

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

55