Opis

 • LG 4K SAMO-LIT OLED za neskončen kontrast in 100% zvestobo barv
 • Napredni procesor α9 Gen4 AI 4K za vrhunsko sliko in zvok
 • Izjemen kino in šport z Dolby Vision IQ in Dolby Atmos
 • Zmogljivo igranje z HDMI 2.1, VRR, HFR, Game Optimiser
 • Nizka modra svetloba in utripanje za manj utrujenosti oči in varnejši ogled

  ZASVETITE SVOJ SVET S SAMO-LIT PiXELI

  LG OLED je vrhunec televizijske izkušnje. Samoosvetljene slikovne pike omogočajo resnično spektakularno kakovost slike in celo vrsto možnosti oblikovanja, medtem ko najnovejše vrhunske tehnologije pomagajo zagotoviti neverjetne ravni čudenja brez primere. To je vse, kar vam je všeč na televiziji – povišano v vseh pogledih.

  Zakaj je OLED drugačen od česar koli drugega?

  Odgovor so osvetljene piksle. Tehnologija samosvetlečega zaslona, ​​ki vam nudi vrhunsko izkušnjo gledanja. Za razliko od LED televizorjev, ki jih omejuje tehnologija osvetlitve ozadja, so televizorji LG OLED sposobni izjemnega realizma in edinstvenega dizajna.

  Lunin prizor, LED na levi strani z nejasno črno in OLED na desni s popolno črno (predvajanje videoposnetka)

  * Simulirane slike na zaslonu.

  SAMO-LIT PixELI.
  100 milijonov razlogov za ljubezen do OLED-a.

  Kar zadeva kakovost slike, OLED premaga LED roke. To je zato, ker ima OLED na milijone samosvetljenih slikovnih pik, ki omogočajo neskončen kontrast, 100-odstotno natančnost barv in najostrejše podrobnosti, popolne v slikovnih pikah. Rezultat je izkušnja gledanja, kakršna ni nobena druga.

  Televizijski zaslon z odlično kakovostjo prikazuje mlečno pot, modro nebo in eksplozijo pisanega prahu (predvajajte video)

  100% zvestoba barv

  OLED prehaja z različnimi barvami

  Priznana svetovna agencija za testiranje Intertek je potrdila, da imajo zasloni LG OLED 100% barvno zvestobo. To pomeni, da se barve, ki jih vidite na zaslonu, popolnoma ujemajo z barvami izvirne slike. Torej je vse, kar gledate, videti tako, kot si je zamislil ustvarjalec.
  Okvir, ki zajema pokrajino čudovite gore (predvajajte video)
  * barvna zvestoba določa, ali je barvna natančnost zaslona Delta E ≦ 2 v 125 barvnih vzorcih.
  ** 83-palčna LG OLED plošča bo certificirana v prvi polovici leta 2021.

  LG OLED TV.
  Pogled ni nikjer drugje.

  Če iščete vrhunec televizijske izkušnje, ne iščite več. LG OLED TV je umetniško delo, kino z velikim zaslonom, portal za igralne svetove in sedež v prvi vrsti največjih športnih dogodkov. Vse, kar si želite, je televizor.
  Logotip LG Channels, logotip Netflix, logotip Disney +, logotip Apple TV so vodoravno razporejeni v črni podlagi. Igrani prizor iz Assassin's Creed Valhalla z logotipom Assassin's Creed Valhalla spodaj desno in kopijo 'Swift Response' v zgornjem levem kotu. Slika udarca, ki med igro poskuša zadeti baseball s kopijo "Smooth Motion" v zgornjem levem kotu. Na steni je visela podoba televizijskega zaslona, ​​v zgornjem levem kopija pa je imela napis Slim Design.
  * Zahtevana naročnina na Disney +.

  Zasnova OLED.
  Tanek dizajn za bolj eleganten prostor

  Vodilna tehnologija LG OLED TV postane še bolj neverjetna, ko doživite nepredstavljivo tanek in lahek dizajn. Vaš OLED televizor se bo gladko in elegantno združil v katero koli sobo vašega doma, kar bo omogočilo sijaj OLED-a, kjer koli ga želite.
  Televizor prikazuje drevo, ki oddaja vijolično svetlobo v razkošnem hišnem okolju
  Izberite svoj slog

  Več velikosti, več barv,
  več vau.

  Umetnost LG OLED TV C1 je na voljo v petih velikostih, od 48 do 83 palcev. Zdaj ga lahko dobite tudi v zaključku Meteor Titan ali Vanilla White.
  Televizijska postaja LG OLED v različnih velikostih od 48 do 83 palcev in barvah v svetlo črni in vanilijevo beli barvi
  * Stojalo za galerijo se prodaja ločeno. Združljivost je odvisna od modela televizorja.

  Kino OLED.
  Ostra slika za bolj poglobljen film.

  LG OLED prenese najbolj poglobljeno kinematografsko izkušnjo neposredno do vašega doma. Izjemno ostre slike, kristalno čist zvok in popolna raven črne ponujajo filme, kot jih je režiser želel.
  * Zahtevano članstvo v pretakanju Netflix.
  ** Apple, logotip Apple in Apple TV so blagovne znamke družbe Apple Inc, registrirane v ZDA in drugih državah.
  *** Potrebna je naročnina na Disney +. Ob upoštevanju pogojev na http://www.disnetplus.com ⓒ 2020 Disney in z njim povezani subjekti.
  **** Podprte storitve se lahko razlikujejo glede na državo.
  Prizor ženske, ki nosi sončna očala, je za vizualno primerjavo razdeljen na dva dela. Na sliki je spodaj levo besedilo SDR, spodaj desno pa logotip Dolby Vision IQ.

  Dolby Vision IQ & Dolby Atmos

  Zaskrbljujoča drama za vsako zvrst

  Dolby Vision IQ inteligentno optimizira nastavitve slike glede na žanr vsebine in okolico, medtem ko Dolby Atmos zagotavlja večdimenzionalni prostorski zvok – močno kombinacijo, ki daje osupljivo kinematografske rezultate.
  * Simulirane slike na zaslonu.
  Christopher Nolan na intervjuju v gledališki sobi

  FILMMAKER MODE ™

  Režiserjeva vizija je oživela.

  FILMMAKER MODE ™ izklopi glajenje gibanja, hkrati pa ohrani prvotna razmerja stranic, barv in hitrosti slik. To natančno prinese režiserjevo prvotno vizijo, zato film doživite tako, kot si je zamislil.
  LG-jeva tehnologija za obdelavo televizorjev prikazuje graf na sredini med vhodno sliko na levi in ​​živim izhodom na desni

  HDR 10 Pro

  Uživajte v celotni paleti užitkov.

  LG-jeva tehnologija dinamičnega razpona HDR 10 Pro prilagaja svetlost za izboljšanje barv, razkrivanje vseh drobnih detajlov in vnašanje življenjske jasnosti v vsako sliko – prav tako intenzivira običajne vsebine HDR. Zdaj bodo vsi vaši najljubši filmi in oddaje od začetka do konca bolj živahni in živahni.

  OLED igre.
  Hitri odziv za hitrejše igranje iger

  LG OLED TV je zasnovan za konzole naslednje generacije, s čimer krepi vašo konkurenčnost s hitrim odzivom, najnovejšimi igralnimi funkcijami in zaslonom 120 Hz za bolj gladko igranje. To je vrhunski televizor za vaše igre.
  Logotip NVIDIA G-SYNC, logotip AMD FreeSync in logotip XBOX SEREIS X so vodoravno razporejeni v črni podlagi.
  Partnerstva z
  voditelji industrije iger

  Nepremagljiva kombinacija.

  LG še naprej sodeluje z vodilnimi podjetji v industriji, da vam zagotovi najboljšo možno igralno izkušnjo. Sodelovali smo z NVIDIA in AMD, da bi LG OLED TV postal edini televizor s certifikatom G-SYNC in AMD FreeSync ™ Premium. Za povrh pa smo skupaj z Xboxom izkoristili ves potencial iger na srečo naslednje generacije in postali uradni televizijski partner konzole Xbox Series X. Vse to združite z osupljivo kakovostjo slike in izjemno hitrim odzivnim časom OLED-a in zagotovo boste ob igranju kar najbolje izkoristili igre.
  Od blizu igralec, ki igra dirkalno igro na TV zaslonu. Na sliki je logotip HDMI v spodnjem levem kotu in logotip odzivnega časa 1 ms v spodnjem desnem kotu.

  Najnovejše igralne specifikacije

  Igrajte po najvišjih standardih.

  “LG OLED sprosti ves potencial konzol naslednje generacije – in povečuje vaše igralne sposobnosti. Povečajte svojo konkurenčnost s HFR, VRR, ALLM in neverjetnim odzivnim časom 1 ms. Oglejte si vse podrobnosti v osupljivi ločljivosti 4K, HGiG, Dolby Vision in Dolby Atmos. Televizorji OLED so opremljeni s funkcijami HDMI 2.1, FreeSync, G-Sync, Game Optimiser, eARC in enostavnim dostopom do Twitcha na LG-jevi pametni platformi webOS.
  Televizijski zaslon, ki prikazuje streljanje vesoljske ladje v mestu, in LG OLED GUI optimizator iger na levi, ki prilagodi nastavitev igre.

  Game Optimiser

  Nevidne ravni nadzora.

  Game Optimiser postavi vse vaše nastavitve igre na eno mesto. Samodejno prilagodi sliko tako, da optimizira grafiko, ne glede na vrsto igre. Preklapljate lahko tudi tehnologiji NVIDIA G-SYNC in AMD FreeSync, tako da bodo vse vaše igre jasnejše in bolj gladke z manj zaostanka, jecljanja in trganja.

  OLED Sport.
  Gladko gibanje za bolj realističen šport

  LG OLED vam zagotavlja realnost in intenzivnost izkušenj na športnem stadionu doma, z brezkompromisno kakovostjo slike pod katerim koli kotom gledanja, ne glede na to, kje sedite. Izjemno kakovost slike z izjemnim zvokom izboljša gladko gibanje, tako da OLED ne glede na to, kako intenzivno je dogajanje, ohranja vse podrobnosti igre v diamantno ostrem fokusu.
  Prizor igranja nogometa je za vizualno primerjavo razdeljen na dva dela. Na sliki je spodaj levo besedilo LCD / LED in logotip LG OLED spodaj desno.

  OLED Motion Pro

  Takšnega gibanja še niste videli.

  Napredna tehnologija za upravljanje gibanja zmanjša zamegljenost gibanja za bolj gladko delovanje in jasnejšo izkušnjo gledanja. Pričajte hitrim in prefinjenim podrobnostim vsake igre, tudi med hitrim športom.
  * Simulirane slike na zaslonu.
  Moški in ženska na TV zaslonu klepetajo z očali, medtem ko so obveščena športna opozorila

  Športno opozorilo

  Nikoli ne zamudite svoje ekipe.

  Sports Alert vas obvesti pred, med in po igrah. Nikoli vam ne bo treba skrbeti, da ne boste zamudili velikih predstav svojih najljubših ekip, tudi ko gledate drugo vsebino.
  * Uporaba se lahko razlikuje glede na državo.
  Družina, ki sedi na kavču in gleda nogomet po televiziji

  Bluetooth Surround pripravljen

  Jasna prednost doma.

  Enostavno priključite zvočnike Bluetooth za resnično brezžično izkušnjo prostorskega zvoka. Vsa akcija se sliši bogatejše in bolj realistično, tako da vzdušje velikih iger prinese v vašo dnevno sobo.
  * Zvočniki se prodajajo ločeno.
  α9 Gen4 AI procesor 4K

  Možgani, ki vam bodo pihali po glavi.

  V jedru vsakega LG OLED televizorja je procesor A9 Gen4 AI 4K, možgani televizorja, ki lahko samodejno zazna in optimizira vsebino, ki jo gledate, za popolno slikovno in zvočno izkušnjo.

  To je video o AI Picture Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite gumb »Oglejte si celoten videoposnetek«.

  AI Picture Pro

  Takole izgleda pro.

  Z obsežno bazo podatkov z več kot milijonom vizualnih podatkovnih točk algoritem za globoko učenje prepozna vsebino, odstrani šum in optimizira kakovost slike.
  To je video o AI Sound Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite gumb »Oglejte si celoten videoposnetek«.

  AI Sound Pro

  Zvok je postal pro.

  Z učenjem iz več kot 17 milijonov zvočnih podatkovnih točk procesor prepozna glasove, učinke in frekvence, da lahko nato optimizira zvok po žanru za bolj privlačno izkušnjo.

  LG OLED.
  Skrbimo
  za širšo sliko.

  LG OLED televizorji so za vas in okolje varnejši od LED televizorjev. Ker OLED uporablja osvetljene pike, je pri daljših gledanjih udobneje za vaše oči. LG OLED plošče so prav tako prepoznane kot okolju prijazne z zmanjšanim tveganjem za nevarne emisije.
  Beseda "OLED", napolnjena s sliko narave, ki drsi od desne (predvajanje videoposnetka)

  Nizka modra svetloba za udobnejši ogled

  Televizorji LG OLED so certificirani kot zasloni z nizko modro svetlobo brez utripanja, ki ne predstavljajo fotobiološke nevarnosti za vaše oči. Za razliko od LED televizorjev, ki utripajo in oddajajo veliko modre svetlobe. Zato se usedite, sprostite in uživajte v razgledu.
  To je kartica, ki opisuje "zaslon za udobje oči". To je prizor fanta, ki gleda televizijo v nagnjenem položaju. Za certifikat "Eye Comfort Display" so bili postavljeni štirje logotipi.
  * Funkcija brez utripanja, optimizirana s privzeto nastavitvijo. Uporabniki, ki aktivirajo OLED Motion ali OLED Motion Pro, lahko utripajo.
  ** OLED plošče so certificirane kot “zaslon za udobje oči”.
  Okolju prijazen OLED

  Skrb je v naši naravi.

  LG OLED televizorji so uradno okolju prijazni. V primerjavi z LED televizorji so varnejši, ker ne uporabljajo osvetlitve ozadja, izdelani so iz manj plastike, uporabljajo manj nevarnih materialov in imajo manjše tveganje za nastanek onesnaževal zraka v zaprtih prostorih.
  Primerjava sestave prikazne plasti LED-televizorja z osvetljeno osvetlitvijo in samo-osvetljenega OLED-televizorja (predvajanje videoposnetka)
  * Televizijske plošče LG OLED so prejele certifikat o ekoloških izdelkih podjetja SGS.
  AI ThinQ

  Mislite, da veste pametno?
  Še enkrat razmisli.

  LG ThinQ je tu, da poveča vašo TV izkušnjo. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in z novim glasovnim zaslonom upravljajte televizor s svojim glasom, da zagotovite več udobja in nadzora.
  TV zaslon z novo zasnovanim domačim zaslonom s prilagojenimi vsebinami in kanali

  Nov dom

  Dobrodošli v vašem novem domu.

  Na novo zasnovani začetni zaslon prikazuje prilagojene predloge vsebine, olajša dostop do priljubljenih in omogoča upravljanje povezanih naprav na enem mestu.
  Osnovne funkcije čarobnega daljinskega upravljalnika so prikazane v piktogramu

  Nov daljinski upravljalnik Magic

  Bolj kot čarobna palica.

  Preoblikovani Magic Remote ima ergonomsko zasnovo, ki jo je enostavno držati, sistem za pomikanje in pomikanje pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajeni glasovni nadzor omogoča enostaven dostop do storitev, medtem ko bližnjične tipke za večje ponudnike vsebin omogočajo bližnjice do vseh vaših priljubljenih.
  Ta kartica opisuje glasovne ukaze. Postavljeni so bili logotip LG ThinQ AI, logotip Google Google in logotip Amazon Alexa.

  Glasovni ukaz

  Vaše središče udobja.

  LG ThinQ omogoča preprosto upravljanje in upravljanje vašega ekosistema Home IoT z naravnim prepoznavanjem glasu *. Z vgrajenim Googlovim asistentom in Amazon Alexa lahko z glasom nadzirate televizor LG OLED in hitreje dostopate do zabave.
  * Google je blagovna znamka družbe Google LLC.
  ** Podprti meniji in aplikacije se lahko razlikujejo glede na državo.
  *** Prikazani meniji se lahko ob sprostitvi razlikujejo.
  **** Razpoložljivost glasovnih ukazov se lahko razlikuje glede na izdelke in države.
  * Ta izdelek ne vključuje antene ali kablov za povezavo antene ali zunanjih naprav.

  ZASLON

  • Tip
   4K OLED
   Velikost zaslona
   65
  • Resolucija
   3840 x 2160
   Širok kot gledanja
   Da
  • Barvna / široka barvna lestvica
   Popolna barva
   Barvni zaslonski bit / Billion Rich Colors
   Da
  • Kontrast / popolna črna
   Popolna črna
   Kontrast / zatemnitev
   Zatemnitev slikovnih pik
  • Kontrast / ultra svetilnost
   Ultra Luminance Pro
   Hitrost gibanja / osveževanja
   Hitrost osveževanja 120Hz

  PLATFORMA

  • Glavni procesor
   α9 Gen4 AI procesor 4K
   Operacijski sistem (OS)
   webOS Smart TV
  • Število procesorjev
   Quad

  VIDEO

  • AI Slika / Pro
   AI Picture Pro
   Izboljšanje obraza + telo / predmet (samo 8K)
   AI Picture Pro – Izboljšanje obraza
  • AI Povečanje skale
   AI Povečanje skale
   Samodejna izbira zvrsti
   Da (SDR / HDR / Dolby HDR)
  • Izboljšanje slike
   Izboljšanje slike na SQM
   Nadzor svetlosti AI
   Da
  • HDR
   Cinema HDR
   Dolby Vision IQ
   Da (4K / 2K)
  • HDR10 Pro
   Da (4K / 2K)
   HLG
   Da (4K / 2K)
  • FILMMAKER MODE ™
   Da
   Dinamično preslikavo tonov / Pro (+ preslikava tonov AI HDR)
   HDR Dynamic Tone Mapping Pro (+ AI HDR Tone Mapping)
  • 4K HFR
   Da (RF: samo EU)
   2K HFR
   Da (RF: samo EU)
  • Motion Pro
   OLED Motion Pro
   Uppscaler
   4K Uppscaler
  • HEVC
   4K @ 120P, 10 bitov
   VP9 (Video Decoder)
   4K @ 60p, 10 bitov
  • AV1 (Video Decoder)
   4K @ 60p, 10 bitov
   Združljivo z G-Sync
   Da
  • Združljiv z FreeSync
   Da
   Način HGIG
   Da
  • Takojšnji odziv igre
   Da / Da
   Slikovni način
   9 načinov (živo, standardno, eko, kino, nogomet, igre, ustvarjalec filmov, (ISF) strokovnjak (svetla soba), (ISF) strokovnjak (temna soba))

  ZVOK

  • Zvočnik (izhod zvoka)
   40 W (WF: 20 W, 10 W na kanal)
   Kanal
   2,2 pogl
  • Smer
   Sprednje streljanje
   Hkratni avdio izhod
   Da
  • DOLBY ATMOS
   Da
   AI Sound / Pro
   AI Sound Pro
  • AI Akustična nastavitev
   Da (razlikuje se po regijah)
   Surround način => 21Y Spec Out
   OLED Surround
  • Clear Voice
   Clear Voice Pro
   Bluetooth Surround pripravljen
   Da (potreben Bluetooth)
  • Zvočniki WiSA
   Da: WiSA 5.1ch
   LG Sound Sync
   Da (potreben Bluetooth)
  • Zvočna skupna raba
   Da
   Zvočni kodek
   AC4, AC3 (Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, WMA, apt-X (glejte priročnik)
  • Sinhronizacija zvočnega načina
   Da
   Zvok živ
   Da

  AI PAMETNA FUNKCIJA

  • ThinQ
   Da
   Inteligentno prepoznavanje glasu
   Da
  • Govor v besedilo
   Da
   LG Voice Search
   Da
  • Google Assistant
   Da
   Amazon Alexa
   Da
  • AI UX
   Da
   AI Domov
   Da
  • Priporočilo AI
   Da
   Inteligentno urejanje
   Da
  • Domača nadzorna plošča
   Da
   Apple Homekit
   Da
  • Google Home Connection
   Da
   Povezava Amazon Echo
   Da
  • Mobilna povezljivost
   Da
   Skupna raba zaslona
   Da
  • Aplikacija ThinQ
   Da
   Airplay2
   Da
  • Naslednji izbori
   Da
   Magic Explorer
   Da
  • Magic daljinski upravljalnik
   Vgrajen
   Hiter dostop
   Da
  • Univerzalni nadzor
   Da
   360 ° VR predvajanje
   Da
  • Iskanje sorodne vsebine
   Da
   Zvočno vodenje (pretvorba besedila v govor)
   Da
  • Umetnostna galerija
   Da
   Aplikacije
   Da
  • DIAL
   Da
   Spletni brskalnik
   Da
  • Predvajalnik glasbe -> Predvajalnik glasbe
   Da
   Kanali LG
   Da
  • TV vklopljen z mobilnim telefonom
   Da
   Wi-Fi TV vklopljen
   Da
  • Bluetooth z nizko porabo energije
   Da (potreben Bluetooth)
   Omrežni brskalnik datotek
   Da
  • Blokirajte dostop do škodljivega spletnega mesta
   Da
   Live Plus (dvostranska storitev na osnovi ACR)
   Da
  • Hotelski način
   Da
   Športno opozorilo
   Da
  • Odkritje glasbe
   Da

  ODDAJNI SISTEM

  • Digitalna TV sprejem (zemeljska, kabelska, satelitska)
   Da
   Kopenski
   DVB-T2 / T
  • Kabel
   DVB-C
   Satelit
   DVB-S2
  • Analogni TV sprejem
   Da
   Predvajanje podatkov (specifikacija države)
   Da
  • CI + (skupni vmesnik)
   CI + 1.4
   Stran teleteksta
   Da (2000 strani)
  • Teletekst (vrh / flof / seznam)
   Da (Flof)
   [DVB] Podnapisi
   Da
  • AD (zvočni opis)
   Da
   EPG (8 dni)
   Da

  POVEZLJIVOST

  • HDMI
   1 (zadaj) / 3 (stransko)
   Različica
   HDMI 2.1
  • Simplink (HDMI CEC)
   Da
   eARC / ARC (povratni avdio kanal)
   eARC (HDMI 2)
  • USB
   2 (zadaj) / 1 (stransko)
   LAN
   Da (zadaj)
  • CI reža
   Da (ob strani)
   RF In
   2 (zadaj, RF / Sat)
  • SPDIF (optični digitalni avdio izhod)
   Da (zadaj)
   Izhod za slušalke
   Da (zadaj)
  • Vrstica ven
   Da (zadaj, izhod za slušalke pogost)
   Wifi
   Da (802.11ac)
  • Bluetooth
   Da (V5.0)

  MOČ

  • Napajanje
   AC 100 ~ 240V 50-60Hz
   Poraba energije v stanju pripravljenosti
   Manj kot 0,5 W
  • Način varčevanja z energijo
   Da
   Senzor osvetljenosti zeleno
   Da

  MERE – ŠXVXG (MM)

  • Velikost brez škatle, brez stojala
   1228 x 706 x 46,9
   Velikost brez škatle, s stojalom
   1228 x 706 x 46,9
  • Velikost W / škatla, s stojalom
   1345 x 810 x 207
   Stojalo (Š x G)
   998 x 251
  • VESA
   300 x 200
   Koda EAN
   8806091154866

  TEŽA (KG)

  • Teža (TV)
   18.9
   Teža (TV + stojalo)
   23.
  • Teža (W / škatla)
   28.6

  DODATNA OPREMA

  • Na daljavo
   PM21N
   Baterije
   Da (AA x 2EA)
  • IR Blaster kabel
   Da
   Napajalni kabel
   Da (v prilogi TV)

  DODATNA FUNKCIJA

  • Samodejna kalibracija
   Da
   OSD jezik
   37 Jeziki
  • Časovni stroj (DVR)
   Da
   Digitalno snemanje
   Da
  • Časovni premik
   Da

   Garancija: 24 mesecev

   Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.lg.com/uk/tvs/lg-oled55c16la

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

55