Opis

 

TV zaslon prikazuje barvite žarke iz svetlečega lesa (predvajanje videoposnetka)

PRISVETI SVETLOBO V SVET.
SAMOSVETLJIVI PIKSELI SO SE EVOLUTIRALI.

Čudovito je gledati televizor LG OLED. Samoosvetljujoče slikovne pike so se razvile do te mere, da zagotavljajo še bolj spektakularno kakovost slike in celo vrsto možnosti oblikovanja, medtem ko najnovejše vrhunske tehnologije pomagajo zagotoviti neverjetne ravni čudenja. To je vse, kar imate radi na televiziji – napredno v vseh pogledih.
* Nove funkcije so na voljo samo pri nekaterih modelih.

V čem se OLED razlikuje od vseh ostalih televizorjev?

Odgovor so samoosvetljujoče slikovne pike. Tehnologija samoosvetlitve zaslona, ​​ki močno izboljša vašo izkušnjo gledanja. Za razliko od LED televizorjev, ki so omejeni s tehnologijo osvetlitve ozadja, so televizorji LG OLED sposobni doseči vrhunski realizem in edinstven dizajn.

Luna prizor, LED na levi v mehki črni in OLED na desni s popolno črno (predvajanje videoposnetka)

* Simulirane so slike na zaslonu.

SAMOSVETLJIVE PIKSELE. 100 milijonov razlogov, zakaj vam bo všeč OLED.

Kar zadeva kakovost slike, OLED nedvomno premaga LED. To je zato, ker ima OLED na milijone samoosvetljujočih pik, ki lahko ustvarijo popolno črno in natančno barvo. Rezultat je izkušnja gledanja, ki ne obstaja nikjer drugje.

Televizijski zaslon v visoki kakovosti prikazuje Mlečno pot, modro nebo in pišu pisanega prahu (predvajaj video)

100% kakovost barve

OLED je dobil najvišje ocene.

Globalna agencija za testiranje Intertek je potrdila, da imajo zasloni LG OLED 100-odstotno kakovost barv. To pomeni, da se barve, ki jih vidite na zaslonu, popolnoma ujemajo z barvami izvirne slike. Torej vse, kar pogledate, izgleda tako, kot si je zamislil avtor.

Veličasten okvir gorske pokrajine (predvajanje videa)

* Kakovost barve določa, ali je barvna natančnost zaslona Delta E ≦ 2 v več kot 125 barvnih vzorcih.
** 83-palčni zaslon LG OLED bo prejel certifikat v prvi polovici leta 2021.

LG OLED TV.
Pogled, ki ga ne boste našli nikjer drugje.

Če iščete televizor, ki se mu nihče drug ne more ujemati, je vaše iskanje končano. LG OLED TV je umetniško delo, kino z velikim zaslonom, portal za svetove iger in sedež predvsem za največje športne prireditve. Vse, kar želite, da je televizor.
Slika iz serije Marvel WandaVision z logotipom Disney + v spodnjem levem kotu, logotipom Marvel v spodnjem desnem kotu in besedilom "Ostra slika" v zgornjem levem delu. Igrani prizor iz Assassin's Creed Valhalla z logotipom Assassin's Creed Valhalla v spodnjem desnem kotu in besedilom "Quick Response" v zgornjem levem kotu. Slika napadalca, ki med igro v zgornjem levem kotu poskuša zadeti baseball z besedilom "Smooth Movements". Slika televizijskega zaslona na steni z besedilom "Elegantna oblika" v zgornjem levem kotu.
* Potrebna je naročnina na Disney +

Zasnova OLED.
Galerija, ki si jo je vredno ogledati večkrat.

LG OLED televizorji na novo opredeljujejo, kako bi morali biti televizorji videti. Njihova neverjetno tanka oblika je tako lepa, da spremeni vašo dnevno sobo v muzej moderne umetnosti.

Televizor, ki v razkošnem domačem okolju prikazuje drevo, ki oddaja vijolično svetlobo

* Kabel je lahko viden, odvisno od namestitvenega okolja.
** Odvisno od okolja namestitve lahko med televizorjem in steno obstaja majhna reža.
* Kabel je lahko viden, odvisno od namestitvenega okolja.
** Odvisno od okolja namestitve lahko med televizorjem in steno obstaja majhna reža.
*** Stojalo za televizor NI vključeno v zasnovo galerije LG OLED. Ta model je narejen za pritrditev na steno in vključuje tanek pritrdilni nosilec. Stojalo za televizor lahko kupite ločeno.
* Stojalo za galerijo se prodaja ločeno

Kino OLED.
Nagrado za najboljši film prejme …

Televizor LG OLED prinaša nagrajene zmogljivosti vsakič, ko gledate, zahvaljujoč neverjetno ostri sliki. S popolno kakovostjo črne in 100-odstotno kakovostjo barv filmi gledajo tako, kot bi jih morali gledati.

Napoved Marvelove serije WandaVision na Disney + je prikazana na TV zaslonu (predvajaj video)

* Potrebna je naročnina na Disney +
* Zahtevano članstvo v Netflixu.
** Apple, logotip Apple in Apple TV so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah.
*** Podprte storitve se lahko razlikujejo glede na državo.
Prizor ženske, ki nosi sončna očala, je za vizualno primerjavo razdeljen na dva dela. Na sliki v spodnjem levem kotu piše SDR, v spodnjem desnem kotu pa je logotip Dolby Vision IQ.

Dolby Vision IQ in Dolby Atmos

Transformativna TV izkušnja.

Dolby Vision IQ inteligentno prilagodi nastavitve slike na podlagi žanra in okolja, medtem ko Dolby Atmos zagotavlja večdimenzionalni prostorski zvok – močno kombinacijo, ki prinaša čudovite filmske rezultate.
* Simulirane so slike na zaslonu.
Christopher Nolan daje intervju v gledališču

FILMMAKER MODE ™

Uresničitev režiserske vizije.

FILMMAKER MODE ™ izklopi glajenje gibanja, hkrati pa ohrani prvotno razmerje stranic, barvo in število sličic na sekundo. To natančno uresniči režiserjevo prvotno vizijo, zato film doživite takšen, kot si ga je zamislil.
Grafizirajte LG-jevo tehnologijo obdelave na sredini med vhodno sliko na levi in ​​živo sliko na desni

HDR 10 Pro

Izkusite celoten spekter užitka.

LG-jeva tehnologija dinamičnega razpona, HDR 10 Pro, prilagaja svetlost, da izboljša barvo, razkrije vse majhne podrobnosti in vnese jasnost v vsako sliko – izboljša tudi običajne vsebine HDR. Od zdaj naprej bodo vsi vaši najljubši filmi in serije od začetka do konca bolj živahni.

OLED igre.
Igra je pripravljena na tekmovanje.

S televizorjem LG OLED boste uživali v hitrem odzivu, najnovejših igralnih funkcijah in zaslonu s 120 Hz za prijetnejše igralne izkušnje. To je vrhunski televizor za vaše igralne nastavitve.

Predstavljeni video igre Assassin's Creed Valhalla, prikazan na TV zaslonu

Logotip NVIDIA G-SYNC, logotip AMD FreeSync in logotip XBOX SERIES X so vodoravno razporejeni na črni podlagi.

Partnerstva z voditelji igralne industrije

Neprekosljiva kombinacija.

LG še naprej sodeluje z vodilnimi podjetji v industriji, da vam zagotovi najboljše možne igralne izkušnje. Povezali smo se z NVIDIA in AMD, da bi LG OLED TV postal edini televizor s certifikatom G-SYNC in AMD FreeSync ™ Premium. Sodelovali smo tudi z AMD FreeSync. Poleg tega smo skupaj z Xboxom združili moči, da bi izkoristili ves potencial iger naslednje generacije in postali uradni televizijski partner Xbox X. V kombinaciji z osupljivo kakovostjo slike in izjemno hitrim odzivnim časom OLED zagotavlja zajamčen maksimum igralne izkušnje vsakič, ko igrate.
Pogled od blizu na igralca, ki igra dirkalno videoigro na TV zaslonu. Na sliki so logotip HDMI v spodnjem levem kotu in logotip odzivnega časa 1 ms v spodnjem desnem kotu.

Najnovejše specifikacije iger

Igrajte po najvišjih standardih.

Televizorji LG OLED imajo odzivni čas 1 ms, podpora za VRR, ALLM in eARC pa ustreza najnovejšim specifikacijam HDMI 2.1. Te funkcije omogočajo hitro premikanje vsebin v višji ločljivosti in brezhibno, sinhronizirano grafiko, kar omogoča bolj živo izkušnjo in večje možnosti za zmago.
Na televizijskem zaslonu je na levi strani streljanje vesoljske ladje in orodje za optimizacijo iger LG OLED GUI na levi, ki prilagaja nastavitve igre.

Orodje za optimizacijo iger

Nivo nadzora brez primere.

Game Optimizer postavi vse nastavitve igre na eno mesto. Samodejno prilagodi sliko za optimizacijo grafike, ne glede na vrsto igre, ki jo igrate. Prav tako lahko vklopite tehnologiji NVIDIA G-SYNC in AMD FreeSync, da bodo vse vaše igre jasnejše in bolj brezhibne z manj izpadov, upočasnitev in zamrznitev.

OLED Sport.
TV iz vsake lige.

LG OLED TV prikazuje vsako igro v polnem realističnem sijaju. Hitra športna akcija z brezhibnimi gibi pomeni, da biti gledalec še nikoli ni bilo tako spektakularno – odslej imate sedež v prvi vrsti za vse najboljše športne prireditve.

TV zaslon prikazuje hokejiste, ki igrajo hokej (predvajaj video)

Prizor nogometne tekme je za vizualno primerjavo razdeljen na dva dela. Na sliki v spodnjem levem kotu je napis LCD / LED, v spodnjem desnem kotu pa je logotip LG OLED.

OLED Motion Pro

Takšnih gibov še niste videli.

Napredna tehnologija obdelave gibanja zmanjšuje zamegljenost gibanja, da zagotavlja nemoteno delovanje in jasnejšo izkušnjo gledanja. Pričajte hitrim in prefinjenim podrobnostim vsake igre, tudi med hitrim športom.
* Simulirane so slike na zaslonu.
Moški in ženska nazdravijo z očali na televizijskem zaslonu, medtem ko prihajajo obvestila o športnih opominih

Športno opozorilo (Sports Alert)

Nikoli ne zamudite tekme svoje ekipe.

Funkcija Sports Alert vas obvesti pred, med in po tekmah. Nikoli vam ne bo treba skrbeti, ali boste zamudili pomembne tekme svojih najljubših ekip, tudi če gledate drugo vsebino.
* Uporaba se lahko razlikuje glede na državo.
Družina, ki sedi na kavču in gleda nogomet po televiziji

Pripravljen za Bluetooth Surround

Jasna prednost doma.

Preprosto priključite zvočnike Bluetooth za resnično brezžično izkušnjo prostorskega zvoka. Vsa akcija se sliši bogatejše in bolj realistično ter v vašo dnevno sobo vnese vzdušje velikih iger.
* Zvočniki se prodajajo ločeno.
4K procesor α9 Gen4 AI

Um, ki vas bo razveselil.

V središču vsakega LG OLED televizorja je 4K α9 Gen4 AI procesor, revolucionarni čip, ki uporablja algoritme globokega učenja za analizo in optimizacijo vsebine. Vsaka nastavitev slike in zvoka je samodejna, zato je vse, kar gledate, spektakularno.

Dva prizora, samodejno optimizirana v sliki in zvoku z uporabo α9, je 4K procesor α9 Gen4 AI (predvajanje videoposnetka)

* Simulirane so slike na zaslonu.
To je video o tehnologiji AI Picture Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite gumb »Ogled celotnega videoposnetka«.

AI Picture Pro

Tako izgleda strokovnjak.

Z uporabo velike baze podatkov z več kot milijonom vizualnih podatkov algoritem poglobljenega učenja prepozna vsebino, odstrani šum in optimizira kakovost slike. Nova funkcija zaznavanja prizorov lahko zdaj analizira vrsto prikazane scene in ustrezno izboljša sliko.
To je video o tehnologiji AI Sound Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite gumb »Ogled celotnega videoposnetka«.

AI Sound Pro

Zvok, ojačan na profesionalni ravni.

Z učenjem iz več kot 17 milijonov zvočnih podatkov procesor prepozna glasove, učinke in frekvence, da lahko nato optimizira zvok po žanru za celovitejšo izkušnjo. Nova funkcija samodejnega izravnavanja glasnosti ohranja dosledno raven glasu med različnimi vrstami vsebin.

LG OLED.
Skrbimo za širšo sliko.

LG OLED televizorji so za vas in okolje varnejši od LED televizorjev. Ker naši televizorji uporabljajo samoosvetljujoče piksele, se pri daljšem gledanju vaše oči manj obremenjujejo. LG OLED zasloni so prav tako prepoznani kot okolju prijazni z manjšim tveganjem za nevarne emisije.

Beseda "OLED", napolnjena s prizorom narave, ki drsi v desno (predvajanje videoposnetka)

Zaslon za udobje oči

TV, ki je varen za vaše oči.

Televizorji LG OLED so certificirani kot zasloni z majhnim utripanjem in brez utripanja, ki ne predstavljajo fotobiološke nevarnosti za vaše oči. Za razliko od LED televizorjev, ki utripajo in oddajajo veliko modre svetlobe. Sedite, se sprostite in uživajte v razgledu
Ta karta opisuje "Zaslon, prijeten za oko". To je prizor fanta, ki gleda televizijo in leži na trebuhu. Za certifikat "Prijetno prijeten prikaz" so nastavljeni štirje logotipi.
* Privzeto optimizirana funkcija brez utripanja. Slika lahko utripa za uporabnike, ki aktivirajo OLED Motion ali OLED Motion Pro.
** Televizijski zasloni LG OLED so certificirani.
Okolju prijazen OLED

Skrb je v naši naravi.

LG OLED televizorji so uradno okolju prijazni. V primerjavi z LED televizorji so varnejši, ker ne uporabljajo osvetlitve ozadja, izdelani so iz manj plastike, uporabljajo manj nevarne materiale in imajo manjše tveganje za onesnaževanje zraka v zaprtih prostorih.
Primerjava sestave zaslona zaslona televizorja z LED osvetlitvijo in samoosvetljenega televizorja OLED (predvajanje videoposnetka)
* Televizijske zaslone LG OLED je družba SGS potrdila kot okolju prijazen izdelek.
ThinQ AI

Mislite, da veste, kaj pomeni pametno?
Še enkrat razmisli.

LG ThinQ je tu, da poveča vašo izkušnjo gledanja televizije. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in upravljajte televizor s svojim glasom prek povsem novega domačega zaslona, ​​da zagotovite več udobja in nadzora.

TV zaslon, na katerem je prikazana različna vsebina, ki jo navaja in priporoča aplikacija LG ThinQ AI

TV zaslon z novo oblikovanim domačim zaslonom s prilagojeno vsebino in kanali

Nov začetek

Dobrodošli v vašem novem začetku.

Novo zasnovani začetni zaslon prikazuje prilagojene predloge vsebine, ki vam olajšajo dostop do vaših najljubših strani in upravljanje povezanih naprav na enem mestu.
Osnovne funkcije daljinskega upravljalnika Magic Remote so prikazane na piktogramu

Nov daljinski upravljalnik Magic Remote

To je bolj kot čarobna palica.

Preoblikovan daljinski upravljalnik Magic Remote je ergonomske zasnove, ki jo je enostavno držati, sistem krmiljenja in pomikanja pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajena umetna inteligenca (AI) vam omogoča enostaven dostop do storitev, medtem ko bližnjice na tipkovnici za glavne ponudnike vsebin omogočajo hiter dostop do priljubljenih. Z vsem tem imate zdaj Magic Tap, pameten nov trik, ki poveže vaš telefon s televizorjem.
Ta zavihek opisuje glasovne ukaze. Nameščen je logotip LG ThinQ AI

Glasovni ukaz

Vaš glavni vir udobja.

LG ThinQ vam omogoča enostavno upravljanje ekosistema vaše naprave IoT doma z uporabo prepoznavanja glasu.
* Podprti meniji in programi se lahko razlikujejo glede na državo.
** Prikazani meniji se lahko po objavi razlikujejo.
*** Razpoložljivost glasovnih ukazov se lahko razlikuje glede na izdelek in državo.
TV-OLED-G1-19-Only-Color-Desktop
* Ta izdelek ne vključuje antene ali kablov za povezavo antene ali zunanjih naprav.
 • SPLOŠNE ZNAČILNOSTI

  • Tip izdelka
   OLED
   Velikost zaslona (palcev)
   55 “
  • Možnost pritrditve na steno (VESA)
   To

  SLIKA

  • Resolucija
   3840 x 2160
   Vrsta osvetlitve ozadja
   OLED

  SISTEM ODDAJANJA

  • Digitalni TV signal (prizemni / kabelski / satelitski)
   DVB-T2 / C / S2
   CI +
   CI + 1,4

  VIDEO

  • Indeks obvladovanja slike
   Samo za LED televizorje
   HDR tehnologija
   Kino HDR
  • Dolby Vision ™
   To
   HDR10 Pro
   To
  • HLG Pro
   To
   Tehnologija nano celic
   OLED
  • Široka barvna lestvica
   Popolne barve
   Lokalno zatemnitev
   Zatemnitev vsake slikovne pike
  • ULTRA svetilnost
   Ultra Luminance Pro
   HFR (visoka hitrost sličic)
   To
  • Procesor
   α9 Gen4 AI procesor 4K
   Vrhunsko
   AI Upscaler

  ZVUK

  • Zvočni izhod
   60 W
   Zvočniški sistem
   4,2 -kanalni
  • DOLBY ATMOS
   To
   Čist glas
   Clear Voice Pro
  • AI akustično uglaševanje
   To

  SMART TV

  • OS (operacijski sistem)
   webOS Smart TV
   Magic Remote
   vključeno v paket
  • Glasovno iskanje
   To
   Čarobna povezava
   To
  • Hiter dostop
   To
   Internetni brskalnik
   To
  • Predvajalnik glasbe
   To
   Svetovalec za kanale
   To
  • Wi -Di (brezžični zaslon) – brezžična povezava z osebnim računalnikom
   To
   Airplay (od Apple do TV)
   To
  • Miracast
   To
   Simplink (HDMI CEC)
   To
  • DLNA
   To

  ČASOVNI STROJ

  • Časovni premik
   To
   Snemanje televizijske vsebine
   To

  POSEBNE ZNAČILNOSTI

  • Združljivo z Netflixom
   To
   Združljivo z Amazonom
   To
  • Združljivo s Pomočnikom Google
   To
   Združljivo z Amazon Alexa
   To
  • Mobilna aplikacija (LG ThinQ)
   To
   E-priročnik
   To
  • EPG
   To
   Podnapisi
   To
  • Sprejemajte televizijske signale ULTRA HD
   To

  TELETEKST

  • Teletekst
   To
   Število strani
   2000

  POVEZANOST

  • HDMI
   4 / HDMI 2.1
   HDMI – ARC (povratni zvočni kanal)
   To
  • USB
   3
   LAN
   1
  • Komponentni vhod (v skupni rabi s sestavljenim)
   Ne
   Sestavljeni vhod (AV)
   Ne
  • Reža za CI
   To
   RF vhod
   To
  • Wifi
   To
   Bluetooth
   To
  • Digitalni avdio izhod (optični)
   To
   Izhod za slušalke
   To

  EKO

  • Varčevanje z energijo
   To
   Energijski razred
   G (lestvica AG)

  Garancija: 24 mesecev

  Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.lg.com/hr/televizori/lg-oled55g13la

 

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

55