Opis

 • 4K OLED evo TV za popolne črne, nasičene barve ter več sijaja in svetlosti površine
 • α9 Gen4 4K AI procesor z AI Sound Pro, AI Picture Pro in AI Brightness Control
 • Najboljša slika in najboljši zvok z načinom Filmmaker Mode ™, Dolby Vision IQ ™ in Dolby Atmos® ter optimalna podpora HDR s sistemom Cinema HDR
 • Smart TV (webOS 6.0) z Google Assistantom, Alexa in AirPlay 2 / HomeKit in prostoročnim glasovnim nadzorom
 • HDMI 2.1, Nvidia G-Sync ™, podpora AMD FreeSync ™ in HGiG, VRR in ALLM
 • LG OLED 55G1

  “Premium paket” – Audiovision na testu ocenjuje OLED55G19 kot “zelo dobrega”.

 • en sam DVD test

  LG OLED 55G1

  “najboljši LG OLED televizor, ki smo ga doslej preizkusili”

 • En test AV Magazin

  LG OLED 55G1

  “Super slike” – AV Magazin je OLED55G19 na testu ocenil kot “zelo dobrega – izjemnega”.

 • Nagrada za inovacijo CES 2021

  LG OLED 65G1

  Video prikaz

 • Nagrada za inovacijo CES 2021

  LG OLED 77/65 / 55G1

  Ekološko oblikovanje in trajnostne tehnologije

TV zaslon z raznobarvnimi žarki, ki izhajajo iz žarečega drevesa (predvajanje videoposnetka)

POSVETITE SVOJ SVET –
Razvoj samosvetlečih pik

LG OLED televizorji so prava paša za oči. Samosvetleče slikovne pike omogočajo popolnoma spektakularno kakovost slike in ponujajo skoraj neskončne možnosti oblikovanja, medtem ko najnovejše vrhunske tehnologije zagotavljajo raven zabave brez primere. Vse, kar imate radi na televiziji – izjemno v vseh pogledih.
* Nove funkcije so na voljo samo pri nekaterih modelih.

V čem se OLED razlikuje od vseh ostalih tehnologij?

Odgovor je: skozi samoosvetljujoče piksle. Pri tem je mišljena tehnologija samoosvetlitve zaslona, ​​ki je odločilnega pomena za vaše televizijske izkušnje. Za razliko od LED televizorjev, katerih slika in dizajn sta omejeni z vgrajeno osvetlitvijo ozadja, televizorji LG OLED ponujajo kakovost slike v impresivni resničnosti, zapakirani v edinstvene oblike.
Prikaz lune, LED je na levi strani in prikazuje premalo črne barve, medtem ko je najgloblja črna na OLED-u na desni strani (predvajanje videoposnetka)

SAMOSVETLJIVI PIKSEL.
100 milijonov razlogov, da samo radi OLED.

Kar zadeva kakovost slike, OLED daleč presega LED tehnologijo. To je zato, ker imajo televizorji OLED na milijone samosvetlečih pik, ki ustvarjajo popolne črne in natančne barve. Rezultat je neprimerljiva izkušnja gledanja.

TV zaslon, ki prikazuje Mlečno pot, modro nebo in eksplozijo barvnega prahu v odlični kakovosti slike (predvajanje videoposnetka)

100% zvestoba barv

Televizorji OLED uspešno prestajajo teste.

Svetovno podjetje za inšpekcijske preglede, preizkušanje in certificiranje Intertek je potrdilo, da LG-jevi OLED zasloni 100% ustrezajo barvam. To pomeni, da so barve, ki jih vidite na zaslonu, popolnoma enake barvam na izvirni sliki. Torej je vse, kar vidite, videti natanko tako, kot so si zamislili ustvarjalni umi.

Okvir okoli osupljive gorske kulise (predvajanje videoposnetka)

* Zvestost barv določa, ali je barvna natančnost zaslona Delta E ≦ 2 v 125 barvnih vzorcih.
** LG-jev 83-palčni zaslon OLED bo certificiran v prvi polovici leta 2021.
100% barvni volumen

Svetleča igra barv.

LG OLED televizorji dosežejo celoten barvni volumen zahvaljujoč izjemni tehnologiji upodabljanja barv LG. LG OLED s svojo 100-odstotno barvno glasnostjo lahko prikaže 100-odstotni spekter DCI-P3 v 3D-barvnem prostoru, ki pokriva celoten obseg svetilnosti televizorja. To pomeni, da barve ostanejo žive in resnične, ko so popolnoma nasičene, ne glede na to, kako svetel ali temen je zaslon.
Logotip 100% Color Volume potrdi Intertek. Primerjalni graf med 70% barvne glasnosti in 100% barvne glasnosti.
* Glasnost barvne lestvice (CGV / prostornina barvnega prostora) je enaka ali presega CGV barvnega prostora DCI-P3, kot je neodvisno potrdil Intertek.
* 70-odstotna barvna glasnost se nanaša na televizorje LG UHD.
* Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcij.

LG OLED TV.
Neprimerljiv videz.

Iščete televizijo kot nobena druga? Potem ne iščite več, saj so televizorji LG OLED resnična umetniška dela, nudijo odličen domači kino in vas popeljejo v fascinantne igralne svetove – in vam zagotavljajo sedež v prvi vrsti na največjih športnih prireditvah. S televizije prinesejo vse, kar želite.
Moški sedi na kavču v temni sobi in gleda televizijo, na kateri je moški, ki stoji na zasneženi gori. Deklica igra računalniško igrico na velikem zaslonu, ki prikazuje vojaka, ki se spušča iz helikopterja. Štiri osebe sedijo na kavču v dnevni sobi in gledajo nogometno tekmo. Ženska gleda umetniško delo, prikazano na stenski televiziji.
* Zahteva naročnino Disney +.

Zasnova OLED.
Galerija, ki jo pogosto in z veseljem obiščete.

LG OLED televizorji na novo opredeljujejo videz televizorjev. Neverjetno tanek dizajn je tako estetski, da lahko v svoji dnevni sobi počutite kot muzej moderne umetnosti.
Ženska, ki ima galerijsko televizijo na steni v galerijskem stanovanju, z zanimanjem gleda na stojalo Gallery TV. Ogledate si lahko tudi slogan »Izpolnite svoj prostor, osvetlite prostor«.
* Kabel je lahko viden, odvisno od vrste namestitve.
** Televizor LG OLED Gallery Design TV NE vsebuje stojala. Ker je ta model zasnovan za pritrditev na steno, je v dobavo vključen tanek stenski nosilec. Stojalo lahko kupite ločeno.
* Stojalo za galerijo se prodaja ločeno.

Filmi na televizorju OLED.
Nagrado za najboljšo kakovost slike prejme …

Televizorji LG OLED zagotavljajo izjemno izkušnjo gledanja ves čas, zahvaljujoč neverjetno ostrim slikam. In zahvaljujoč popolni črni in 100% barvni zvestobi boste filme videli natanko takšne, kot bi jih morali videti.

Moški gleda "The Midnight Sky" v domačem kinu na Netflixu. In slogan "Bodi junak" je viden

* Zahteva naročnino Disney +.
Logotipi LG Channels, Netflix, Disney + in Apple TV so vodoravno razporejeni na črni podlagi.

zabava

Eno mesto za vse vaše najljubše filme.

Hiter in enostaven dostop do aplikacij Apple TV, Disney +, Netflix in LG. Najnovejši filmi, serije, dokumentarci in športi v živo so vedno na voljo – vi se odločite!
* Zahtevano članstvo v pretakanju Netflix.
** Zahteva naročnino na Disney +. Ob upoštevanju pogojev, ki jih je treba prebrati tukaj: http://www.disnetplus.com ⓒ 2020 Disney in njegove podružnice.
*** Apple, logotip Apple in Apple TV so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah.
**** Apple TV + zahteva naročnino.
***** Amazon, Prime Video in vsi pripadajoči logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic. Za članstvo v Amazon Prime in / ali Prime Video se plačujejo. Za več informacij obiščite primevideo.com/terms.
****** Ponujene storitve se lahko razlikujejo glede na državo.
Za boljšo primerjavo dvodelna predstavitev ženske, ki nosi sončna očala. Spodaj levo je SDR, spodaj desno pa logotip Dolby Vision IQ.

Dolby Vision IQ in Dolby Atmos

Revolucionarna televizijska izkušnja.

Dolby Vision IQ inteligentno prilagaja nastavitve slike glede na zvrst vsebine in vaše okolje, v katerem gledate televizijo, Dolby Atmos pa ustvarja večdimenzionalni prostorski zvok – zmogljivo kombinacijo, ki vam prinese osupljivo kinematografsko doživetje naravnost v vašo dnevno sobo.
* Slike so simulirane.
Christopher Nolan daje intervju v kinu.

FILMMAKER MODE ™

Režiserjeva vizija zaživi.

V FILMMAKER MODE ™ je glajenje gibanja onemogočeno, hkrati pa se ohranijo prvotna razmerja stranic, barve in hitrost slik. Tako boste natančno reproducirali režiserjevo prvotno vizijo, tako da boste lahko film doživeli, kot je bil predviden.
Grafika LG-jeve tehnologije za obdelavo televizorjev je na sredini med vhodno sliko na levi in ​​živo obarvanim izhodom na desni.

HDR 10 Pro

Za vsestransko uspešno ogledovanje.

LG-jeva lastniška tehnologija dinamičnega razpona, HDR 10 Pro, prilagodi svetlost, da optimizira barve, razkrije tudi najmanjše podrobnosti in da vsaki sliki življenjsko jasnost. Poleg tega okrepi tudi običajne vsebine HDR. Zdaj so vsi vaši najljubši filmi in oddaje reproducirani s še bolj živahnimi in svetlimi barvami od začetka do konca.

Igre na OLED televizorju.
Konec tekme za nasprotnika.

Z LG OLED televizorji ste pred igro: navdušujejo s hitrim odzivnim časom, najnovejšimi igralnimi funkcijami in zaslonom 120 Hz za še bolj gladko igralno izkušnjo. To so vrhunski televizorji za igralce iger.

Deklica v igralnici prevzame preobleko glavnega junaka igre Assassin's Creed in igra igro. Prav tako je mogoče videti slogan "Bodite menjalnik iger, osvetlite igro".

Logotipi NVIDIA G-SYNC, AMD FreeSync in XBOX SERIES X so postavljeni vodoravno na črni podlagi.

Partnerstva z vodilnimi podjetji v industriji iger

Neprekosljiva kombinacija.

LG še naprej sodeluje z vodilnimi v industriji, da vam zagotovi najboljšo igralno izkušnjo. V partnerstvu z NVIDIA in AMD so televizorji LG OLED edini televizorji s certifikatoma G-SYNC in AMD FreeSync ™ Premium. Sodelovali smo tudi z AMD FreeSync. Za nameček pa skupaj z Xboxom izkoristimo ves potencial iger na srečo naslednje generacije, tako da postanemo uradni televizijski partner igralne konzole Xbox Series X. V kombinaciji s čudovito kakovostjo slike in izjemno hitrim odzivnim časom televizorja OLED lahko zdaj iz vsake igre izkoristite najboljše.
Od blizu igralec, ki igra dirkalno igro na televizijskem zaslonu. Logotip HDMI je viden spodaj levo, logotip časa odziva 1 ms pa spodaj desno.

Najnovejše igralne funkcije

Igrajte na najvišji ravni.

LG OLED televizorji dosežejo odzivni čas 1 ms, podpora za VRR, ALLM in eARC pa ustreza trenutnim specifikacijam HDMI 2.1. Te funkcije omogočajo predvajanje hitro premikajočih se vsebin v višji ločljivosti in gladko, popolnoma sinhronizirano grafiko, ki vam ponuja resnično igralno izkušnjo in večje možnosti za zmago.
Televizijski zaslon z vesoljsko ladjo, ki je bombardirala mesto, in uporabniški vmesnik Game Optimizerja LG OLED TV na levi, s katerim lahko prilagodite nastavitve igre.

Game Optimizer

Nepredstavljene možnosti nadzora.

Zahvaljujoč Game Optimizerju so vse vaše nastavitve iger združene na enem mestu. Samodejno prilagodi sliko in optimizira grafiko, ne glede na vrsto igre. Preklopite lahko tudi na tehnologiji NVIDIA G-SYNC in AMD FreeSync, tako da bodo vse vaše igre prikazane jasno in brez zamegljenosti z manj zaostanki, sunki in osipi.

Šport na OLED televizorju.
Liga zase.

Na televizorju LG OLED si lahko ogledate vsako igro v vsej realistični fascinaciji. Hitra, športna akcija s tekočimi gibi pomeni, da biti gledalec še nikoli ni bilo bolj vznemirljivo. Odslej boste sedeli v prvi vrsti na vseh večjih športnih prireditvah.

Moški je v obliki nogometaša, sedi na kavču in gleda nogometno tekmo. Pridružijo se prijatelji in vsi skupaj spremljajo igro. Prav tako je viden slogan "Bodi superzvezda, prižgi igro".

Za boljšo primerjavo dvodelna predstavitev nogometne tekme. Spodaj levo je LCD / LED, v spodnjem desnem kotu pa je viden logotip LG OLED.

OLED gibanje

Takšnega gibanja še niste videli.

Napredna tehnologija za upravljanje gibanja zmanjšuje zamegljenost gibanja in tako zagotavlja bolj gladko delovanje in jasno izkušnjo gledanja. Ujemite hitre in fine podrobnosti vsake igre, tudi v hitrih športih.
* Slike so simulirane.
Družina sedi na kavču in po televiziji gleda nogometno tekmo.

Bluetooth Surround pripravljen

Jasna prednost doma.

Preprosto povežite do dva (enaka) zvočnika Bluetooth in uživajte v brezžični izkušnji prostorskega zvoka. Vsa akcija se sliši bogatejše in bolj realistično ter prinaša prav posebno vzdušje neposredno v vašo dnevno sobo.
* Zvočniki Bluetooth se prodajajo ločeno.
α9 Gen4 4K AI procesor

Impresivno inteligenten.

Srce vsakega LG OLED evo TV G1 je 4. generacija procesorja α9 AI 4K, revolucionarni čip, ki za analizo in optimizacijo vsebine uporablja algoritme globokega učenja. Vsaka prilagoditev slike in zvoka je samodejna, zato vse, kar vidite, ni nič manj spektakularno.
Dva prizora, ki jih avdio procesor 4. generacije α9 AI s 4K samodejno optimizira glede slike in zvoka (predvajanje videa)
To je video o AI Picture Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite »Glej video«.

AI Picture Pro

Takole izgleda profesionalnost.

Algoritem globokega učenja prepozna vsebino na podlagi ogromne baze podatkov z več kot milijonom vizualnih podatkovnih točk, odstrani slikovni šum in optimizira kakovost slike. Nova funkcija “Scene Detection” analizira vrsto prikazane scene in ustrezno optimizira njen prikaz.
* AI Picture Pro ne deluje z avtorsko zaščiteno vsebino prek storitev OTT.
To je video o AI Sound Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite »Glej video«.

AI Sound Pro

Zvok najvišje ravni.

Na podlagi več kot 17 milijonov zvočnih podatkovnih točk procesor prepozna glasove, učinke in frekvence, da optimizira zvok glede na žanr in ponudi izjemen užitek ob poslušanju. Nova funkcija za samodejno prilagajanje glasnosti (samodejno izravnavanje glasnosti) zagotavlja konstantno raven glasnosti v različnih vsebinah.

LG OLED.
V mislih imamo veliko sliko.

LG OLED televizorji so varnejši od LED televizorjev – za vas in vaše okolje. Ker so v naše televizorje vgrajeni samosvetleči slikovni piki, je prijetneje, da vaše oči dalj časa gledajo televizijo. LG OLED zasloni so prav tako prepoznani kot okolju prijazni, saj oddajajo skorajda nevarnih emisij.
Beseda OLED je napolnjena z naravo, ki je zbledela z desne (predvajanje videoposnetka)

Dolgoročno gledanje brez obremenjevanja oči

Če vas skrbijo vaše in vaše družinske oči, so televizorji LG OLED priročen način za daljše gledanje vsebine. Mednarodni ponudniki testnih storitev TÜV Rheinland (TUV) in Underwriter Laboratories (UL) so vaše zaslone potrdili kot “z zmanjšano modro svetlobo”, “brez utripanja” in “brez bleščanja”. Zasloni LG OLED televizorjev so tudi prvi zasloni, ki so prejeli certifikat Eyesafe®, ki ga je razvil TÜV-Eyesafe®.
Kartica, ki opisuje "Eye Comfort Display" (očem prijazen zaslon). Fant leži na trebuhu in gleda televizijo. Ogledati si je mogoče štiri logotipe, ki dokazujejo certifikat "Eye Comfort Display".
* Televizorji LG OLED, z izjemo LG OLED R, so pri TÜV-Eyesafe® certificirani kot “zasloni z zmanjšano modro svetlobo”.
* Zasloni LG OLED televizorjev so s strani UL potrjeni kot “brez utripanja” in “brez bleščanja”.

Skrb je v naši naravi.

Televizorji LG OLED so uradno okolju prijazni. V primerjavi z LED televizorji so varnejši, ker ne uporabljajo osvetlitve ozadja, izdelani so iz manj plastike, uporabljajo manj nevarne materiale in imajo manjše tveganje za nastanek onesnaževal zraka v zaprtih prostorih.
Primerjava sestave prikaznih slojev osvetljene LED televizije in samoosvetljujoče televizije OLED (predvajanje videa)
* Zasloni televizorjev LG OLED so prejeli certifikat o ekoloških izdelkih podjetja SGS.
** Trenutno so certificirani samo modeli C1 in G1.
*** Modeli Z1, B1 in C1 bodo pozneje certificirani.
ThinQ® AI

Mislite, da že poznate vse pametne naprave?
Razmislite še naprej.

Izkusite LG ThinQ, ki poveča vašo TV izkušnjo. Izberite želenega glasovnega pomočnika in z glasom upravljajte televizor. Novi začetni zaslon ponuja tudi več udobja in nadzora.

TV zaslon z različnimi vsebinami, ki jih navaja in priporoča LG ThinQ AI

Televizor prikazuje preoblikovan domači zaslon s prilagojeno vsebino in TV kanali

Nov dom

Dobrodošli v vašem novem domu.

Neskončnega iskanja nove vsebine ali starih priljubljenih je konec. Začetni zaslon je bil preoblikovan tako, da je na enem mestu prikazano vse, kar si je vredno ogledati. Pričakujete lahko prilagojena priporočila za vsebino, ki temeljijo na vašem televizijskem vedenju, hiter dostop do široke palete vsebin in lažji nadzor povezanih naprav.
Glavne funkcije daljinskega upravljalnika Magic so prikazane v piktogramu

Novi Magic Remote

Bolj palica kot le daljinski upravljalnik.

Preoblikovan Magic Remote ima ergonomsko zasnovo, ki se udobno prilega roki, njegov sistem za pomikanje in pomikanje pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajena umetna inteligenca omogoča enostaven dostop do storitev, gumbi za hitro izbiro pa vas s hitrostjo strele pripeljejo do najpomembnejših ponudnikov pretakanja in vaših priljubljenih. Poleg tega je zdaj na voljo Magic Tap, pameten nov trik, ki poveže vaš pametni telefon s televizijo.
* Podpora za NFC se lahko razlikuje glede na model.
Na tej kartici so opisani glasovni ukazi. Ogledate si lahko logotipe LG ThinQ AI, Hey Google in Amazon Alexa.

Glasovni ukaz

Osnova vašega udobja

LG ThinQ omogoča enostavno upravljanje in spremljanje vašega domačega ekosistema IoT z naravnim prepoznavanjem govora *. Google Assistant in Alexa sta predhodno nameščena, tako da lahko nadzorujete televizor LG OLED TV z glasovnimi ukazi in hitreje dostopate do želenih medijev.
* Google je blagovna znamka družbe Google LLC.
** Google Assistant ni na voljo v nekaterih jezikih in državah.
*** Podprti meniji in aplikacije se lahko razlikujejo glede na državo.
**** Prikazani meniji bodo ob objavi morda videti drugače.
***** Razpoložljivost glasovnih ukazov se lahko razlikuje glede na izdelek in državo.
* LG TV & Audio AR Experience lahko prenesete iz App Store in Google Play.

SPLOŠNE INFORMACIJE O IZDELKU

 • EAN
  8806091157911
  Koda modela
  OLED55G19LA.AEU
 • Embalaža ISTA 6
  Ne
  RRP
  2.399 evrov (od 1. marca 2021)
 • Velikosti zaslona v tem modelu
  77, 65 in 55 palcev
  Poseben tip zasnove
  Oblikovanje galerije

PANELNA TEHNOLOGIJA

 • Izboljšanje zamegljenosti gibanja (vstavljanje črnega okvirja, BFI)
  OLED Motion Pro (120 Hz, prilagodljiv)
  Vrsta zaslona
  4K OLED plošča za popolno črno, popolne kote gledanja, skoraj neskončen kontrast in milijardo verno reproduciranih barv
 • Vidna diagonala zaslona
  139 cm
  resolucija
  UltraHD 4K z 3840 x 2160 slikovnimi pikami
 • Razmerje
  16: 9
  Osvetlitev ozadja (vrsta BLU)
  Ni potrebno, ker samoosvetljujoče pike
 • Tehnologija zatemnitve
  Zatemnitev slikovnih pik
  Algoritem zatemnitve (izboljšava slike)
  Ni potrebno, ker je zatemnitev popolna s slikovnimi pikami
 • Izboljšanje svetilnosti
  Ultra Luminance Pro
  Široka barvna lestvica
  Popolna barva
 • Stališče
  Popolni koti gledanja (OLED plošča)
  Izvorna hitrost osveževanja plošče
  100/120 Hz

ENERGETSKA UČINKOVITOST

 • Razred energetske učinkovitosti (od marca 2021)
  G (spekter: od A do G)
  Razred energetske učinkovitosti HDR (od marca 2021)
  G (spekter: od A do G)
 • Povprečna poraba energije
  107 kWh / 1000h
  Povprečna poraba energije HDR
  165 kWh / 1000h
 • Poraba energije (v pripravljenosti)
  Manj kot 0,5 vata
  Vklopite lahko način varčevanja z energijo
  Da
 • Napajanje
  Izmenični tok, 100-240 voltov, 50-60 Hz

SLIKA

 • Podpora HDR
  Cinema HDR z Dolby Vision IQ, HDR10 Pro in HLG
  AI slika
  AI Picture Pro (na osnovi globokega učenja) s samodejno izbiro žanra (SDR / HDR / Dolby HDR), analizo prizorov, izboljšanje obrazov in povečanje besedila
 • Obdelava slik
  Izboljšanje slike na SQM (upravljanje kakovosti izvora) z zaznavanjem kakovosti vira AI, štirinajstnim korakom zmanjševanja šuma, ojačevalnikom ostrine na osnovi frekvence, naprednim ojačevalnikom barv in kontrasta ter True Color Accuracy Pro (33x33x33)
  Nadzor svetlosti AI
  Da (inteligentno prilagajanje svetlosti slikovnih področij glede na svetlost okolja za vsebino HDR)
 • Podpora za način filma
  Da
  Preslikava tonov HDR
  HDR Dynamic Tone Mapping Pro z AI HDR Mapiranje tonov
 • HFR (visoka hitrost sličic)
  4K / 2K HFR za sprejem HDMI, USB in TV
  Povečanje vsebine z nizko ločljivostjo
  4K upscaler s podporo za umetno inteligenco
 • Podpora za video dekoder
  HEVC (H.265): 4K @ 120p z 10 bitov, VP9: 4K @ 60p z 10 bitov, AV1: 4K @ 60p z 10 bitov
  Prednastavljeni slikovni načini
  9 načinov: Živahno, Standardno, Eko, Kino, Nogomet, Igre, Filmmaker, (ISF) Expert (Light Room), (ISF) Expert (Dark Room)
 • Senzor zunanje svetlobe (osvetlitev zelena)
  Da
  Samodejna kalibracija (CalMAN) z dostopom do ravni LUT
  Da

GLASNOST

 • Vrsta zvočniškega sistema (kanali / moč)
  4,2 zvočni sistem z močjo 60 vatov (20 W nizkotonec in 10 W na kanal)
  Smer sevanja zvočnikov
  Sevajoče navzdol
 • Dolby Atmos
  Da
  AI zvok
  AI Sound Pro (na osnovi poglobljenega učenja) s premešanjem 5.1.2 ter samodejnim prepoznavanjem žanra in prilagajanjem zvoka (Adaptive Sound Control, ASC)
 • Samodejno izravnavanje glasnosti
  Da (samodejna nastavitev ravni zvoka pri preklopu med viri / aplikacijami)
  Boljša razumljivost govora
  Da – Clear Voice Pro (na osnovi globokega učenja) inteligentno izboljša razumljivost govora za najrazličnejše vsebine
 • AI Acoustic Tuning (kalibracija zvočnika na položaju sedeža)
  Da
  Sound Share (predvajanje virov Bluetooth prek zvočnikov televizorja)
  Da
 • Bluetooth Surround Ready (uporaba zvočnikov BT kot zadnjega zvočnika)
  Da
  Skupna raba TV-načina
  Da (TV-procesor in zvok AI prevzameta izračun zvočnega učinka namesto zvočne vrstice)
 • Nadzor načina Soundbar
  Da (zvočna vrstica sprejme način zvoka, izbran na televizorju)
  LG Sound Sync (brezžična povezava zvočnih plošč itd. Prek Bluetootha)
  Da
 • Hkratni avdio izhod
  Da (notranji zvočniki za televizor in optični izhod ali notranji zvočniki za televizor in priključek za slušalke)
  WiSA (brezžični zvočnik za brezžične povezave visoke ločljivosti)
  Da (WiSA 5.1)
 • Podprti avdio kodeki
  AC4, AC3 (Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, WMA, apt-X (nadaljnje informacije v priročniku)

PROCESOR

 • procesor
  Alpha9 Gen4 AI procesor 4K

IGRE

 • Nvidia G-Sync združljiva za nemoteno igranje z grafičnimi karticami Nvidia
  Da
  AMD FreeSync Premium je certificiran za nemoteno igranje z grafičnimi karticami AMD
  Da
 • Združljiv s HGiG za prepričljiv prikaz HDR v igrah
  Da
  Spremenljiva hitrost osveževanja (VRR)
  Da
 • Način samodejne nizke zakasnitve (ALLM)
  Da

SMART TV

 • Smart TV platforma
  LG webOS 6.0
  LG ThinQ
  Integrirano
 • Amazon Alexa
  Integrirano
  Google Assistant
  Integrirano
 • Združljiv z Apple AirPlay 2 in Apple HomeKit
  Da
  Združljiv z Miracastom (Android Screen Mirrong)
  Da (prekrivanje Miracast)
 • Združljiv z Amazon Echo
  Da
  Združljiv z Googlom Home
  Da
 • Domača nadzorna plošča (pregled vseh povezanih naprav)
  Da
  AI UX (uporabniški vmesnik na osnovi AI)
  Da
 • AI Home (predogled vsebine aplikacije na začetnem meniju na osnovi AI)
  Da
  Priporočila za umetno inteligenco (priporočila za vsebino na podlagi umetne inteligence)
  Da
 • Inteligentno urejanje (samodejno razvrščanje aplikacij glede na pogostost uporabe)
  Da
  Music Discovery (prikaže informacije o glasbi v ozadju na televiziji v živo)
  Da
 • Iskanje sorodne vsebine (iskanje sorodne vsebine v pravkar gledanem programu)
  Da
  360 VR Play (predvajanje 360 ​​° vsebine na YouTube & Co.)
  Da
 • Spletni brskalnik
  Da (vključno z blokiranjem zlonamernih spletnih mest)

STORITEV

 • Daljinski upravljalnik (tip)
  Daljinski upravljalnik LG Magic MR21N s funkcijo NFC (vključno z 2x baterijama AA)
  Prostoročni glasovni nadzor (prostoročni glasovni nadzor z besedami “Živjo, LG!”)
  Ne
 • Daljinsko upravljanje prek aplikacije (aplikacija LG ThinQ – nadzor televizorja, glasovno iskanje in drugo)
  Da
  LG Voice Search (glasovno iskanje, ki prikaže informacije v prekrivnem mini brskalniku)
  Da
 • Inteligentno prepoznavanje govora z obdelavo naravnega jezika (NLP) za izboljšan nadzor televizorja in iskanje informacij
  Da (nemščina, angleščina in številni drugi jeziki)
  Hiter dostop (hiter dostop do pretočnih storitev in funkcija priljubljenih [pritiskajte “0” za 2+ sekundi))
  Da
 • Vklopite televizor prek drugih naprav
  Da (TV vklopljen prek mobilnega telefona in TV vklopljen prek Wi-Fi)
  Univerzalni daljinski upravljalnik za zvočne palice, sprejemnike, igralne konzole in še več
  Da (z Magic Remote; za naprave, združljive s QuickSet 4.0 [UEI-Cloud-DB])
 • Pretvori govor v besedilo (Govor v besedilo)
  Da
  Govorite besedila (zvočno vodenje, pretvorba besedila v govor)
  Da
 • Jezik menija
  Nemščina, angleščina in 35 drugih jezikov

TV SPREJEM IN SNEMANJE

 • Tip sprejemnika (vrste sprejema)
  Dvojni trojni sprejemnik (2x DVB-T2 / -C / -S2)
  Glejte in snemajte (hkrati gledajte televizijo in snemajte)
  Da
 • Sprejem digitalnih TV kanalov
  Da (satelitska (DVB-S2), kabelska (DVB-C) in prizemna (DVB-T2 / T))
  Podpira podnapise pri sprejemanju digitalnih kanalov
  Da
 • Sprejem analognih TV kanalov
  Da
  Snemajte televizijske programe na zunanje pomnilniške naprave USB
  Da (digitalni TV kanali)
 • Časovno nadzorovano in načrtovano snemanje TV programov
  Da
  TimeShift (premor / nadaljevanje televizijskih programov / časovno premaknjena televizija)
  Da
 • HbbTV (uporaba interaktivnih aplikacij, kot so medijske knjižnice)
  Da
  LG Channels (brezplačen sprejem 50+ IP TV kanalov)
  Da
 • EPG (elektronski programski vodnik, prikazuje trenutni TV program)
  Da (naslednjih 8 dni)
  Podpira skupni vmesnik (CI +)
  Da (CI + 1,4)
 • Podpira zvočni opis (AD; opis televizijskih dogodkov za slabovidne)
  Da
  Teletekst
  Da (2000 strani, podpira TOP / FLOF / LIST))

RAZLIČNE FUNKCIJE

 • Umetnostna galerija (prikaz celozaslonskih umetniških del)
  Da
  Medijski predvajalnik, vključno s predvajalnikom glasbe (s prikazom besedil)
  Da
 • Brskalnik za uporabo datotek / predstavnosti v lokalnem omrežju (podpora DLNA)
  Da
  LG Content Store (prenos aplikacij in predstavnosti)
  Da
 • DIAL (prikaz mobilne vsebine z aplikacijo YouTube / Netflix)
  Da

POVEZLJIVOST

 • Podpira Bluetooth Low Energy (BLE)
  Da (zahteva Bluetooth. Zaslon televizorja je aktiven, ko je zaslon mobilne naprave v skupni rabi.)
  LG SIMPLINK (nadzor zunanjih naprav na osnovi HDMI CEC)
  Da

POVEZAVE

 • Druge povezave
  1x LAN (Ethernet), 1x optični digitalni izhod (S / PDIF, optična vlakna), 1x slušalke / linijski izhod (3,5 mm priključek), 3x antena (2x satelit, 1x kabelska / prizemna), 1x reža CI, 1x IR Blaster
  HDMI povezave
  4x HDMI 2.1
 • Podpora ARC (Zvočni povratni kanal; prenos zvoka prek povratnega kanala) (kopija)
  Da (eARC na HDMI 2)
  Vrata USB
  3 x USB 2.0
 • Brezžične povezave
  WLAN (802.11ac) in Bluetooth (v5.0)

MERE IN TEŽE

 • Dimenzije paketa (ŠxVxD)
  136 x 81 x 17,5 cm
  Mere s stojalom (ŠxVxG)
  122,5 x 76,5 x 27,1 cm
 • Mere brez stojala (ŠxVxG)
  122,5 x 70,6 x 2,31 cm
  Teža v paketu
  28,0 kg
 • Teža s stojalom
  22,5 kg
  Teža brez stojala
  21,8 kg
 • Združljiv z VESA (vključno s podprtim standardom)
  Da (300 x 300) in LG Slim Bracket (180)
  Združljiv z vgrajenim stenskim nosilcem (“Slim Bracket”) podjetja Gallery Design
  Da (vključeno v dostavo)

OPREMO

 • Obseg dobave (poleg samega televizorja)
  Daljinski upravljalnik, baterije za daljinski upravljalnik (2x AA za Magic Remote-FB ali 2x AAA za Signature Magic Remote & Standard-FB), vodnik za hitri zagon, napajalni kabel (trajno nameščen na napravi), podstavek / noge (odvisno od vrsta televizorja), tanek nosilec za steno za oblikovanje galerije, IR kabel

NAMIGI

 • Svinec v napravi
  Ta naprava vsebuje svinec v nekaterih delih ali komponentah, za katere ni tehnične alternative. Tu se LG drži direktive RoHS Evropske unije.
  Živo srebro v napravi (mg)
  0,0 mg

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.lg.com/de/tv/lg-oled55g19la

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

55