Opis

 • LG 4K SAMO-LIT OLED za neskončen kontrast in 100% barvno zvestobo
 • Procesor α7 Gen4 AI 4K / 60 Hz – osupljiva slika in zvok
 • Živahni kino, šport, igre na srečo z Dolby Vision IQ in Dolby Atmos
 • Brezkompromisna kakovost slike pri katerem koli vidnem kotu
 • Nizka modra svetloba in utripanje za manj utrujenosti oči in varnejši ogled

OSVETITE SVOJ SVET S SAMO-LIT PiXELI

LG OLED TV je veselje. Samoosvetljene slikovne pike omogočajo resnično spektakularno kakovost slike in celo vrsto možnosti oblikovanja, medtem ko najnovejše vrhunske tehnologije pomagajo zagotoviti neverjetne ravni čudenja. To je vse, kar vam je všeč pri televiziji – povišano v vseh pogledih.

Kaj OLED razlikuje od česar koli drugega?

Odgovor so osvetljene piksle. Tehnologija samosvetlečega zaslona, ​​ki bistveno spremeni vašo izkušnjo gledanja. Za razliko od LED televizorjev, ki so omejeni s tehnologijo osvetlitve ozadja, so televizorji LG OLED sposobni izjemnega realizma in edinstvenega dizajna.
Lunin prizor, LED na levi strani z nejasno črno in OLED na desni s popolno črno (predvajanje videoposnetka)

SAMO-LIT PixELI.
100 milijonov razlogov za ljubezen do OLED-a.

Kar zadeva kakovost slike, OLED premaga LED roke. To je zato, ker ima OLED na milijone samosvetljenih pikslov, ki lahko ustvarijo popolno črno in natančno barvo. Rezultat je izkušnja gledanja, kakršna ni nobena druga.
Televizijski zaslon z odlično kakovostjo prikazuje mlečno pot, modro nebo in eksplozijo pisanega prahu (predvajajte video)

Prizor jahanja na LED z slabim kontrastom in drugo polovico na OLED z neskončnim kontrastom (predvajanje videoposnetka)
100% zvestoba barv

OLED prehaja z različnimi barvami.

Globalna agencija za testiranje Intertek je potrdila, da imajo LG OLED zasloni 100-odstotno zvestobo barv. To pomeni, da se barve, ki jih vidite na zaslonu, popolnoma ujemajo z barvami izvirne slike. Torej je vse, kar gledate, videti tako, kot si je zamislil ustvarjalec.

Osupljiv prikaz barv.

LG OLED televizorji dosežejo polno barvno glasnost zahvaljujoč odlični tehnologiji barvne reprodukcije televizorjev LG. S 100-odstotno barvno glasnostjo lahko LG OLED izrazi 100-odstotni spekter DCI-P3 v 3D-barvnem prostoru, ki pokriva celoten obseg svetilnosti televizorja. To pomeni, da barve ostanejo žive in resnične s polno nasičenostjo, ne glede na to, kako svetel ali temen je zaslon.
Logotip 100-odstotne barvne glasnosti je potrdil Intertek. Primerjalni graf med 70% barvne glasnosti in 100% barvne glasnosti.
* Obseg prikaza barvne lestvice (CGV) je enakovreden ali presega CGV barvnega prostora DCI-P3, kot ga je neodvisno preveril Intertek.
* 70-odstotna barvna glasnost se nanaša na LG-jeve televizorje UHD.
* Slike, simulirane za izboljšanje razumevanja lastnosti.

LG OLED TV.
Pogled ni nikjer drugje.

Če iščete televizor kot noben drug, ne iščite več. LG OLED TV je umetniško delo, kino z velikim zaslonom, portal za igralne svetove in sedež v prvi vrsti največjih športnih dogodkov. Vse, kar želite, da TV postane.
Moški, ki sedi na kavču v temni sobi, gleda televizijo, ki prikazuje moškega, ki stoji sredi snežne gore. Dekle igra računalniško igrico s televizorjem na velikem zaslonu, na katerem je prikazan vojak, ki prihaja iz helikopterja. Štirje, ki sedijo na kavču, gledajo nogometno tekmo v dnevni sobi. Ženska gleda televizor, obešen na steni, in prikazuje umetnost.
* Potrebna je naročnina na Disney +.

Kino OLED.
Nagrado za najboljšo sliko prejme…

LG OLED TV ob izjemno ostri sliki vsakič, ko gledate, prinese nagrado. In s popolno črno in 100-odstotno zvestobo barv so filmi videti tako, kot naj bi jih videli.
Logotip Netflix, logotip Disney +, logotip Apple TV, videoposnetek Amazon prime so razporejeni vodoravno v črni podlagi.
Zabava

Domov vsem vašim najljubšim.

Dostopajte do aplikacij Netflix, Disney +, Apple TV in Amazon prime video. Izberite med najnovejšimi filmi, televizijskimi oddajami, dokumentarci in športnimi dogodki v živo ter jih poiščite na enem mestu.
* Zahtevano članstvo v pretakanju Netflix.
** Potrebna je naročnina na Disney +. Ob upoštevanju pogojev na http://www.disnetplus.com ⓒ 2020 Disney in z njim povezani subjekti.
*** Apple, logotip Apple in Apple TV so blagovne znamke družbe Apple Inc, registrirane v ZDA in drugih državah.
**** Apple TV + zahteva naročnino.
***** Amazon, Prime Video in vsi povezani logotipi so blagovne znamke podjetja Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic. Uporabljajo se članarine Amazon Prime in / ali Prime Video. Za podrobnosti glejte primevideo.com/terms.
****** Podprta storitev se lahko razlikuje glede na državo.
Prizor ženske, ki nosi sončna očala, je za vizualno primerjavo razdeljen na dva dela. Na sliki je spodaj levo besedilo SDR, spodaj desno pa logotip Dolby Vision IQ.
Dolby Vision IQ & Dolby Atmos

Transformativna TV izkušnja.

Dolby Vision IQ inteligentno prilagaja nastavitve slike glede na žanr vsebine in okolico, medtem ko Dolby Atmos zagotavlja večdimenzionalni prostorski zvok – močno kombinacijo, ki daje osupljivo kinematografske rezultate.
* Simulirane slike na zaslonu.
Christopher Nolan na intervjuju v gledališki sobi
FILMMAKER MODE ™

Režiserjeva vizija je oživela.

FILMMAKER MODE ™ izklopi glajenje gibanja, hkrati pa ohrani prvotna razmerja stranic, barv in hitrosti slik. To natančno prinese režiserjevo prvotno vizijo, zato film doživite tako, kot si je zamislil.
LG-jeva tehnologija za obdelavo televizorjev prikazuje graf na sredini med vhodno sliko na levi in ​​živim izhodom na desni
HDR 10 Pro

Uživajte v celotni paleti užitkov.

LG-jeva tehnologija dinamičnega razpona, HDR 10 Pro, prilagaja svetlost, da izboljša barvo, razkrije vse drobne detajle in vnese resnično jasnost v vsako sliko – prav tako okrepi navadno vsebino HDR. Zdaj bodo vsi vaši najljubši filmi in oddaje od začetka do konca bolj živahni in živahni.

OLED igre.
Za tekmo je konec.

LG OLED TV vas vodi pred igro s hitrim odzivom, najnovejšimi igralnimi funkcijami in zaslonom za bolj gladko igranje. To je vrhunski televizor za vaše igre.
Televizijski zaslon, ki prikazuje fotografiranje vesoljske ladje v mestu, in GUI za optimizacijo iger LG OLED na levi, ki prilagaja nastavitve igre.
Game Optimizer

Nevidne ravni nadzora.

Game Optimizer postavi vse vaše nastavitve igre na eno mesto. Samodejno prilagodi sliko tako, da optimizira grafiko, ne glede na vrsto igre.

OLED Sport.
TV v svoji ligi.

LG OLED TV prikazuje vsako igro v vsem njenem realističnem sijaju. Hitra športna akcija z gladkim gibanjem pomeni, da biti gledalec še nikoli ni bil tako spektakularen – zdaj imate sedež v prvi vrsti za vse najboljše športne prireditve.
Moški in ženska na televizijskem zaslonu klepetajo z očali, medtem ko so obveščena športna opozorila
Športno opozorilo

Nikoli ne zamudite svoje ekipe.

Sports Alert vas obvesti pred, med in po igrah. Nikoli vam ne bo treba skrbeti, da ne boste zamudili velikih predstav svojih najljubših ekip, tudi ko gledate drugo vsebino.
* Uporaba se lahko razlikuje glede na državo.
Družina, ki sedi na kavču in gleda nogomet po televiziji
Bluetooth Surround pripravljen

Jasna prednost doma.

Enostavno priključite zvočnike Bluetooth za resnično brezžično izkušnjo prostorskega zvoka. Vsa akcija se sliši bogatejše in bolj realistično, tako da vzdušje velikih iger prinese v vašo dnevno sobo.
* Zvočniki se prodajajo ločeno.

Zasnova OLED.
Inovacija neverjetnih razsežnosti.

LG OLED televizorji na novo definirajo, kako naj bi bili televizorji videti. Njihovi neverjetno tanki dizajni vam jemljejo dih – ne samo, da dopolnjujejo vašo domačo notranjost, ampak jo tudi izboljšujejo.
Televizor OLED A1, postavljen v čutno dnevno sobo. Na televizorju lahko vidite podobo svetlo žarečega zelenega drevesa.
Izberite svoj slog

Več velikosti, več vau.

Umetnost LG OLED TV A1 je na voljo v štirih velikostih, od 48 do 77 palcev.
Televizor LG OLED v različnih velikostih od 48 do 77 palcev
* Stojalo za galerijo se prodaja ločeno.
α7 Gen4 AI procesor 4K

Možgani, ki vam bodo pihali po glavi.

V središču LG OLED TV A1 je procesor α7 Gen4 AI 4K, prelomni čip, ki za analizo in optimizacijo vsebine uporablja algoritme globokega učenja. Vsaka prilagoditev slike in zvoka je samodejna, zato je vse, kar gledate, spektakularno.
Takole izgleda pro.
Slika AI

Takole izgleda pro.

Z obsežno bazo podatkov, ki obsega več kot milijon vizualnih podatkovnih točk, algoritem za globoko učenje prepozna vsebino, odstrani šum in optimizira kakovost slike.
* AI Picture ne bo delovala z nobeno vsebino, zaščiteno z avtorskimi pravicami, v storitvah OTT.
To je video o AI Sound. Za predvajanje videoposnetka kliknite gumb »Oglejte si celoten videoposnetek«.
AI zvok

Zvok je postal pro.

Z učenjem iz več kot 17 milijonov zvočnih podatkovnih točk procesor prepozna glasove, učinke in frekvence, tako da lahko nato zvok po žanru optimizira za bolj poglobljeno izkušnjo.

LG OLED.
Skrbimo za širšo sliko.

LG OLED televizorji so za vas in okolje varnejši od LED televizorjev. Ker naši televizorji uporabljajo osvetljene piksele, je pri daljših gledanjih udobneje za vaše oči. LG OLED plošče so prav tako prepoznane kot okolju prijazne z manjšim tveganjem za nevarne emisije.
Beseda "OLED", napolnjena s sliko narave, ki drsi od desne (predvajanje videoposnetka)

Dlje časa gledajte v udobju.

Če vas skrbi za vas in oči vaše družine, televizorji LG OLED nudijo udobnejši način za daljše gledanje. Mednarodne agencije TÜV Rheinland (TUV) in Underwriter Laboratories (UL) so jih certificirale kot zaslone z nizko modro svetlobo, brez utripanja in neprijetnih bleščic. LG OLED televizorji so tudi prvi paneli katere koli vrste televizorjev, ki so prejeli certifikat Eyesafe®, ki ga je razvil TUV-Eyesafe®.
To je karta, ki opisuje "zaslon za udobje oči". To je prizor fanta, ki gleda televizijo v nagnjenem položaju. Za certifikat "Eye Comfort Display" so bili postavljeni štirje logotipi.
* Televizorji LG OLED, razen LG OLED R, so s strani TUV-Eyesafe® certificirani kot svetlo modri svetlobni zasloni.
* Televizijske plošče LG OLED so bile certificirane kot UL brez utripanja in neprijetnih bleščic.

Skrb je v naši naravi.

LG OLED televizorji so uradno prijaznejši do planeta. V primerjavi z LED televizorji so varnejši, ker ne uporabljajo osvetlitve ozadja, izdelani so iz manj plastike, uporabljajo manj nevarnih materialov in imajo manjše tveganje za nastanek onesnaževal zraka v zaprtih prostorih.
Primerjava sestave zaslona zaslona LED-televizorja z osvetljeno osvetlitvijo in samo-osvetljenega OLED-televizorja (predvajanje videoposnetka)
* Televizorji in plošče LG OLED so od SGS prejeli certifikate o ekoloških izdelkih.
** Trenutno so certificirani samo modeli C1 in G1.
*** Modeli Z1, B1 in C1 bodo potrjeni pozneje.
AI ThinQ

Mislite, da veste pametno?
Še enkrat razmisli.

LG ThinQ je tu, da poveča vašo TV izkušnjo. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in z novim glasovnim zaslonom upravljajte televizor s svojim glasom, da zagotovite več udobja in nadzora.
TV zaslon z različnimi vsebinami, ki jih navaja in priporoča LG ThinQ AI

TV zaslon z novo zasnovanim domačim zaslonom s prilagojenimi vsebinami in kanali
Nov dom

Dobrodošli v vašem novem domu.

Na novo zasnovani začetni zaslon prikazuje prilagojene predloge vsebine, olajša dostop do priljubljenih in omogoča upravljanje povezanih naprav na enem mestu.
* Razpoložljivost storitve se lahko razlikuje glede na regijo ali državo.
** Za storitve OTT so potrebne ločene naročnine.
Osnovne funkcije čarobnega daljinskega upravljalnika so prikazane v piktogramu
Nov daljinski upravljalnik Magic

Bolj kot čarobna palica.

Preoblikovan Magic Remote ima ergonomsko zasnovo, ki jo je enostavno držati, njen sistem za pomikanje po točkah in pomikanje pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajena umetna inteligenca omogoča enostaven dostop do storitev, medtem ko bližnjične tipke za večje ponudnike vsebin omogočajo bližnjice do vseh vaših priljubljenih. Poleg vsega, kar imate zdaj Magic Tap, je tudi nov pameten trik, ki poveže vaš telefon s televizorjem.
* Podpora za NFC se lahko razlikuje glede na model.
Ta kartica opisuje glasovne ukaze. Postavljeni so bili logotip LG ThinQ AI, logotip Ok Google in logotip Amazon Alexa.
Glasovni ukaz

Vaše središče udobja.

LG ThinQ omogoča preprosto upravljanje in upravljanje vašega ekosistema Home IoT z naravnim prepoznavanjem glasu *. Z vgrajenim Googlovim asistentom in Amazon Alexa lahko z glasom nadzirate televizor LG OLED in hitreje dostopate do zabave.
* Google je blagovna znamka družbe Google LLC.
** Google Assistant ni na voljo v nekaterih jezikih in državah.
*** Podprti meniji in aplikacije se lahko razlikujejo glede na državo.
**** Prikazani meniji se lahko ob sprostitvi razlikujejo.
***** Razpoložljivost glasovnih ukazov se lahko razlikuje glede na izdelke in države.
* LG TV & Audio AR Experience je na voljo za prenos v App Store in Google Play.

ZASLON

 • Tip
  4K OLED
  Velikost zaslona
  65
 • Resolucija
  3840 x 2160
  Širok kot gledanja
  Da
 • Barvna / široka barvna lestvica
  Popolna barva
  Barvni bitni zasloni / milijarde bogatih barv
  Da
 • Kontrast / popolna črna
  Popolna črna
  Kontrast / zatemnitev
  Zatemnitev slikovnih pik
 • Kontrast / ultra svetilnost
  Ultra Luminance Pro
  Hitrost gibanja / osveževanja
  Hitrost osveževanja 60Hz

PLATFORMA

 • Glavni procesor
  Procesor α7 Gen4 4K
  Operacijski sistem (OS)
  webOS Smart TV
 • Število procesorjev
  Quad

VIDEO

 • AI Slika / Pro
  Slika AI
  Izboljšanje obraza + telo / predmet (samo 8K)
  Slika AI – Izboljšanje obraza
 • AI Povečanje
  AI Povečanje
  Samodejna izbira zvrsti
  Da (Dolby HDR)
 • Izboljšanje slike
  Izboljšanje slike
  Nadzor svetlosti AI
  Da
 • HDR
  Cinema HDR
  Dolby Vision IQ
  Da (4K / 2K)
 • HDR10 Pro
  Da (4K / 2K)
  HLG
  Da (4K / 2K)
 • FILMMAKER MODE ™
  Da
  Dinamično preslikavo tonov / Pro (+ preslikava tonov AI HDR)
  Dinamično preslikavo tonov HDR
 • 4K HFR
  Da (RF: samo EU)
  2K HFR
  Da (RF: samo EU)
 • Uppscaler
  4K Uppscaler
  HEVC
  4K @ 60P, 10 bitov
 • VP9 (Video Decoder)
  4K @ 60p, 10 bitov
  AV1 (Video Decoder)
  4K @ 60p, 10 bitov
 • Združljivo z G-Sync
  Da
  Združljiv z FreeSync
  Da
 • Način HGIG
  Da
  Takojšnji odziv igre (VRR / ALLM)
  – Da
 • Slikovni način
  9 načinov (živo, standardno, eko, kino, nogomet, igre, ustvarjalec filmov, (ISF) strokovnjak (svetla soba), (ISF) strokovnjak (temna soba))

ZVOK

 • Zvočnik (izhod zvoka)
  20 W (10 W na kanal)
  Kanal
  2,0-kanalni
 • Smer
  Dol streljanje
  Hkratni avdio izhod
  Da
 • DOLBY ATMOS
  Da
  AI Sound / Pro
  AI zvok
 • AI Akustična nastavitev
  Da (razlikuje se po regijah)
  Surround način => 21Y Spec Out
  OLED Surround
 • Clear Voice
  Clear Voice Pro
  Bluetooth Surround pripravljen
  Da (obvezen Bluetooth)
 • Zvočniki WiSA
  Da: WiSA 2.1ch
  LG Sound Sync
  Da (obvezen Bluetooth)
 • Zvočna skupna raba
  Da
  Zvočni kodek
  AC4, AC3 (Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, WMA, apt-X (glejte priročnik)
 • Sinhronizacija zvočnega načina
  Da
  Zvok živ
  Da

AI PAMETNA FUNKCIJA

 • ThinQ
  Da
  Inteligentno prepoznavanje glasu
  Da
 • Govor v besedilo
  Da
  LG Voice Search
  Da
 • Google Assistant
  Da
  Amazon Alexa
  Da
 • AI UX
  Da
  AI Domov
  Da
 • Priporočilo AI
  Da
  Inteligentno urejanje
  Da
 • Domača nadzorna plošča
  Da
  Apple Homekit
  Da
 • Google Home Connection
  Da
  Amazon Echo Connection
  Da
 • Mobilna povezljivost
  Da
  Skupna raba zaslona
  Da
 • Aplikacija ThinQ
  Da
  Airplay2
  Da
 • Naslednji izbori
  Da
  Magic Explorer
  Da
 • Magic daljinski upravljalnik
  Vgrajen
  Hiter dostop
  Da
 • Univerzalni nadzor
  Da
  360 ° predvajanje VR
  Da
 • Iskanje sorodne vsebine
  Da
  Zvočno vodenje (pretvorba besedila v govor)
  Da
 • Umetnostna galerija
  Da
  Aplikacije
  Da
 • DIAL
  Da
  Spletni brskalnik
  Da
 • Predvajalnik glasbe -> Predvajalnik glasbe
  Da
  Kanali LG
  Da
 • TV vklopljen z mobilnim telefonom
  Da
  Wi-Fi TV vklopljen
  Da
 • Bluetooth z nizko porabo energije
  Da (obvezen Bluetooth)
  Omrežni brskalnik datotek
  Da
 • Blokirajte dostop do škodljivega spletnega mesta
  Da
  Live Plus (dvostranska storitev na osnovi ACR)
  Da
 • Hotelski način
  Da
  Športno opozorilo
  Da
 • Odkritje glasbe
  Da

ODDAJNI SISTEM

 • Digitalna TV sprejem (zemeljska, kabelska, satelitska)
  Da
  Kopenski
  DVB-T2 / T
 • Kabel
  DVB-C
  Satelit
  DVB-S2
 • Analogni TV sprejem
  Da
  Predvajanje podatkov (specifikacija države)
  Da
 • CI + (skupni vmesnik)
  CI + 1.4
  Stran teleteksta
  Da (2000 strani)
 • Teletekst (zgoraj / flof / seznam)
  Da (Flof)
  [DVB] Podnapisi
  Da
 • AD (zvočni opis)
  Da
  EPG (8 dni)
  Da

POVEZLJIVOST

 • HDMI
  1 (zadaj) / 2 (stransko)
  Različica
  HDMI 2.0
 • Simplink (HDMI CEC)
  Da
  eARC / ARC (povratni avdio kanal)
  eARC (zadaj, HDMI 3)
 • USB
  2 (stranski)
  LAN
  Da (zadaj)
 • CI reža
  Da (ob strani)
  RF In
  2 (zadaj, RF / sobotno)
 • SPDIF (optični digitalni avdio izhod)
  Da (zadaj)
  Izhod za slušalke
  Da (zadaj)
 • Vrstica ven
  Da (zadaj, izhod za slušalke pogost)
  Wifi
  Da (802.11ac)
 • Bluetooth
  Da (V5.0)

MOČ

 • Napajanje
  AC 100 ~ 240V 50-60Hz
  Poraba energije v stanju pripravljenosti
  Manj kot 0,5 W
 • Način varčevanja z energijo
  Da
  Senzor osvetljenosti zeleno
  Da

MERE – ŠXVXG (MM)

 • Velikost brez škatle, brez stojala
  1449 x 830 x 46,9
  Velikost brez škatle, s stojalom
  1449 x 891 x 271
 • Velikost W / škatla, s stojalom
  1600 x 970 x 172
  VESA
  300 x 200
 • Stojalo (Š x G)
  1124 x 271
  Koda EAN
  8806091154859

TEŽA (KG)

 • Teža (TV)
  23.7
  Teža (TV + stojalo)
  24,0
 • Teža (W / škatla)
  31,0

DODATNA OPREMA

 • Na daljavo
  MR21
  Baterije
  Da (AA x 2EA)
 • Napajalni kabel
  Da (v prilogi TV)

DODATNA FUNKCIJA

 • Samodejna kalibracija
  Da
  OSD jezik
  37 Jeziki
 • Časovni stroj (DVR)
  Da
  Digitalno snemanje
  Da
 • Časovni premik
  Da

  Garancija: 24 mesecev

  Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.lg.com/uk/tvs/lg-oled65a16la

Dodatne informacije

Darilo

Komplet za čiščenje TV zaslona (čistilo + krpa iz mikrovlaken)

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

65