Opis

Spektakularan vodopad sa predivnim prikazom na OLED televizoru (reprodukcija videa)

 OSVETLITE SVOJ SVET uz SAMOSVETLEĆE PIKSELE

Televizorji LG OLED vam bodo omogočili resnično uživanje ob gledanju vaše najljubše vsebine. Zahvaljujoč samoosvetljujočim se slikovnim pikam je zagotovljena spektakularna kakovost slike in neskončne možnosti oblikovanja, medtem ko najnovejša najsodobnejša tehnologija zmogljivosti televizorjev OLED postavlja na povsem novo raven. Vse, kar vam je všeč pri televizorjih OLED – zdaj na višji ravni v vseh pogledih.

Kaj naredi OLED edinstven?

Odgovor je – samosvetleče pike. Tehnologija samoosvetljujoče plošče popolnoma spremeni izkušnjo gledanja vaše najljubše vsebine. Za razliko od LED televizorjev, ki so omejeni s tehnologijo osvetlitve ozadja, lahko LG OLED televizorji prikažejo izjemno realistično sliko, hkrati pa imajo edinstven dizajn.
Mesečni pogled, LED televizor na levi z mehko črno in OLED televizor na desni s popolno črno (predvajanje videoposnetka)

*Simulacija slika na ekranu.

SAMOOSVETLJIVI PIXELI
100 milijonov razlogov za oboževanje televizorjev OLED.

Kar zadeva kakovost slike, televizorji OLED popolnoma prekašajo LED televizorje. To je zato, ker imajo televizorji OLED na milijone samoosvetljujočih pik, ki lahko prikažejo popolno črno, pa tudi vse druge barve. Rezultat je edinstvena izkušnja gledanja.
Televizijski zaslon v visoki kakovosti prikazuje Mlečno pot, modro nebo in eksplozijo barvitega prahu (predvajanje videa)

100% verne boje

Realistične barve zahvaljujoč tehnologiji OLED.

Svetovna agencija za testiranje Intertek je potrdila, da LG OLED plošče prikazujejo barve, ki 100% ustrezajo prvotnim barvam. To pomeni, da so barve, ki jih vidite na zaslonu, realistične in se ujemajo z barvami izvirne slike. Zahvaljujoč temu je vse, kar gledate, videti natanko tako, kot si je zamislil avtor.
Okvir s prizorom čudovite gore (predvajanje videoposnetka)

* Zvestost barv določa, ali je barvna natančnost zaslona Delta E ≦ 2 znotraj 125 barvnih vzorcev.
** 83-palčna LG OLED plošča bo certificirana v prvi polovici leta 2021.

LG OLED TV
Perfection, ki ga ni mogoče najti nikjer drugje.

Če iščete edinstven televizor, vam ni treba iskati dlje. LG OLED TV je umetniško delo, kino z velikim zaslonom, portal v svetovne igre in sedež predvsem na večjih športnih prireditvah. On je vse, kar želite, da TV postane.
"Slika Marvel WandaVision z logotipom Disney + v spodnjem levem kotu, logotipom Marvel v spodnjem desnem kotu in besedilom" Sharp image "v zgornjem levem kotu. Prizor iz Assassin's Creed Valhalla z logotipom Assassin's Creed Valhalla v spodnjem desnem kotu vogal in v zgornjem levem kotu besedilo "Hiter odzivni čas". Slika igralca baseballa, ki med igro poskuša zadeti baseball z besedilom "Smooth Movements" v zgornjem levem kotu. besedilo "Slim Design" v zgornjem levem kotu. "
* Potrebna je naročnina na Disney +

Oblika OLED
Inovacija neverjetnih razsežnosti.

LG OLED televizorji postavljajo nove standarde glede tega, kako bi morali biti televizorji videti. Njihova neverjetno tanka oblika je osupljiva – ne samo, da dopolnjujejo vašo notranjost, temveč jo tudi izboljšujejo.
Televizor z zaslonom iz lesa, ki v preprostem belem domačem okolju oddaja rdečo svetlobo
*Gallery postolje se prodaje zasebno.

Kino OLED
Nagrada za najboljšo sliko gre…

Televizor LG OLED upraviči številne nagrade vsakič, ko ga gledate, zahvaljujoč svoji neverjetni sliki. In s popolno črno in 100% barvno zvestobo, filme gledamo tako, kot si je zamislil njihov avtor.
TV ekran sa trejlerom za Marvel WandaVision na Disney+ (reprodukcija videa)

* Potrebna je naročnina na Disney +
Logotip Apple TV in logotip Netflix sta na črni podlagi vodoravno poravnana.
Zabava

Priljubljena vsebina na enem mestu.

Uporabljajte aplikacije Apple TV in Netflix. Izbirajte med najnovejšimi filmi, serijami, dokumentarci in športnimi športi v živo ter jih poiščite na enem mestu.
* Za dostop do vsebine Netflix je potrebno članstvo.
** Apple, logotip Apple in Apple TV so last družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah.
*** Podprte storitve se lahko razlikujejo glede na državo.
Dolby Vision IQ i Dolby Atmos

Popolnoma nov način uživanja v televiziji.

Dolby Vision IQ inteligentno prilagaja nastavitve slike glede na žanr in okolje, medtem ko Dolby Atmos zagotavlja večdimenzionalni zvok – močno kombinacijo, ki prinaša osupljiv kinematografski užitek.
*Simulacija slika na ekranu.
FILMMAKER MODE ™

Režiserjeva vizija zaživi.

FILMMAKER MODE ™ izklopi glajenje gibanja, hkrati pa ohrani prvotno razmerje stranic, barvo in hitrost sličic. Natančno posreduje prvotno vizijo režiserja, tako da lahko filme doživite, kot si je zamislil.
Graf za tehnologijo obdelave na televizorju LG med vhodno sliko na levi in ​​živim rezultatom na desni
HDR 10 Pro

Maksimalno uživanje v vseh objektih.

LG-jeva edinstvena tehnologija dinamičnega razpona, HDR 10 Pro, prilagaja svetlost za izboljšanje barv, razkriva tudi najmanjše podrobnosti in daje realističen občutek vsaki sliki, hkrati pa izboljša standardno vsebino HDR. Zdaj bodo vsi vaši najljubši filmi in serije od začetka do konca bolj živahni.

Igranje OLED
igre končano za tekmovanje.

S televizorjem LG OLED boste imeli zaradi boljšega odziva prednost pred nasprotniki, z najnovejšimi igralnimi funkcijami in zaslonom 120 Hz pa bo užitek ob igranju video iger popoln. To je vrhunski televizor za vaše najljubše videoigre.
Istaknuti delovi video igre, Assassin’s Creed Valhalla, prikazan na TV ekranu

Logotip NVIDIA G-SYNC, logotip AMD FreeSync in logotip XBOX SERIES X so vodoravno razporejeni na črni podlagi.
Partnerstvo z vodilnimi podjetji v industriji video iger

Nepobediva kombinacija.

LG še naprej sodeluje z vodilnimi podjetji v industriji, da bi zagotovil najboljšo igralno izkušnjo. Sodelovali smo z NVIDIA in AMD, da bi LG OLED TV postal edini televizor s certifikatom G-SYNC in AMD FreeSync ™ Premium. Sodelovali smo tudi z AMD FreeSync. Poleg tega smo združili moči z Xbox za polni potencial iger na srečo naslednje generacije, s čimer smo postali uradni televizijski partner Xbox Series X. Če vse to združite z izjemno kakovostjo slike in izjemno hitrim odzivom zaslona OLED, boste zagotovo v celoti izkoristili igre.
Pogled od blizu igralca, ki igra dirkalno igro na TV zaslonu. Slika prikazuje logotip HDMI v spodnjem levem kotu in logotip časa odziva 1ms v spodnjem desnem kotu.
Najnovije specifikacije za video igre

Igrajte uz najviši standard.

Televizorji LG OLED podpirajo odzivni čas 1 ms, podpora za VRR, ALLM in eARC pa ustreza najnovejšim specifikacijam HDMI 2.1. Te funkcije vam omogočajo prikaz hitro premikajoče se vsebine v višji ločljivosti z gladko in sinhronizirano grafiko, kar vam daje bolj realističen užitek in boljše možnosti za zmago.
Game Optimizer

Nevidna raven nadzora.

Game Optimizer na enem mestu združi vse vaše nastavitve igre. Samodejno prilagodi sliko za optimizacijo grafike, ne glede na to, katero igro igrate. Prav tako lahko aktivirate ali deaktivirate tehnologiji NVIDIA G-SYNC in AMD FreeSync, tako da bodo vse vaše igre jasnejše in bolj gladke z manj zamudami, sekanjem in blokiranjem slik.

OLED športna
televizija izven katerega koli tekmovanja.

LG OLED TV prikazuje vse športne dogodke v polnem sijaju. Hitra športna akcija z gladkimi gibi pomeni, da biti gledalec od zdaj še nikoli ni bil tako spektakularen – zdaj imate sedež v prvi vrsti na najboljših športnih prireditvah.
TV zaslon prikazuje hokejiste, ki igrajo hokej (predvajanje videa)

Prizor z igranjem nogometa na zaslonu, razdeljenem na dva dela zaradi vizualne primerjave. Na sliki je besedilo LCD / LED TV v spodnjem levem kotu in logotip LG OLED TV v spodnjem desnem kotu.
OLED Motion Pro

Takšnega gibanja še niste videli.

Napredna tehnologija nadzora gibanja zmanjšuje zamegljenost, da omogoča bolj tekoče delovanje za boljši užitek pri gledanju. Opazite hitre in majhne podrobnosti tudi pri hitrih športih.
*Simulacija slika na ekranu.
Moški in ženska potrkata očala na televizijskem zaslonu, medtem ko je prikazan trenutni rezultat izbranega športnega dogodka
Športno opozorilo

Bodite na tekočem z rezultati svojih najljubših ekip.

Funkcija Sports Alert vas obvesti o rezultatu pred, med in po tekmi vaše najljubše ekipe. Zdaj vam ni treba skrbeti, ali boste zamudili pomembne tekme svojih najljubših ekip, tudi če gledate drugo vsebino.
* Razpoložljivost se lahko razlikuje glede na državo
Bluetooth Surround pripravljen

Prednost domačega terena.

Za popolno brezžično prostorsko izkušnjo preprosto priključite zvočnike Bluetooth. Začutite vzdušje velikih športnih dogodkov v svoji dnevni sobi.
*Zvučnici se prodaju zasebno.
α7 Gen4 AI procesor 4K

Inteligenca, ki vas bo pustila brez besed.

Osnova LG OLED TV B1 je α7 Gen4 AI Processor 4K, revolucionarni čip, ki uporablja algoritme za globoko učenje za analizo in optimizacijo vsebine. Vsaka nastavitev slike in zvoka je samodejna, zato je vse, kar gledate, spektakularno.
Dva prizora sta samodejno optimizirana za slike in zvok s procesorjem A7 Gen4 AI (predvajanje videa)

*Simulacija slika na ekranu.
Ta videoposnetek se nanaša na funkcijo AI Picture Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite gumb »Oglejte si celoten videoposnetek«.
Slika AI

Tako je videti profesionalna obdelava.

Algoritem globokega učenja z obsežno bazo podatkov z več kot milijonom vizualnih točk prepozna vsebino, odstrani šum in optimizira kakovost slike.
Ta videoposnetek se nanaša na funkcijo AI Sound Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite gumb »Oglejte si celoten videoposnetek«.
AI zvok

Profesionalna nastavitev zvoka.

Z učenjem iz več kot 17 milijonov točk zvočnih podatkov procesor prepozna glasove, učinke in frekvence, tako da lahko optimizira zvok po žanru za popolno izkušnjo. 

LG OLED
Ne skrbimo samo zase.

LG OLED televizorji so za vas in okolje varnejši od LED televizorjev. Ker naši televizorji uporabljajo samoosvetljujoče slikovne pike, so vam prijetnejše, če jih dlje gledate. LG OLED plošče so prav tako prepoznane kot okoljsko usmerjene z manjšim tveganjem za emisije.
Beseda "OLED", napolnjena s sliko narave, ki se premika v desno (predvajanje videoposnetka)

TV, ki je varen za vaše oči.

Televizorji LG OLED so certificirani kot nizko modri televizorji brez utripanja in televizorji, ki za vaše oči ne predstavljajo fotobiološke nevarnosti, za razliko od LED televizorjev, ki utripajo in oddajajo velike količine modre svetlobe. Sedite, se sprostite in uživajte v tem, kar gledate.
To je kartica, ki opisuje "zaslon za udobje oči". To je prizor s fantom, ki na trebuhu gleda televizijo. Za certifikat Eye Comfort Display so bili nastavljeni štirje logotipi.

* Funkcija brez utripanja, optimizirana s privzetimi nastavitvami. Uporabniki, ki aktivirajo OLED Motion ali OLED Motion Pro, lahko opazijo utripanje.
** LG OLED TV plošče so certificirane.
Okolju prijazen OLED

V naši naravi je skrbeti.

LG OLED televizorji so uradno okolju prijazni. V primerjavi z LED televizorji so varnejši, ker ne uporabljajo osvetlitve ozadja, izdelujejo jih iz manj plastike, uporabljajo manj nevarne materiale in imajo manjše tveganje za nastanek onesnaževal zraka v zaprtih prostorih.
Primerjava sestave slojev zaslona LED-televizorja z osvetljeno osvetlitvijo in samo-osvetljenega OLED-televizorja (predvajanje videa)

* Televizijske plošče LG OLED imajo certifikat okoljskih izdelkov SGS.
ThinQ AI

Mislite, da veste, kaj pomeni biti pameten?
Še enkrat razmisli.

LG ThinQ je tu, da dopolni užitek pri uporabi televizorja. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in nadzorujte glas televizorja z novim začetnim zaslonom za večje udobje in nadzor.
TV zaslon, ki prikazuje različno vsebino, ki je navedena in priporočena s funkcijo LG ThinQ AI.

Na televizijskem zaslonu se prikaže začetni zaslon novega dizajna s prilagojeno vsebino in kanali
Novi Home ekran

Dobrodošli na vašem novem začetnem zaslonu.

Domači zaslon nove zasnove prikazuje prilagojene predloge vsebine, ki vam olajšajo dostop do vaše najljubše vsebine in omogočajo nadzor vseh povezanih naprav na enem mestu.
Osnovne funkcije čarobnega daljinskega upravljalnika so prikazane na sliki
Čarobni daljinec

Kot čarobna palica.

Preoblikovan čarobni daljinski upravljalnik ima ergonomsko zasnovo za lažji oprijem, njegov sistem “point and scroll” pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajeni sistem AI omogoča enostaven dostop do različnih aplikacij, medtem ko bližnjične tipke za največje video storitve omogočajo hiter dostop do vseh vaših najljubših vsebin. Poleg vsega tega imate zdaj še funkcijo MagicTap, nov pameten trik, ki poveže vaš telefon s televizorjem.
Glasovne komande

Kontrolni centar vašeg doma

LG ThinQ omogoča enostavno upravljanje in nadzor ekosistema IoT v vašem domu z enostavnim prepoznavanjem glasu *. 
* Podprti meniji in programi se lahko razlikujejo glede na državo.
** Prikazani meniji se med objavo lahko razlikujejo.
*** Razpoložljivost glasovnih ukazov se lahko razlikuje glede na izdelek in državo
* Ta izdelek ne vsebuje antene ali kablov za povezavo antene ali zunanjih naprav.

SPLOŠNE ZNAČILNOSTI

 • Tip izdelka
  STE
  Veličina ekrana (Inch)
  65″
 • Pritrditev na steno (VESA)
  Da

SLIKA

 • Resolucija
  3840*2160
  Vrsta razsvetljave
  STE

ODDAJA SPREJEM

 • Sprejem digitalne televizije (prizemni / kabelski / satelitski)
  DVB-T2 / C / S2
  CI + reža
  CI + 1.4

VIDEO

 • Kazalo za obvladovanje slik
  Samo za LED TV
  HDR tehnologija
  Cinema HDR
 • Dolby Vision ™
  Da
  HDR10 Pro
  Da
 • HLG Pro
  Da
  Nano Cell tehnologija
  STE
 • Široka barvna lestvica
  Popolne barve
  Lokalno zatamljenje
  Samoosvetljene piksle
 • ULTRA Osvetljenje
  Ultra Luminance Pro
  HFR (visoka hitrost sličic)
  Da
 • Procesor
  Procesor α7 Gen4 4K
  Izboljševalnik ločljivosti
  AI Uppscaler

ZVOK

 • Izhodna moč zvoka (vati)
  40W
  Sistem zvučnika
  2,2-kanalni
 • DOLBY ATMOS
  Da
  Clear Voice
  Čist glas
 • AI Acoustic Tuning
  Da

FUNKCIJE PAMETNE TELEVIZIJE

 • OS (operacijski sistem)
  webOS Smart TV
  Čarobni daljinec
  V paketu
 • Glasovno iskanje
  Da
  Čarobna povezava
  Da
 • Hiter dostop
  Da
  Internetni brskalnik
  Da
 • Predvajalnik glasbe
  Da
  Svetovalec za kanale
  Da
 • Wi-Di (brezžični zaslon) – brezžično se povežite z računalnikom
  Da
  Airplay (podprti so iPhone, iPad, MacBook)
  Da
 • Miracast
  Da
  Simplink (HDMI CEC)
  Da
 • DLNA
  Da

FUNKCIJA TIME MACHINE

 • Time Shift (Odložena reprodukcija)
  Da
  Snemajte TV
  Da

FUNKCIJE

 • Netflix
  Da
  Amazonka
  Da
 • Google Assistant
  Da
  Amazon Alexa
  Da
 • Mobilna aplikacija (LG ThinQ)
  Da
  E-priročnik
  Da
 • EPG
  Da
  Titl
  Da
 • ULTRA HD TV prijem
  Da

TELETEKST

 • Teletekst
  Da
  Država
  2000

POVEZAVE

 • HDMI
  4/2 HDMI 2.1, 2 HDMI 2.0
  USB
  3
 • LAN (dostop do interneta in DLNA)
  1
  – ARC (avdio povratni kanal)
  Da
 • Komponentni ulaz (deljiv kompozitni)
  Ne
  Sestavljeni vhod (AV)
  Ne
 • CI reža
  Da
  RF In
  Da
 • Wifi
  Da
  Bluetooth
  Da
 • Digitalni avdio izhod (optični)
  Da
  Izhod za slušalke
  Da

EKO

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

65