Opis

LG 65 “(165 cm) 4K HDR Smart OLED TV
OLED65G13LA
 • OLED evo
 • Zakaj izbrati LG OLED?
 • Okolju prijazen zaslon, okolju prijazen OLED
 • OLED Design, OLED Cinema, OLED Gaming, OLED Sport
 • α9 4. generacija AI procesorja 4K
 • ThinQ AI
Zabava v novi luči.
Izboljšane pike ‘SAMO LIT’!
V zadovoljstvo mi je gledati televizor LG OLED. Samoosvetljujoče pike ‘SELF-LIT’ so bile nadalje razvite, da vam zagotovijo resnično osupljivo kakovost slike in veliko novih možnosti oblikovanja. Vse to spremljajo najnovejše vrhunske tehnologije, ki so del čudeža brez primere. Vse, kar vam je všeč na televiziji – na vse načine obogateno.
* Nove funkcije so na voljo samo pri nekaterih modelih.
 • LG OLED evo
  Naš najboljši
  OLED televizor doslej .
  LG OLED evo ga dvigne na novo raven. Preoblikovali smo naslednjo generacijo OLED plošče, da bi dobili dodatno plast in močnejše emisije. Ti optimizirajo strukturo plošče, izboljšajo valovno dolžino svetlobe in izboljšajo učinkovitost. Rezultat je svetlejša in ostrejša slika z jasnejšim pogledom na vsebino – ne samo, da se je zaslon razvil, temveč tudi izkušnja gledalca.
Zakaj OLED ni primerljiv z ničemer?
Odgovor lahko najdemo v samoosvetljujočih pikah ‘SAMO LIT’. S samostojno tehnologijo zaslona bo izkušnja gledanja popolnoma drugačna. Za razliko od LED televizorjev, ki jih omejuje potreba po ločeni osvetlitvi ozadja, televizorji LG OLED zagotavljajo izjemno realistično sliko in edinstven dizajn.
* Simulirani posnetki zaslona.
Samoosvetljujoče pike ‘SAMO LIT’.
100 milijonov razlogov, zakaj imamo radi OLED.
Kar zadeva kakovost slike, OLED enostavno pusti LED za seboj. Razlog za to je, da OLED vsebuje na milijone samoosvetljujočih pik “SAMO LIT”, ki lahko prikažejo popolne črne in natančne barve. Rezultat je izjemna izkušnja gledanja televizije.
 • Neskončen kontrast
  OLED tapne LED.
  Poenostavljeno povedano, OLED ima na milijone samoosvetljujočih pik „SAMO-LIT“, ki jih je mogoče vklopiti in izklopiti posamezno, kar zagotavlja prikaz popolne črne in neskončnega kontrasta. Črna je boljša od mini LED in LED televizorjev. Z eno besedo, ne glede na to, koliko tisoč osvetlitev ozadja imajo, bodo LED televizorji vedno ostali v senci OLED.
100% zvestoba barv
Z OLED barve oživijo.
Svetovna testna agencija, imenovana Intertek, je potrdila, da imajo LG OLED zasloni 100-odstotno zvestobo barv. To pomeni, da so barve na zaslonu popolnoma enake barvam na izvirni sliki. Tako lahko vidite vse, kot so sanjali ustvarjalci.
* Barvna natančnost določa, ali barvna natančnost zaslona izpolnjuje zahteve Delta E ≦ 2 za 125 barvnih vzorcev.
** Certifikacija 83-palčnega LG OLED zaslona se pričakuje v prvi polovici leta 2021.
LG OLED TV.
Ki je ne boste našli nikjer drugje.
Če želite televizor, ki ga ni mogoče primerjati z ničemer drugim, vam ni treba iskati dlje. LG OLED televizor je enkrat za vselej resnično umetniško delo, kino z velikimi zasloni, prehod v svet iger in prostor v prvi vrsti največjih športnih dogodkov. Vse, kar želite od televizorja.
* Zahtevana naročnina na Disney +
Zasnova OLED.
Galerija, v katero se želite spet vrniti.
Televizorji LG OLED si znova razlagajo, kako naj bi izgledal televizor. Njihova neverjetno tanka oblika je tako lepa, da je vaša dnevna soba videti kot notranjost muzeja likovne umetnosti.
* Kabel je lahko viden, odvisno od okolja namestitve.
** Odvisno od namestitvenega okolja je med televizorjem in steno lahko majhna reža.
 • Oblikovanje galerije
  Postane eno s steno.
  Z izjemno tankim profilom na LG OLED se televizor v galerijskem slogu prilega na steno kot pravo umetniško delo, izboljšuje opremo vašega doma in daje prostoru eleganco.
* Kabel je lahko viden, odvisno od okolja namestitve.
** Odvisno od namestitvenega okolja je med televizorjem in steno lahko majhna reža.
*** Televizor LG OLED Gallery TV nima stojala za televizor. Ker je ta vrsta zasnovana za pritrditev na steno, vsebuje paket tanek stenski nosilec. Stojalo za televizor lahko kupite ločeno.
 • Stojalo za galerijo
  Zasnovan tako, da izstopa
  Slikovita umetniška dela ne morejo imeti več prostora le na steni. S stojalom za galerijo lahko televizor postavite kjer koli na prostem in svoj dom spremenite v galerijo.
* Stojalo za galerijo lahko kupite ločeno.
Kino OLED
In dobitnik nagrade “Najboljši film” …
LG OLED TV s svojo izjemno ostro sliko zagotavlja zmogljivosti na vseh televizorjih, ki si zaslužijo nagrado. Poleg tega si lahko s popolno črno in 100-odstotno zvestobo barv ogledate filme, kakršne so bili zasnovani.
* Zahtevana naročnina na Disney +
Zabava
Vse vaše priljubljene na enem mestu.
Dostopate do Apple TV, Netflix, HBO Go in drugih vsebin. Izbirajte med najnovejšimi filmi, serijami in dokumentarci – vse na enem mestu.
* Potrebna je naročnina na Netflix.
** Apple, logotip Apple in Apple TV so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah.
*** Podprte storitve se lahko razlikujejo glede na državo.
Dolby Vision IQ in Dolby Atmos
Preoblikovanje televizijske izkušnje.
Dolby Vision IQ inteligentno prilagodi nastavitve zaslona glede na zvrst vsebine in svetlobne pogoje, medtem ko Dolby Atmos ponuja večdimenzionalni prostorski zvok – kombinacija, ki vam daje osupljivo kinematografsko izkušnjo!
* Simulirani posnetki zaslona.
FILMMAKER MODE ™
Ideja režiserjev zaživi.
FILMMAKER MODE ™ izklopi glajenje gibanja in druge načine obdelave videa ter ohrani prvotno razmerje stranic, barve in hitrost sličic. Natančno reproducira izvirne režiserjeve ideje, tako da lahko v filmu uživate toliko, kot so predvideli njegovi ustvarjalci.
OLED igre.
Zmaga na tekmovanju.
S hitrim odzivnim časom LG OLED TV in najnovejšimi igralnimi funkcijami lahko prevzamete vodilno vlogo v igri, zaslon s 120 Hz pa vam zagotavlja bolj gladko igralno izkušnjo. To je najboljši televizor za vašo igro.
HDR 10 Pro
Uživajte v vsaki podrobnosti!
LG-jeva lastna tehnologija dinamičnega barvnega razpona HDR 10 Pro natančno prilagodi svetlost za izboljšanje barv, razkrije vse majhne podrobnosti in vsakič prinese resnične ostre slike – in celo okrepi celo običajno vsebino HDR. Zdaj si lahko ogledate vse svoje najljubše filme in oddaje v svetlejših in polnejših barvah, od začetka do konca.
Sodelovanje z vodilnimi na trgu igralniške industrije
Nepremagljiva kombinacija.

LG še naprej sodeluje z vodilnimi tržnimi podjetji za zagotavljanje najboljše možne igralne izkušnje. Sodelujemo z NVIDIA in AMD, zaradi česar je LG OLED TV edini televizor s certifikatom, ki je združljiv s tehnologijama G-SYNC in AMD FreeSync ™ Premium. Podpiramo tudi tehnologijo AMD FreeSync. Poleg tega smo združili moči z Xboxom in postali uradni televizijski partnerji za konzolo Xbox Series X, da v celoti izkoristimo naslednjo generacijo iger. Če k temu dodamo še očarljivo kakovost slike in izjemno hiter odzivni čas OLED, je vsakič zagotovljena najboljša možna igralna izkušnja.

Najnovejše specifikacije iger
Igrajte na najvišji ravni!
Televizorji LG OLED imajo odzivni čas 1 ms, podpora za tehnologije VRR, ALLM in eARC pa se izvaja tudi z uporabo najnovejših specifikacij HDMI 2.1. Te najnovejše funkcije omogočajo prikaz hitro premikajoče se vsebine v višji ločljivosti in gladki, sinhronizirani grafiki, kar vam daje veliko bolj realistično izkušnjo, hkrati pa povečuje vaše možnosti za zmago.
 Game Optimizer
Nikoli ni videl ravni nadzora.
Z Game Optimizerjem so vse nastavitve iger na voljo na enem mestu. Samodejno prilagodi sliko ter optimizira grafiko in vidnost za prijetnejše igralne izkušnje, ne glede na to, katero igro igrate. Hkrati lahko vklopite tehnologiji NVIDIA G-SYNC in AMD FreeSync, zaradi česar bo vsaka igra ostrejša in bolj gladka , z manj zamude, jecljanje in pretrganje.
OLED Sports
TV v svoji ligi.
Na LG OLED TV prikazuje vsak športni dogodek v vsem svojem sijaju. Hitra športna aktivnost vas z nenehnim gibanjem zadiha – najboljše športne oddaje si lahko ogledate s fronte.
OLED Motion Pro
Takšnega gibanja še ni videl.
Izboljšana tehnologija nadzora gibanja zmanjšuje zamegljenost gibanja, kar ima za posledico bolj gladko akcijo in ostrejšo sliko za izkušnjo gledalcev. Na vsaki tekmi ste lahko priča hitrim in finim podrobnostim, tudi pri hitrih športih.
* Simulirani posnetki zaslona.
Športni alarm
Ne zamudite tekem svoje najljubše ekipe!
Sports Alert pošilja obvestila pred, med in po tekmah. Ni vam več treba skrbeti, ali boste zamudili velike tekme svojih najljubših ekip, tudi če gledate samo druge vsebine.
* Možnosti uporabe se lahko razlikujejo glede na državo
Bluetooth pripravljen za prostorski zvok
Prednost urejenega doma.
Zvočnike Bluetooth lahko enostavno povežete s televizorjem za resnično brezžično zvočno izkušnjo. Vsak zvok se zdi bogatejši in bolj življenjski, zato lahko vzdušje velike tekme ponese po vaši dnevni sobi.
* Zvočnike lahko kupite ločeno.
α9 4. generacija AI procesorja 4K
Pravi pametni center.
V središču vsakega LG OLED televizorja je procesor 4K AI 4.K 4. generacije. Ta naraščajoči čip uporablja algoritme poglobljenega učenja za analizo in optimizacijo vsebine. Vsa natančna nastavitev slike in zvoka se izvede samodejno, zato je vse, kar si ogledate, osupljiva izkušnja.
* Simulirani posnetki zaslona.
AI Picture Pro
Pravi profesionalec.
Z ogromno bazo podatkov z več kot enim milijonom vizualnih podatkovnih točk algoritem poglobljenega učenja prepozna vsebino, odstrani šum in optimizira kakovost slike. Poleg tega nova funkcija prepoznavanja scene analizira vrsto scene, ki se pojavi, in ustrezno izboljša sliko.
AI Sound Pro
Zvok dvignjen na profesionalno raven.
Procesor se uči iz več kot 17 milijonov zvočnih podatkovnih točk in prepozna zvoke, učinke in frekvence, tako da lahko zvok po žanru optimizirate za še bolj zabavno izkušnjo. Nova funkcija samodejnega izravnavanja glasnosti pa zagotavlja enakomerno glasnost med različnimi vrstami vsebin.
Zaslon, ki sprošča oči
Televizor, ki je varen za oči
Televizorji LG OLED so certificirani brez vibracij, zasloni z nizko modro svetlobo pa ne predstavljajo fotobiološke nevarnosti za oči. Tega ne moremo trditi za LED televizorje, ki vibrirajo in oddajajo veliko modre svetlobe. Zato se usedite, spustite in uživajte v razgledu.
* Funkcija brez vibracij, optimizirana za privzete nastavitve Uporabniki, ki vklopijo OLED Motion ali OLED Motion Pro, lahko doživijo vibracije.
** LG OLED TV plošče so certificirane.
Okolju prijazen OLED
Skrb prihaja iz naše narave.
LG OLED televizorji so uradno okolju prijazni. LED televizorji so varnejši, ker nimajo osvetlitve ozadja, izdelani so iz manj plastičnih in nevarnih materialov in je manj verjetno, da bodo v prostor oddajali onesnaževala zraka.
* Televizijske plošče LG OLED imajo certifikat SGS Eco-Product.
ThinQ AI
Pravi asistent.
LG ThinQ je tu, da popelje vašo TV izkušnjo na najvišjo raven. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in z glasom upravljajte televizor; poleg tega pa popolnoma nova domača stran zagotavlja udobje in nadzor.
Nov dom
Z njim enostavno ravnajte!
Preoblikovana domača stran ponuja prilagojene predloge za vsebino, lažji dostop do priljubljenih in nadzor nad vsemi povezanimi napravami z enega mesta.
Nov daljinski upravljalnik Magic
To je bolj kot čarobna palica.
Preoblikovan, ergonomsko zasnovan Magic Remote je enostavno držati in hitreje iskati s svojim sistemom za pomikanje s kazalcem. Z vgrajeno umetno inteligenco lahko preprosto dostopate do storitev, medtem ko s pritiskom na gumb dostopate do večjih ponudnikov vsebin. Poleg vsega je na voljo celo funkcija Magic Tap; s tem novim trikom lahko telefon povežete s televizorjem.
* Podprti meniji in programi se lahko razlikujejo glede na državo.
** Prikazani meniji se lahko razlikujejo glede na datum izdaje.
*** Razpoložljivost glasovnih ukazov se lahko razlikuje glede na izdelek in državo.
Glasovni nadzor
Središče udobja.
S prepoznavanjem naravnega zvoka vam LG ThinQ omogoča nadzor in upravljanje sistema interneta stvari v vašem domu. *
LG OLED.
Za nas je pomembna širša slika.
LG OLED televizorji so za vas in okolje varnejši od LED televizorjev. Ker naši televizorji uporabljajo samoosvetljujoče piksele, so pri daljšem gledanju oči bolj sproščujoči. LG OLED plošče so prav tako prepoznane kot okolju prijazne, saj imajo manjše tveganje za nevarne emisije.
* Ta izdelek ne vključuje antene ali kabla za priključitev antene ali zunanjih naprav.
ZAKLJUČEK
SPLOŠNO
 • Tip izdelka
  OLED
  Velikost zaslona (palcev)
  65 “
 • Pritrditev na steno (VESA)
  Da
SLIKA
 • Resolucija
  3840 * 2160
  Vrsta razsvetljave
  OLED
PREJEMAJTE ODDAJE
 • Sprejem digitalne televizije (prizemni / kabelski / satelitski)
  DVB-T2 / C / S2
  Prejemanje digitalne oddaje (glavno / pomožno)
  Naprava je primerna za sprejem zemeljskega digitalnega televizijskega oddajanja z brezplačnim dostopom na Madžarskem.
 • CI +
  CI + 1.4
VIDEO
 • Vrednost indeksa kakovosti slike
  Samo za LED TV
  HDR tehnologija
  Cinema HDR
 • Dolby Vision ™
  Da
  HDR10 Pro
  Da
 • HLG Pro
  Da
  Nano celična tehnologija
  OLED
 • Široka barvna lestvica
  Popolne barve
  Zatemnitev – Lokalni nadzor svetlosti
  Posamezno nadzorovane slikovne pike
 • ULTRA svetilnost
  Ultra Luminance Pro
  HFR (visoka hitrost sličic)
  Da
 • Procesor
  α9 Gen4 AI procesor 4K
  4K nadgradnje
  Povečanje AI
GLAS
 • Zvočna zmogljivost
  60W
  Zvočniki
  4,2-kanalni
 • DOLBY ATMOS
  Da
  Clear Voice
  Clear Voice Pro
 • AI Akustična nastavitev
  Da
FUNKCIJE SMART TV
 • Operacijski sistem
  webOS Smart TV
  Čarobni daljinec
  Dodatna oprema
 • Glasovno iskanje
  Da
  Čarobna povezava
  Da
 • Hiter dostop
  Da
  Brskalnik
  Da
 • Predvajalnik glasbe
  Da
  Iskalnik vsebine in napotitelj
  Da
SKUPNA RABA
 • Wi-Di (brezžični zaslon) – povezljivost z računalnikom brez kabla
  Da
  Airplay (Apple to TV)
  Da
 • Miracast – zrcaljenje zaslona pametnega telefona Android
  Da
  Simplink (HDMI CEC)
  Da
 • DLNA
  Da
FUNKCIJA SNEMANJA / ČASOVNI STROJ
 • Time Shift (predvajanje s časovnim zamikom)
  Da
  Funkcija snemanja
  Da
POSEBEN
 • Združljivost z Netflixom
  Da
  Združljivost z Amazonom
  Da
 • Združljivost s Pomočnikom Google
  Da
  Združljivost z Amazon Alexa
  Da
 • Mobilna aplikacija (LG TV Thinq)
  Da
  Elektronski priročnik
  Da
 • Elektronski programski vodnik
  Da
  Podnapisi
  Da
 • Televizijski sprejem Ultra HD
  Da
TELETEKST
 • Teletekst
  Da
  Strani
  2000
KONEKTORJI
 • HDMI
  4 / HDMI 2.1
  ARC (avdio povratni kanal)
  Da
 • USB
  3.
  LAN
  1.
 • Komponentni vhod (v skupni rabi s sestavljenim)
  Ne
  Kompozitni na (AV)
  Ne
 • CI reža
  Da
  RF In
  Da
 • Wifi
  Da
  Bluetooth
  Da
 • Digitalni avdio izhod (optični)
  Da
  Izhod za slušalke

  Da

  Garancija: 24 mesecev

  Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.lg.com/pl/telewizory/lg-oled65g13la

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

65

Darilo

Komplet za čiščenje TV zaslona (čistilo + krpa iz mikrovlaken)