Opis

OLED77A16LA

LG A1 77-palčni 4K pametni OLED televizor

  • LG 4K SAMO-LIT OLED za neskončen kontrast in 100% barvno zvestobo
  • Procesor α7 Gen4 AI 4K / 60 Hz – osupljiva slika in zvok
  • Živahni kino, šport, igre na srečo z Dolby Vision IQ in Dolby Atmos
  • Brezkompromisna kakovost slike pri katerem koli vidnem kotu
  • Nizka modra svetloba in utripanje za manj utrujenosti oči in varnejši ogled

OSVETITE SVOJ SVET S SAMO-LIT PiXELI

LG OLED TV je veselje. Samoosvetljene slikovne pike omogočajo resnično spektakularno kakovost slike in celo vrsto možnosti oblikovanja, medtem ko najnovejše vrhunske tehnologije pomagajo priti do izjemnih ravni čudenja. To je vse, kar vam je všeč pri televiziji – povišano v vseh pogledih.

Kaj OLED razlikuje od česar koli drugega?

Odgovor so osvetljene piksle. Tehnologija samosvetlečega zaslona, ​​ki bistveno spremeni vašo izkušnjo gledanja. Za razliko od LED televizorjev, ki jih omejuje tehnologija osvetlitve ozadja, so televizorji LG OLED sposobni izjemnega realizma in edinstvenega dizajna.
Luna prizor, LED na levi strani z nejasno črno in OLED na desni s popolno črno (predvajanje videoposnetka)

SAMO-LIT PixELI.
100 milijonov razlogov za ljubezen do OLED-a.

Kar zadeva kakovost slike, OLED premaga LED roke. To je zato, ker ima OLED na milijone samosvetljenih pikslov, ki lahko ustvarijo popolno črno in natančno barvo. Rezultat je izkušnja gledanja, kakršna ni nobena druga.

Televizijski zaslon z odlično kakovostjo prikazuje mlečno pot, modro nebo in eksplozijo pisanega prahu (predvajajte video)

100% barvna zvestoba

OLED prehaja z različnimi barvami.

Globalna agencija za testiranje Intertek je potrdila, da imajo LG OLED zasloni 100-odstotno zvestobo barv. To pomeni, da se barve, ki jih vidite na zaslonu, popolnoma ujemajo z barvami izvirne slike. Torej je vse, kar gledate, videti tako, kot si je zamislil ustvarjalec.

LG OLED TV.
Pogled ni nikjer drugje.

Če iščete televizor kot noben drug, ne iščite več. LG OLED TV je umetniško delo, kino z velikim zaslonom, portal za igralne svetove in sedež v prvi vrsti največjih športnih dogodkov. Vse, kar želite, da TV postane.
Moški, ki sedi na kavču v temni sobi, gleda televizijo, ki prikazuje moškega, ki stoji sredi snežne gore. Dekle igra računalniško igrico s televizorjem na velikem zaslonu, na katerem je prikazan vojak, ki prihaja iz helikopterja. Štirje ljudje, ki sedijo na kavču, gledajo nogometno tekmo v dnevni sobi. Ženska gleda televizor, obešen na steni, in prikazuje umetnost.
* Zahtevana naročnina na Disney +.

Zasnova OLED.
Inovacija neverjetnih razsežnosti.

LG OLED televizorji na novo definirajo, kako naj bi bili televizorji videti. Njihovi neverjetno tanki dizajni vam jemljejo dih – ne samo, da dopolnjujejo vašo notranjo notranjost, ampak jo tudi izboljšujejo.
Televizor OLED A1, postavljen v čutno dnevno sobo. Na televizorju lahko vidite podobo svetlo žarečega zelenega drevesa.
Izberite svoj slog

Več velikosti, več vau.

Umetnost LG OLED TV A1 je na voljo v štirih velikostih, od 48 do 77 palcev.
Televizor LG OLED v različnih velikostih od 48 do 77 palcev
* Stojalo za galerijo se prodaja ločeno.

Kino OLED.
Nagrado za najboljši film prejme…

LG OLED TV ob izjemno ostri sliki vsakič, ko gledate, prinese nagrado. In s popolno črno in 100-odstotno zvestobo barv so filmi videti tako, kot naj bi jih videli.
Logotip Netflix, logotip Disney +, logotip Apple TV, videoposnetek Amazon prime so razporejeni vodoravno v črni podlagi.

Zabava

Domov vsem vašim najljubšim.

Dostopajte do aplikacij Netflix, Disney +, Apple TV in Amazon prime video. Izberite med najnovejšimi filmi, televizijskimi oddajami, dokumentarci in športnimi dogodki v živo ter jih poiščite na enem mestu.
* Zahtevano članstvo v pretakanju Netflix.
** Potrebna je naročnina na Disney +. Ob upoštevanju pogojev na http://www.disnetplus.com ⓒ 2020 Disney in z njim povezani subjekti.
*** Apple, logotip Apple in Apple TV so blagovne znamke družbe Apple Inc, registrirane v ZDA in drugih državah.
**** Apple TV + zahteva naročnino.
***** Amazon, Prime Video in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc. ali njenih povezanih podjetij. Uporabljajo se članarine Amazon Prime in / ali Prime Video. Za podrobnosti glejte primevideo.com/terms.
****** Podprta storitev se lahko razlikuje glede na državo.
Prizor ženske, ki nosi sončna očala, je za vizualno primerjavo razdeljen na dva dela. Na sliki je spodaj levo besedilo SDR, spodaj desno pa logotip Dolby Vision IQ.

Dolby Vision IQ & Dolby Atmos

Transformativna TV izkušnja.

Dolby Vision IQ inteligentno prilagaja nastavitve slike glede na žanr vsebine in okolico, medtem ko Dolby Atmos zagotavlja večdimenzionalni prostorski zvok – močno kombinacijo, ki daje osupljivo kinematografske rezultate.
* Simulirane slike na zaslonu.
Christopher Nolan na intervjuju v gledališki sobi

FILMMAKER MODE ™

Režiserjeva vizija je oživela.

FILMMAKER MODE ™ izklopi glajenje gibanja, hkrati pa ohrani prvotna razmerja stranic, barv in hitrosti slik. To natančno prinese režiserjevo prvotno vizijo, zato film doživite tako, kot si je zamislil.
LG-jeva tehnologija za obdelavo televizorjev prikazuje graf na sredini med vhodno sliko na levi in ​​živo sliko na desni

HDR 10 Pro

Uživajte v celotni paleti užitkov.

LG-jeva tehnologija dinamičnega razpona, HDR 10 Pro, prilagaja svetlost, da izboljša barvo, razkrije vse drobne detajle in vnese resnično jasnost v vsako sliko – prav tako okrepi navadno vsebino HDR. Zdaj bodo vsi vaši najljubši filmi in oddaje od začetka do konca bolj živahni in živahni.

OLED igre.
Za tekmo je konec.

LG OLED TV vas vodi pred igro s hitrim odzivom, najnovejšimi igralnimi funkcijami in zaslonom za bolj gladko igranje. To je vrhunski televizor za vaše igre.
Od blizu igralec, ki igra dirkalno igro na TV zaslonu. Na sliki je logotip HDMI v spodnjem levem kotu in logotip odzivnega časa 1 ms v spodnjem desnem kotu.

Najnovejše igralne specifikacije

Igrajte po najvišjih standardih.

Televizorji LG OLED imajo odzivni čas 1 ms, podpora za ALLM in eARC pa ustreza najnovejšim specifikacijam HDMI 2.1. Te funkcije omogočajo hitro premikanje vsebin v višji ločljivosti in gladko, sinhronizirano grafiko, ki vam daje bolj življenjsko izkušnjo in boljše možnosti za zmago.
Televizijski zaslon, ki prikazuje streljanje vesoljske ladje v mestu, in GUI za optimizacijo iger LG OLED na levi, ki prilagaja nastavitve igre.

Game Optimizer

Nevidne ravni nadzora.

Game Optimizer postavi vse vaše nastavitve igre na eno mesto. Samodejno prilagodi sliko tako, da optimizira grafiko, ne glede na vrsto igre.

OLED Sport.
TV v svoji ligi.

LG OLED TV prikazuje vsako igro v vsem njenem realističnem sijaju. Hitra športna akcija z gladkim gibanjem pomeni, da biti gledalec še nikoli ni bil tako spektakularen – zdaj imate sedež v prvi vrsti za vse najboljše športne prireditve.
Prizor igranja nogometa je za vizualno primerjavo razdeljen na dva dela. Na sliki je spodaj levo besedilo LCD / LED in logotip LG OLED spodaj desno.

OLED Motion

Takšnega gibanja še niste videli.

Napredna tehnologija za upravljanje gibanja zmanjšuje zamegljenost gibanja za bolj gladko delovanje in jasnejšo izkušnjo gledanja. Pričajte hitrim in prefinjenim podrobnostim vsake igre, tudi med hitrim športom.
* Simulirane slike na zaslonu.
Moški in ženska na televizijskem zaslonu klepetajo z očali, medtem ko so obveščena o športnih opozorilih

Športno opozorilo

Nikoli ne zamudite svoje ekipe.

Sports Alert vas obvesti pred, med in po igrah. Nikoli vam ne bo treba skrbeti, da ne boste zamudili velikih predstav svojih najljubših ekip, tudi če gledate drugo vsebino.
* Uporaba se lahko razlikuje glede na državo.
Družina, ki sedi na kavču in gleda nogomet po televiziji

Bluetooth Surround pripravljen

Jasna prednost doma.

Enostavno priključite zvočnike Bluetooth za resnično brezžično izkušnjo prostorskega zvoka. Vsa akcija se sliši bogatejše in bolj realistično, tako da vzdušje velikih iger prinese v vašo dnevno sobo.
* Zvočniki se prodajajo ločeno.
α7 Gen4 AI procesor 4K

Možgani, ki vam bodo pihali po glavi.

V središču LG OLED TV A1 je procesor α7 Gen4 AI 4K, prelomni čip, ki za analizo in optimizacijo vsebine uporablja algoritme globokega učenja. Vsaka prilagoditev slike in zvoka je samodejna, zato je vse, kar gledate, spektakularno.
Takole izgleda pro.

Slika AI

Takole izgleda pro.

Z obsežno bazo podatkov, ki obsega več kot milijon vizualnih podatkovnih točk, algoritem za globoko učenje prepozna vsebino, odstrani šum in optimizira kakovost slike.
* AI Picture ne bo delovala z nobeno vsebino, zaščiteno z avtorskimi pravicami, v storitvah OTT.
To je video o AI Sound. Za predvajanje videoposnetka kliknite gumb »Oglejte si celoten videoposnetek«.

AI zvok

Zvok je postal pro.

Z učenjem iz več kot 17 milijonov zvočnih podatkovnih točk procesor prepozna glasove, učinke in frekvence, da lahko nato optimizira zvok po žanru za bolj privlačno izkušnjo.

LG OLED.
Skrbimo za širšo sliko.

LG OLED televizorji so za vas in okolje varnejši od LED televizorjev. Ker naši televizorji uporabljajo osvetljene piksele, je pri daljših gledanjih udobneje za vaše oči. Plošče LG OLED so prav tako prepoznane kot okolju prijazne z manjšim tveganjem za nevarne emisije.
Beseda "OLED", napolnjena s sliko narave, ki drsi od desne (predvajanje videoposnetka)

Televizor, ki je varen za vaše oči.

Televizorji LG OLED so certificirani kot zasloni z šibko modro svetlobo brez utripanja, ki ne predstavljajo fotobiološke nevarnosti za vaše oči. Za razliko od LED televizorjev, ki utripajo in oddajajo veliko modre svetlobe. Zato se usedite, sprostite in uživajte v razgledu.
To je karta, ki opisuje "zaslon za udobje oči". To je prizor fanta, ki gleda televizijo v nagnjenem položaju. Za certifikat "Eye Comfort Display" so bili postavljeni štirje logotipi.
* Funkcija brez utripanja, optimizirana s privzeto nastavitvijo. Uporabniki, ki aktivirajo OLED Motion ali OLED Motion Pro, lahko utripajo.
** LG OLED TV plošče so certificirane.
Okolju prijazen OLED

Skrb je v naši naravi.

LG OLED televizorji so uradno prijaznejši do planeta. V primerjavi z LED televizorji so varnejši, ker ne uporabljajo osvetlitve ozadja, izdelani so iz manj plastike, uporabljajo manj nevarnih materialov in imajo manjše tveganje za nastanek onesnaževal zraka v zaprtih prostorih.
Primerjava sestave prikazne plasti LED-televizorja z osvetljeno osvetlitvijo in OLED-televizorja z lastno osvetlitvijo
* Televizorji in plošče LG OLED so od SGS prejeli certifikate o ekoloških izdelkih.
** Trenutno so certificirani samo modeli C1 in G1.
*** Modeli Z1, B1 in C1 bodo potrjeni pozneje.
AI ThinQ

Mislite, da veste pametno?
Še enkrat razmisli.

LG ThinQ je tu, da poveča vašo TV izkušnjo. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in z novim glasovnim zaslonom upravljajte televizor s svojim glasom, da zagotovite več udobja in nadzora.

TV zaslon z različnimi vsebinami, ki jih navaja in priporoča LG ThinQ AI

TV zaslon z novo zasnovanim domačim zaslonom s prilagojenimi vsebinami in kanali

Nov dom

Dobrodošli v vašem novem domu.

Novo zasnovan začetni zaslon prikazuje prilagojene predloge vsebine, omogoča lažji dostop do priljubljenih in omogoča upravljanje vseh povezanih naprav na enem mestu.
* Razpoložljivost storitve se lahko razlikuje glede na regijo ali državo.
** Za storitve OTT so potrebne ločene naročnine.
Osnovne funkcije čarobnega daljinskega upravljalnika so prikazane v piktogramu

Nov daljinski upravljalnik Magic

Bolj kot čarobna palica.

Preoblikovan Magic Remote ima ergonomsko zasnovo, ki jo je enostavno držati, njen sistem za pomikanje in pomikanje pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajena umetna inteligenca omogoča enostaven dostop do storitev, medtem ko bližnjične tipke za večje ponudnike vsebin omogočajo bližnjice do vseh vaših priljubljenih. Poleg vsega, kar imate zdaj Magic Tap, je tudi nov pameten trik, ki poveže vaš telefon s televizorjem.
Ta kartica opisuje glasovne ukaze. Postavljeni so bili logotip LG ThinQ AI, logotip Ok Google in logotip Amazon Alexa.

Glasovni ukaz

Vaše središče udobja.

LG ThinQ omogoča preprosto upravljanje in upravljanje vašega ekosistema Home IoT z naravnim prepoznavanjem glasu *. Z vgrajenim Googlovim asistentom in Amazon Alexa lahko z glasom nadzirate televizor LG OLED in hitreje dostopate do zabave.
* Google je blagovna znamka družbe Google LLC.
** Google Assistant ni na voljo v nekaterih jezikih in državah.
*** Podprti meniji in aplikacije se lahko razlikujejo glede na državo.
**** Prikazani meniji se lahko ob sprostitvi razlikujejo.
***** Razpoložljivost glasovnih ukazov se lahko razlikuje glede na izdelke in države.

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

77

Darilo

Komplet za čiščenje TV zaslona (čistilo + krpa iz mikrovlaken)