Opis

OLED77A19LA

77-palčni 4K OLED TV A1

 • 4K OLED TV za popolne črne in bogate barve
 • α7 Gen4 4K AI procesor z AI zvokom, AI sliko in nastavitvijo svetlosti AI
 • Najboljša slika in najboljši zvok z načinom Filmmaker Mode ™, Dolby Vision IQ ™ in Dolby Atmos® ter optimalna podpora HDR s sistemom Cinema HDR
 • Smart TV (webOS 6.0) z Google Assistant, Alexa in AirPlay 2 / HomeKit
 • HDMI 2.0, podpora HGiG in ALLM

POSVETITE SVOJ SVET – 
Novi televizorji LG OLED s samoosvetljevalnimi pikami

LG OLED televizorji so prava paša za oči. Samosvetleče slikovne pike omogočajo popolnoma spektakularno kakovost slike in ponujajo skoraj neskončne možnosti oblikovanja, medtem ko najnovejše vrhunske tehnologije zagotavljajo raven zabave brez primere. Vse, kar imate radi na televiziji – izjemno v vseh pogledih.

V čem se OLED razlikuje od vseh ostalih tehnologij?

Odgovor je: skozi samoosvetljujoče piksle. Pri tem je mišljena tehnologija samoosvetlitve zaslona, ​​ki je odločilnega pomena za vaše televizijske izkušnje. Za razliko od LED televizorjev, ki so vgrajeni v sliki in oblikovanju z vgrajeno osvetlitvijo ozadja, televizorji LG OLED ponujajo izjemno realistično kakovost slike, zapakirane v edinstvene oblike.
Prikaz lune, LED je na levi in ​​prikazuje premalo črne barve, medtem ko je najgloblja črna na OLED na desni (predvajanje videoposnetka)

SAMOSVETLJIVI PIKSEL. 100 milijonov razlogov, da samo radi OLED.

Kar zadeva kakovost slike, OLED daleč presega LED tehnologijo. To je zato, ker imajo televizorji OLED na milijone samosvetlečih slikovnih pik, ki ustvarjajo popolne črnine in natančne barve. Rezultat je neprimerljiva izkušnja gledanja.
TV zaslon, ki prikazuje Mlečno pot, modro nebo in eksplozijo barvnega prahu v odlični kakovosti slike (predvajanje videoposnetka)

100% natančnost barv

Televizorji OLED uspešno prestajajo teste.

Svetovno podjetje za inšpekcijske preglede, preizkušanje in certificiranje je potrdilo, da imajo LG-jevi OLED-zasloni 100-odstotno zvestobo barv. To pomeni, da so barve, ki jih vidite na zaslonu, popolnoma enake barvam izvirne slike. Torej je vse, kar vidite, videti točno tako, kot so si zamislili ustvarjalni umi, ki so ustvarili to vsebino.
Okvir okoli osupljive gorske kulise (predvajaj video)

LG OLED TV.
Neprimerljiv videz.

Iščete televizijo kot nobena druga? Potem ne iščite več, saj so televizorji LG OLED resnična umetniška dela, ponujajo odličen domači kino in vas popeljejo v fascinantne igralne svetove – in vam zagotavljajo sedež v prvi vrsti na največjih športnih prireditvah. S televizije prinesejo vse, kar želite.
Slika Marvel WandaVision z logotipom Disney + spodaj levo, logotipom Marvel spodaj desno. Integriran je napis "Izjemna kakovost slike". Igrana scena iz Assassin's Creed Valhalla z logotipom Assassin's Creed Valhalla spodaj desno in napisom "Hitri reakcijski časi" zgoraj levo. Slika udarca na tekmi baseball, ki poskuša ujeti baseball med igro, da ujame svojo palico. Integriran je napis "Sekvence gibanja tekočine". Slika televizorja, ki visi na steni z napisom "Schlanjkes Design".

Zasnova OLED.
Inovativen dizajn z očarljivimi razmerji.

LG OLED televizorji postavljajo nove oblikovalske standarde. Neverjetno tanka oblika omogoča čudovit pogled – ne samo, da se integrira v vaš dom, ampak ga tudi dopolni.
Televizor OLED A1 je v atmosferi dnevne sobe. Na televiziji je mogoče videti sliko svetlečega drevesa.

Filmi na televizorju OLED.
Nagrado za najboljšo kakovost slike prejme …

Televizorji LG OLED zagotavljajo izjemno izkušnjo gledanja ves čas, zahvaljujoč neverjetno ostrim slikam. In zahvaljujoč popolni črni in 100-odstotni zvestobi barv boste filme videli točno takšne, kot bi jih morali videti.
Rob Legato v intervjuju s Timom Millerjem (video posnetek)
zabava

Eno mesto za vse vaše najljubše filme.

Hiter in enostaven dostop do kanalov Apple TV, Disney +, Netflix in LG. Najnovejši filmi, serije, dokumentarci in športi v živo so vedno na voljo – vi se odločite!
* Zahtevano članstvo v pretakanju Netflix.
** Apple, logotip Apple in Apple TV so registrirane blagovne znamke družbe Apple Inc.
*** Potrebna je naročnina na Disney +. Za to veljajo pogoji, ki jih je treba prebrati tukaj: http://www.disneyplus.com ⓒ 2020 Disney in njegove podružnice.
**** Ponujene storitve se lahko razlikujejo glede na državo.
Za boljšo primerjavo dvodelna predstavitev ženske, ki nosi sončna očala. Spodaj levo je SDR, spodaj desno pa logotip Dolby Vision IQ.
Dolby Vision IQ in Dolby Atmos

Revolucionarna televizijska izkušnja.

Dolby Vision IQ inteligentno prilagaja nastavitve slike glede na zvrst vsebine in vaše okolje, v katerem gledate televizijo, Dolby Atmos pa ustvarja večdimenzionalni prostorski zvok – zmogljivo kombinacijo, ki vam prinese osupljivo kinematografsko doživetje naravnost v vašo dnevno sobo.
* Slike so simulirane.
Christopher Nolan daje intervju v kinu.
FILMMAKER MODE ™

Režiserjeva vizija zaživi.

V FILMMAKER MODE ™ je glajenje gibanja onemogočeno, hkrati pa se ohranijo prvotna razmerja stranic, barve in hitrost slik. Tako boste natančno reproducirali režiserjevo prvotno vizijo, tako da boste lahko film doživeli, kot je bil predviden.
Grafika LG-jeve tehnologije za obdelavo televizorjev je na sredini med vhodno sliko na levi in ​​živo obarvanim izhodom na desni.
HDR10 Pro

Za vsestransko uspešno zabavno izkušnjo.

LG-jeva lastna tehnologija HDR HDR10 Pro prilagodi svetlost, da optimizira barve, prikaže vse majhne podrobnosti in da vsaki sliki življenjsko jasnost. Okrepi tudi običajne vsebine HDR. Zdaj so vsi vaši najljubši filmi in oddaje reproducirani s še bolj živahnimi in briljantnimi barvami od začetka do konca.

Igre na OLED televizorju.
Konec tekme za nasprotnike.

Z LG OLED televizorji ste pred igro: navdušujejo s hitrim odzivnim časom, najnovejšimi igralnimi funkcijami in zaslonom za še bolj gladko igralno izkušnjo. To so vrhunski televizorji za igralce iger.
Od blizu igralec, ki igra dirkalno igro na televizijskem zaslonu. Logotip HDMI je viden spodaj levo, logotip časa odziva 1 ms pa spodaj desno.
Najnovejše igralne funkcije

Igre na najvišji ravni.

LG OLED televizorji dosežejo odzivni čas 1 ms, podpora za ALLM in eARC pa ustreza trenutnim specifikacijam HDMI 2.1. Te funkcije omogočajo predvajanje hitro premikajočih se vsebin v višji ločljivosti in izjemno realistične grafike, ki vam daje resnično igralno izkušnjo in boljše možnosti za zmago.
Televizijski zaslon z vesoljsko ladjo, ki je bombardirala mesto, in uporabniški vmesnik Game Optimizerja LG OLED TV na levi, prek katerega se prilagodijo nastavitve igre.
Game Optimizer

Nepredstavljene možnosti nadzora.

Zahvaljujoč Game Optimizerju so vse vaše nastavitve iger združene na enem mestu. Samodejno prilagodi sliko in optimizira grafiko, ne glede na to, katero vrsto igre igrate.

Šport na OLED televizorju.
Liga zase.

Na televizorju LG OLED si lahko ogledate vsako igro v vsej realistični fascinaciji. Hitra, športna akcija s tekočimi gibi pomeni, da biti gledalec še nikoli ni bilo bolj vznemirljivo. Odslej boste sedeli v prvi vrsti na vseh večjih športnih prireditvah.
Družina sedi na kavču in po televiziji gleda nogometno tekmo.
Bluetooth Surround pripravljen

Jasna prednost doma.

Preprosto povežite do dva (enaka) zvočnika Bluetooth in uživajte v brezžični izkušnji prostorskega zvoka. Vsa akcija se sliši bogatejše in bolj realistično ter prinaša prav posebno vzdušje neposredno v vašo dnevno sobo.
* Zvočniki Bluetooth se prodajajo ločeno.
α7 Gen4 4K AI procesor

Impresivno inteligenten.

V središču LG OLED TV A1 je četrta generacija procesorja α7 4K AI, prelomni čip, ki za analizo in optimizacijo vsebine uporablja algoritme globokega učenja. Vsaka prilagoditev slike in zvoka je samodejna, zato vse, kar vidite, ni nič manj spektakularno.
Dva prizora, ki jih avdio procesor 4. generacije α7 AI s 4K samodejno optimizira glede slike in zvoka (predvajanje videa)
* Slike so simulirane.
To je video o sliki AI. Za predvajanje videoposnetka kliknite »Ogled celotnega videoposnetka«.
AI slika

Takole izgleda profesionalnost.

Algoritem globokega učenja prepozna vsebino na podlagi ogromne baze podatkov z več kot milijonom vizualnih podatkovnih točk, odstrani slikovni šum in optimizira kakovost slike.
* Slika AI ne deluje z avtorsko zaščiteno vsebino v storitvah OTT.
To je video o zvoku AI. Kliknite »Ogled celotnega videoposnetka«, da predvajate video.
AI zvok

Zvok najvišje ravni.

Na podlagi več kot 17 milijonov zvočnih podatkovnih točk procesor prepozna glasove, učinke in frekvence, da optimizira zvok glede na žanr in ponudi izjemen užitek ob poslušanju.

LG OLED.
V mislih imamo veliko sliko.

LG OLED televizorji so varnejši od LED televizorjev – za vas in vaše okolje. Ker so v naše televizorje vgrajeni samosvetleči piksli, je prijetneje, da vaše oči dalj časa gledajo televizijo. LG OLED zasloni so prav tako prepoznani kot okolju prijazni, saj oddajajo skorajda nevarnih emisij.

Televizija, ki je lahko na vaše oči.

Zasloni LG OLED televizorjev so certificirani kot svetlobni zasloni brez utripanja in šibko modre svetlobe ter ne predstavljajo fotobiološkega tveganja za vaše oči, LED televizorji pa utripajo in oddajajo veliko modre svetlobe. Zato se usedite, sprostite in uživajte v televizijski izkušnji na televizorju LG OLED.
Kartica, ki opisuje "Eye Comfort Display" (očem prijazen zaslon). Fant leži na trebuhu in gleda televizijo. Ogledati si je mogoče štiri logotipe, ki dokazujejo certifikat "Eye Comfort Display".
* Brez utripanja temelji na standardni nastavitvi. Če aktivirate OLED Motion ali OLED Motion Pro, lahko utripa.
** Zasloni televizorjev LG OLED so certificirani.
Naši OLED zasloni so okolju prijazni

Skrb je v naši naravi.

LG OLED televizorji so okolju prijaznejši. V primerjavi z LED televizorji so varnejši, ker ne uporabljajo osvetlitve ozadja, izdelani so iz manj plastike, uporabljajo manj nevarne materiale in predstavljajo manjše tveganje za nastanek onesnaževal zraka v zaprtih prostorih.
Primerjava sestave prikaznih slojev osvetljene LED televizije in samoosvetljujoče televizije OLED (predvajanje videa)
* Zasloni televizorjev LG OLED so prejeli certifikat o ekoloških izdelkih podjetja SGS.
ThinQ® AI

Mislite, da že poznate vse pametne naprave?
Razmislite še naprej.

Izkusite LG ThinQ, ki poveča vašo TV izkušnjo. Izberite želenega glasovnega pomočnika in z glasom upravljajte televizor. Novi začetni zaslon ponuja tudi več udobja in nadzora.
TV zaslon z različnimi vsebinami, ki jih navaja in priporoča LG ThinQ AI

Televizor prikazuje preoblikovan domači zaslon s prilagojeno vsebino in TV kanali
Nov dom

Dobrodošli v vašem novem domu.

Preoblikovan začetni zaslon vam prikaže prilagojene predloge vsebine, olajša dostop do vaših priljubljenih in vam omogoča upravljanje povezanih naprav – vse z enega osrednjega mesta.
Glavne funkcije daljinskega upravljalnika Magic so prikazane v piktogramu
Novi Magic Remote

Bolj palica kot le daljinski upravljalnik.

Preoblikovan Magic Remote ima ergonomsko zasnovo, ki se udobno prilega roki, njegov sistem za pomikanje in pomikanje pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajena umetna inteligenca omogoča enostaven dostop do storitev, gumbi za hitro izbiro pa vas s hitrostjo strele pripeljejo do najpomembnejših ponudnikov pretakanja in vaših priljubljenih. 
Na tej kartici so opisani glasovni ukazi. Ogledate si lahko logotipe LG ThinQ AI, Hey Google in Amazon Alexa.
Glasovni ukaz

Osnova vašega udobja

LG ThinQ omogoča enostavno upravljanje in spremljanje vašega domačega ekosistema IoT z naravnim prepoznavanjem govora *. Google Assistant in Alexa sta predhodno nameščena, tako da lahko nadzorujete televizor LG OLED TV z glasovnimi ukazi in hitreje dostopate do želenih medijev.
* Google je blagovna znamka družbe Google LLC.
** Podprti meniji in aplikacije se lahko razlikujejo glede na državo.
*** Prikazani meniji bodo ob objavi morda videti drugače.
**** Razpoložljivost glasovnih ukazov se lahko razlikuje glede na izdelek in državo.
* Ta izdelek ne vsebuje antene ali kablov za povezavo antene ali zunanjih naprav.

SPLOŠNE INFORMACIJE O IZDELKU

 • EAN
  8806091158086
  Koda modela
  OLED77A19LA.AEU
 • Embalaža ISTA 6
  Ne
  RRP
  4.699 evrov (od 1. marca 2021)
 • Velikosti zaslona v tem modelu
  77, 65, 55 in 48 palcev

PANELNA TEHNOLOGIJA

 • Vrsta zaslona
  4K OLED plošča za popolno črno, popolne kote gledanja, skoraj neskončen kontrast in milijardo verno reproduciranih barv
  Vidna diagonala zaslona
  77 cm / 195 cm
 • resolucija
  UltraHD 4K z 3840 x 2160 slikovnimi pikami
  Razmerje
  16: 9
 • Osvetlitev ozadja (vrsta BLU)
  Ni potrebno, ker samoosvetljujoče pike
  Tehnologija zatemnitve
  Zatemnitev slikovnih pik
 • Algoritem zatemnitve (izboljšava slike)
  Ni potrebno, ker je zatemnitev popolna s slikovnimi pikami
  Izboljšanje svetilnosti
  Ultra Luminance Pro
 • Široka barvna lestvica
  Popolna barva
  Stališče
  Popolni koti gledanja (OLED plošča)
 • Izvorna hitrost osveževanja plošče
  50/60 Hz

ENERGETSKA UČINKOVITOST

 • Razred energetske učinkovitosti (od marca 2021)
  F (spekter: od A do G)
  Razred energetske učinkovitosti HDR (od marca 2021)
  G (spekter: od A do G)
 • Povprečna poraba energije
  133 kWh / 1000h
  Povprečna poraba energije HDR
  270 kWh / 1000h
 • Poraba energije (v pripravljenosti)
  Manj kot 0,5 vata
  Vklopite lahko način varčevanja z energijo
  Da
 • Napajanje
  Izmenični tok, 100-240 voltov, 50-60 Hz

SLIKA

 • Podpora HDR
  Cinema HDR z Dolby Vision IQ, HDR10 Pro in HLG
  AI slika
  Slika AI (na osnovi strojnega učenja) s samodejno izbiro zvrsti (Dolby HDR), izboljšanjem obraza in povečanjem besedila
 • Obdelava slik
  Izboljšanje slike z dvostopenjskim zmanjševanjem šuma, ojačevalnikom ostrine, naprednim barvnim ojačevalnikom in resnično natančnostjo barv (17x17x17)
  AI nadzor svetlosti
  Da (inteligentno prilagajanje svetlosti slikovnih področij glede na svetlost okolja za vsebino HDR)
 • Podpora za način filma
  Da
  Preslikava tonov HDR
  Dinamično preslikavo tonov HDR
 • HFR (visoka hitrost sličic)
  Ne
  Povečanje vsebine z nizko ločljivostjo
  4K upscaler s podporo za umetno inteligenco
 • Podpora za video dekoder
  HEVC (H.265): 4K @ 60p z 10 bitov, VP9: 4K @ 60p z 10 bitov, AV1: 4K @ 60p z 10 bitov
  Prednastavljeni slikovni načini
  9 načinov: Živahno, Standardno, Eko, Kino, Nogomet, Igre, Filmmaker, (ISF) Expert (Light Room), (ISF) Expert (Dark Room)
 • Senzor zunanje svetlobe (osvetlitev zelena)
  Da
  Samodejna kalibracija (CalMAN) z dostopom do ravni LUT
  Da

GLASNOST

 • Vrsta zvočniškega sistema (kanali / moč)
  2,0 zvočni sistem z močjo 20 vatov (10 W na kanal)
  Smer sevanja zvočnikov
  Sevajoče navzdol
 • Dolby Atmos
  Da
  AI zvok
  Zvok AI z 5.1-kratnim mešanjem in samodejno nastavitvijo zvoka (prilagodljiv nadzor zvoka, ASC)
 • Samodejno izravnavanje glasnosti
  Da (samodejna nastavitev ravni zvoka pri preklopu med viri / aplikacijami)
  Boljša razumljivost govora
  Da – Clear Voice ekstrahira in ojača govorno komponento ter zmanjša šum v ozadju
 • AI Acoustic Tuning (kalibracija zvočnika na položaju sedeža)
  Da
  Sound Share (predvajanje virov Bluetooth prek zvočnikov televizorja)
  Da
 • Bluetooth Surround Ready (uporaba zvočnikov BT kot zadnjega zvočnika)
  Da
  Skupna raba TV-načina
  Da (TV-procesor in zvok AI prevzameta izračun zvočnega učinka namesto zvočne vrstice)
 • Nadzor načina Soundbar
  Da (zvočna vrstica sprejme način zvoka, izbran na televizorju)
  LG Sound Sync (brezžična povezava zvočnih plošč itd. Prek Bluetootha)
  Da
 • Hkratni avdio izhod
  Da (notranji zvočniki za televizor in optični izhod ali notranji zvočniki za televizor in priključek za slušalke)
  WiSA (brezžični zvočnik za brezžične povezave visoke ločljivosti)
  Da (WiSA 2.1)
 • Podprti avdio kodeki
  AC4, AC3 (Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, WMA, apt-X (nadaljnje informacije v priročniku)

PROCESOR

 • procesor
  Procesor Alpha7 Gen4 4K

IGRE

 • Nvidia G-Sync združljiva za nemoteno igranje z grafičnimi karticami Nvidia
  Ne
  AMD FreeSync Premium je certificiran za nemoteno igranje z grafičnimi karticami AMD
  Ne
 • Združljiv s HGiG za prepričljiv prikaz HDR v igrah
  Da
  Spremenljiva hitrost osveževanja (VRR)
  Ne
 • Samodejni način nizke zakasnitve (ALLM)
  Da

SMART TV

 • Smart TV platforma
  LG webOS 6.0
  LG ThinQ
  Integrirano
 • Amazon Alexa
  Integrirano
  Google Assistant
  Integrirano
 • Združljiv z Apple AirPlay 2 in Apple HomeKit
  Da
  Združljiv z Miracastom (Android Screen Mirrong)
  Da (prekrivanje Miracast)
 • Združljiv z Amazon Echo
  Da
  Združljiv z Googlom Home
  Da
 • Domača nadzorna plošča (pregled vseh povezanih naprav)
  Da
  AI UX (uporabniški vmesnik na osnovi AI)
  Da
 • AI Home (predogled vsebine aplikacije na začetnem meniju na osnovi AI)
  Da
  Priporočila za umetno inteligenco (priporočila za vsebino na podlagi umetne inteligence)
  Da
 • Inteligentno urejanje (samodejno razvrščanje aplikacij glede na pogostost uporabe)
  Da
  Music Discovery (prikaže informacije o glasbi v ozadju na TV v živo)
  Da
 • Iskanje sorodne vsebine (iskanje sorodne vsebine v pravkar gledanem programu)
  Da
  360 VR Play (predvajanje 360 ​​° vsebine na YouTube & Co.)
  Da
 • Spletni brskalnik
  Da (vključno z blokiranjem zlonamernih spletnih mest)

STORITEV

 • Daljinski upravljalnik (tip)
  Daljinski upravljalnik LG Magic MR21 (vključno z 2x baterijami AA)
  Prostoročno glasovno upravljanje (prostoročno glasovno upravljanje z besedami “Živjo, LG!”)
  Ne
 • Daljinsko upravljanje prek aplikacije (aplikacija LG ThinQ – nadzor televizorja, glasovno iskanje in drugo)
  Da
  LG Voice Search (glasovno iskanje, ki prikaže informacije v prekrivnem mini brskalniku)
  Da
 • Inteligentno prepoznavanje govora z obdelavo naravnega jezika (NLP) za izboljšan nadzor televizorja in iskanje informacij
  Da (nemščina, angleščina in številni drugi jeziki)
  Hiter dostop (hiter dostop do pretočnih storitev in funkcija priljubljenih [pritiskajte “0” za 2+ sekundi))
  Da
 • Vklopite televizor prek drugih naprav
  Da (TV vklopljen prek mobilnega telefona in TV vklopljen prek Wi-Fi)
  Univerzalni daljinski upravljalnik za zvočne palice, sprejemnike, igralne konzole in še več
  Da (z Magic Remote; za naprave, združljive s QuickSet 4.0 [UEI-Cloud-DB])
 • Pretvori govor v besedilo (Govor v besedilo)
  Da
  Govorite besedila (zvočno vodenje, pretvorba besedila v govor)
  Da
 • Jezik menija
  Nemščina, angleščina in 35 drugih jezikov

TV SPREJEM IN SNEMANJE

 • Vrsta sprejemnika (vrste sprejema)
  Enojni trojni sprejemnik (1x DVB-T2 / -C / -S2)
  Glejte in snemajte (hkrati gledajte televizijo in snemajte)
  Ne
 • Sprejem digitalnih TV kanalov
  Da (satelitska (DVB-S2), kabelska (DVB-C) in prizemna (DVB-T2 / T))
  Podpira podnapise pri sprejemanju digitalnih kanalov
  Da
 • Sprejem analognih TV kanalov
  Da
  Snemajte televizijske programe na zunanje pomnilniške naprave USB
  Da (digitalni TV kanali)
 • Časovno nadzorovano in načrtovano snemanje TV programov
  Da
  TimeShift (premor / nadaljevanje televizijskih programov / časovno premaknjena televizija)
  Da
 • HbbTV (uporaba interaktivnih aplikacij, kot so medijske knjižnice)
  Da
  LG Channels (brezplačen sprejem 50+ IP TV kanalov)
  Da
 • EPG (elektronski programski vodnik, prikazuje trenutni TV program)
  Da (naslednjih 8 dni)
  Podpira skupni vmesnik (CI +)
  Da (CI + 1,4)
 • Podpira zvočni opis (AD; opis televizijskih dogodkov za slabovidne)
  Da
  Teletekst
  Da (2000 strani, podpira TOP / FLOF / LIST))

RAZLIČNE FUNKCIJE

 • Umetnostna galerija (prikaz celozaslonskih umetniških del)
  Da
  Predvajalnik, vključno s predvajalnikom glasbe (s prikazom besedil)
  Da
 • Brskalnik za uporabo datotek / predstavnosti v lokalnem omrežju (podpora DLNA)
  Da
  LG Content Store (prenos aplikacij in predstavnosti)
  Da
 • DIAL (prikaz mobilne vsebine z aplikacijo YouTube / Netflix)
  Da

POVEZLJIVOST

 • Podpira Bluetooth Low Energy (BLE)
  Da (zahteva Bluetooth. Televizijski zaslon je aktiven, ko je zaslon mobilne naprave v skupni rabi.)
  LG SIMPLINK (nadzor zunanjih naprav na osnovi HDMI CEC)
  Da

POVEZAVE

 • Druge povezave
  1x LAN (Ethernet), 1x optični digitalni izhod (S / PDIF, optična vlakna), 1x slušalke / linijski izhod (3,5 mm priključek), 2x antena (1x satelit, 1x kabelska / prizemna), 1x reža za CI
  HDMI povezave
  3x HDMI 2.0
 • Podpora ARC (Zvočni povratni kanal; prenos zvoka prek povratnega kanala) (kopija)
  Da (eARC na HDMI 3)
  Vrata USB
  2x USB 2.0
 • Brezžične povezave
  WLAN (802.11ac) in Bluetooth (v5.0)

MERE IN TEŽE

 • Dimenzije paketa (ŠxVxD)
  185,5 x 113 x 20 cm
  Mere s stojalom (ŠxVxG)
  172,3 x 105,7 x 36,2 cm
 • Mere brez stojala (ŠxVxG)
  172,3 x 99,4 x 5,53 cm
  Teža v paketu
  38,0 kg
 • Teža s stojalom
  27,0 kg
  Teža brez stojala
  26,3 kg
 • Združljiv z VESA (vključno s podprtim standardom)
  Da (400 x 200)
  Združljiv z vgrajenim stenskim nosilcem (“Slim Bracket”) podjetja Gallery Design
  Ne

OPREMO

 • Obseg dobave (poleg samega televizorja)
  Daljinski upravljalnik, baterije za daljinski upravljalnik (2x AA za Magic Remote-FB ali 2x AAA za Signature Magic Remote & Standard-FB), vodnik za hitri zagon, napajalni kabel (trajno nameščen na napravi), podstavek / noge (odvisno od vrsta zasnove ustreznega modela televizorja)

NAMIGI

 • Svinec v napravi
  Ta naprava vsebuje svinec v nekaterih delih ali komponentah, za katere ni tehnične alternative. Tu se LG drži direktive RoHS Evropske unije.
  Živo srebro v napravi (mg)
  0,0 mg

  Garancija: 24 mesecev

  Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.lg.com/de/tv/lg-oled77a19la

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

77