Opis

 

OSVETLITE SVET –
Novi LG OLED televizorji s samosvetlečimi pikami.

LG OLED televizorji so prava paša za oči. Samosvetleče slikovne pike omogočajo popolnoma spektakularno kakovost slike in ponujajo tako rekoč neskončne možnosti oblikovanja, medtem ko najnovejše vrhunske tehnologije zagotavljajo raven zabave brez primere. Vse, kar imate radi na televiziji – izjemno v vseh pogledih.

V čem se OLED razlikuje od vseh ostalih tehnologij?

Odgovor je: skozi samoosvetljujoče piksele. Pri tem je mišljena tehnologija samoosvetlitve zaslona, ​​ki v veliki meri vpliva na vašo televizijsko izkušnjo. Za razliko od LED televizorjev, katerih slika in dizajn sta omejeni z vgrajeno osvetlitvijo ozadja, televizorji LG OLED ponujajo kakovost slike v impresivni resničnosti, zapakirani v edinstvene oblike.

SAMOSVETLJIVI PIKSEL.
100 milijonov razlogov, da preprosto obožujete OLED.

Kar zadeva kakovost slike, OLED presega LED tehnologijo. To je zato, ker imajo televizorji OLED na milijone samosvetlečih pik, ki ustvarjajo popolne črne in natančne barve. Rezultat je neprimerljiva izkušnja gledanja.
100% zvestoba barv

Televizorji OLED uspešno prestajajo teste.

Svetovno podjetje za inšpekcijske preglede, preizkušanje in certificiranje je potrdilo, da LG-jevi OLED zasloni 100% ustrezajo barvam. To pomeni, da so barve, ki jih vidite na zaslonu, popolnoma enake barvam izvirne slike. Torej je vse, kar vidite, videti natanko tako, kot so si zamislili ustvarjalni umi.

LG OLED TV.
Neprimerljiv videz.

Iščete televizijo kot nobena druga? Potem ne iščite več, saj so televizorji LG OLED resnična umetniška dela, nudijo odličen domači kino in vas popeljejo v fascinantne igralne svetove – in vam zagotavljajo sedež v prvi vrsti na največjih športnih prireditvah. S televizije prinesejo vse, kar želite.
Slika Marvel WandaVision z logotipom Disney + spodaj levo, logotipom Marvel spodaj desno. Integriran je napis "Izjemna kakovost slike". Igrani prizor iz Assassin's Creed Valhalla z logotipom Assassin's Creed Valhalla spodaj desno in napisom "Hitri odzivni časi" zgoraj levo. Slika udarca na bejzbolski tekmi, ki med igro skuša s palico ujeti baseball. Integrirano je besedilo "Tekoča zaporedja gibanja". Slika televizorja, ki visi na steni z napisom "Schlanjkes Design".
* Zahteva naročnino Disney +.

Zasnova OLED.
Inovativen dizajn z očarljivimi razmerji.

LG OLED televizorji postavljajo nove oblikovalske standarde. Neverjetno tanka oblika omogoča čudovit pogled – ne samo, da se integrira v vaš dom, ampak ga tudi dopolni.
Televizija v modro opremljeni dnevni sobi prikazuje modrikasto rastlino
Izberite svojo najljubšo velikost

Več velikosti zaslona, ​​več wow faktorja.

Umetniška zasnova serije LG OLED TV C1 je na voljo v petih različnih velikostih – od 48 “do velikanskega 83” zaslona. Zdaj je na voljo tudi v zaključku Meteor Titan ali Vanilla White.
Televizijski program LG OLED TV je različnih velikosti od 48 do 83 palcev in svetlo črne in vanilijevo bele barve

Filmi na televizorju OLED.
Nagrado za najboljšo kakovost slike prejme …

Televizorji LG OLED zagotavljajo izjemno izkušnjo gledanja ves čas zaradi svojih neverjetno ostrih slik. In zahvaljujoč popolni črni in 100% barvni zvestobi boste filme videli natanko takšne, kot bi jih morali videti.

TV-zaslon prikazuje napovednik filma Marvel WandaVision na Disney + (predvajanje videoposnetka)

* Zahteva naročnino Disney +.
Logotipi LG Channels, Netflix, Disney + in Apple TV so vodoravno razporejeni na črni podlagi.

zabava

Eno mesto za vse vaše najljubše filme.

Hiter in enostaven dostop do aplikacij Apple TV, Disney +, Netflix in LG. Najnovejši filmi, serije, dokumentarci in športi v živo so vedno na voljo – vi se odločite!
* Zahtevano članstvo v pretakanju Netflix.
** Apple, logotip Apple in Apple TV so registrirane blagovne znamke družbe Apple Inc.
*** Potrebna je naročnina na Disney +. Za to veljajo pogoji, ki jih je treba prebrati tukaj: http://www.disnetplus.com ⓒ 2020 Disney in njegove podružnice.
**** Ponujene storitve se lahko razlikujejo glede na državo.
Za boljšo primerjavo dvodelna predstavitev ženske, ki nosi sončna očala. Spodaj levo je SDR, spodaj desno pa logotip Dolby Vision IQ.

Dolby Vision IQ in Dolby Atmos

Revolucionarna televizijska izkušnja.

Dolby Vision IQ inteligentno prilagaja nastavitve slike glede na zvrst vsebine in vaše okolje, v katerem gledate televizijo, Dolby Atmos pa ustvarja večdimenzionalni prostorski zvok – zmogljivo kombinacijo, ki vam prinese osupljivo kinematografsko doživetje naravnost v vašo dnevno sobo.
* Slike so simulirane.
Christopher Nolan daje intervju v kinu.

FILMMAKER MODE ™

Režiserjeva vizija zaživi.

V FILMMAKER MODE ™ je glajenje gibanja onemogočeno, hkrati pa se ohranijo prvotna razmerja stranic, barve in hitrost sličic. Tako boste natančno reproducirali režiserjevo prvotno vizijo, tako da boste lahko film doživeli, kot je bil predviden.
Grafika LG-jeve tehnologije za obdelavo televizorjev se nahaja na sredini med vhodno sliko na levi in ​​živo obarvanim izhodom na desni.

HDR10 Pro

Za vsestransko uspešno zabavno izkušnjo.

LG-jeva lastna tehnologija HDR HDR10 Pro prilagodi svetlost, da optimizira barve, prikaže vse majhne podrobnosti in da vsaki sliki življenjsko jasnost. Poleg tega okrepi tudi običajne HDR vsebine. Zdaj so vsi vaši najljubši filmi in oddaje reproducirani v bolj živih in briljantnih barvah od začetka do konca.

Igre na OLED televizorju.
Konec tekme za nasprotnike.

Z LG OLED televizorji ste pred igro: navdušujejo s hitrim odzivnim časom, najnovejšimi igralnimi funkcijami in 120 Hz zaslonom * za še bolj gladko igralno izkušnjo. To so vrhunski televizorji za igralce iger.
* Pri modelih OLED A1 se uporablja zaslon 60 Hz.
Logotipi NVIDIA G-SYNC, AMD FreeSync in XBOX SERIES X so postavljeni vodoravno na črni podlagi.

Partnerstva z vodilnimi podjetji v industriji iger

Neprekosljiva kombinacija.

LG še naprej sodeluje z vodilnimi v industriji, da vam zagotovi najboljšo igralno izkušnjo. V partnerstvu z NVIDIA in AMD so televizorji LG OLED edini televizorji s certifikatoma G-SYNC in AMD FreeSync ™ Premium. Poleg tega z Microsoftom sodelujemo, da bi izkoristili ves potencial iger na srečo naslednje generacije, tako da smo postali uradni televizijski partner igralne konzole Xbox Series X. V kombinaciji s čudovito kakovostjo slike in izjemno hitrim odzivnim časom televizorja OLED lahko zdaj iz vsake igre izkoristite najboljše.
Od blizu igralec, ki igra dirkalno igro na televizijskem zaslonu. Logotip HDMI je viden spodaj levo, logotip časa odziva 1 ms pa spodaj desno.

Najnovejše igralne funkcije

Igre na najvišji ravni.

LG OLED televizorji dosežejo odzivni čas 1 ms, podpora za VRR, ALLM in eARC pa ustreza trenutnim specifikacijam HDMI 2.1. Te funkcije omogočajo predvajanje hitro premikajočih se vsebin v višji ločljivosti in gladko, popolnoma sinhronizirano grafiko, ki vam ponuja resnično igralno izkušnjo in boljše možnosti za zmago.
Televizijski zaslon z vesoljsko ladjo, ki je bombardirala mesto, in uporabniški vmesnik Game Optimizerja LG OLED TV na levi, s katerim lahko prilagodite nastavitve igre.

Game Optimizer

Nepredstavljene možnosti nadzora.

Zahvaljujoč Game Optimizerju so vse vaše nastavitve iger združene na enem mestu. Samodejno prilagodi sliko in optimizira grafiko, ne glede na to, katero vrsto igre igrate. Prav tako lahko preklopite na tehnologiji NVIDIA G-SYNC in AMD FreeSync, tako da so vse vaše igre prikazane jasno in brez zamegljenosti z manj zaostanki, sunki in osipi.

Šport na OLED televizorju.
Liga zase.

Na televizorju LG OLED si lahko ogledate vsako igro v vsej realistični fascinaciji. Hitra, športna akcija s tekočimi gibi pomeni, da biti gledalec še nikoli ni bilo bolj vznemirljivo. Odslej boste sedeli v prvi vrsti na vseh večjih športnih prireditvah.

TV zaslon, ki prikazuje igralce hokeja na ledu v akciji (predvajaj video)

Za boljšo primerjavo dvodelna predstavitev nogometne tekme. Spodaj levo je LCD / LED, v spodnjem desnem kotu pa je viden logotip LG OLED.

OLED Motion Pro

Takšnega gibanja še niste videli.

Napredna tehnologija za upravljanje gibanja zmanjšuje zamegljenost gibanja in tako zagotavlja bolj gladko delovanje in jasnejšo izkušnjo gledanja. Ujemite hitre in fine podrobnosti vsake igre, tudi v hitrih športih.
* Slike so simulirane.
Moški in ženska na televizijskem zaslonu zvenejo z očali, medtem ko se prikazujejo športne novice

Športno opozorilo

Nikoli ne boste zamudili tekme svoje najljubše ekipe.

Funkcija Sports Alert vas obvesti pred, med in po športnih tekmovanjih. Nikoli več ne zamudite pomembnih tekem svojih najljubših ekip, tudi med gledanjem druge vsebine.
* Uporaba se lahko razlikuje glede na državo.
Družina sedi na kavču in po televiziji gleda nogometno tekmo.

Bluetooth Surround pripravljen

Jasna prednost doma.

Preprosto povežite do dva (enaka) zvočnika Bluetooth in uživajte v brezžični izkušnji prostorskega zvoka. Vsa akcija se sliši še bogatejše in bolj realistično ter tako prinese prav posebno vzdušje neposredno v vašo dnevno sobo.
* Zvočniki Bluetooth se prodajajo ločeno.
α9 Gen4 4K AI procesor

Impresivno inteligenten.

Srce vsakega LG OLED TV C1 je četrta generacija procesorja α9 AI 4K, revolucionarni čip, ki za analizo in optimizacijo vsebine uporablja algoritme globokega učenja. Vsaka prilagoditev slike in zvoka je samodejna, zato vse, kar vidite, ni nič manj spektakularno.

Dva prizora, ki jih 4. generacija procesorja α7 4K AI 4. generacije samodejno optimizira za sliko in zvok (predvajanje videa)

* Slike so simulirane.
To je video o AI Picture Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite »Glej video«.

AI Picture Pro

Takole izgleda profesionalnost.

Algoritem globokega učenja prepozna vsebino na podlagi ogromne baze podatkov z več kot milijonom vizualnih podatkovnih točk, odstrani slikovni šum in optimizira kakovost slike. Nova funkcija “Scene Detection” analizira vrsto prikazane scene in ustrezno optimizira njen prikaz.
To je video o AI Sound Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite »Glej video«.

AI Sound Pro

Zvok najvišje ravni.

Procesor na podlagi več kot 17 milijonov zvočnih podatkovnih točk prepozna glasove, učinke in frekvence, da optimizira zvok glede na žanr in ponudi izjemen užitek ob poslušanju. Nova funkcija za samodejno prilagajanje glasnosti (samodejno izravnavanje glasnosti) zagotavlja konstantno raven glasnosti v različnih vsebinah.

LG OLED.
V mislih imamo veliko sliko.

LG OLED televizorji so varnejši od LED televizorjev – za vas in vaše okolje. Ker so v naše televizorje vgrajeni samosvetleči slikovni piki, je prijetneje, da vaše oči dolgo gledajo televizijo. LG OLED zasloni so prav tako prepoznani kot okolju prijazni, saj oddajajo skorajda nevarnih emisij.

Televizija, ki je lahko na vaše oči.

Zasloni televizorjev LG OLED so certificirani kot svetlobni zasloni brez utripanja in šibko modre svetlobe ter ne predstavljajo fotobiološke nevarnosti za vaše oči, LED televizorji pa utripajo in oddajajo veliko modre svetlobe. Zato se usedite, sprostite in uživajte v televizijski izkušnji na televizorju LG OLED.
"Kartica z opisom" Eye Comfort Display "(očem prijazen zaslon). Fant leži na trebuhu in gleda televizijo. Ogledajo se lahko štirje logotipi, ki dokazujejo certifikat" Eye Comfort Display "."
* Funkcija brez utripanja temelji na standardni nastavitvi. Če sta aktivirani OLED Motion ali OLED Motion Pro, lahko utripa.
** Zasloni LG OLED televizorjev so certificirani kot “okolju prijazni zasloni”.
Naši OLED zasloni so okolju prijazni

Skrb je v naši naravi.

LG OLED televizorji so okolju prijaznejši. V primerjavi z LED televizorji so varnejši, ker ne uporabljajo osvetlitve ozadja, izdelani so iz manj plastike, uporabljajo manj nevarne materiale in predstavljajo manjše tveganje za nastanek onesnaževal zraka v zaprtih prostorih.
Primerjava sestave prikaznih plasti osvetljene LED televizije in samoosvetljujoče televizije OLED (predvajanje videa)
* Zasloni LG OLED televizorjev so prejeli certifikat za ekološki izdelek SGS.
AI ThinQ

Mislite, da o pametnih napravah že vse veste?
Nadaljujte z razmišljanjem.

Izkusite LG ThinQ, ki poveča vašo TV izkušnjo. Izberite želenega glasovnega asistenta in z glasom upravljajte televizor. Novo razviti domači zaslon vam ponuja še več udobja in nadzora.
Televizija prikazuje preoblikovan domači zaslon s prilagojeno vsebino in televizijskimi kanali

Nov dom

Dobrodošli v vašem novem domu.

Preoblikovan začetni zaslon vam prikaže prilagojene predloge vsebine, olajša dostop do vaših priljubljenih priljubljenih in vam omogoča upravljanje povezanih naprav – vse z enega osrednjega mesta.
Glavne funkcije daljinskega upravljalnika Magic so prikazane v piktogramu

Novi Magic Remote

Bolj čarobna palica kot le daljinski upravljalnik.

Preoblikovan Magic Remote ima ergonomsko zasnovo, ki se udobno prilega roki, njegov sistem za pomikanje in pomikanje pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajena umetna inteligenca omogoča enostaven dostop do storitev, gumbi za hitro izbiro pa vas s hitrostjo strele pripeljejo do najpomembnejših ponudnikov pretakanja in priljubljenih. Poleg tega je zdaj na voljo Magic Tap, pameten nov trik, ki poveže vaš pametni telefon s televizijo.
Na tej kartici so opisani glasovni ukazi. Ogledate si lahko logotipe LG ThinQ AI, Hey Google in Amazon Alexa.

Glasovni ukaz

Osnova vašega udobja.

LG ThinQ omogoča enostavno upravljanje in spremljanje vašega domačega ekosistema IoT z naravnim prepoznavanjem govora *. Google Assistant in Alexa sta vnaprej nameščena, tako da lahko nadzorujete televizor LG OLED TV z glasovnimi ukazi in hitreje dostopate do želenih medijev.
* Google je blagovna znamka družbe Google LLC.
** Podprti meniji in aplikacije se lahko razlikujejo glede na državo.
*** Prikazani meniji bodo ob objavi morda videti drugače.
**** Razpoložljivost glasovnih ukazov se lahko razlikuje glede na izdelek in državo.
* Ta izdelek ne vsebuje antene ali kablov za povezavo antene ali zunanjih naprav.

ZASLON

 • Vrsta zaslona
  4K OLED
  Velikost zaslona (cm)
  195
 • Velikost zaslona (palci)
  77
  resolucija
  3840 x 2160
 • Vidni kot
  Popoln kot gledanja
  Široka barvna lestvica
  Popolna barva
 • Milijarda bogata barva (10 bitov)
  Da
  Zatemnitev
  Svetlobne slikovne pike
 • Črna
  Popolna črna
  Ultra svetilnost
  Ultra Luminance Pro
 • TrueMotion / hitrost osveževanja
  TM240 (120 Hz)

VIDEO IN KAKOVOST SLIK

 • procesor
  ALPHA9 Gen4 AI procesor 4K
  Poglobljeno učenje AI Picture / Pro
  AI Picture Pro
 • Izboljšanje obraza
  AI Picture Pro – Izboljšanje obraza
  Povečevanje stopnjevanja
  Povečanje AI
 • Samodejna izbira zvrsti
  Da (SDR / HDR / Dolby HDR)
  Izboljšanje slike
  Izboljšanje slike na SQM
 • Nadzor svetlosti AI
  Da
  HDR
  Cinema HDR
 • Dolby Vision IQ
  Da
  HDR10 Pro / HLG
  Da / Da
 • Filmska moda
  Da
  Dinamično preslikavo tonov
  HDR Dynamic Tone Mapping Pro + AI HDR Mapiranje tonov
 • 4K HFR
  HDMI, USB, RF
  2K HFR
  HDMI, USB, RF
 • Motion Pro
  OLED Motion Pro
  Samodejna kalibracija
  Da

REPRODUKCIJA BARV IN SLIK

 • Zaznavanje kakovosti vira
  Da
  Izboljšanje barv
  Napredni ojačevalec barv in kontrasta
 • Natančnost barv
  True Color Accuracy Pro (33x33x33)
  Zmanjšanje hrupa
  Štirje izračuni
 • Izboljšanje ostrine
  Na podlagi frekvence
  Povečanje globine
  Predmetno

VIDEO DEKODER

 • HEVC
  4K @ 120P, 10 bitov
  VP9
  4K @ 60p, 10 bitov
 • AV1
  4K @ 60p, 10 bitov

IGRE

 • Spremenljiva hitrost osveževanja (VRR)
  Da
  Samodejni igralni način (ALLM)
  Da
 • Združljiv z G-Sync
  Da
  Združljiv z FreeSync
  Da
 • HGiG moda
  Da

KAKOVOST ZVOKA IN ZVOKA

 • Skupni izhod zvoka
  40 vatov
  Zvočniški sistem
  2,2 pogl
 • Notranji zvočniki + žične slušalke / bluetooth ali optični
  Da
  Dolby Atmos
  Da
 • Globoko učenje AI Sound / Pro
  AI Sound Pro
  AI zvočna nastavitev
  Da
 • Prostorski način
  Dolby Surround / OLED Surround
  Bluetooth Surround pripravljen
  Da
 • Pripravljen zvočnik WiSA
  Da, do 2,1 kanala (obvezen ključ Wisa ni vključen v dostavo)
  LG Sound Sync
  Da
 • Skupna raba zvoka (TV kot zvočnik Bluetooth)
  Da
  Predvajanje zvoka Bluetooth
  Da
 • Zvočni kodek
  AC4, AC3 (Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, WMA, apt-X

AI FUNKCIJE IN POVEZLJIVOST

 • Povezava s pametnim telefonom
  Da
  Magic Tap (NFC)
  Da
 • Skupna raba zaslona
  Da
  Naslednja izbira
  Da
 • Magic Explorer
  Da
  Aplikacija Smart ThinQ
  Da
 • Apple Homekit
  Da
  Apple AirPlay2
  Da
 • LG AI ThinQ
  Da
  Domača nadzorna plošča
  Da
 • Inteligentno prepoznavanje govora
  Da
  Govor v besedilo / Besedilo v govor
  Da
 • LG glasovno iskanje
  Da
  Google Assistant
  Da
 • Amazon Alexa
  Da
  AI Domov
  Da
 • Priporočila AI
  Da
  Samodejno zaznavanje naprave
  Da
 • Združljiv s pametnimi zvočniki
  Da
  Google Home Connection
  Da
 • Amazon Echo Connection
  Da

IOT IN POVEZAVA Z MOBILNIM RAČUNALNIKOM

 • Vklopljena mobilna televizija
  Da
  Wi-Fi TV vklopljen
  Da
 • Bluetooth z nizko porabo energije
  Da

PAMETNA TV

 • operacijski sistem
  webOS Smart TV
  Število procesorjev
  štirijedrni
 • Daljinski upravljalnik Magic Motion
  MMRC je priložen napravi
  Hiter dostop
  Da
 • Univerzalni daljinski upravljalnik
  Da
  Športno opozorilo
  Da
 • Live Plus
  Da
  360 ° predvajanje VR
  Da
 • Spletni brskalnik
  Da
  Aplikacije / LG Store
  Da
 • predvajalnik glasbe
  Da
  Odkritje glasbe
  Da
 • Umetnostna galerija
  Da

PREJEM TUNERJA ZA PODATKE

 • Digitalni TV sprejemnik
  2x DVB-T2 / C / S2
  CI + (skupni vmesnik)
  CI + 1.4
 • Strani teleteksta
  Da (2000 strani)
  Teletekst
  Da
 • HbbTV
  Da
  EPG (8 dni)
  Da
 • Zvočni opis
  Da

SPREJEM

 • Časovni stroj (DVR)
  Da
  Digitalno snemanje
  Da
 • Časovni premik
  Da

POVEZAVE

 • HDMI
  1 (zadaj) / 3 (stransko)
  Različica HDMI
  HDMI 2.1
 • Simplink (HDMI CEC)
  Da
  eARC (izboljšani povratni avdio kanal)
  Da (HDMI 2)
 • USB
  2 (zadaj) / 1 (stransko)
  LAN
  Da (nazaj)
 • CI reža
  Da (postrani)
  RF vhod
  3 (RF / Sat glavni / Sat Sub) (zadaj)
 • SPDIF (optični digitalni izhod)
  Da (nazaj)
  Izhod za slušalke / izhod
  Da (nazaj)
 • Wifi
  Da (802.11ac)
  Bluetooth
  Da (v5.0)
 • IR razstreljevalec
  Ne

ENERGIJA

 • Omrežni priključek / napetost, Hz
  AC 100-240V 50-60Hz
  Poraba energije v stanju pripravljenosti
  manj kot 0,5 vata
 • Razred energetske učinkovitosti
  G (spekter: od A do G)
  Poraba energije med obratovanjem
  162 kWh / 1000 ur
 • način varčevanja z energijo
  Da

MERE IN TEŽA

 • Š x V x G brez stojala
  1723 x 993 x 55,3 mm
  Š x V x D s stojalom
  1723 x 1023 x 269 mm
 • Š x V x D embalaža
  1895 x 1130 x 285 mm
  Š x D osnova
  1199 x 269 mm
 • Teža brez stojala
  26,7 kg
  Teža s stojalom
  35,9 kg
 • Teža z embalažo
  49,3 kg
  Dimenzije VESA
  400 x 200

OPREMA

 • obseg dobave
  MR21N z baterijami, vodnikom za hiter začetek, stojalom, napajalnim kablom

EAN

 

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

77