Opis

OLED77G16LA

LG G1 77-palčni 4K pametni OLED televizor

 • LG 4K SAMO-LIT OLED evo – resnična briljantnost v jasnosti vsebine
 • Izredno tanek (24,1 mm) dizajn galerije in vgrajen stenski nosilec
 • Napredni procesor α9 Gen4 AI 4K za vrhunsko sliko in zvok
 • Vrhunski kino in šport z Dolby Vision IQ in Dolby Atmos
 • Igre brez konkurence z HDMI 2.1, VRR, HFR, Game Optimiser

POSVETITE SVOJ SVET.
SAMOSLOŽENI PIKSELI SO SE RAZVELI.

LG OLED je vrhunec televizijske izkušnje. Samoosvetljene slikovne pike so se razvile, da omogočajo še bolj spektakularno kakovost slike in celo vrsto možnosti oblikovanja, medtem ko najnovejše vrhunske tehnologije pomagajo priti do izjemnih ravni čudenja. To je vse, kar vam je všeč pri televiziji – povišano v vseh pogledih.
* Nove funkcije so na voljo samo pri nekaterih modelih.

Kaj OLED razlikuje od česar koli drugega?

Odgovor so osvetljene piksle. Tehnologija samosvetlečega zaslona, ​​ki vam nudi vrhunsko izkušnjo gledanja. Za razliko od LED televizorjev, ki jih omejuje tehnologija osvetlitve ozadja, so televizorji LG OLED sposobni izjemnega realizma in edinstvenega dizajna.

SAMO-LIT PixELI.
100 milijonov razlogov za ljubezen do OLED-a.

Kar zadeva kakovost slike, OLED premaga LED roke. To je zato, ker ima OLED na milijone samosvetljenih slikovnih pik, ki omogočajo neskončen kontrast, 100-odstotno natančnost barv in najostrejše podrobnosti, popolne v slikovnih pikah. Rezultat je izkušnja gledanja, kakršna ni nobena druga.
Televizijski zaslon z odlično kakovostjo prikazuje mlečno pot, modro nebo in eksplozijo pisanega prahu (predvajajte video)

100% zvestoba barv

OLED prehaja z različnimi barvami

Priznana svetovna agencija za testiranje Intertek je potrdila, da imajo zasloni LG OLED 100% barvno zvestobo. To pomeni, da se barve, ki jih vidite na zaslonu, popolnoma ujemajo z barvami izvirne slike. Torej je vse, kar gledate, videti tako, kot si je zamislil ustvarjalec.

LG OLED TV.
Pogled ni nikjer drugje.

Če iščete vrhunec televizijske izkušnje, ne iščite več. LG OLED TV je umetniško delo, kino z velikim zaslonom, portal za igralne svetove in sedež v prvi vrsti največjih športnih dogodkov. Vse, kar si želite, je televizor.
Slika Marvel WandaVision z logotipom Disney + spodaj levo, logotipom Marvel spodaj desno in kopijo "Ostra slika" zgoraj levo. Igrani prizor iz Assassin's Creed Valhalla z logotipom Assassin's Creed Valhalla v spodnjem desnem kotu in kopijo 'Swift Response' v zgornjem levem kotu. Slika udarca, ki med igro poskuša zadeti baseball s kopijo "Smooth Motion" v zgornjem levem kotu. Na steni je visela podoba televizijskega zaslona, ​​v zgornjem levem kopija pa je imela napis Slim Design.
* Zahtevana naročnina na Disney +.
* Kabel je lahko viden, odvisno od namestitvenega okolja.
** Odvisno od namestitvenega okolja lahko med televizorjem in steno pride do rahle vrzeli.
*** Televizijsko stojalo NI priloženo televizorju LG OLED Gallery Design. Ker je ta model zasnovan za namestitev na steno, vključuje tanek nosilec. Stojalo za televizor lahko kupite ločeno.

Kino OLED.
Ostra slika za bolj poglobljen film.

LG OLED G1 je vrhunska izkušnja domačega kina. Laserske ostre slike, kristalno jasen zvok in popolna raven črne zagotavljajo filmske izkušnje natančno tako, kot je režiser želel.
TV zaslon, ki prikazuje napovednik filma Marvel WandaVision na Disney + (predvajajte video)

* Zahtevana naročnina na Disney +.
Logotip LG Channels, logotip Netflix, logotip Disney +, logotip Apple TV so vodoravno razporejeni v črni podlagi.
Zabava

Domov vsem vašim najljubšim.

Pretakanje še nikoli ni bilo lažje. Na LG-jevi pametni platformi webOS dobite vse svoje nujne aplikacije, kot so Freeview Play, NOW TV, Netflix, Prime Video, Disney + in druge.
* Zahtevano članstvo v pretakanju Netflix.
** Apple, logotip Apple in Apple TV so blagovne znamke družbe Apple Inc, registrirane v ZDA in drugih državah.
*** Potrebna je naročnina na Disney +. Ob upoštevanju pogojev na http://www.disnetplus.com ⓒ 2020 Disney in z njim povezani subjekti.
**** Podprte storitve se lahko razlikujejo glede na državo.
Prizor ženske, ki nosi sončna očala, je za vizualno primerjavo razdeljen na dva dela. Na sliki je spodaj levo besedilo SDR, spodaj desno pa logotip Dolby Vision IQ.
Dolby Vision IQ & Dolby Atmos

Zaskrbljujoča drama za vsako zvrst

Dolby Vision IQ inteligentno optimizira nastavitve slike glede na žanr vsebine in okolico, medtem ko Dolby Atmos zagotavlja večdimenzionalni prostorski zvok – močno kombinacijo, ki daje osupljivo kinematografske rezultate.
* Simulirane slike na zaslonu.
Christopher Nolan na intervjuju v gledališki sobi
FILMMAKER MODE ™

Režiserjeva vizija je oživela.

FILMMAKER MODE ™ izklopi glajenje gibanja, hkrati pa ohrani prvotna razmerja stranic, barv in hitrosti slik. To natančno prinese režiserjevo prvotno vizijo, zato film doživite tako, kot si je zamislil.
LG-jeva tehnologija za obdelavo televizorjev prikazuje graf na sredini med vhodno sliko na levi in ​​živim izhodom na desni
HDR 10 Pro

Uživajte v celotni paleti užitkov.

LG-jeva tehnologija dinamičnega razpona, HDR 10 Pro, prilagaja svetlost, da izboljša barvo, razkrije vse drobne detajle in vnese resnično jasnost v vsako sliko – prav tako okrepi navadno vsebino HDR. Zdaj bodo vsi vaši najljubši filmi in oddaje od začetka do konca bolj živahni in živahni.

OLED igre.
Hitri odziv za hitrejše igranje iger

LG OLED G1 vžge ves potencial naslednjih generacij konzol. Začutite vse podrobnosti v osupljivi ločljivosti 4K, ki je popolna s slikovnimi pikami, izboljšani z Dolby Vision in Dolby Atmos, ter povečajte svojo konkurenčnost z neverjetnim odzivnim časom 1 ms. G1 je opremljen s popolnoma integriranimi funkcijami profesionalnega razreda, kot so HDMI 2.1, G-Sync, VRR, HFR (4K / 120p), Game Optimiser, ALLM, eARC in HGiG ter enostaven dostop do Twitcha na LG-jevi pametni platformi webOS.
Najboljši video igre Assassin's Creed Valhalla, prikazan na TV zaslonu

Logotip NVIDIA G-SYNC, logotip AMD FreeSync in logotip XBOX SEREIS X so vodoravno razporejeni v črni podlagi.
Partnerstva z voditelji industrije iger

Nepremagljiva kombinacija.

LG še naprej sodeluje z vodilnimi podjetji v industriji, da vam zagotovi najboljšo igralno izkušnjo. Sodelovali smo z NVIDIA in AMD, da bi televizor LG OLED postal edini televizor s certifikatom G-SYNC in AMD FreeSync ™ Premium. Za povrh pa smo skupaj z Xboxom izkoristili ves potencial iger na srečo naslednje generacije in postali uradni televizijski partner konzole Xbox Series X. Vse to združite z osupljivo kakovostjo slike in izjemno hitrim odzivnim časom OLED-a in zagotovo boste ob igranju kar najbolje izkoristili igre.
Od blizu igralec, ki igra dirkalno igro na TV zaslonu. Na sliki je logotip HDMI v spodnjem levem kotu in logotip odzivnega časa 1 ms v spodnjem desnem kotu.
Najnovejše igralne specifikacije

Igrajte po najvišjih standardih.

LG OLED sprosti ves potencial konzol naslednje generacije – in povečuje vaše igralne sposobnosti. Povečajte svojo konkurenčnost z HFR, VRR, ALLM in neverjetnim odzivnim časom 1 ms. Oglejte si vse podrobnosti v osupljivi ločljivosti 4K v popolni slikovni piki, HGiG, Dolby Vision in Dolby Atmos. Televizorji OLED so opremljeni s funkcijami HDMI 2.1, FreeSync, G-Sync, Game Optimiser, eARC in enostavnim dostopom do Twitcha na LG-jevi pametni platformi webOS.
Televizijski zaslon, ki prikazuje streljanje vesoljske ladje v mestu in grafični uporabniški vmesnik LG OLED za optimizacijo iger na levi, ki prilagaja nastavitve igre.
Game Optimiser

Nevidne ravni nadzora.

Game Optimiser postavi vse vaše nastavitve igre na eno mesto. Samodejno prilagodi sliko tako, da optimizira grafiko, ne glede na vrsto igre. Preklapljate lahko tudi tehnologiji NVIDIA G-SYNC in AMD FreeSync, tako da bodo vse vaše igre jasnejše in bolj gladke z manj zaostanka, jecljanja in trganja.

OLED Sport.
Gladko gibanje za bolj realističen šport

LG OLED G1 prinaša vrhunsko športno izkušnjo stadiona v vaš dom s čudovito popolnostjo. Z brezkompromisno kakovostjo slike pod kakršnim koli kotom gledanja, osupljivo vizualno zvestobo, izjemnim zvokom in gladkim gibanjem, ne glede na to, kako intenzivno je dogajanje, OLED G1 ohranja vse podrobnosti igre v diamantno ostrem fokusu, kar prinaša intenzivnost stadiona v katero koli sobo.
TV zaslon, ki prikazuje hokejiste, ki igrajo hokej (predvajajte video)

Prizor igranja nogometa je za vizualno primerjavo razdeljen na dva dela. Na sliki je spodaj levo besedilo LCD / LED in logotip LG OLED spodaj desno.
OLED Motion Pro

Takšnega gibanja še niste videli.

Napredna tehnologija za upravljanje gibanja zmanjšuje zamegljenost gibanja za bolj gladko delovanje in jasnejšo izkušnjo gledanja. Pričajte hitrim in prefinjenim podrobnostim vsake igre, tudi med hitrim športom.
* Simulirane slike na zaslonu.
Moški in ženska na televizijskem zaslonu klepetajo z očali, medtem ko so obveščena športna opozorila
Športno opozorilo

Nikoli ne zamudite svoje ekipe.

Sports Alert vas obvesti pred, med in po igrah. Nikoli vam ne bo treba skrbeti, da ne boste zamudili velikih predstav svojih najljubših ekip, tudi ko gledate drugo vsebino.
* Uporaba se lahko razlikuje glede na državo.
Družina, ki sedi na kavču in gleda nogomet po televiziji
Bluetooth Surround pripravljen

Jasna prednost doma.

Enostavno priključite zvočnike Bluetooth za pravo brezžično izkušnjo prostorskega zvoka. Vsa akcija se sliši bogatejše in bolj realistično, tako da vzdušje velikih iger prinese v vašo dnevno sobo.
* Zvočniki se prodajajo ločeno.
α9 Gen4 AI procesor 4K

Možgani, ki vam bodo pihali po glavi.

V jedru vsakega LG OLED televizorja je procesor A9 Gen4 AI 4K, možgani televizorja, ki lahko samodejno zazna in optimizira vsebino, ki jo gledate, za popolno slikovno in zvočno izkušnjo.
A9 Gen4 AI Processor samodejno optimizira dva prizora v sliki in zvoku (predvajanje videoposnetka)

* Simulirane slike na zaslonu.
To je video o AI Picture Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite gumb »Oglejte si celoten videoposnetek«.
AI Picture Pro

Takole izgleda pro.

Z obsežno bazo podatkov z več kot milijonom vizualnih podatkovnih točk algoritem za globoko učenje prepozna vsebino, odstrani šum in optimizira kakovost slike.
To je video o AI Sound Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite gumb »Oglejte si celoten videoposnetek«.
AI Sound Pro

Zvok je postal pro.

Z učenjem iz več kot 17 milijonov zvočnih podatkovnih točk procesor prepozna glasove, učinke in frekvence, da lahko nato optimizira zvok po žanru za bolj privlačno izkušnjo. Nova funkcija samodejnega izravnavanja glasnosti pa ohranja dosledno raven glasu pri različnih vrstah vsebine.

LG OLED.
Skrbimo
za širšo sliko.

LG OLED televizorji so za vas in okolje varnejši od LED televizorjev. Ker OLED uporablja samoosvetljene piksle, je pri daljših gledanjih udobneje za vaše oči. LG OLED plošče so prav tako prepoznane kot okolju prijazne z zmanjšanim tveganjem za nevarne emisije.
Beseda "OLED", napolnjena s sliko narave, ki drsi od desne (predvajanje videoposnetka)
Zaslon za udobje oči

Nizka modra svetloba za udobnejši ogled

Televizorji LG OLED so certificirani kot zasloni z šibko modro svetlobo brez utripanja, ki ne predstavljajo fotobiološke nevarnosti za vaše oči. Za razliko od LED televizorjev, ki utripajo in oddajajo veliko modre svetlobe. Zato se usedite, sprostite in uživajte v razgledu.
To je kartica, ki opisuje "zaslon za udobje oči". To je prizor fanta, ki gleda televizijo v nagnjenem položaju. Za certifikat "Eye Comfort Display" so bili postavljeni štirje logotipi.
* Funkcija brez utripanja, optimizirana s privzeto nastavitvijo. Uporabniki, ki aktivirajo OLED Motion ali OLED Motion Pro, lahko utripajo.
** Televizijski paneli LG OLED so certificirani.
Okolju prijazen OLED

Skrb je v naši naravi.

LG OLED televizorji so uradno okolju prijazni. V primerjavi z LED televizorji so varnejši, ker ne uporabljajo osvetlitve ozadja, izdelani so iz manj plastike, uporabljajo manj nevarnih materialov in imajo manjše tveganje za nastanek onesnaževal zraka v zaprtih prostorih.
Primerjava sestave prikazne plasti LED-televizorja z osvetljeno osvetlitvijo in samo-osvetljenega OLED-televizorja (predvajaj video)
* Televizijske plošče LG OLED so prejele certifikat o ekoloških izdelkih podjetja SGS.
AI ThinQ

Mislite, da veste pametno?
Pomisli še enkrat.

LG ThinQ je tu, da poveča vašo TV izkušnjo. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in z novim glasovnim zaslonom upravljajte televizor s svojim glasom, da zagotovite več udobja in nadzora.
TV zaslon z različnimi vsebinami, ki jih je navedel in priporočil LG AI ThinQ

TV zaslon z novo zasnovanim domačim zaslonom s prilagojenimi vsebinami in kanali
Nov dom

Dobrodošli v vašem novem domu.

Na novo zasnovani začetni zaslon prikazuje prilagojene predloge vsebine, olajša dostop do priljubljenih in omogoča upravljanje povezanih naprav na enem mestu.
Osnovne funkcije čarobnega daljinskega upravljalnika so prikazane v piktogramu
Nov daljinski upravljalnik Magic

Bolj kot čarobna palica.

Preoblikovani Magic Remote ima ergonomsko zasnovo, ki jo je enostavno držati, sistem za pomikanje in pomikanje pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajeni glasovni nadzor omogoča enostaven dostop do storitev, medtem ko bližnjične tipke za večje ponudnike vsebin omogočajo bližnjice do vseh vaših priljubljenih.
Ta kartica opisuje glasovne ukaze. Postavljeni so bili logotip LG AI ThinQ, logotip Hey Google in logotip Amazon Alexa.
Glasovni ukaz

Vaše središče udobja.

LG ThinQ omogoča preprosto upravljanje in upravljanje vašega ekosistema Home IoT z naravnim prepoznavanjem glasu *. Z vgrajenim Googlovim asistentom in Amazon Alexa lahko z glasom nadzirate televizor LG OLED in hitreje dostopate do zabave.
* Google je blagovna znamka družbe Google LLC.
** Podprti meniji in aplikacije se lahko razlikujejo glede na državo.
*** Prikazani meniji se lahko ob sprostitvi razlikujejo.
**** Razpoložljivost glasovnih ukazov se lahko razlikuje glede na izdelke in države.
* Ta izdelek ne vključuje antene ali kablov za povezavo antene ali zunanjih naprav.

ZASLON

 • Tip
  4K OLED
  Velikost zaslona
  77
 • Resolucija
  3840 x 2160
  Širok kot gledanja
  Da
 • Barvna / široka barvna lestvica
  Popolna barva
  Barvni bitni zaslon / milijarde bogatih barv
  Da
 • Kontrast / popolna črna
  Popolna črna
  Kontrast / zatemnitev
  Zatemnitev slikovnih pik
 • Kontrast / ultra svetilnost
  Ultra Luminance Pro
  Hitrost gibanja / osveževanja
  Hitrost osveževanja 120Hz

PLATFORMA

 • Glavni procesor
  α9 Gen4 AI procesor 4K
  Operacijski sistem (OS)
  webOS Smart TV
 • Število procesorjev
  Štirikolesnik

VIDEO

 • AI Slika / Pro
  AI Picture Pro
  Izboljšanje obraza + telo / predmet (samo 8K)
  AI Picture Pro – Izboljšanje obraza
 • AI Povečanje skale
  AI Povečanje skale
  Samodejna izbira zvrsti
  Da (SDR / HDR / Dolby HDR)
 • Izboljšanje slike
  Izboljšanje slike na SQM
  Nadzor svetlosti AI
  Da
 • HDR
  Cinema HDR
  Dolby Vision IQ
  Da (4K / 2K)
 • HDR10 Pro
  Da (4K / 2K)
  HLG
  Da (4K / 2K)
 • FILMMAKER MODE ™
  Da
  Dinamično preslikavo tonov / Pro (+ preslikava tonov AI HDR)
  HDR Dynamic Tone Mapping Pro (+ AI HDR Tone Mapping)
 • 4K HFR
  Da (RF: samo EU)
  2K HFR
  Da (RF: samo EU)
 • Motion Pro
  OLED Motion Pro
  Uppscaler
  4K Uppscaler
 • HEVC
  4K @ 120P, 10 bitov
  VP9 (Video Decoder)
  4K @ 60p, 10 bitov
 • AV1 (Video Decoder)
  4K @ 60p, 10 bitov
  Združljivo z G-Sync
  Da
 • Združljiv z FreeSync
  Da
  Način HGIG
  Da
 • Takojšnji odziv igre (VRR / ALLM)
  Da / Da
  Slikovni način
  9 načinov (živo, standardno, eko, kino, nogomet, igre, ustvarjalec filmov, (ISF) strokovnjak (svetla soba), (ISF) strokovnjak (temna soba)

ZVOK

 • Zvočnik (izhod zvoka)
  60 W (WF: 20 W, 10 W na kanal)
  Kanal
  4,2-kanalni
 • Smer
  Dol streljanje
  Hkratni avdio izhod
  Da
 • DOLBY ATMOS
  Da
  AI Sound / Pro
  AI Sound Pro
 • AI zvočna nastavitev
  Da
  Surround način => 21Y Spec Out
  OLED Surround
 • Clear Voice
  Clear Voice Pro
  Bluetooth Surround pripravljen
  Da (obvezen Bluetooth)
 • Zvočniki WiSA
  Da: WiSA 5.1ch
  LG Sound Sync
  Da (obvezen Bluetooth)
 • Zvočna skupna raba
  Da
  Zvočni kodek
  AC4, AC3 (Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, WMA, apt-X
 • Sinhronizacija zvočnega načina
  Da
  Zvok živ
  Da

AI PAMETNA FUNKCIJA

 • ThinQ
  Da
  Inteligentno prepoznavanje glasu
  Da
 • Govor v besedilo
  Da
  LG Voice Search
  Da
 • Google Assistant
  Da
  Amazon Alexa
  Da
 • AI UX
  Da
  AI Domov
  Da
 • Priporočilo AI
  Da
  Inteligentno urejanje
  Da
 • Domača nadzorna plošča
  Da
  Apple Homekit
  Da
 • Google Home Connection
  Da
  Povezava Amazon Echo
  Da
 • Mobilna povezljivost
  Da
  Skupna raba zaslona
  Da
 • Aplikacija ThinQ
  Da
  Airplay2
  Da
 • Naslednji izbori
  Da
  Magic Explorer
  Da
 • Magic daljinski upravljalnik
  Vgrajen
  Hiter dostop
  Da
 • Univerzalni nadzor
  Da
  360 ° VR predvajanje
  Da
 • Iskanje sorodne vsebine
  Da
  Zvočno vodenje (pretvorba besedila v govor)
  Da
 • Umetnostna galerija
  Da
  Aplikacije
  Da
 • DIAL
  Da
  Spletni brskalnik
  Da
 • Predvajalnik glasbe -> Predvajalnik glasbe
  Da
  Kanali LG
  Da
 • TV vklopljen z mobilnim telefonom
  Da
  Wi-Fi TV vklopljen
  Da
 • Bluetooth z nizko porabo energije
  Da (obvezen Bluetooth)
  Omrežni brskalnik datotek
  Da
 • Blokirajte dostop do škodljivega spletnega mesta
  Da
  Live Plus (dvostranska storitev na osnovi ACR)
  Da
 • Hotelski način
  Da
  Športno opozorilo
  Da
 • Odkritje glasbe
  Da

ODDAJNI SISTEM

 • Digitalna TV sprejem (zemeljska, kabelska, satelitska)
  Da
  Kopenski
  DVB-T2 / T
 • Kabel
  DVB-C
  Satelit
  DVB-S2
 • Analogni TV sprejem
  Da
  Predvajanje podatkov (specifikacija države)
  Da
 • CI + (skupni vmesnik)
  CI + 1.4
  Stran teleteksta
  Da (2000 strani)
 • Teletekst (zgoraj / flof / seznam)
  Da (Flof)
  [DVB] Podnapisi
  Da
 • AD (zvočni opis)
  Da
  EPG (8 dni)
  Da

POVEZLJIVOST

 • HDMI
  4 (spodaj)
  Različica
  HDMI 2.1
 • Simplink (HDMI CEC)
  Da
  eARC / ARC (avdio povratni kanal)
  eARC (HDMI 2)
 • USB
  3 (stranski)
  LAN
  Da (spodaj)
 • CI reža
  Da (ob strani)
  RF In
  2 (od spodaj, RF / sobotno)
 • SPDIF (optični digitalni avdio izhod)
  Da (spodaj)
  Izhod za slušalke
  Da (spodaj)
 • Vrstica ven
  Da (spodaj, izhod za slušalke pogost)
  IR Blaster
  Da
 • Wifi
  Da (802.11ac)
  Bluetooth
  Da (V5.0)

MOČ

 • Napajanje
  AC 100 ~ 240V 50-60Hz
  Poraba energije v stanju pripravljenosti
  Manj kot 0,5 W
 • Način varčevanja z energijo
  Da
  Senzor osvetljenosti Zelena
  Da

MERE – ŠXVXG (MM)

 • Velikost brez škatle, brez stojala
  1721 x 991 x 24,1
  Velikost brez škatle, s stojalom
  1721 x 1050 x 323
 • Velikost W / škatla, s stojalom
  1895 x 1130 x 228
  Stojalo (Š x G)
  1623 x 323
 • Koda EAN
  8806091154507

TEŽA (KG)

 • Teža (TV)
  39.4
  Teža (TV + stojalo)
  40.2
 • Teža (W / škatla)
  51.6

DODATNA OPREMA

 • Na daljavo
  MR21N
  Baterije
  Da (AA x 2EA)
 • IR Blaster kabel
  Da
  Napajalni kabel
  Da (v prilogi TV)

DODATNA FUNKCIJA

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

77