Opis

 • 4K OLED evo TV za popolne črne, nasičene barve ter več sijaja in svetlosti površine
 • α9 Gen4 4K AI procesor z AI Sound Pro, AI Picture Pro in AI Brightness Control
 • Najboljša slika in najboljši zvok z načinom Filmmaker Mode ™, Dolby Vision IQ ™ in Dolby Atmos® ter optimalna podpora HDR s sistemom Cinema HDR
 • Smart TV (webOS 6.0) z Google Assistantom, Alexa in AirPlay 2 / HomeKit in prostoročnim glasovnim nadzorom
 • HDMI 2.1, Nvidia G-Sync ™, podpora AMD FreeSync ™ in HGiG, VRR in ALLM
 • Nagrada za inovacijo CES 2021

  LG OLED 65G1

 • Nagrada za inovacijo CES 2021

  LG OLED 77/65 / 55G1

  Ekološko oblikovanje in trajnostne tehnologije

* Na podlagi materialov, ki jih je predložil LG in jih CTA ni preveril ali preizkusil.
TV zaslon z raznobarvnimi žarki, ki izhajajo iz žarečega drevesa (predvajanje videoposnetka)

POSVETITE SVOJ SVET – 
Razvoj samosvetlečih pik.

LG OLED televizorji so prava paša za oči. Samosvetleče slikovne pike omogočajo popolnoma spektakularno kakovost slike in ponujajo skoraj neskončne možnosti oblikovanja, medtem ko najnovejše vrhunske tehnologije zagotavljajo raven zabave brez primere. Vse, kar imate radi na televiziji – izjemno v vseh pogledih.
* Nove funkcije so na voljo samo pri nekaterih modelih.

V čem se OLED razlikuje od vseh ostalih tehnologij?

Odgovor je: skozi samoosvetljujoče piksle. Pri tem je mišljena tehnologija samoosvetlitve zaslona, ​​ki je odločilnega pomena za vaše televizijske izkušnje. Za razliko od LED televizorjev, katerih slika in dizajn sta omejeni z vgrajeno osvetlitvijo ozadja, televizorji LG OLED ponujajo kakovost slike v impresivni resničnosti, zapakirani v edinstvene oblike.
Prikaz lune, LED je na levi strani in prikazuje premalo črne barve, medtem ko je najgloblja črna na OLED-u na desni strani (predvajanje videoposnetka)

SAMOSVETLJIVI PIKSEL.
100 milijonov razlogov za ljubezen do OLED-a.

Kar zadeva kakovost slike, OLED daleč presega LED tehnologijo. To je zato, ker imajo televizorji OLED na milijone samosvetlečih pik, ki ustvarjajo popolne črne in natančne barve. Rezultat je neprimerljiva izkušnja gledanja.
TV zaslon, ki prikazuje Mlečno pot, modro nebo in eksplozijo barvnega prahu v odlični kakovosti slike (predvajanje videoposnetka)

100% zvestoba barv

Televizorji OLED uspešno prestajajo teste.

Svetovno podjetje za inšpekcijske preglede, preizkušanje in certificiranje Intertek je potrdilo, da LG-jevi OLED zasloni 100% ustrezajo barvam. To pomeni, da so barve, ki jih vidite na zaslonu, popolnoma enake barvam na izvirni sliki. Torej je vse, kar vidite, videti natanko tako, kot so si zamislili ustvarjalni umi.
Okvir okoli osupljive gorske kulise (predvajanje videoposnetka)

* Zvestost barv določa, ali je barvna natančnost zaslona Delta E ≦ 2 v 125 barvnih vzorcih.
** LG-jev 83-palčni zaslon OLED bo certificiran v prvi polovici leta 2021.
100% barvni volumen

Svetleča igra barv.

LG OLED televizorji dosežejo celoten barvni volumen zahvaljujoč izjemni tehnologiji upodabljanja barv LG. LG OLED s svojo 100-odstotno barvno glasnostjo lahko prikaže 100-odstotni spekter DCI-P3 v 3D-barvnem prostoru, ki pokriva celoten obseg svetilnosti televizorja. To pomeni, da barve ostanejo žive in resnične, ko so popolnoma nasičene, ne glede na to, kako svetel ali temen je zaslon.
Logotip, ki ga je potrdil Intertek: 100% barvna prostornina, primerjalna tabela med 70% barv in 100% barv.
* Glasnost barvne lestvice (CGV / prostornina barvnega prostora) je enaka ali presega CGV barvnega prostora DCI-P3, kot je neodvisno potrdil Intertek.
* 70-odstotna barvna glasnost se nanaša na televizorje LG UHD.
* Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcij.

LG OLED TV.
Neprimerljiv videz.

Iščete televizijo kot nobena druga? Potem ne iščite več, saj so televizorji LG OLED resnična umetniška dela, nudijo odličen domači kino in vas popeljejo v fascinantne igralne svetove – in vam zagotavljajo mesto v prvi vrsti na največjih športnih prireditvah. S televizije prinesejo vse, kar želite.
Moški sedi na kavču v temni sobi in gleda televizijo, na kateri je moški, ki stoji na zasneženi gori. Deklica igra računalniško igrico na velikem zaslonu, ki prikazuje vojaka, ki se spušča iz helikopterja. Štiri osebe sedijo na kavču v dnevni sobi in gledajo nogometno tekmo. Ženska gleda umetniško delo, prikazano na stenski televiziji.

Zasnova OLED.
Galerija, ki jo pogosto in z veseljem obiščete.

LG OLED televizorji na novo opredeljujejo videz televizorjev. Neverjetno tanek dizajn je tako estetski, da lahko naredi vašo dnevno sobo videti kot muzej moderne umetnosti.
* Kabel je lahko viden, odvisno od vrste namestitve.
** TV LG TV OLED Gallery Design nima stojala. Ker je ta model zasnovan za pritrditev na steno, je v dobavo vključen tanek stenski nosilec. Stojalo lahko kupite ločeno.

Filmi na televizorju OLED.
Nagrado za najboljšo kakovost slike prejme …

Televizorji LG OLED zagotavljajo izjemno izkušnjo gledanja ves čas, zahvaljujoč neverjetno ostrim slikam. In zahvaljujoč popolni črni in 100% barvni zvestobi boste filme videli natanko takšne, kot bi jih morali videti.
Moški gleda "The Midnight Sky" v domačem kinu na Netflixu. In slogan "Bodi junak" je viden

Logotipi Netflix, Disney +, Apple TV in Amazon prime video so razporejeni vodoravno na črni podlagi.
zabava

Eno mesto za vse vaše najljubše filme.

Hiter in enostaven dostop do videoposnetkov Apple TV, Disney +, Netflix in Amazon. Najnovejši filmi, serije, dokumentarci in športi v živo so vedno na voljo – vi se odločite!
* Zahtevano članstvo v pretakanju Netflix.
** Zahteva naročnino na Disney +. Ob upoštevanju pogojev, ki jih je treba prebrati tukaj: http://www.disnetplus.com ⓒ 2020 Disney in njegove podružnice.
*** Apple, logotip Apple in Apple TV so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah.
**** Apple TV + zahteva naročnino.
***** Amazon, Prime Video in vsi pripadajoči logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic. Za članstvo v Amazon Prime in / ali Prime Video se plačujejo. Za več informacij obiščite primevideo.com/terms.
****** Ponujene storitve se lahko razlikujejo glede na državo.
Za boljšo primerjavo dvodelna predstavitev ženske, ki nosi sončna očala. Spodaj levo je SDR, spodaj desno pa logotip Dolby Vision IQ.
Dolby Vision IQ in Dolby Atmos

Revolucionarna televizijska izkušnja.

Dolby Vision IQ inteligentno prilagaja nastavitve slike glede na zvrst vsebine in vaše okolje, v katerem gledate televizijo, Dolby Atmos pa ustvarja večdimenzionalni prostorski zvok – zmogljivo kombinacijo, ki vam prinese osupljivo kinematografsko doživetje naravnost v vašo dnevno sobo.
* Slike so simulirane.
Christopher Nolan daje intervju v kinu.
FILMMAKER MODE ™

Režiserjeva vizija zaživi.

V FILMMAKER MODE ™ je glajenje gibanja onemogočeno, hkrati pa se ohranijo prvotna razmerja stranic, barve in hitrost slik. Tako boste natančno reproducirali režiserjevo prvotno vizijo, tako da boste lahko film doživeli, kot je bil predviden.
Grafika LG-jeve tehnologije za obdelavo televizorjev je na sredini med vhodno sliko na levi in ​​živo obarvanim izhodom na desni.
HDR 10 Pro

Za vsestransko uspešno ogledovanje.

LG-jeva lastniška tehnologija dinamičnega razpona, HDR 10 Pro, prilagodi svetlost, da optimizira barve, razkrije tudi najmanjše podrobnosti in da vsaki sliki življenjsko jasnost. Poleg tega okrepi tudi običajne vsebine HDR. Zdaj so vsi vaši najljubši filmi in oddaje reproducirani s še bolj živahnimi in svetlimi barvami od začetka do konca.

Igre na OLED televizorju.
Konec tekme za nasprotnika.

Z LG OLED televizorji ste pred igro: navdušujejo s hitrim odzivnim časom, najnovejšimi igralnimi funkcijami in 120 Hz zaslonom * za še bolj gladko igralno izkušnjo. To so vrhunski televizorji za igralce iger.
Deklica v igralnici prevzame preobleko glavnega junaka igre Assassin's Creed in igra igro. Prav tako je mogoče videti slogan "Bodite menjalnik iger, osvetlite igro".

Logotipi NVIDIA G-SYNC, AMD FreeSync in XBOX SERIES X so postavljeni vodoravno na črni podlagi.
Partnerstva z vodilnimi podjetji v industriji iger

Neprekosljiva kombinacija.

LG še naprej sodeluje z vodilnimi v industriji, da vam zagotovi najboljšo igralno izkušnjo. V partnerstvu z NVIDIA in AMD so televizorji LG OLED edini televizorji s certifikatoma G-SYNC in AMD FreeSync ™ Premium. Poleg tega z Microsoftom sodelujemo, da bi izkoristili ves potencial iger na srečo naslednje generacije, tako da smo postali uradni televizijski partner igralne konzole Xbox Series X. V kombinaciji s čudovito kakovostjo slike in izjemno hitrim odzivnim časom televizorja OLED lahko zdaj iz vsake igre izkoristite najboljše.
Od blizu igralec, ki igra dirkalno igro na televizijskem zaslonu. Logotip HDMI je viden spodaj levo, logotip časa odziva 1 ms pa spodaj desno.
Najnovejše igralne funkcije

Igrajte na najvišji ravni.

LG OLED televizorji dosežejo odzivni čas 1 ms, podpora za VRR, ALLM in eARC pa ustreza trenutnim specifikacijam HDMI 2.1. Te funkcije omogočajo predvajanje hitro premikajočih se vsebin v višji ločljivosti in gladko, popolnoma sinhronizirano grafiko, ki vam ponuja resnično igralno izkušnjo in večje možnosti za zmago.
Televizijski zaslon z vesoljsko ladjo, ki je bombardirala mesto, in uporabniški vmesnik Game Optimizerja LG OLED TV na levi, s katerim lahko prilagodite nastavitve igre.
Game Optimizer

Nepredstavljene možnosti nadzora.

Zahvaljujoč Game Optimizerju so vse vaše nastavitve iger združene na enem mestu. Samodejno prilagodi sliko in optimizira grafiko, ne glede na vrsto igre. Preklopite lahko tudi na tehnologiji NVIDIA G-SYNC in AMD FreeSync, tako da bodo vse vaše igre prikazane jasno in brez zamegljenosti z manj zaostanki, sunki in osipi. 

Šport na OLED televizorju.
Liga zase.

Na televizorju LG OLED si lahko ogledate vsako igro v vsej realistični fascinaciji. Hitra, športna akcija s tekočimi gibi pomeni, da biti gledalec še nikoli ni bilo bolj vznemirljivo. Odslej boste sedeli v prvi vrsti na vseh večjih športnih prireditvah.
Moški je v obliki nogometaša, sedi na kavču in gleda nogometno tekmo. Pridružijo se prijatelji in vsi skupaj spremljajo igro. Prav tako je viden slogan "Bodi superzvezda, prižgi igro".

Za boljšo primerjavo dvodelna predstavitev nogometne tekme. Spodaj levo je LCD / LED, v spodnjem desnem kotu pa je viden logotip LG OLED.
OLED gibanje

Takšnega gibanja še niste videli.

Napredna tehnologija za upravljanje gibanja zmanjšuje zamegljenost gibanja in tako zagotavlja bolj gladko delovanje in jasno izkušnjo gledanja. Ujemite hitre in fine podrobnosti vsake igre, tudi v hitrih športih.
* Slike so simulirane.
Moški in ženska na televizijskem zaslonu zvenejo z očali, medtem ko se prikazujejo športne novice
Športno opozorilo

Nikoli ne boste zamudili tekme svoje najljubše ekipe.

Funkcija Sports Alert vas obvesti pred, med in po športnih tekmovanjih. Nikoli več ne zamudite pomembnih iger svojih najljubših ekip, tudi med gledanjem druge vsebine.
* Uporaba se lahko razlikuje glede na državo.
Družina sedi na kavču in po televiziji gleda nogometno tekmo.
Bluetooth Surround pripravljen

Jasna prednost doma.

Preprosto povežite do dva (enaka) zvočnika Bluetooth in uživajte v brezžični izkušnji prostorskega zvoka. Vsa akcija se sliši bogatejše in bolj realistično ter prinaša prav posebno vzdušje neposredno v vašo dnevno sobo.
* Zvočniki Bluetooth se prodajajo ločeno.
α9 Gen4 4K AI procesor

Impresivno inteligenten.

Srce vsakega LG OLED televizorja je 4. generacija procesorja α9 AI s 4K, revolucionarni čip, ki za analizo in optimizacijo vsebine uporablja algoritme globokega učenja. Vsaka prilagoditev slike in zvoka je samodejna, zato je vse, kar vidite, spektakularno.
Dva prizora, ki jih avdio procesor α9 A9 s 4K samodejno optimizira glede na sliko in zvok (predvajanje videa)
To je video o AI Picture Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite »Ogled celotnega videoposnetka«.
AI Picture Pro

Takole izgleda profesionalnost.

Algoritem globokega učenja prepozna vsebino na podlagi ogromne baze podatkov z več kot milijonom vizualnih podatkovnih točk, odstrani slikovni šum in optimizira kakovost slike. Nova funkcija “Scene Detection” analizira vrsto prikazane scene in ustrezno optimizira njen prikaz. 
* AI Picture Pro ne deluje z avtorsko zaščiteno vsebino prek storitev OTT.
To je video o AI Sound Pro. Za predvajanje videoposnetka kliknite »Ogled celotnega videoposnetka«.
AI Sound Pro

Zvok najvišje ravni.

Na podlagi več kot 17 milijonov zvočnih podatkovnih točk procesor prepozna glasove, učinke in frekvence, da optimizira zvok glede na žanr in ponudi izjemen užitek ob poslušanju. Nova funkcija za samodejno prilagajanje glasnosti (samodejno izravnavanje glasnosti) zagotavlja konstantno raven glasnosti v različnih vsebinah.

LG OLED.
V mislih imamo veliko sliko.

LG OLED televizorji so varnejši od LED televizorjev – za vas in vaše okolje. Ker so v naše televizorje vgrajeni samosvetleči slikovni piki, je prijetneje, da vaše oči dalj časa gledajo televizijo. LG OLED zasloni so prav tako prepoznani kot okolju prijazni, saj oddajajo skorajda nevarnih emisij.
"Beseda OLED je napolnjena z naravo, ki je zbledela z desne (predvajanje videoposnetka)"

Dolgoročno gledanje brez obremenjevanja oči.

Če vas skrbijo vaše in vaše družinske oči, so televizorji LG OLED priročen način za daljše gledanje vsebine. Mednarodni ponudniki testnih storitev TÜV Rheinland (TUV) in Underwriter Laboratories (UL) so vaše zaslone potrdili kot “z zmanjšano modro svetlobo”, “brez utripanja” in “brez bleščanja”. Zasloni LG OLED televizorjev so tudi prvi zasloni, ki so prejeli certifikat Eyesafe®, ki ga je razvil TÜV-Eyesafe®.
Kartica z opisom "Eye Comfort Display" (očem prijazen zaslon). Fant leži na trebuhu in gleda televizijo. Ogledajo se lahko štirje logotipi, ki dokazujejo certifikat "Eye Comfort Display".
* Televizorji LG OLED, z izjemo LG OLED R, so pri TÜV-Eyesafe® certificirani kot “zasloni z zmanjšano modro svetlobo”.
* Zasloni LG OLED televizorjev so s strani UL potrjeni kot “brez utripanja” in “brez bleščanja”.

Skrb je v naši naravi.

LG OLED V so uradno okolju prijazni. V primerjavi z LED televizorji so varnejši, ker ne uporabljajo osvetlitve ozadja, izdelani so iz manj plastike, uporabljajo manj nevarne materiale in imajo manjše tveganje za nastanek onesnaževal zraka v zaprtih prostorih.
Primerjava sestave prikaznih slojev osvetljene LED televizije in samoosvetljujoče televizije OLED (predvajanje videa)
* Zasloni televizorjev LG OLED so prejeli certifikat o ekoloških izdelkih podjetja SGS.
** Trenutno so certificirani samo modeli C1 in G1.
*** Modeli Z1, B1 in C1 bodo pozneje certificirani.
AI ThinQ

Mislite, da o pametnih napravah že vse veste? Nadaljujte z razmišljanjem.

Izkusite LG ThinQ, ki poveča vašo TV izkušnjo. Izberite želenega glasovnega pomočnika in z glasom upravljajte televizor. Novo razviti domači zaslon vam ponuja še več udobja in nadzora.
TV zaslon z različnimi vsebinami, ki jih navaja in priporoča LG ThinQ AI

Televizor prikazuje preoblikovan domači zaslon s prilagojeno vsebino in TV kanali
Nov dom

Dobrodošli v vašem novem domu.

Neskončnega iskanja nove vsebine ali starih priljubljenih je konec. Začetni zaslon je bil preoblikovan tako, da je na enem mestu prikazano vse, kar si je vredno ogledati. Pričakujete lahko prilagojena priporočila za vsebino, ki temeljijo na vašem televizijskem vedenju, hiter dostop do široke palete vsebin in lažji nadzor povezanih naprav.
* Razpoložljivost storitve se lahko razlikuje glede na regijo ali državo.
** Za storitve OTT je potrebna ločena naročnina.
Glavne funkcije daljinskega upravljalnika Magic so prikazane v piktogramu
Novi Magic Remote

Več čarobne palice kot le daljinski upravljalnik.

Preoblikovan Magic Remote ima ergonomsko zasnovo, ki se udobno prilega roki, njegov sistem za pomikanje in pomikanje pa omogoča hitrejše iskanje. Vgrajena umetna inteligenca omogoča enostaven dostop do storitev, gumbi za hitro izbiro pa vas s hitrostjo strele pripeljejo do najpomembnejših ponudnikov pretakanja in vaših priljubljenih. Poleg tega je zdaj na voljo Magic Tap, pameten nov trik, ki poveže vaš pametni telefon s televizijo.
* Podpora za NFC se lahko razlikuje glede na model.
Na tej kartici so opisani glasovni ukazi. Ogledate si lahko logotipe LG ThinQ AI, Hey Google in Amazon Alexa.
Glasovni ukaz

Osnova vašega udobja.

LG ThinQ omogoča enostavno upravljanje in spremljanje vašega domačega ekosistema IoT z naravnim prepoznavanjem govora *. Google Assistant in Alexa sta predhodno nameščena, tako da lahko nadzorujete televizor LG OLED TV z glasovnimi ukazi in hitreje dostopate do želenih medijev.
* Google je blagovna znamka družbe Google LLC.
** Google Assistant ni na voljo v nekaterih jezikih in državah.
*** Podprti meniji in aplikacije se lahko razlikujejo glede na državo.
**** Prikazani meniji bodo ob objavi morda videti drugače.
***** Razpoložljivost glasovnih ukazov se lahko razlikuje glede na izdelek in državo.
* LG TV & Audio AR Experience lahko prenesete iz App Store in Google Play.

ZASLON

 • Vrsta zaslona
  4K OLED
  Velikost zaslona (cm)
  195
 • Velikost zaslona (palci)
  77
  resolucija
  3840 x 2160
 • Vidni kot
  Popoln kot gledanja
  Široka barvna lestvica
  Popolna barva
 • Milijarda bogata barva (10 bitov)
  Da
  Zatemnitev
  Svetlobne slikovne pike
 • Črna
  Popolna črna
  Ultra svetilnost
  Ultra Luminance Pro
 • TrueMotion / hitrost osveževanja
  TM200 (100 Hz)

KAKOVOST VIDEO IN SLIK

 • procesor
  ALPHA9 Gen4 AI procesor 4K
  Poglobljeno učenje AI Picture / Pro
  AI Picture Pro
 • Izboljšanje obraza
  AI Picture Pro – Izboljšanje obraza
  Povečevanje stopnjevanja
  Povečanje AI
 • Samodejna izbira zvrsti
  Da (SDR / HDR / Dolby HDR)
  Izboljšanje slike
  Izboljšanje slike na SQM
 • Nadzor svetlosti AI
  Da
  HDR
  Cinema HDR
 • Dolby Vision IQ
  Da
  HDR10 Pro / HLG
  Da / Da
 • Filmska moda
  Da
  Dinamično preslikavo tonov
  HDR Dynamic Tone Mapping Pro + AI HDR Mapiranje tonov
 • 4K HFR
  HDMI, USB, RF
  2K HFR
  HDMI, USB, RF
 • Motion Pro
  OLED Motion Pro
  Samodejna kalibracija
  Da

REPRODUKCIJA BARV IN SLIK

 • Zaznavanje kakovosti vira
  Da
  Izboljšanje barv
  Napredni ojačevalec barv in kontrasta
 • Natančnost barv
  True Color Accuracy Pro (33x33x33)
  Zmanjšanje hrupa
  Štirje izračuni
 • Izboljšanje ostrine
  Na podlagi frekvence
  Povečanje globine
  Predmetno

VIDEO DEKODER

 • HEVC
  4K @ 120P, 10 bitov
  VP9
  4K @ 60p, 10 bitov
 • AV1
  4K @ 60p, 10 bitov

IGRE

 • Spremenljiva hitrost osveževanja (VRR)
  Da
  Samodejni igralni način (ALLM)
  Da
 • Združljiv z G-Sync
  Da
  Združljiv z FreeSync
  Da
 • HGiG moda
  Da

KAKOVOST ZVOKA IN ZVOKA

 • Skupni izhod zvoka
  60 vatov
  Zvočniški sistem
  4,2 pogl
 • Notranji zvočniki + žične slušalke / bluetooth ali optični
  Da
  Dolby Atmos
  Da
 • Globoko učenje AI Sound / Pro
  AI Sound Pro
  AI zvočna nastavitev
  Da
 • Prostorski način
  Dolby Surround / OLED Surround
  Bluetooth Surround pripravljen
  Da
 • Pripravljen zvočnik WiSA
  Da do 5,1 kanalov (obvezen ključ Wisa ni vključen v dostavo)
  LG Sound Sync
  Da
 • Skupna raba zvoka (TV kot zvočnik Bluetooth)
  Da
  Predvajanje zvoka Bluetooth
  Da
 • Zvočni kodek
  AC4, AC3 (Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, WMA, apt-X

AI FUNKCIJE IN POVEZLJIVOST

 • Povezava s pametnim telefonom
  Da
  Magic Tap (NFC)
  Da
 • Skupna raba zaslona
  Da
  Naslednja izbira
  Da
 • Magic Explorer
  Da
  Aplikacija Smart ThinQ
  Da
 • Apple Homekit
  Da
  Apple AirPlay2
  Da
 • LG AI ThinQ
  Da
  Domača nadzorna plošča
  Da
 • Inteligentno prepoznavanje govora
  Da
  Govor v besedilo / Besedilo v govor
  Da
 • Google Assistant
  Da
  LG glasovno iskanje
  Da
 • Amazon Alexa
  Da
  AI Domov
  Da
 • Priporočila AI
  Da
  Samodejno zaznavanje naprave
  Da
 • Združljiv s pametnimi zvočniki
  Da
  Googlova domača povezava
  Da
 • Amazon Echo Connection
  Da

IOT IN POVEZAVA Z MOBILNIM RAČUNALNIKOM

 • Vklopljena mobilna televizija
  Da
  Wi-Fi TV vklopljen
  Da
 • Bluetooth z nizko porabo energije
  Da

PAMETNA TV

 • operacijski sistem
  webOS Smart TV
  Število procesorjev
  štirijedrni
 • Daljinski upravljalnik Magic Motion
  MMRC je priložen napravi
  Hiter dostop
  Da
 • Univerzalni daljinski upravljalnik
  Da
  Športno opozorilo
  Da
 • Live Plus
  Da
  360 ° predvajanje VR
  Da
 • Spletni brskalnik
  Da
  Aplikacije / LG Store
  Da
 • predvajalnik glasbe
  Da
  Umetnostna galerija
  Da
 • Odkritje glasbe
  Da

PREJEM TUNERJA ZA PODATKE

 • Digitalni TV sprejemnik
  2x DVB-T2 / C / S2
  CI + (skupni vmesnik)
  CI + 1.4
 • Strani teleteksta
  Da (2000 strani)
  Teletekst
  Da
 • HbbTV
  Da
  EPG (8 dni)
  Da
 • Zvočni opis
  Da

SPREJEM

 • Časovni stroj (DVR)
  Da
  Digitalno snemanje
  Da
 • Časovni premik
  Da

POVEZAVE

 • HDMI
  4 (spodaj)
  Različica HDMI
  HDMI 2.1
 • Simplink (HDMI CEC)
  Da
  eARC (izboljšani povratni avdio kanal)
  Da (HDMI 2)
 • USB
  3 (stranski)
  LAN
  Da (spodaj)
 • CI reža
  Da (bočno)
  RF vhod
  3 (RF / Sat glavni / Sat Sub) (spodaj)
 • SPDIF (optični digitalni izhod)
  Da (spodaj)
  Izhod za slušalke / linijski izhod
  Da (spodaj)
 • Wifi
  Da (802.11ac)
  Bluetooth
  Da (v5.0)
 • IR razstreljevalec
  Da

ENERGIJA

 • Omrežni priključek / napetost, Hz
  AC 100-240V 50-60Hz
  Poraba energije v stanju pripravljenosti
  manj kot 0,5 vata
 • Razred energijske učinkovitosti
  G (spekter: od A do G)
  Poraba energije med obratovanjem
  171 kWh / 1000 ur
 • način varčevanja z energijo
  Da

MERE IN TEŽA

 • Š x V x G brez stojala
  1721 x 991 x 24,1 mm
  Š x V x D s stojalom
  1721 x 1050 x 323 mm
 • Š x V x D embalaža
  1895 x 1130 x 228 mm
  Š x D osnova
  1623 x 323 mm (stojalo ni priloženo)
 • Teža brez stojala
  39,4 kg
  Teža s stojalom
  40,2 kg
 • Teža z embalažo
  50,3 kg
  Dimenzije VESA
  300 x 300

OPREMA

 • obseg dobave
  MR21N z baterijami, vodnikom za hiter začetek, stenskim nosilcem brez razmika, napajalnim kablom

EAN

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

77