Opis

LG 83 “(211 cm) pametni OLED televizor 4K HDR 4K HDR
OLED83C11LA
 • Zakaj izbrati LG OLED?
 • Okolju prijazen zaslon, okolju prijazen OLED
 • OLED Design, OLED Cinema, OLED Gaming, OLED Sport
 • α9 4. generacija AI procesorja 4K
 • ThinQ AI
Zabavajte se v novi luči s pikami ‘SAMO LIT’!
V zadovoljstvo mi je gledati televizor LG OLED. Samoosvetljujoče slikovne pike “SAMO LIT” vam zagotavljajo resnično osupljivo kakovost slike in veliko novih možnosti oblikovanja, skupaj z najnovejšimi najsodobnejšimi tehnologijami, da doživite še nikoli viden čudež. Vse, kar imate radi na televiziji – na vse načine obogateno.
Zakaj OLED ni primerljiv z ničemer?
Odgovor lahko najdemo v samoosvetljujočih pikah ‘SAMO LIT’. S samostojno tehnologijo zaslona bo izkušnja gledanja popolnoma drugačna. Za razliko od LED televizorjev, ki jih omejuje potreba po ločeni osvetlitvi ozadja, televizorji LG OLED zagotavljajo izjemno realistično sliko in edinstven dizajn.
* Simulirani posnetki zaslona.
Samoosvetljujoče pike ‘SAMO-LIT’.
100 milijonov razlogov, zakaj imamo radi OLED.
Kar zadeva kakovost slike, OLED brez težav pusti LED za seboj. Razlog za to je, da OLED vsebuje milijone samoosvetljujočih slikovnih pik „SAMO LIT“, ki lahko prikažejo popolne črne in natančne barve. Rezultat je izjemna izkušnja gledanja televizije.
 • Neskončen kontrast
  OLED tapne LED.
  Poenostavljeno povedano, OLED ima na milijone samoosvetljujočih pik „SAMO LIT“, ki jih je mogoče vklopiti in izklopiti posamično, kar zagotavlja prikaz popolne črne in neskončnega kontrasta. Črna je boljša od mini LED in LED televizorjev. Z eno besedo, ne glede na to, koliko tisoč osvetlitev ozadja imajo, bodo LED televizorji vedno ostali v senci OLED.
100% zvestoba barv
Z OLED barve oživijo.
Svetovna testna agencija, imenovana Intertek, je potrdila, da imajo LG OLED zasloni 100-odstotno zvestobo barv. To pomeni, da so barve na zaslonu popolnoma enake barvam na izvirni sliki. Tako lahko vidite vse, kot so sanjali ustvarjalci.
* Barvna natančnost določa, ali barvna natančnost zaslona izpolnjuje zahteve Delta E ≦ 2 za 125 barvnih vzorcev.
** Certifikacija 83-palčnega LG OLED zaslona se pričakuje v prvi polovici leta 2021.
LG OLED TV.
Ki je ne boste našli nikjer drugje.
Če želite televizor, ki ga ni mogoče primerjati z ničemer drugim, vam ni treba iskati dlje. Televizor LG OLED je enkrat za vselej umetniško delo, kino z velikim zaslonom, prehod v svet iger na srečo in prostor v prvi vrsti največjih športnih dogodkov. Vse, kar želite od televizorja.
* Potrebna je naročnina na Disney +
OLED Design
Neverjetna stopnja inovativnosti.
Televizorji LG OLED si znova razlagajo, kako naj bi izgledal televizor. Njihova neverjetno tanka oblika vam jemlje dih – popolnoma dopolnjujejo opremo vašega doma.
Izberite tistega, ki ustreza vašemu slogu!
Več velikosti, več barv,
več izkušenj.
Umetniško zasnovan televizor LG OLED C1 je na voljo v petih velikostih, od 48-palčnega zaslona do ogromnih 83-palčnih. Zdaj na voljo v meteoritu ali vaniliji.
Kino OLED
In dobitnik nagrade “Najboljši film” …
LG OLED TV s svojo izjemno ostro sliko zagotavlja zmogljivosti na vseh televizorjih, ki si zaslužijo nagrado. Poleg tega lahko s popolno črno in 100-odstotno zvestobo barv gledate filme, kakršne so bili zasnovani.
* Potrebna je naročnina na Disney +
* Potrebna je naročnina na Netflix.
** Apple, logotip Apple in Apple TV
so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah.
**** Podprte storitve se lahko razlikujejo glede na državo.
Dolby Vision IQ in Dolby Atmos
Preoblikovanje televizijske izkušnje.
Dolby Vision IQ inteligentno prilagodi nastavitve zaslona glede na zvrst vsebine in svetlobne pogoje, medtem ko Dolby Atmos ponuja večdimenzionalni prostorski zvok – kombinacija, ki vam daje osupljivo kinematografsko izkušnjo!
* Simulirani posnetki zaslona.
FILMMAKER MODE ™
Ideja režiserjev zaživi.
FILMMAKER MODE ™ izklopi glajenje gibanja in druge načine obdelave videa ter ohrani prvotno razmerje stranic, barve in hitrost sličic. Natančno reproducira izvirne režiserjeve ideje, tako da lahko v filmu uživate toliko, kot so predvideli njegovi ustvarjalci.
HDR 10 Pro
Uživajte v vsaki podrobnosti!
LG-jeva lastna tehnologija dinamičnega barvnega razpona HDR 10 Pro natančno prilagodi svetlost za izboljšanje barv, razkrije vse majhne podrobnosti in vsakič prinese resnične ostre slike – in celo okrepi celo običajno vsebino HDR. Zdaj si lahko ogledate vse svoje najljubše filme in oddaje v svetlejših in polnejših barvah, od začetka do konca.
OLED igre.
Zmaga na tekmovanju.
S hitrim odzivnim časom LG OLED TV in najnovejšimi igralnimi funkcijami lahko prevzamete vodilno vlogo v igri, 120 Hz zaslon pa vam zagotavlja bolj gladko igralno izkušnjo. To je najboljši televizor za vašo igro.
Partnerstvo z vodilnimi na trgu v igralniški industriji
Nepremagljiva kombinacija.
LG še naprej sodeluje z vodilnimi tržnimi podjetji za zagotavljanje najboljše možne igralne izkušnje. Sodelujemo z NVIDIA in AMD, zaradi česar je LG OLED TV edini televizor s certifikatom, ki je združljiv s tehnologijama G-SYNC in AMD FreeSync ™ Premium. Podpiramo tudi tehnologijo AMD FreeSync. Poleg tega smo združili moči z Xboxom in postali uradni televizijski partnerji za konzolo Xbox Series X, da v celoti izkoristimo naslednjo generacijo iger. Če k temu dodamo še očarljivo kakovost slike in izjemno hiter odzivni čas OLED, je vsakič zagotovljena najboljša možna igralna izkušnja.
Najnovejše specifikacije iger
Igrajte na najvišji ravni!
Televizorji LG OLED imajo odzivni čas 1 ms, podpora za tehnologije VRR, ALLM in eARC pa se izvaja tudi z uporabo najnovejših specifikacij HDMI 2.1. Te najnovejše funkcije vam omogočajo prikaz hitro premikajoče se vsebine v višji ločljivosti in gladki, sinhronizirani grafiki, kar vam daje veliko bolj realistično izkušnjo, hkrati pa povečuje vaše možnosti za zmago.
Game Optimizer
Nikoli ni videl ravni nadzora.
Z Game Optimizerjem so vse nastavitve iger na voljo na enem mestu. Samodejno prilagodi sliko ter optimizira grafiko in vidnost za prijetnejše igralne izkušnje, ne glede na to, katero igro igrate. Hkrati lahko vklopite tehnologiji NVIDIA G-SYNC in AMD FreeSync, zaradi česar bo vsaka igra ostrejša in bolj gladka , z manj zamude, jecljanje in pretrganje.
OLED Sports
TV v svoji ligi.
Na LG OLED TV prikazuje vsak športni dogodek v vsem svojem sijaju. Hitra športna aktivnost vas z nenehnim gibanjem zadiha – najboljše športne oddaje si lahko ogledate s fronte.
OLED Motion Pro
Takšnega gibanja še ni videl.
Izboljšana tehnologija nadzora gibanja zmanjšuje zamegljenost gibanja, kar ima za posledico bolj gladko akcijo in ostrejšo sliko za izkušnjo gledalcev. Na vsaki tekmi ste lahko priča hitrim in finim podrobnostim, tudi pri hitrih športih.
Športni alarm
Ne zamudite tekem svoje najljubše ekipe!
Sports Alert pošilja obvestila pred, med in po tekmah. Ni vam več treba skrbeti, ali boste zaostajali na velikih tekmah svojih najljubših ekip, tudi če gledate samo druge vsebine.
* Simulirani posnetki zaslona.
* Možnosti uporabe se lahko razlikujejo glede na državo
Bluetooth pripravljen za prostorski zvok
Prednost urejenega doma.
Zvočnike Bluetooth lahko enostavno povežete s televizorjem za resnično brezžično zvočno izkušnjo. Vsak zvok se zdi bogatejši in bolj realističen, zato lahko v vašo dnevno sobo vnese vzdušje velike tekme.
* Zvočnike lahko kupite ločeno.
α9 4. generacija AI procesorja 4K
Pravi pametni center.
V središču vsakega OLED televizorja LG je procesor AI 4.K 4. generacije α9. Ta naraščajoči čip uporablja algoritme poglobljenega učenja za analizo in optimizacijo vsebine. Vsa natančna nastavitev slike in zvoka se izvede samodejno, zato je vse, kar si ogledate, osupljiva izkušnja.
* Simulirani posnetki zaslona.
AI Picture Pro
Pravi profesionalec.
Z ogromno bazo podatkov z več kot enim milijonom vizualnih podatkovnih točk algoritem poglobljenega učenja prepozna vsebino, odstrani šum in optimizira kakovost slike. Poleg tega nova funkcija prepoznavanja scene analizira vrsto scene, ki se pojavi, in ustrezno izboljša sliko.
LG OLED.
Za nas je pomembna širša slika.
LG OLED televizorji so za vas in okolje varnejši od LED televizorjev. Ker naši televizorji uporabljajo samoosvetljujoče piksele, so pri daljšem gledanju oči bolj sproščujoči. LG OLED plošče so prav tako prepoznane kot okolju prijazne, saj imajo manjše tveganje za nevarne emisije.
AI Sound Pro
Zvok povzdignjen na profesionalno raven.
Procesor se uči iz več kot 17 milijonov zvočnih podatkovnih točk in prepozna zvoke, učinke in frekvence, tako da lahko zvok po žanru optimizirate za še bolj zabavno izkušnjo. Nova funkcija samodejnega izravnavanja glasnosti pa zagotavlja enakomerno glasnost med različnimi vrstami vsebin.
Zaslon, ki sprošča oči
Televizor, ki je varen za oči
Televizorji LG OLED so certificirani brez vibracij, zasloni s slabo modro svetlobo pa ne predstavljajo fotobiološke nevarnosti za oči. Tega ne moremo trditi za LED televizorje, ki vibrirajo in oddajajo veliko modre svetlobe. Zato se usedite, spustite in uživajte v razgledu.
* Funkcija brez vibracij, optimizirana za privzete nastavitve Uporabniki, ki vklopijo OLED Motion ali OLED Motion Pro, lahko doživijo vibracije.
** OLED plošče imajo certifikat “Eye Comfort Display”.
Okolju prijazen OLED
Skrb prihaja iz naše narave.
LG OLED televizorji so uradno okolju prijazni. LED televizorji so varnejši, ker nimajo osvetlitve ozadja, izdelani so iz manj plastičnih in nevarnih materialov in je manj verjetno, da v prostor oddajajo onesnaževala zraka.
* Televizijske plošče LG OLED imajo certifikat SGS Eco-Product.
ThinQ AI
Pravi asistent.
LG ThinQ je tu, da popelje vašo TV izkušnjo na najvišjo raven. Izberite svojega najljubšega glasovnega pomočnika in z glasom upravljajte televizor; poleg tega pa popolnoma nova domača stran zagotavlja udobje in nadzor.
Nov dom
Z njim enostavno ravnajte!
Preoblikovana domača stran ponuja prilagojene predloge za vsebino, lažji dostop do priljubljenih in nadzor nad vsemi povezanimi napravami z enega mesta.
Nov daljinski upravljalnik Magic
To je bolj kot čarobna palica.
Preoblikovan, ergonomsko zasnovan Magic Remote je enostavno držati in hitreje iskati s svojim sistemom za pomikanje s kazalcem. Z vgrajeno umetno inteligenco lahko preprosto dostopate do storitev, medtem ko s pritiskom na gumb dostopate do večjih ponudnikov vsebin. Poleg vsega je na voljo celo funkcija Magic Tap; s tem novim trikom lahko telefon povežete s televizorjem.
Glasovni nadzor
Središče udobja.
S prepoznavanjem naravnega zvoka vam LG ThinQ omogoča nadzor in upravljanje sistema internetnih stvari v vašem domu.
* Podprti meniji in programi se lahko razlikujejo glede na državo.
** Prikazani meniji se lahko razlikujejo glede na datum izdaje.
*** Razpoložljivost glasovnih ukazov se lahko razlikuje glede na izdelek in državo.
* Ta izdelek ne vključuje antene ali kabla za priključitev antene ali zunanjih naprav.
Zabava
Vse vaše priljubljene na enem mestu.
Dostopate lahko do Apple TV, Netflix, HBO Go in drugih vsebin. Izbirajte med najnovejšimi filmi, serijami in dokumentarci – vse na enem mestu.

 

SPLOŠNE LASTNOSTI

 • Tip izdelka
  OLED
  Velikost zaslona (palci)
  83 “
 • Možnost pritrditve na steno (VESA)
  To

SLIKA

 • Resolucija
  3840 * 2160
  Vrsta osvetlitve ozadja
  OLED

SISTEM PREDVAJANJA

 • Digitalni TV signal (prizemni / kabelski / satelitski)
  DVB-T2 / C / S2
  CI +
  CI + 1.4

VIDEO

 • Kazalo za obvladovanje slik
  Samo za LED televizorje
  HDR tehnologija
  Cinema HDR
 • Dolby Vision ™
  To
  HDR10 Pro
  To
 • HLG Pro
  To
  Tehnologija
  OLED
 • Široka barvna lestvica
  Popolne barve
  Lokalno zatemnitev
  Zatemnitev vsake slikovne pike
 • ULTRA svetilnost
  Ultra Luminance Pro
  HFR (visoka hitrost sličic)
  To
 • Procesor
  α9 Gen4 AI procesor 4K
  Uppscaler
  AI Uppscaler

ZVOK

 • Zvočni izhod
  40W
  Zvočniški sistem
  2,2-kanalni
 • DOLBY ATMOS
  To
  Clear Voice
  Clear Voice Pro
 • AI Akustična nastavitev
  To

PAMETNA TV

 • OS (operacijski sistem)
  webOS Smart TV
  Čarobni daljinec
  vključeno v paket
 • Glasovno iskanje
  To
  Čarobna povezava
  To
 • Hiter dostop
  To
  Internetni brskalnik
  To
 • Predvajalnik glasbe
  To
  Svetovalec za kanale
  To

DELITI

 • Wi-Di (brezžični zaslon) – brezžična povezava z računalnikom
  To
  Airplay (Apple to TV)
  To
 • Miracast
  To
  Simplink (HDMI CEC)
  To
 • DLNA
  To

ČASOVNI STROJ

 • Časovni premik
  To
  Snemanje TV vsebin
  To

POSEBNE LASTNOSTI

 • Združljiv z Netflixom
  To
  Združljiv z Amazonom
  To
 • Združljiv s Pomočnikom Google
  To
  Združljiv z Amazon Alexa
  To
 • Mobilna aplikacija (LG ThinQ)
  To
  E-priročnik
  To
 • EPG
  To
  Podnapisi
  To
 • Sprejemajte ULTRA HD TV signale
  To

TELETEKST

 • Teletekst
  To
  Število strani
  2000

POVEZANOST

 • HDMI
  4.
  – ARC (avdio povratni kanal)
  To
 • HDMI 2.1
  To
  USB
  3.
 • LAN
  1.
  Komponentni vhod (v skupni rabi s sestavljenim)
  Ne
 • Sestavljeni vhod (AV)
  Ne
  CI reža
  To
 • RF vhod
  To
  Wifi
  To
 • Bluetooth
  To
  Digitalni avdio izhod (optični)
  To
 • Izhod za slušalke
  To

DODATKI

 • Daljinski upravljalnik Magic
  Da / vključeno v paket
  Napajalni kabel
  To
 • Navodila za uporabo
  To

EKO

 • Varčevanje z energijo
  To
  Energijski razred
  G (lestvica AG)

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.lg.com/hr/televizori/lg-oled83c11la

 

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

83