Opis

 • 4K OLED TV za popolno črno in bogate barve
 • α9 Gen4 4K AI procesor z AI Sound Pro, AI Picture Pro in AI Brightness Control
 • Najboljša slika in najboljši zvok s Filmmaker Mode™, Dolby Vision IQ™ in Dolby Atmos® ter optimalno podporo HDR s Cinema HDR
 • Smart TV (webOS 6.0) z Google Assistantom, Alexa in AirPlay 2 / HomeKit
 • HDMI 2.1, Nvidia G-Sync™, AMD FreeSync™ in podpora HGiG, VRR in ALLM
 • Barva hrbta: Meteor Titan
  Slike, uporabljene v spodnjem pregledu izdelkov, so samo za ilustracijo. Podroben prikaz najdete v galeriji slik na vrhu strani.
  • Nagrada za inovacije CES 2021

   LG OLED 83C1

   Video zaslon

  • Nagrada za inovacije CES 2021

   LG OLED 83C1

   Igranje iger

  * Temelji na materialih, ki jih je predložil LG in jih CTA ni preveril ali preizkusil.

  OSVETLI SVOJ SVET –
  Novi LG OLED televizorji s samosvetlečimi slikovnimi pikami

  LG OLED televizorji so prava paša za oči. Samoosvetljevalne slikovne pike omogočajo popolnoma spektakularno kakovost slike in ponujajo tako rekoč neskončne možnosti oblikovanja, najnovejše najsodobnejše tehnologije pa zagotavljajo raven zabave brez primere. Vse, kar imate radi na televiziji – izjemno v vseh pogledih.
  TV zaslon z večbarvnimi žarki, ki izhajajo iz žarečega drevesa (predvaja video)

  Kako se OLED razlikuje od vseh drugih tehnologij?

  Odgovor je: skozi samosvetleče piksle. To je mišljena tehnologija samosvetlečega zaslona, ​​ki naredi vse razlike za vašo televizijsko izkušnjo. Za razliko od LED televizorjev, ki so po sliki in dizajnu omejeni z integrirano osvetlitvijo ozadja, LG OLED televizorji ponujajo kakovost slike z impresivno realnostjo, zapakirano v edinstvene dizajne.
  Predstavitev lune, LED je na levi in ​​prikazuje premalo črne barve, medtem ko je najgloblja črna barva vidna na OLED na desni (predvajaj video)

  SAMOVSVETLJIVI PIKSELI.
  100 milijonov razlogov, da ljubite OLED.

  Ko gre za kakovost slike, je OLED boljša od tehnologije LED. To je zato, ker imajo OLED televizorji na milijone samosvetlečih slikovnih pik, ki ustvarjajo popolno črno in natančne barve. Rezultat je neprimerljiva izkušnja gledanja.
  TV zaslon, ki prikazuje Rimsko pot, modro nebo in eksplozijo barvnega prahu v odlični kakovosti slike (predvaja video)

  100% barvna natančnost

  OLED televizorji uspešno prestajajo teste.

  Globalno podjetje za inšpekcijske preglede, testiranje in certificiranje Intertek je potrdilo, da so OLED zasloni družbe LG 100 % resnični. To pomeni, da so barve, ki jih vidite na zaslonu, popolnoma enake barvam izvirne slike. Torej je vse, kar vidite, videti točno tako, kot so si zamislili ustvarjalni umi.
  Okvir okoli dih jemajoče gorske kulise (predvajaj video)

  Svetleča igra barv.

  LG OLED televizorji dosegajo polni barvni volumen zahvaljujoč LG-jevi izjemni tehnologiji upodabljanja barv. LG OLED lahko s svojo 100 % barvno prostornino prikaže 100 % spektra DCI-P3 v 3D barvnem prostoru, ki pokriva celoten razpon svetilnosti televizorja. To pomeni, da barve ostanejo žive in realistične, ko so popolnoma nasičene, ne glede na to, kako svetel ali temen je zaslon.
  Logotip s certifikatom Intertek: 100 % barvni volumen, primerjalna tabela med 70 % barvno količino in 100 % barvno količino.
  * Volumen barvnega razpona (CGV / prostornina barvnega prostora) je enak ali večji od CGV barvnega prostora DCI-P3, kot je neodvisno potrdil Intertek.
  * 70 % barvne prostornine se nanaša na televizorje LG UHD.
  * Slike so simulirane za boljše razumevanje funkcij.

  LG OLED TV.
  Neprimerljiv videz.

  Iščete televizijo kot nobena druga? Potem ne iščite dlje, saj so LG OLED televizorji prava umetniška dela, zagotavljajo odličen domači kino in vas popeljejo v očarljive svetove iger – in vam zagotavljajo sedež v prvi vrsti na največjih športnih dogodkih. Prinašajo vse, kar bi si želeli od televizije.
  Moški sedi na kavču v temni sobi in gleda v televizijo, ki prikazuje človeka, ki stoji na zasneženi gori. Deklica na velikem zaslonu igra računalniško igrico, ki prikazuje vojaka, ki se spušča s helikopterja. Štirje ljudje sedijo na kavču v dnevni sobi in gledajo nogometno tekmo. Ženska gleda umetniško delo, prikazano na stenski televiziji.
  * Zahteva Disney + naročnino.

  Filmi na OLED TV.
  Nagrado za najboljšo kakovost slike prejme …

  LG OLED televizorji zagotavljajo odlično izkušnjo gledanja v vsakem trenutku zaradi svojih neverjetno ostrih slik. In zahvaljujoč popolni črni in 100-odstotni barvni zvestobi boste videli filme natanko takšne, kot bi jih morali videti.
  Moški gleda "The Midnight Sky" v domačem kinu na Netflixu. In viden je slogan "Bodi heroj".

  * Zahteva Disney + naročnino.
  Logotipi LG Channels, Netflix, Disney + in Apple TV so razporejeni vodoravno na črnem ozadju.
  zabava

  Eno mesto za vse vaše najljubše filme.

  Hitro in preprosto dostopajte do aplikacije Apple TV, aplikacije Disney +, kanalov Netflix in LG. Najnovejši filmi, serije, dokumentarni filmi in športi v živo so vedno na voljo – odločite se vi!
  * Zahtevano je članstvo v Netflixu.
  ** Zahteva Disney + naročnino. V skladu s pogoji, ki jih je treba prebrati tukaj: http://www.disnetplus.com ⓒ 2020 Disney in njegove podružnice.
  *** Apple, logotip Apple in Apple TV so blagovne znamke družbe Apple Inc., registrirane v ZDA in drugih državah
  **** Apple TV + zahteva naročnino.
  ***** Amazon, Prime Video in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic. Obstajajo pristojbine za članstvo v Amazon Prime in/ali Prime Video. Za več informacij obiščite primevideo.com/terms.
  ****** Ponujene storitve se lahko razlikujejo glede na državo.
  Za boljšo primerjavo, dvodelna predstavitev ženske, ki nosi sončna očala. Spodaj levo je SDR, spodaj desno pa logotip Dolby Vision IQ.
  Dolby Vision IQ in Dolby Atmos

  Revolucionarna TV izkušnja.

  Dolby Vision IQ inteligentno prilagaja nastavitve slike glede na zvrst vsebine in vaše okolje, v katerem gledate televizijo, medtem ko Dolby Atmos ustvarja večdimenzionalni prostorski zvok – zmogljivo kombinacijo, ki vam prinese dih jemajočo kinematografsko izkušnjo naravnost v vašo dnevno sobo.
  * Slike so simulirane.
  Christopher Nolan daje intervju v kinu.
  FILMAR MODE™

  Režiserjeva vizija zaživi.

  V načinu FILMMAKER MODE™ je glajenje gibanja deaktivirano, medtem ko so prvotna razmerja stranic, barve in hitrosti sličic ohranjene. To bo natančno reproduciralo režiserjevo izvirno vizijo, tako da boste lahko film doživeli, kot je bil načrtovan.
  Grafika LG-jeve tehnologije za obdelavo televizorja je na sredini med vhodno sliko na levi in ​​svetlo obarvanim izhodom na desni.
  HDR 10 Pro

  Za vsestransko uspešen užitek ob gledanju.

  LG-jeva lastniška tehnologija dinamičnega razpona, HDR 10 Pro, prilagaja svetlost za optimizacijo barv, razkriva vsako najmanjšo podrobnost in daje vsaki sliki resnično jasnost. Poleg tega krepi tudi redne HDR vsebine. Zdaj so vsi vaši najljubši filmi in oddaje od začetka do konca reproducirani z bolj živahnimi in živahnimi barvami.

  Igranje iger na OLED TV.
  Končana igra za vaše nasprotnike.

  S televizorji LG OLED ste pred igro: navdušujejo z bliskovito hitrimi odzivnimi časi, najnovejšimi igralnimi funkcijami in 120 Hz zaslonom za še bolj gladko igralno izkušnjo. To so vrhunski televizorji za igralce iger.
  Deklica v igralnici prevzame preobleko glavnega junaka igre Assassin's Creed in igra igro. Videti je tudi slogan »Bodi spreminjalec igre, osvetli igro«.

  Logotipi NVIDIA G-SYNC, AMD FreeSync in XBOX SERIES X so razporejeni vodoravno na črnem ozadju.
  Partnerstva z vodilnimi podjetji v industriji iger

  Nepremagljiva kombinacija.

  LG še naprej sodeluje z vodilnimi v industriji, da vam zagotovi najboljšo možno igralno izkušnjo. S partnerstvom z NVIDIA in AMD so televizorji LG OLED edini televizorji s certifikatom G-SYNC in AMD FreeSync™ Premium. Prav tako smo sodelovali z AMD FreeSync. Poleg tega sodelujemo z Xboxom, da sprostimo polni potencial iger naslednje generacije, tako da postanemo uradni TV partner igralne konzole Xbox Series X. V kombinaciji z osupljivo kakovostjo slike in izjemno hitrimi odzivnimi časi OLED TV-ja lahko zdaj iz vsake igre izkoristite najboljše.
  Od blizu igralca, ki igra dirkalno igro na televizijskem zaslonu. Slika prikazuje logotip Dolby Vision, HDMI, VRR in ALLM logotip na vrhu ter logotip 1ms Response Time spodaj desno.
  Najnovejše funkcije iger

  Igrajte na najvišji ravni.

  LG OLED televizorji dosegajo odzivni čas 1 ms, medtem ko podpora za VRR, ALLM in eARC ustreza trenutnim specifikacijam HDMI 2.1. Te funkcije omogočajo predvajanje hitro premikajoče se vsebine v višji ločljivosti in gladko, dobro sinhronizirano grafiko, ki vam ponuja resnično igralno izkušnjo in več možnosti za zmago. OLED C1 in OLED G1 sta tudi prva televizorja na svetu, ki podpirata dih jemajoč Dolby Vision® HDR za 4K pri 120 Hz za igre in tako dvigneta igralno izkušnjo na prej nedosegljivo raven.
  Na zaslonu je prikazan prizor igre, v katerem moški v perspektivi strelca prve osebe drži orožje v vojnem gledališču. Prikaže se nadzorna plošča igre. Optimizator iger se prikaže, ko kliknete gumb za optimiziranje iger na nadzorni plošči igre.
  Kontrolniki nastavitev igre

  Popoln in priročen nadzor nad nastavitvami igre.

  Game Optimizer ponuja izboljšane nastavitve za različne žanre iger, vključno s prvoosebnimi strelskimi igrami, igrami vlog in strateškimi igrami v realnem času. Do vsega lahko dostopate z enega mesta, naredite več, za boljši nadzor nastavitev slike in zvoka. Preklapljate lahko tudi med tehnologijami VRR, NVIDIA G-SYNC in AMD FreeSync™. Nova nadzorna plošča za igre je poenostavljen meni, ki vam omogoča hiter pregled ali prilagajanje nekaterih nastavitev orodja za optimiziranje iger – vse med igranjem. Medtem ko je nadzorna plošča odprta, se lahko vrnete v optimizator, da dostopate do dodatnih nastavitev ali spremenite barvo prikazovalnika, da bo ustrezala vašemu slogu igranja.
  * Razpoložljivost posodobitev programske opreme se lahko razlikuje glede na model in regijo.
  ** Ta storitev bo na voljo od druge polovice leta.
  *** NVIDIA G-SYNC in AMD FreeSync™ Premium sta podprta samo na modelih Z1, G1, C1 in B1.

  Šport na OLED TV.
  Samostojna liga.

  Na televizorju LG OLED si lahko ogledate vsako igro v vsej njeni realistični fascinantnosti. Hitra, športna akcija z tekočimi gibi pomeni, da biti gledalec še nikoli ni bilo tako razburljivo. Od zdaj naprej boste na vseh večjih športnih dogodkih sedeli v prvi vrsti.
  Moški prevzame podobo nogometaša, sedi na kavču in gleda nogometno tekmo. Prijatelji se pridružijo in vsi skupaj gledajo igro. Videti je tudi slogan »Bodi superzvezda, prižgi igro«.

  Za boljšo primerjavo, dvodelna predstavitev nogometne tekme. V spodnjem levem kotu je LCD / LED, spodaj desno pa je viden logotip LG OLED.
  OLED gibanje

  Takšnega gibanja še niste videli.

  Napredna tehnologija upravljanja gibanja zmanjšuje zamegljenost gibanja in tako zagotavlja bolj gladko delovanje in jasno izkušnjo gledanja. Zajemite hitre in fine podrobnosti vsake igre, tudi hitrega športa.
  * Slike so simulirane.
  Družina sedi na kavču in gleda nogometno tekmo na televiziji.
  Bluetooth Surround Ready

  Jasna prednost doma.

  Preprosto povežite do dva (identična) zvočnika Bluetooth in uživajte v izkušnji brezžičnega prostorskega zvoka. Vse dogajanje zveni bogatejše in bolj realistično ter vnese prav posebno vzdušje neposredno v vašo dnevno sobo.
  * Bluetooth zvočniki se prodajajo ločeno.

  OLED dizajn.
  Inovativen dizajn s fascinantnimi razmerji.

  LG OLED televizorji postavljajo nove oblikovalske standarde. Neverjetno tanek dizajn ustvarja dih jemajoč pogled – ne samo, da se integrira v vaš dom, ampak ga dopolnjuje.
  Televizor, ki prikazuje modrikasto rastlino v razkošno opremljeni dnevni sobi
  Izberite svojo najljubšo velikost

  Več velikosti zaslona, ​​​​več vau faktorja.

  Umetniška zasnova serije LG OLED TV C1 je na voljo v petih različnih velikostih – od 48 “do velikanskega 83” zaslona. Zdaj je na voljo tudi v zaključku Meteor Titan ali Vanilla White.
  Paleta izdelkov LG OLED TV v različnih velikostih od 48 palcev do 83 palcev in barvah svetlo črna in vanilija bela
  α9 Gen4 4K AI procesor

  Impresivno inteligenten.

  Srce vsakega LG OLED TV C1 je 4. generacija procesorja α9 AI 4K, revolucionarni čip, ki uporablja algoritme globokega učenja za analizo in optimizacijo vsebine. Vsaka prilagoditev slike in zvoka je avtomatska, tako da je vse, kar vidite, nič manj spektakularno.
  Dva prizora, ki ju samodejno optimizira v smislu slike in zvoka 4. generacija procesorja α9 AI s 4K (predvajanje videa)
  To je video o AI Picture Pro. Kliknite »Glejte video«, da predvajate videoposnetek.
  AI Picture Pro

  Tako izgleda profesionalnost.

  Algoritem globokega učenja prepozna vsebino na podlagi ogromne baze podatkov z več kot milijon vizualnih podatkovnih točk, odstrani šum slike in optimizira kakovost slike. Nova funkcija “Scene Detection” analizira vrsto prikazane scene in ustrezno optimizira njen prikaz.
  * AI Picture Pro ne deluje z avtorsko zaščiteno vsebino prek storitev OTT.
  To je video o AI Sound Pro. Kliknite »Glejte video«, da predvajate videoposnetek.
  AI Sound Pro

  Zvok najvišje ravni.

  Na podlagi več kot 17 milijonov zvočnih podatkovnih točk procesor identificira glasove, učinke in frekvence, da bi optimiziral zvok glede na žanr in ponudil nepozaben užitek pri poslušanju. Nova funkcija za samodejno prilagajanje glasnosti (Auto Volume Leveling) zagotavlja enakomerno glasnost pri različnih vsebinah.

  LG OLED.
  V mislih imamo veliko sliko.

  LG OLED televizorji so varnejši od LED televizorjev – za vas in vaše okolje. Ker so samosvetleči piksli vgrajeni v naše televizorje, je za vaše oči prijetneje gledati televizijo dlje časa. LG OLED zasloni so tudi priznani kot okolju prijazni, saj ne oddajajo skoraj nobenih nevarnih emisij.
  Beseda OLED je napolnjena s fotografijo narave, ki je zbledela z desne (predvaja video)

  Dolgotrajno gledanje brez obremenitve oči

  Če vas skrbi svoje oči in oči vaše družine, so televizorji LG OLED priročen način za daljše gledanje vsebine. Mednarodni ponudniki testnih storitev TÜV Rheinland (TUV) in Underwriter Laboratories (UL) so vaše zaslone certificirali kot “z zmanjšano modro svetlobo”, “brez utripanja” in “brez bleščanja”. Zasloni televizorjev LG OLED so tudi prvi zasloni, ki so kdaj prejeli certifikat Eyesafe®, ki ga je razvil TÜV-Eyesafe®.
  Kartica z opisom "Eye Comfort Display" (očem prijazen zaslon). Fant leži na trebuhu in gleda televizijo. Vidni so štirje logotipi, ki dokazujejo certifikat "Eye Comfort Display".
  * Televizorje LG OLED, z izjemo LG OLED R, je TÜV-Eyesafe® certificiral kot “zaslone z zmanjšano modro svetlobo”.
  * Zaslone televizorjev LG OLED je UL certificiral kot “brez utripanja” in “brez bleščanja”.

  Skrb je v naši naravi.

  LG OLED Vs so uradno okolju prijazni. V primerjavi z LED televizorji so varnejši, ker ne uporabljajo osvetlitve ozadja, so izdelani iz manj plastike, uporabljajo manj nevarnih materialov in imajo manjše tveganje za onesnaževanje zraka v zaprtih prostorih.
  Primerjava sestave zaslonskih slojev osvetljene LED televizije in samosvetleče OLED televizije (predvajanje videa)
  * Zasloni televizorjev LG OLED so prejeli certifikat Eco-Product s strani SGS.
  ** Trenutno sta certificirana samo modela C1 in G1.
  *** Modeli Z1, B1 in C1 bodo certificirani pozneje.
  AI ThinQ

  Mislite, da že veste vse o pametnih napravah?
  Razmišljaj naprej.

  Izkusite LG ThinQ, ki izboljšuje vašo TV izkušnjo. Izberite želenega glasovnega pomočnika in upravljajte televizor z glasom. Na novo razvit domači zaslon vam ponuja tudi več udobja in nadzora.
  TV zaslon z različnimi vsebinami, ki jih navaja in priporoča LG ThinQ AI

  Televizor prikazuje preoblikovan domači zaslon s prilagojeno vsebino in televizijskimi kanali
  Nov dom

  Dobrodošli v vašem novem domu.

  Neskončno iskanje novih vsebin ali starih priljubljenih je končano. Začetni zaslon je bil preoblikovan tako, da je vse, kar je vredno ogleda, prikazano na enem mestu. Veselite se lahko prilagojenih priporočil glede vsebine na podlagi vašega televizijskega obnašanja, hitrega dostopa do širokega nabora vsebin in lažjega nadzora povezanih naprav.
  Glavne funkcije daljinskega upravljalnika Magic so prikazane v piktogramu
  Novi daljinski upravljalnik Magic

  Več kot palica kot samo daljinski upravljalnik.

  Prenovljeni daljinski upravljalnik Magic Remote ima ergonomsko obliko, ki se udobno prilega roki, njegov sistem pomika in pomika pa omogoča hitrejše iskanje. Integrirana umetna inteligenca omogoča enostaven dostop do storitev, gumbi za hitro izbiro pa vas hitro popeljejo do najpomembnejših ponudnikov pretakanja in vaših priljubljenih. Poleg tega je zdaj na voljo Magic Tap, pameten nov trik, ki poveže vaš pametni telefon s televizijo.
  * Podpora NFC se lahko razlikuje glede na model.
  Na tej kartici so opisani glasovni ukazi. Vidite lahko logotipe LG ThinQ AI, Hey Google in Amazon Alexa.
  Glasovni ukaz

  Temelj vašega udobja

  LG ThinQ omogoča enostaven nadzor in spremljanje vašega domačega IoT ekosistema z uporabo naravnega prepoznavanja govora *. Google Assistant in Alexa sta vnaprej nameščena, tako da lahko upravljate svoj LG OLED TV z glasovnimi ukazi in hitreje dostopate do želenih medijev.
  * Google je blagovna znamka družbe Google LLC.
  ** Google Assistant ni na voljo v nekaterih jezikih in državah.
  *** Podprti meniji in aplikacije se lahko razlikujejo glede na državo.
  **** Prikazani meniji so lahko ob objavi videti drugače.
  ***** Razpoložljivost glasovnih ukazov se lahko razlikuje glede na izdelek in državo.
  * LG TV & Audio AR Experience lahko prenesete iz App Store in Google Play.

  SPLOŠNE INFORMACIJE O IZDELKU

  • EAN
   8806091200105
   Koda modela
   OLED83C17LA.AEU
  • Embalaža ISTA 6
   da
   RRP
   7.999 evrov (od 1. marca 2021)
  • Velikosti zaslona v tej seriji modelov
   83, 77, 65, 55 in 48 palcev

  TEHNOLOGIJA PLOŠČ

  • Izboljšanje zamegljenosti gibanja (Black Frame Insertion, BFI)
   OLED Motion Pro (120 Hz, prilagodljiv)
   Vrsta zaslona
   4K OLED plošča za popolno črno, popolne kote gledanja, skoraj neskončen kontrast in milijardo realističnih reproduciranih barv
  • Vidna diagonala zaslona
   83 palcev / 210 cm
   resolucija
   UltraHD 4K z 3840 x 2160 slikovnimi pikami
  • Razmerje
   16:9
   Osvetlitev ozadja (tip BLU)
   Ni potrebno, ker samosvetleče slikovne pike
  • Tehnologija zatemnitve
   Zatemnitev slikovnih pik
   Algoritem zatemnitve (izboljšanje slike)
   Ni potrebno, ker zatemnitev je popolna za pikslov
  • Izboljšanje svetilnosti
   Ultra Luminance Pro
   Širok barvni razpon
   Popolna barva
  • Stališče
   Popolni koti gledanja (OLED plošča)
   Naravna hitrost osveževanja plošče
   100/120 Hz

  ENERGETSKA UČINKOVITOST

  • Razred energetske učinkovitosti (od marca 2021)
   G (spekter: A do G)
   Razred energijske učinkovitosti HDR (od marca 2021)
   G (spekter: A do G)
  • Povprečna poraba energije
   186 kWh / 1000h
   Povprečna poraba energije HDR
   346 kWh / 1000h
  • Poraba energije (pripravljenost)
   Manj kot 0,5 vata
   Način varčevanja z energijo je mogoče aktivirati
   da
  • Napajanje
   AC, 100-240 voltov, 50-60 Hz

  SLIKA

  • Podpora za HDR
   Cinema HDR z Dolby Vision IQ, HDR10 Pro in HLG
   AI slika
   AI Picture Pro (na podlagi globokega učenja) s samodejnim izborom žanra (SDR / HDR / Dolby HDR), analizo scene, izboljšanjem obraza in povečevanjem besedila
  • Obdelava slike
   Izboljšanje slike na SQM (Upravljanje kakovosti vira) z zaznavanjem kakovosti vira AI, štiristopenjskim zmanjševanjem šuma, frekvenčno ojačevalcem ostrine, naprednim ojačevalnikom barv in kontrasta in True Color Accuracy Pro (33x33x33)
   AI nadzor svetlosti
   Da (inteligentna nastavitev svetlosti slikovnih območij glede na svetlost okolice za vsebino HDR)
  • Podpora za način Filmmaker
   da
   HDR tonsko preslikavo
   HDR Dynamic Tone Mapping Pro z AI HDR tonsko preslikavo
  • HFR (visoka hitrost sličic)
   4K / 2K HFR za HDMI, USB in TV sprejem
   Povečanje vsebine z nizko ločljivostjo
   4K upscaler s podporo AI
  • Podpora za video dekoder
   HEVC (H.265): 4K @ 120p z 10 biti, VP9: 4K @ 60p z 10 biti, AV1: 4K @ 60p z 10 biti
   Prednastavljeni načini slike
   9 načinov: Vivid, Standard, Eco, Cinema, Sports, Game, Filmmaker, (ISF) Expert (Svetla soba), (ISF) Expert (Temna soba)
  • Senzor zunanje svetlobe (osvetljenost zelena)
   da
   Samodejna kalibracija (CalMAN) z dostopom do nivoja LUT
   da

  GLASNOST

  • Vrsta zvočniškega sistema (kanali / moč)
   2.2 zvočni sistem s 40 vati moči (20 W nizkotonec in 10 W na kanal)
   Smer sevanja zvočnikov
   Čelno oddajanje (s stojalom) / oddajanje navzdol (s stensko montažo)
  • Zmogljiv Dolby Atmos
   da
   AI zvok
   AI Sound Pro (temelji na globokem učenju) z mešanjem navzgor 5.1.2 ter samodejnim prepoznavanjem žanra in prilagajanjem zvoka (Adaptive Sound Control, ASC)
  • Samodejno uravnavanje glasnosti
   Da (samodejna nastavitev glasnosti pri preklapljanju med viri/aplikacijami)
   Boljša razumljivost govora
   Da – Clear Voice Pro (na podlagi globokega učenja) inteligentno izboljša razumljivost govora za najrazličnejše vsebine
  • AI Acoustic Tuning (kalibracija zvočnikov na sedežnem položaju)
   da
   Skupna raba zvoka (predvajanje virov Bluetooth prek zvočnikov televizorja)
   da
  • Bluetooth Surround Ready (uporaba zvočnikov BT kot zadnjega zvočnika)
   da
   TV Sound Mode Share
   Da (TV procesor in AI zvok prevzameta izračun zvočnega učinka namesto zvočne vrstice)
  • Nadzor načina Soundbar
   Da (zvočna vrstica sprejme zvočni način, izbran na televizorju)
   LG Sound Sync (brezžična povezava zvočnih vrstic itd.)
   da
  • Sočasni zvočni izhod
   Da (notranji TV zvočniki in optični izhod ali notranji TV zvočniki in povezava za slušalke)
   WiSA (brezžični zvočni zvočnik za brezžične povezave visoke ločljivosti)
   št
  • Podprti zvočni kodeki
   AC4, AC3 (Dolby Digital), EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM, WMA, apt-X (več informacij v priročniku)

  PROCESOR

  • procesor
   Alpha9 Gen4 AI procesor 4K

  IGRANJE IGER

  • Nvidia G-Sync združljiv za gladko igranje z grafičnimi karticami Nvidia
   da
   AMD FreeSync Premium certificiran za gladko igranje z grafičnimi karticami AMD
   da
  • HGiG združljiv za prepričljiv zaslon HDR v igrah
   da
   Spremenljiva hitrost osveževanja (VRR)
   da
  • Samodejni način z nizko zamudo (ALLM)
   da

  SMART TV

  • Pametna TV platforma
   LG webOS 6.0
   LG ThinQ
   Integrirano
  • Amazon Alexa
   Integrirano
   Google Assistant
   Integrirano
  • Združljivo z Apple AirPlay 2 in Apple HomeKit
   da
   Združljivo z Miracastom (Android Screen Mirrong)
   Da (prekrivanje Miracast)
  • Združljivo z Amazon Echo
   da
   Združljivo z Google Home
   da
  • Domača nadzorna plošča (pregled vseh povezanih naprav)
   da
   AI UX (uporabniški vmesnik, ki temelji na AI)
   da
  • AI Home (predogled vsebine aplikacije na osnovi umetne inteligence v domačem meniju)
   da
   Priporočila AI (priporočila za vsebino, ki temelji na AI)
   da
  • Inteligentno urejanje (samodejno razvrščanje aplikacij glede na pogostost uporabe)
   da
   Music Discovery (prikaže informacije o glasbi v ozadju na televiziji v živo)
   da
  • Iskanje sorodne vsebine (poiščite sorodno vsebino za pravkar gledani program)
   da
   360 VR Play (predvajanje 360 ​​° vsebine na YouTubu & Co.)
   da
  • Spletni brskalnik
   Da (vključno z blokiranjem zlonamernih spletnih mest)

  STORITEV

  • Daljinski upravljalnik (tip)
   LG Magic daljinski upravljalnik MR21N s funkcijo NFC (vključno z 2x baterijami AA)
   Prostoročno glasovno upravljanje (prostoročni glasovni nadzor z besedami “Živjo, LG!”)
   št
  • Daljinski upravljalnik prek aplikacije (aplikacija LG ThinQ – upravljanje televizorja, glasovno iskanje in drugo)
   da
   LG glasovno iskanje (glasovno iskanje, ki prikaže informacije v prekrivnem mini brskalniku)
   da
  • Inteligentno prepoznavanje govora z obdelavo naravnega jezika (NLP) za izboljšan nadzor TV-ja in pridobivanje informacij
   Da (nemščina, angleščina in številni drugi jeziki)
   Hitri dostop (hiter dostop do storitev pretakanja in funkcije priljubljenih [pritisnite “0” za 2+ sekundi])
   da
  • Televizor vklopite prek drugih naprav
   Da (TV vklopljen prek mobilnega telefona in TV vklopljen prek WiFi)
   Univerzalni daljinski upravljalnik za zvočne vrstice, set-top boxe, igralne konzole in drugo
   Da (z daljinskim upravljalnikom Magic Remote; za naprave, združljive s QuickSet 4.0 [UEI-Cloud-DB])
  • Pretvarjanje govora v besedilo (pretvorba govora v besedilo)
   da
   Naj bodo besedila izgovorjena (zvočno vodenje, pretvorba besedila v govor)
   da
  • Jezik menija
   Nemščina, angleščina in še 35 drugih jezikov

  TV SPREJEM IN SNEMANJE

  • Vrsta sprejemnika (vrste sprejema)
   Dvojni trojni sprejemnik (2x DVB-T2 / -C / -S2)
   Glejte in snemajte (gledajte televizijo in snemajte hkrati)
   da
  • Sprejem digitalnih TV kanalov
   Da (satelitski (DVB-S2), kabelski (DVB-C) in prizemni (DVB-T2 / T))
   Podpira podnapise pri sprejemanju digitalnih kanalov
   da
  • Sprejem analognih TV kanalov
   da
   Snemajte televizijske programe na zunanje naprave za shranjevanje USB
   Da (digitalni TV kanali)
  • Snemanje TV programov s časovnikom in načrtovano snemanje
   da
   TimeShift (premor / nadaljevanje televizijskih programov / časovno zamaknjena televizija)
   da
  • HbbTV (uporaba interaktivnih aplikacij, kot so medijske knjižnice)
   da
   Kanali LG (brezplačen sprejem več kot 50 IP TV kanalov)
   da
  • EPG (elektronski programski vodnik, prikazuje trenutni TV program)
   Da (naslednjih 8 dni)
   Podpira skupni vmesnik (CI+)
   Da (CI + 1,4)
  • Podpira zvočni opis (AD; opis televizijskih dogodkov za slabovidne)
   da
   Teletekst
   Da (2000 strani, podpira TOP / FLOF / LIST))

  RAZLIČNE FUNKCIJE

  • Umetniška galerija (prikaz celozaslonskih umetnin)
   da
   Predstavnostni predvajalnik, vključno s predvajalnikom glasbe (s prikazom besedil)
   da
  • Brskalnik za uporabo datotek/predstavnosti prek lokalnega omrežja (podpora DLNA)
   da
   LG Content Store (prenos aplikacij in medijev)
   da
  • DIAL (prikaz mobilnih vsebin z aplikacijo YouTube/Netflix)
   da

  POVEZLJIVOST

  • Podpira Bluetooth z nizko porabo energije (BLE)
   Da (Zahteva Bluetooth. TV zaslon je aktiven, ko je zaslon mobilne naprave v skupni rabi.)
   LG SIMPLINK (nadzor zunanjih naprav na podlagi HDMI CEC)
   da

  POVEZAVE

  • Druge povezave
   1x LAN (Ethernet), 1x optični digitalni izhod (S / PDIF, optična vlakna), 1x slušalke / linijski izhod (3,5 mm jack), 3x antena (2x satelit, 1x kabel / prizemni), 1x reža CI
   HDMI povezave
   4x HDMI 2.1
  • Podpora ARC (Audio Return Channel; prenos zvoka preko povratnega kanala) (kopija)
   Da (eARC na HDMI 2)
   vrata USB
   3 x USB 2.0
  • Brezžične povezave
   WLAN (802.11ac) in Bluetooth (v5.0)

  MERE IN TEŽE

  • Dimenzije paketa (ŠxVxG)
   205 x 121,0 x 28,5 cm
   Dimenzije s stojalom (ŠxVxG)
   185,1 x 109,2 x 27,9 cm
  • Dimenzije brez stojala (ŠxVxG)
   185,1 x 106,2 x 5,53 cm
   Teža v embalaži
   56,0 kg
  • Teža s stojalom
   41,6 kg
   Teža brez stojala
   32,3 kg
  • VESA združljiv (vključno s podprtim standardom)
   Da (400 x 400)
   Združljivo z integriranim stenskim nosilcem (“Slim Bracket”) Galerije Design
   št

  OPREMO

  • Obseg dobave (poleg samega televizorja)
   Daljinski upravljalnik, baterije za daljinski upravljalnik (2x AA za Magic Remote-FB ali 2x AAA za Signature Magic Remote & Standard-FB), vodnik za hitri začetek, napajalni kabel (trajno nameščen na napravi), podstavek / noge (odvisno od tip dizajna posameznega modela televizorja)

  NAMIGI

  • Svinec v napravi
   Ta naprava vsebuje svinec v nekaterih delih ali komponentah, za katere ni tehnične alternative. LG se pri tem drži direktive RoHS Evropske unije.
   Živo srebro v napravi (mg)
   0,0 mg

   Garancija: 24 mesecev

   Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.lg.com/de/tv/lg-oled83c17la

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Velikost ekrana

83

Darilo

Ob nakupu vam podarimo stenski nosilec!