Opis

Za ta model toplotne črpalke vam pri naročilu do 17.3. ponudimo DODATNI 5 % POPUST na trenutno akcijsko spletno ceno. Ponudba velja do 17.3.2024 oz. do odprodaje zalog!

LGjeva druga generacija izredno priljubljene toplotne črpalke LG Monobloc R32. Nova generacija se ponaša z oznako »S« kar pomeni SILENCE & SUPREME in ponazarja izredno tiho delovanje ter še višjo učinkovitost. Naprava proizvaja vodo do 65°C, ter deluje do -25°C zunanje temperature, največja posebnost pa je, da pri -10°C zunanje temperature nudi 100% kapaciteto, kar jo uvršča v sam vrh po učinkovitosti. Primerna je za objekte z talnim ogrevanjem kot tudi radiatorskim.

Posebnost naprave je, da je vse v zunanji enoti in nima notranje enote, v objekt opcijsko namestite samo bojler in priklopite vodni ogrevalni sistem direktno na napravo. Tip in konstrukcija naprave omogoča preprosto namestitev, ki jo lahko izvedejo vodovodarji. LG Therma V Monoblok zrak/voda toplotne črpalke so idealne za stanovanja oziroma hiše, kjer ni prostora za montažo notranje enote. Postavimo jih ob stavbo in iz nje direktno napeljemo vodno povezavo v notranjost.

Zakaj izbrati Therma V Monoblok S?
Toplotna črpalka Therma V Monoblok je enoten kos opreme, pri katerem sta notranja in zunanja enota združena v enem modulu. Zato ni potrebe potrebe po ceveh plinske inštalacije, ker je enota monoblok vezana direktno na vodni sistem. V kompletu so vključeni visoko učinkoviti ploščati izmenjevalec, ekspanzijska posoda ter vodna črpalka.

 

Zmanjšan vpliv na okolje
Novopredstavljeni inovativni model je namenjen predvsem za novogradnje, primeren pa je tudi za tiste, ki nameravajo obnavljati svoje domovanje. Ob uporabi LG-jeve napredne tehnologije gretja novost investitorjem omogoča energijske prihranke in zmanjšuje negativen vpliv na okolje. THERMA V R32 Monobloc za svoje delovanje uporablja 75 odstotkov naravne energije iz zunanjega zraka, inovativno in do okolja prijazno hladilno sredstvo R32 pa ne škoduje ozonu. Prav zato je sistem uvrščen v energijski razred A+++.

LG revolucionaren R1 kompresor
LG ima lasten razvoj kompresorjev, imenovane R1 Compressor. Gre za kompresorje z izredno tehnologijo, zanesljivostjo in obsegom delovanja.

Inovativna inverterska tehnologija
LG monoblok toplotna črpalka z inovativno invertersko tehnologijo omogoča večjo učinkovitost. Ta sistem je z absorbiranjem energije iz zunanjega okolja energetsko štirikrat bolj učinkovit od sistema z grelcem v kotlu. Zaradi svoje inverterske tehnologije in inteligentnih funkcij podaljšujejo življenjsko dobo same naprave.

Izredno učinkovito delovanje
Poleg visokih izkoristkov SCOP 4,67 , energijski razred A+++, napravo v sam vrh po učinkovitosti uvršča 100% kapaciteta pri -10°C zunanje temperature za radiatorski (50°C voda) režim delovanja ter do -15°C za talno ogrevanje (35°C voda). Spodaj si oglejte graf kapacitet pri različnih zunanjih temperaturah.

Naprednejša regulacija s sodobnim vmesnikom
Toplotni črpalki je priložen (že v ceni) žični, 4,3-palčni LCD zaslon/upravljalec z uporabnikom prijaznim vmesnikom za upravljanje. Nova generacija naprave, model »S« omogoča tudi nadzor nad tlakom vode v sistemu, pretokom vode ter porabe električne energije.

Izredno tiho delovanje
Naprava je bila narejena za evropske trge s strogimi regulativami za nizko zvočno moč zunanje enote in zaradi dodatne izolativnosti kompresorja ter optimiziranega delovanja dosega izredne rezultate na področju tihega delovanja, saj dosega samo 35dB pri oddaljenosti 4 m od naprave.

Tehnologija Flash Gas Injection
V primeru hladilnega sredstva R32 je zelo pomembno, da pravilno uravnavate temperaturo izpusta kompresorja. V modelu R32 Monoblok se tehnologija Flash Gas Injection (vbrizgavanje plinov) uporablja za učinkovito uravnavanje temperature izpusta kompresorja. Zaradi te tehnologije je obseg ogrevanja širši in učinkovitost segrevanja pri nizki temperaturi okolice pa večja.

Možnost wifi upravljanja ali modbus priklopa za pametne hiše
Aplikacija LG ThinQ omogoča uporabnikom, da na daljavo spremljajo in nadzorujejo združljive izdelke LG, tako da lahko kadarkoli in kjerkoli nastavijo temperaturo in regulirajo uporabo svojega sistema THERMA V. R32 Monoblok S se lahko poveže in upravlja s kontrolnim sistemom zunanjega ponudnika, ki uporablja protokol Modbus neposredno, brez prehoda Modbus RTU. Primerno za objekte z pametno inštalacijo. (potrebno dokupiti Wi-Fi modul)

Nazivna moč ogrevanja:

 • Ogrevanje (temperatura zunanjega zraka 7°C/ temperatura izhodne vode 35°C): 9.00 kW
 • Ogrevanje (temperatura zunanjega zraka 7ºC/ temperatura izhodne vode 55ºC): 5.50 kW
 • Ogrevanje (temperatura zunanjega zraka 2ºC/ temperatura izhodne vode 35ºC): 6.8 kW

Nazivna moč hlajenja:

 • Hlajenje (temperatura zunanjega zraka 35°C/ temperatura izhodne vode 18°C): 9.00 kW
 • Hlajenje (temperatura zunanjega zraka 7°C/ temperatura izhodne vode 35°C): 9.00 kW

Nazivna priključna moč ogrevanja:

 • Ogrevanje (temperatura zunanjega zraka 7°C/ temperatura izhodne vode 35°C): 1.96 kW
 • Ogrevanje (temperatura zunanjega zraka 7°C/ temperatura izhodne vode 55°C): 2.04 kW
 • Ogrevanje (temperatura zunanjega zraka 2°C/ temperatura izhodne vode 35°C): 1.94 kW

Nazivna priključna moč hlajenja:

 • Hlajenje (temperatura zunanjega zraka 35°C/ temperatura izhodne vode 18°C): 2.14 kW
 • Hlajenje (temperatura zunanjega zraka 35°C/ temperatura izhodne vode 7°C): 2.9 kW

Koeficient učinka (COP):

 • Ogrevanje (temperatura zunanjega zraka 7°C/ temperatura izhodne vode 35°C): 4.6
 • Ogrevanje (temperatura zunanjega zraka 7°C/ temperatura izhodne vode 55°C): 2.70
 • Ogrevanje (temperatura zunanjega zraka 2°C/ temperatura izhodne vode 35°C): 3.50

ERR:

 • Hlajenje (temperatura zunanjega zraka 35°C/ temperatura izhodne vode 18°C): 4.20
 • Hlajenje (temperatura zunanjega zraka 35°C/ temperatura izhodne vode 7°C): 3.1

Lastnosti:

 • Zvočni tlak: 57 dB(A)
 • Območje delovanja: Ogrevanje: -25 do 35°C; Hlajenje: 5 do 48°C
 • El. priklop: 1 faza, 220-240V, 50Hz
 • Navoj cevi za ogrevanje: 25/25mm
 • Temperatura vode na izstopu: Ogrevanje: 15-65°C; Hlajenje: 5-27°C

Dimenzije in teža zunanje enote:

 • Mere: 1239 x 834 x 330 mm (šxVxG)
 • Teža: 89 kg

V paketu:

 • Toplotna črpalka
 • Žični stenski upravljalec

V primeru nakupa za pravne osebe in s.p., ki so davčni zavezanci, DDV ni obračunan, ker gre za obrnjeno davčno obveznost po 76.a členu ZDDV-1.

V primeru pravne osebe, ki ni davčni zavezanec se obračuna 22% DDV.

EKO sklad subvencija
Ob nakupu toplotne črpalke LG Monobloc S ste morda upravičeni do subvencije EKO sklada. Več informacij pridobite na strani EKO sklada.

Garancija: 5 let

”IZENAČI CENO” možnost znižanja cene na najugodnejšega ponudnika!
Ste našli ugodnejšo ponudbo? Za izbrani izdelek vam nudimo znižanje cene na ugodnejšega ponudnika.
V spletni trgovini eSvet.com se trudimo, da poleg kakovostne storitve in svetovanja, ponudimo tudi ugodno ceno. Če kateri izmed ostalih pooblaščenih ponudnikov ponuja izbran izdelek ceneje se bomo potrudili, da vam mi ponudimo ta izdelek po enaki ali še ugodnejši ceni.
Ceno izenačujemo z naslednjimi ponudniki: Shoppster, Mimovrste, Emundia, Enaa in Aliansa.
Za ostale slovenske ponudnike nam pišite na mail in potrudili sem bomo izenačiti ponudbo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG

Darilo

Brezžični OpenTherm termostat za LG toplotne črpalke