Opis

LG TV 65NANO863NA, UHD, DLED, DVB-C/T2/S2

Opis izdelka

Televizor 65NANO863 iz serije NanoCell TV je LG-jev najbolj napreden LED televizor, ki zagotavlja vrhunsko kakovost slike z izboljšano barvno čistostjo RGB zahvaljujoč LG-jevi tehnologiji NanoCell in zmoglivejšim Alpha 7 procesorjem tretje generacije.

 

Televizor 65NANO863 ima vgrajen NanoCell panel z 4K UHD resolucijo. NanoCell zaslon prikazuje nazorne in naravne barve, neodvisno od gledalnega kota.

Procesor Alpha7 tretje generacije še bolj učinkovito odpravlja hrup in ustvarja bolj dinamično barvo in kontrast. Pri gledanju filmov procesor avtomatično izklopi glajenje slike in tako ohrani prvotno kvaliteto vsebine. Tehnologija lokalne zatmenitve pa izboljša črno barvo in posledično izboljša kontrastno razmerje.

Aktivni HDR se lahko prilagodi različnim formatom HDR in zagotavlja prizor z obvladovanjem vseh vrst virov, kar zagotavlja natančno reprodukcijo slike.

Čiste RGB barve so ključ do realne kakovosti slike. NanoCell tehnologija uporablja nanodelce, ki čistijo barve s filtriranjem bledih barv in izboljšanjem čistosti spektra RGB. Nano Color ponuja osupljivo vizualno izkušnjo s tehnologijo NanoCell, ki poveča čistost barve z uporabo približno 1 nm nanodelcev.

Televizor je opremljen z tehnologijo lokalne zatemnitve za bolj črno barvo. Ne glede na to, kje sedite, NanoCell TV vzdržuje natančno barvo, tudi ob straneh in vsem omogoča uživanje v realistični sliki.

Elegantno ohišje z tankim robom se bo lepo prilegal vsakemu prostoru.

Sistem Web OS je enostaven za navigiranje in odziven, ter prijazen do vseh uporabnikov. Televizor ima priložen Magic Remote z vgrajenim smernim kazalcem, ki vam omogoča še hitrejše in bolj natančno premikanje po menijih in med uporabo spletnega brskalnika – skoraj tako kot na računalniku.

Igranje iger bo še bolj zabavno saj ima televizor izjemno visok ozdivni čas in HDMI 2.1 priključek.

Tehnične podrobnosti
Ločljivost zaslona
4K-UHD 3840×2160
Vrsta zaslona
Edge LED LCD
HDR
HDR10, HLG
Operacijski sistem (TV)
WebOS
Dimenzije naprave s stojalom (ŠxVxG)
146,3x91x27,1 cm
Garancija v letih
2
Diagonala zaslona
164 cm (65″)
Velikost TV (storitve)
127 cm (50″) in več
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
100
Tehnologija LCD zaslona
IPS
Oblika zaslona
raven
Tip digitalnega sprejemnika
DVB-T
HDMI vhodi
4
Bluetooth
da
Povprečna letna poraba energije [kWh]
165
Povprečna letna poraba energije
165 kWh
Priključna moč med delovanjem [W]
119
Priključna moč med delovanjem
119 W
Razred energijske učinkovitosti
G

Dodatne informacije

Proizvajalec

LG BG

Garancija