Opis

Prostostoječi kombinirani hladilnik Liebherr CBNbs 4878 se uvršča v energijski razred C. Prostornina hladilnega dela znaša 248 l, prostornina zamrzovalnega pa 104 l. Odlikujejo ga tehnologija proti nabiranju ledu NoFrost ter predal BioFresh za ohranjanje okusa in vitaminov v sadju in zelenjavi.

PREDSTAVITEV

Liebherr CBNbs 4878 kombinirani hladilnik z zamrzovalnikom s sistemom BioFresh in NoFrost

Prostostoječi kombinirani hladilnik Liebherr CBNbs 4878 se uvršča v energijski razred C. Prostornina hladilnega dela znaša 248 l, prostornina zamrzovalnega pa 104 l. Odlikujejo ga tehnologija proti nabiranju ledu NoFrost ter predal BioFresh za ohranjanje okusa in vitaminov v sadju in zelenjavi.

 

Liebherr

Ključne lastnosti

 

BluPerformance

Ponujajo še več notranjih zmogljivosti za shranjevanje živil, ekonomičnost in energetsko učinkovitost, tiho delovanje, enostavnost uporabe in izjemen dizajn: Liebherrjevi aparati BluPerformance postavljajo tako novo smer hlajenja in zamrzovanja kot nova merila.

 

BioFresh

V predalu BioFresh hrana ohranja svoje zdrave vitamine, aromo in videz bistveno dlje kot v običajnem hladilniku. Z napredno tehnologijo se temperatura natančno vzdržuje tik nad 0 ° C.

 

NoFrost

Liebherrov sistem NoFrost zagotavlja hitro zamrzovanje brez zmrzali s pomočjo ventilatorjev za varno, dolgotrajno shranjevanje živil. Tehnologija NoFrost ustvarja veliko večjo zmogljivost shranjevanja in ohranja zamrzovalnik nenehno brez ledu.

 

DuoCooling

Natančen in neodvisen nadzor temperature hladilnika in zamrzovalnega prostora omogoča DuoCooling: dva ločeno nastavljiva hladilna kroga. Med hladilnikom in zamrzovalnikom ni izmenjave zraka, tako da se vonji ne morejo mešati in shranjena hrana se ne izsuši.

 

7-palčni zaslon na dotik

7-palčni TFT zaslon z visoko ločljivostjo in visokokontrastnim zaslonom je vgrajen v vrata in ponuja individualne možnosti nastavitve zahvaljujoč intuitivnemu in uporabniku prijaznemu menijskemu sistemu upravljanja. Aparat lahko prilagodite specifičnim zahtevam z uporabo vnaprej določenih programov, s čimer zagotovite optimalno shranjevanje hrane.

 

SuperCool

SuperCool ustvarja večje hladne zaloge, tako da lahko sveže shranjeno hrano hitro ohladite. Časovno ali količinsko krmiljenje omogoča preusmeritev temperature hlajenja od + 2 ° C na normalno temperaturo hlajenja, s čimer prihranite energijo.

 

SuperFrost

SuperFrost ustvarja večje hladne zaloge, tako da lahko sveže shranjeno hrano hitro zamrznete na način, ki ohranja vitamine. Preusmeritev temperature zamrzovanja z –32 ° C na normalno temperaturo zamrzovalnika je časovno ali količinsko nadzorovana, da prihranite energijo.

 

PowerCooling

Visoko zmogljiv sistem PowerCooling zagotavlja hitro hlajenje sveže pridelanih izdelkov in vzdrževanje enakomerne temperature v notranjosti aparata. Filter z aktivnim ogljem FreshAir, ki je integriran v ventilator, očisti zrak v obtoku in hitro zadrži vonjave.

 

SmartDevice

Aparati Liebherr, označeni z logotipom „SmartDevice“, se lahko povežejo s sistemom SmartDeviceBox, kar omogoča aparatu dostop do nadaljnjih storitev in daljinsko upravljanje iz računalnika ali mobilne naprave. SmartDeviceBox je na voljo kot dodatna oprema. Aparati s črko i v imenu modela (na primer: Kbi 4350) že imajo standardno integriran SmartDeviceBox.

Ostalo

  • Nadzor temperature: Elegantna številčnica, ki jo je enostavno premikati, z uporabnikom prijazno funkcijo zagotavlja, da so predali hladilnika in zamrzovalnika na pravilnih temperaturah ter izpolnjujejo vaše različne potrebe po hlajenju.
  • GlassLine: Značilna notranjost GlassLine zagotavlja kakovost izdelave in končne obdelave. Police so izdelane iz varnostnega stekla. Pregrajena steklena polica pod drsnikom je primerna za vsestransko uporabo, saj jo je mogoče po potrebi nastaviti na različne višine.
  • Mehko zapiranje vrat: Integriran mehanizem SoftSystem blaži zapiranje vrat, tudi če so police vrat založene; zagotavlja nežno zapiranje in preprečuje, da bi steklenice, kozarci in zavojčki ali hrana padli z vrat.
  • Ročaj z vgraim mehanizmom za odpiranje: Trdni, varni ročaji imajo eleganten videz vrhunske kakovosti in imajo integriran mehanizem odpiranja, ki omogoča priročno in enostavno odpiranje vrat.
  • LED osvetlitev zadnje stene: LED osvetlitev je vgrajena v zadnji del stene. Energijsko učinkovite, okolju prijazne in za vzdrževanje preproste LED diode optimalno osvetljujejo zadnji del predela hladilnika od zgoraj navzdol in zagotavljajo visokokakovostno osvetlitev.
  • Tesnilo vrat: Zamenljivo tesnilo vrat zagotavlja optimalno higieno in s tem olajša varno shranjevanje hrane. Zasnovan je tako, da ustreza barvi vrat ali ohišja naprave in ga je enostavno vstaviti, očistiti in zamenjati.
  • Vsestranska polica za steklenice: Vsestranska polica za steklenice je inovativna lastnost vseh modelov BioFresh Premium. Lahko jo namestite nad ali pod stekleno polico, da ustreza individualnim zahtevam.
  • SmartSteel: SmartSteel bistveno zmanjša vidnost prstnih odtisov. Kakovostna obdelava nerjavečega jekla naredi površine SmartSteel še posebej enostavne za čiščenje in veliko bolj odporne na praske.
  • VarioSpace: Predale za zamrzovanje in police lahko odstranite in s tem pridobite prostor za shranjevanje večjih živil.

Tehnične podrobnosti

Vrsta hladilnikaprostostoječi
Umestitev zamrzovalnikaspodaj
Energijski razredC
Prostorninaskupaj: 351 l
zamrzovalnik: 104 l
hladilnik: 248 l
Sistem hlajenjadva hladilna obtoka
Poraba energije182 kWh / leto
Klimatski razredSN-T
No Frostda
Glasnost35 dB
Dimenzije (V x Š x G)201,0 × 60,0 × 66,5 cm
Dimenzije z embalažo (V x Š x G)2.087,0 × 615,0 × 751,0 mm
Nadzor7-palčni barvni zaslon TFT z digitalnim prikazom temperature
Alarm za odprta vrata / povišano temperaturooptični in zvočni
0 ° predelekBioFresh
Otroška ključavnicada
Ostalosuper hlajenje, super zamrzovanje, filter z aktivnim ogljem, LED osvetlitev, integrirana polica za steklenice, mehko zapiranje vrat, počitniški način, združljiv s SmartDeviceBox
Čas shranjevanja med prekinitvami napajanja16 h
Skupna zmogljivost zamrzovanja9 kg / 24 h
Število predalov za zamrzovanje3
Barvačrno jeklo

Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Proizvajalec

LIEBHERR