Opis

Popolnoma vgradni pomivalni stroj LORD D1 spada v novi energijski razred E, kar kaže na nizko porabo energije. Pomivalni stroj ima kapaciteto 14 pogrinjkov. Notranjost aparata je zasnovana tako, da je vsaka posoda popolnoma oprana in posušena. Jedi lahko razdelimo na 3 košare. Košara za jedilni pribor zagotavlja, da je ves jedilni pribor popolnoma opran, poleg tega pa nudi dodaten prostor za druge večje pripomočke in posodo.
Izbirajte med 5 programi. Karkoli se vam zdi bolj priročno, bodisi 45 ° C bodisi intenzivno pranje pri 70 ° C. Vključen je tudi ekonomičniprogram, ki pomiva posodo pri temperaturi 50 ° C. Izberete lahko tudi dodatne funkcije, kot je napol poln pomivalni stroj ali predpranje.
Če ne želite izvajati posebnih vrst pralnih ciklov, izberite samodejni program. Program s posebnimi senzorji oceni, kako umazana je posoda. Na podlagi te ocene naprava samodejno nastavi temperaturo med 45 in 65 ° C. Hkrati pa porabi le toliko vode, kot je potrebno za popolno pranje.

Upravljanje naprave je enostavno prek LED zaslona. Omogoča vam konfiguracijo vsakega programa in zagotavlja neprekinjen nadzor nad izbranimi programi. Na zaslonu je na primer prikazan preostali čas do konca programa pranja. Prav tako vas obvesti, kdaj naprava potrebuje sredstvo za izpiranje ali posebno sol. Obstaja tudi funkcija zakasnjenega zagona, ki jo lahko uporabite za odložitev zagona programa do 24 ur. Tako se bo pomivalni stroj aktiviral ponoči ali ko ste v službi. Kako veste, kdaj se program konča? Naprava odda zemeljski žarek na tla skupaj z zvočnim signalom. Funkcija AquaStop preprečuje nesreče, še posebej, ko vas ni. Je mehanizem, ki ščiti pred poplavami v primeru težave z napravo ali oskrbo z vodo.

Pomivalni stroj LORD D1-02 je opremljen z pretvorniškim motorjem BLDC. Prednosti, ki jih predstavlja ta motor, vključujejo odpornost in ekonomično delovanje, zahvaljujoč uporabi tehnologije brez ogljika. Ni vam treba skrbeti zaradi nepotrebnega hrupa ali vibracij. Raven hrupa te naprave znaša le 44 dB.

Na izbiro je 5 programov. Uporabni programi vključujejo program hitrega pranja pri 45 ° C, intenzivno pranje pri 70 ° C ali ekonomično pranje pri 50 ° C. VarioSpeed je še ena funkcija, ki omogoča skrajšanje časa cikla izbranega programa. Na voljo so tudi možnosti pol-polnega ali predpranja.

Samodejni program s posebnimi senzorji oceni, kako umazana je vsebina pomivalnega stroja. Po tej oceni stroj izbere idealno temperaturo in porabi samo potrebno količino vode, ki zagotavlja popoln rezultat čiščenja.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:
– Energijski razred: E
– zmogljivost pomivanja: 14 pogrinjkov
– Število programov: 5
– Indeks pranja v ECO programu: 1,13
– Indeks sušenja v ECO programu: 1,07
– Poraba energije za cikel v ECO programu: 0,951 kWh
– Poraba energije za 100 ciklov v ECO programu: 95 kWh
– Poraba energije v izključenem stanju: 0 W
– Poraba energije v pripravljenosti: 0,1 W
– Poraba energije pri zakasnjenem štartu pranja: 4 W
– Časovno trajanje ECO programa: 3:45 (h:min)
– Glasnost: B / 44 dB
– Poraba vode na cikel pranja: 9,5 l
– Zakasnitev vklopa delovanja: do 24 ur
– LED zaslon
– Indikatorja soli in sredstva za izpiranje
– Notranje stene: nerjaveče jeklo
– BLDC inverter motor
– Dodatno: intenzivno sušenje, assisten za doziranje, sensor napolnjenosti pomivalnega stroja, Aqua sensor
– Trojna vodna zaščita 24h – AquaStop
– VarioFlex košare
– Trojni valoviti filter
– Dimenzije aparata (VxŠxG): 815 × 598 × 550 mm
– Dimenzije aparati v embalaži (VxŠxG): 880 × 660 × 670 mm
– Neto teža: 35,9 kg
– Bruto teža: 38,0 kg

Garancija: 5 let

Dodatne informacije

Proizvajalec

LORD

EAN