Opis

Popolnoma vgradni pomivalni stroj LORD D1 spada v novi energijski razred E, kar kaže na nizko porabo energije. Pomivalni stroj ima kapaciteto 14 pogrinjkov. Notranjost aparata je zasnovana tako, da je vsaka posoda popolnoma oprana in posušena. Jedi lahko razdelimo na 3 košare. Košara za jedilni pribor zagotavlja, da je ves jedilni pribor popolnoma opran, poleg tega pa nudi dodaten prostor za druge večje pripomočke in posodo.
Izbirajte med 5 programi. Karkoli se vam zdi bolj priročno, bodisi 45 ° C bodisi intenzivno pranje pri 70 ° C. Vključen je tudi ekonomičniprogram, ki pomiva posodo pri temperaturi 50 ° C. Izberete lahko tudi dodatne funkcije, kot je napol poln pomivalni stroj ali predpranje.
Če ne želite izvajati posebnih vrst pralnih ciklov, izberite samodejni program. Program s posebnimi senzorji oceni, kako umazana je posoda. Na podlagi te ocene naprava samodejno nastavi temperaturo med 45 in 65 ° C. Hkrati pa porabi le toliko vode, kot je potrebno za popolno pranje.

Upravljanje naprave je enostavno prek LED zaslona. Omogoča vam konfiguracijo vsakega programa in zagotavlja neprekinjen nadzor nad izbranimi programi. Na zaslonu je na primer prikazan preostali čas do konca programa pranja. Prav tako vas obvesti, kdaj naprava potrebuje sredstvo za izpiranje ali posebno sol. Obstaja tudi funkcija zakasnjenega zagona, ki jo lahko uporabite za odložitev zagona programa do 24 ur. Tako se bo pomivalni stroj aktiviral ponoči ali ko ste v službi. Kako veste, kdaj se program konča? Naprava odda zemeljski žarek na tla skupaj z zvočnim signalom. Funkcija AquaStop preprečuje nesreče, še posebej, ko vas ni. Je mehanizem, ki ščiti pred poplavami v primeru težave z napravo ali oskrbo z vodo.

Pomivalni stroj LORD D1 je opremljen z pretvorniškim motorjem BLDC. Prednosti, ki jih predstavlja ta motor, vključujejo odpornost in ekonomično delovanje, zahvaljujoč uporabi tehnologije brez ogljika. Ni vam treba skrbeti zaradi nepotrebnega hrupa ali vibracij. Raven hrupa te naprave znaša le 44 dB.

Na izbiro je 5 programov. Uporabni programi vključujejo program hitrega pranja pri 45 ° C, intenzivno pranje pri 70 ° C ali ekonomično pranje pri 50 ° C. VarioSpeed je še ena funkcija, ki omogoča skrajšanje časa cikla izbranega programa. Na voljo so tudi možnosti pol-polnega ali predpranja.

Samodejni program s posebnimi senzorji oceni, kako umazana je vsebina pomivalnega stroja. Po tej oceni stroj izbere idealno temperaturo in porabi samo potrebno količino vode, ki zagotavlja popoln rezultat čiščenja.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:
– Barva: Bela
– Vrsta: Vgradni
– Energijski razred: E
– Poraba energije na 100 ciklov: 95 kWh
– Poraba vode: 9,5 l / cikel
– Število jedilnih kompletov: 14
– Število programov: 6
– Raven hrupa: 44 dB
– Upravljanje: gumbi
– Preložitev začetka: do 24 ur
– AquaStop: da
– Varnostna ključavnica za otroke: da
– Akustični indikator: da
– Indikator pomanjkanja soli: da
– Indikator za poliranje: da
– Tip motorja: inverter BLDC
– Zaščita pred prelivanjem: da
– Frekvenca: 50 Hz
– Napetost: 220 – 240 V
– Dimenzije aparata (VxŠxG): 815 × 598 × 550 mm
– Dimenzije aparati v embalaži (VxŠxG): 880 × 660 × 670 mm
– Neto teža: 35,9 kg
– Bruto teža: 38,0 kg

Garancija: 5 let

Dodatne informacije

Proizvajalec

LORD