Opis

Opis izdelka

Serija S615 združuje tanek sodoben dizajn, kakovost slike HDR in najnaprednejši sistem SMART TV doslej: Android TV. Namenjena je tistim, ki ne želijo sklepati kompromisov med eleganco, kakovostjo slike in enostavnim dostopom do priljubljenih vsebin. Serija S615 ponuja pametnejši način gledanja televizije. Oglejte si najnovejše filmske uspešnice, prikažite aplikacije in uživajte v igrah za več igralcev. Z Googlovim vgrajenim asistentom lahko naredite več in hitreje. Zastavite mu vprašanja, odkrijte najboljšo vsebino in nadzirajte pametne naprave po vašem domu – samo s svojim glasom.

 

AI integrirano 

AI-IN spremeni vaš televizor v osrčje doma. Z inteligentnim glasovno aktiviranim upravljanjem lahko dostopate do vseh svojih najljubših zabav, tako da preprosto govorite v mikrofon na daljinskem upravljalniku. Še več, lahko brez težav povežete in upravljate druge združljive naprave po hiši. Tudi postavljajte vprašanja, organizirajte koledar, načrtujte potovanje in uživajte v popolnoma novi ravni pametne integracije. Kdo je vedel, da vam lahko televizija tako olajša vsakdanje življenje?

 

Uživajte v pametnejši zabavi

Android TV omogoča lažje pridobivanje več od televizorja. Izbirajte med 500.000+ filmi in oddajami med pretočnimi storitvami. Predvajajte fotografije, videoposnetke in glasbo iz pametnih naprav na televizor z vgrajenim Chromecastom.

 

HDR

Uživajte v živih barvah in kot britvica ostrini s tehnologijo HDR *. Z natančno reprodukcijo svetlih in temnih odtenkov v bleščečih podrobnostih svojih najljubših oddaj nikoli ne boste gledali na čem drugem.

 

Zabaviščno središče

Izkusite najboljšo zabavo na svetu v svoji dnevni sobi – kadar koli želite. Na enem preprostem mestu si oglejte vse svoje najljubše oddaje, filme, glasbo, igre in aplikacije – možnosti gledanja TCL so neštete.

 

 

Tehnične podrobnosti
Ločljivost zaslona
HD 1280×720
Vrsta zaslona
Direct LED LCD
Garancija v letih
2
Diagonala zaslona
80 cm (32”)
Lastna frekvenca zaslona
60 Hz
Oblika zaslona
raven
Izhodna moč (RMS)
2×5
Priključna moč med delovanjem
42
Razred energijske učinkovitosti
F

Dodatne informacije

Proizvajalec

Manta