Opis

Tehnične specifikacije

Namen projektorja : večnamenski
Proizvajalec : Maxell
Tehnologija : lCD, Laser
Svetilnost : 5000 Ansi lumnov
Resolucija : WUXGA (1920 x 1200)
Format slike : 16:10
Kontrast : 30.000:1
Širokokotni objektiv : Ne
Zamenljiv objektiv : Ne
Lens shift : Ne
Digitalni vhodi : 2xHDMI/MHL
LAN (RJ-45) : DA
Teža :
Vgrajen čitalec MS Office in PDF dokumentov :
Delovanje na baterijo : NE
DICOM simulacija :
Predstavitve brez računalnika (USB ključek) :
Garancija na napravo : 60 mesecev
Garancija na žarnico : 20,000ur

Opis artikla

Ta novi laserski projektor lahko proizvede 5.000 ANSI lumnov, ima razmerje kontrasta 30.000: 1 in ločljivost 1920 x 1200 (WUXGA). Omogoča izjemno svetel prikaz z izjemno jasnostjo slike in izenačenostjo.

Ta kompakten, a zmogljiv 3LCD laserski projektor ima zmožnosti doseči x1.3 višje učinkovitost izhodne svetlobe od najbližjega konkurenta Panasonic PT-RZ570, zaradi česar je energetsko učinkovitejši – zagotavlja boljši TCO. Funkcionalnost LP-EU5002 pomeni da je primeren za večino okolij. Ne potrebuje vzdrževanja, ni nobene svetilke, ki bi jo nadomestila, kar pomeni dramatično zmanjšanje skupnih stroškov. Zagotavlja 24/7 uporabo za digitalne prezentacije in je odlična izbira za avditorije, predavalnice, velike učilnice, konferenčne sobe in muzeje.

Poleg tega je na voljo tudi niz naprednih funkcij, ki vključujejo visok dinamični kontrastni razpon (HDCR2), 3 HDMI vmesnika in Hitachijevo originalno tehnologijo Accentualizer. Kot pri vseh projektorjih Hitachi lahko pričakujete živahno kakovost slike, stroškovno učinkovito delovanje in dolgotrajno zanesljivost. Maxell MP-EU5002 je podprt s 5-letno garancijo in našimi vrhunskimi storitvami ter podpornimi programi.

Svetlobni vir združuje modre laserske diode in fosfor, ki lahko dosežejo več kot 5000 lumnov. Slika projekcije je svetla in jasna, z živimi barvami. Ker zamenjava žarnic ni potrebna, se stroški vzdrževanja zmanjšajo in če ne uporabljamo živosrebrnih žarnic, so projektorji okolju prijazni. Poleg tega Maxell-ov edinstven hladilni sistem doseže nizko raven hrupa 34 dB. Življenjska doba svetlobnega vira je v običajnem načinu približno 20.000 ur, vendar z uporabo drugih načinov, ki zmanjšujejo svetlost ali obratovalno obdobje, se njegova življenjska doba lahko podaljša do 50.000 ur. Te nastavitve načina se lahko uporabljajo za različne namene, odvisno od uporabe projektorja.

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://maxellproav.com/products/mp-eu5002-laser-projector/