Opis

Ustvarjalci vedno iščejo popolno delo, kaj pa je popolno?

MSI Prestige PS341WU je navdihnila kombinacija zahodnega slikanja z oljem in vzhodnim črnilom. Asimetrični krog in ukrivljena črta na hrbtni strani se popolnoma združita s simetričnim kvadratom na sprednji strani – izkušnjo gledanja vključita v življenje ustvarjalcev. To je popolno.

Popolna asimetrija

Ujemite celotno sliko z osupljivimi odtenki

Uživajte v čistih in realističnih odtenkih z natančnejšimi barvami in širšim kontrastnim razmerjem ter tako zagotovite zares kakovostno sliko.

S plastjo nanodelcev, ki se nanašajo na osvetlitev LED, ti nanodelci absorbirajo določene valovne dolžine svetlobe, na primer absorbirajo odvečno ali nepotrebno rumeno in oranžno, kar vodi do natančnejših rdečih odtenkov.

Prestige PS341WU Nano IPS

zelo širok wuhd

34-palčni izjemno širok zaslon WUHD za resnično izrazite podrobnosti

Da, velikost je pomembna! Izjemno širok 34-palčni zaslon z ločljivostjo WUHD vam ne prinaša samo več vizualnih informacij, temveč vse detajle zagotovo naredi jasne, tudi tega nikoli ne opazite.

5K2K 21: 9

-Zasnovan za ustvarjalce in večopravilnike-

34-palčna ultra široka ločljivost 5K2K (5120 x 2160/21: 9) podpira 4K polno veliko okno in delovni prostor medpomnilnika za hkrati predogled vsebine. vam prinašajo učinkovitejšo večopravilnost.

Spletni razvijalec

Video / animacija

Grafično oblikovanje

Notranje oblikovanje

5K pomeni nov standard za ustvarjalce in večopravilnike
FHD (1920 x 1080)
5K2K (5120 x 2160)

Način PIP in PBP

Uživajte v prednostih več virov

Z ekskluzivnim zaslonskim zaslonom MSI Creator OS je popolnoma enostavno prilagoditi in preklopiti tako Slika v sliki (PIP) kot Slika po sliki (PBP), ki omogočata ogled vaših ustvarjalnih vsebin hkrati iz več virov.

Izberete lahko celo, kateri zvočni vir želite predvajati.

najboljša rešitev s pipom

Ustvarjajte in uživajte s HDR

Svetlejša, pristna, resnična

Uživajte v najbolj realistični sliki s širšim kontrastom med najsvetlejšimi in najtemnejšimi deli monitorja, kar ima za posledico bogato in živo doživetje gledanja HDR.

HDR 300

HDR 300

Z DCI-P3 izboljšajte barvni razpon svojih slik

Bogat, živ, življenjski

DCI-P3 (Digital Cinema Initiatives Color Standard) ponuja popoln barvni izraz za urejanje videoposnetkov. Barvo reproducira tako kot tisto, kar vidite na predogledni kameri, in zagotavlja najbolj natančne pogoje za vaše ustvarjanje, zlasti za zeleno in rdečo barvo, podrobnosti sence, nasičenost in svetlost med urejanjem v postprodukciji.

Ustvarjalnik OSD

Natančnost barv in barvna lestvica sta ključnega pomena pri ustvarjanju. OSD MSI Creator vas ne bo razočaral z najbolj intuitivnim dizajnom.

OS Creator OSD optimizira na novo raven z enostavno nastavljivimi barvnimi načini; pomaga pri iskanju najbolj ustrezne in natančne barvne lestvice za vas, medtem ko ustvarjate vsak dan.

Oglejte si vse podrobnosti z monitorjem MSI Prestige Series in uživajte v prednostih OS Creator, da bodo vse podrobnosti čim bolj žive.

HDR 300
pomoč

Ustvarjalnik OSD

Intuitivna pomoč na zaslonu

Pred tiskanjem natančno preverite resnično velikost vsebine.

Tako zaslonski meni MSI Creator kot intuitivna 5-smerna navigacijska krmilna palica vam pomagata ustvariti na najbolj intuitiven in pameten način.

Velikost papirja

Mreža za poravnavo

Vladar

Udoben ergonomski dizajn

Prestige PS341WU zagotavlja udoben položaj za delo in gledanje, ko svojo kreativnost delite z drugimi

Ergonomsko oblikovano stojalo z nastavitvami nagiba, vrtljivosti in višine, medtem ko se osredotoča na ustvarjanje

Ustvarjalci smo!

Ustvari, da oživiš svoj trenutek

Prestige PS341WU

Ustvarjalnikov monitor MSI Prestige PS341WU – 34-palčni, WUHD, HDR 600, 98% DCI-P3, zasnovan za ustvarjalce in večopravilnike.
  • 34-palčni izjemno širok profesionalni WUHD (5120 x 2160/21: 9), zasnovan za ustvarjalce in večopravilnike
  • Nano-IPS plošča za resnično kakovostno sliko
  • 98% barvne lestvice DCI-P3 s predhodno umerjeno tovarniško kalibrirano za najbolj izvrstno barvno natančnost
  • Zaslon s certifikatom VESA DisplayHDR Tm 600 omogoča ustvarjanje in uživanje v svetlejših, pristnih in resničnih vsebinah
  • OSD MSI Creator ponuja najbolj intuitivno nastavitev zaslona in pomoč, da ustvarjalcu prihrani čas med delom
  • Vgrajena slika v sliki (PIP) in slika po sliki (PBP) pomagata hkrati preverjati vsebino iz več virov in enostavno preklapljati med njimi
  • Ergonomsko oblikovano stojalo z nastavitvami nagiba, zasuka in višine, medtem ko se osredotoča na ustvarjanjeGarancija:  36 mesecevPovezava na uradno stran proizvajalca in vse specifikacije: https://www.msi.com/Monitor/Prestige-PS341WU/Specification

Dodatne informacije

Proizvajalec

MSI

Velikost ekrana

34