Opis

Kratke specifikacije:
– Touch 27” monitor na dotik
– Aktivno pisalo za risanje z zavračanjem dlani, deluje tudi s prstom
– Visoka 4K resolucija (3840 x 2160) za izjemno reprodukcijo barv
– Nastavljiv naklon za stabilno uporabo
– Vgrajen 2.1 soundbar za vrhunski zvok
– Nastavljiva 4K kamera z Windows Hello, širokokotna 120°
– Vgrajenih 8 noise-cancelling mikrofonov, za konference brez odmevanja
– Plug&Play enostavni priklop za laptope
– Opcijsko kot All-In-One računalnik, če se vanj vgradi SDM slot računalnik
– “Optical bonding” za izjemno natančnost in odzivnost ter izboljšan vidni kotFlex je inovativen 27” zaslon na dotik, ki ima vgrajen soudbar zvočnik in 4K kamero. Za enostavno risanje poskrbi aktivno pisalo, ki deluje tudi, ko nanj naslonite roko (palm rejection), deluje pa tudi dotik s prsti. Uporabite ga lahko za vse vrste naprav, saj podpira plug&play za vaš laptop ali druge naprave, opcijsko pa lahko vanj vgradite SDM slot računalnik.

Flex je primeren za grafične oblikovalce, arhitekte in za risanje. Primeren je za vse vrste interaktivnih programov, kot za recimo DJ-je, za nadzorne plošče, za šole, izobraževalne ustanove in konference, kjer vsebino z interaktivnega zaslona zrcalite na projektor. Ker je opremljen s širokokotno kamero (120°) in kar 8 mikrofonov (noise-cancelling) ter seveda vgrajeni soundbar zvočnik (2 x 5W + 10W Subwoofer), deluje kot video-konferenčni sistem z odličnim zvokom in sliko.

Zaslon Flex ima visoko resolucijo v 4K in se nagiba od 10 do 45 stopinjski kot, močna in kompaktna zasnova pa omogoča enostavno namestitev za udobno in stabilno uporabo. Sama tehnologija touch zaslona ima optical bonding, ki pomeni hitro odzivnost in visoko natančnost pri risanju, širok vidni kot in živahne barve z visoko svetilnostjo 350 cd/m2. Številni vhodi podpirajo USB type-C 3.1 s podporo polnjenja laptopa do 60W, HDMI 2.0 (do 4K@60 HZ), klasičen USB-A 3.0 priklop ter Line-In in Line-Out (jack 3,5mm). Naprava se lahko nadgradi z Intel SDM-L slot računalnikom.

Newline interaktivni zasloni nadaljujejo z inovacijami, za katere je Newline Flex prejel reddot winner 2021 nagrado za dizajn, kar ameriškemu proizvajalcu utrjuje pozicijo vodilnega v segmentu interaktivnih zaslonov.

Interaktivni LCD zaslon

Enostavno priklopite svoj računalnik in začnite videokonferenco (Zoom, MS Teams, Skype in drugi programi). Med sestankom na daljavo lahko omogočite, da osebe na drugi strani vidijo vas, vaš zaslon in vse kar narišete oziroma napišete na zaslon na dotik.

4K kamero s podporo za Windows Hello pa lahko v nekaj sekundah odklenete svoj prenosnik in dosežete vso svojo vsebino.

Interaktivni LCD zaslon

Kot pisanje po papirju

Priloženo pero FLEX deluje v kombinaciji z Windows Ink. To pomeni, da lahko opombe vrisujete in vpisujete neposredno v dokumente (Powerpoint, Excel, Word). Ko končate vse skupaj shranite kot dokument v katerem delate in delite s svojo ekipo. To aktivno pisalo vam zagotavlja naravno izkušnjo rokopisa z visoko natančnostjo in majhno zakasnitvijo. Omogoča tudi, da ga magnetno pritrdite na stran zaslona.

Interaktivni LCD zaslon

Tehnične podrobnosti

Diagonala zaslona68,58 cm (27″)
Ločljivost zaslona4K (3840 × 2160)
Tehnologija dotikaP-Cap
Zvočnikida, 20 W
Kamerada, 4K
Mikrofonda
Optical bondingda

Garancija: 3 leta

Dodatne informacije

Proizvajalec

Newline

Velikost ekrana

27