Opis

Ključne funkcije

Senzor formata FX z 24,3 milijona slikovnih pik

Vse podrobnosti, popolna svoboda. Popolnoma nov senzor ponuja široko paleto dinamike, brezhibno delovanje v celotnem območju občutljivosti in omogoča jasno, osupljivo ostrino in bogato barvno fotografiranje.

 

Profesionalna zmogljivost AF

D750 prepozna motiv z občutljivostjo do -3 sličic na sekundo in se ponaša z Nikonovim načinom skupinskega ostrenja AF z izjemno natančnostjo tudi pri šibki svetlobi.

 

Vzdržljiv, nagibni monitor

Fotografirajte in snemajte videoposnetke z edinstvene perspektive. Zaslon lahko zložite navzgor in ga nagnete do 90 stopinj navzgor in navzdol za do 75 stopinj.

 

Vgrajen Wi-Fi

Delite pogled. Uspešne fotografije v polnem okvirju lahko naložite prek združljivega pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Preprosto prenesite brezplačni pripomoček Wireless Mobile Utility na svojo pametno napravo.¹

 

Svoboda snemanja filmov

Videoposnetke v polni visoki ločljivosti (1080p) lahko snemate s hitrostjo sličic 50p / 60p. Pri snemanju videoposnetka je na voljo celotno območje od občutljivosti ISO 100 do enakovrednosti ISO 51.200, lahko pa nadzorujete hitrost zaklopa, zaslonko in glasnost. Zahvaljujoč ločenemu video meniju lahko nastavitve snemanja video posnetkov shranite na enem mestu.

 

PREKINJO 4

Izjemen učinek doseže s povečanjem celotne zmogljivosti kamere. Zagotavlja odlične slikovne in ISO zmogljivosti ter visoke hitrosti snemanja video posnetkov.

 

Popoln sistem za digitalno slikanje

Senzor 24,3 milijona slikovnih pik fotoaparata D750 resnično širi svoje zmogljivosti s široko paleto objektivov NIKKOR. Zahvaljujoč izjemno visoki ločljivosti objektivi NIKKOR ustrezajo potrebam fotografov, ki delajo na katerem koli področju. D750 je tudi popolnoma združljiv z Nikonovim vodilnim sistemom Creative Lighting System in lahko deluje s široko paleto bliskavic, kar vam omogoča ustvarjalne posnetke bliskavice bodisi s fotoaparatom bodisi z ločeno nameščenimi bliskavicami.

 

Vzdržljiv in trpežen

D750 je zaščiten s trpežnim, vremensko odpornim okvirjem in je pripravljen, da se postavi proti vsakemu okolju. Kompozitna enota iz kevlar-ogljikovih vlaken je bila preizkušena za 150.000 ciklov sproščanja, močna enodelna konstrukcija pa zagotavlja lahkotno in trajno konstrukcijo kamere.

 

Ključne funkcije

Prilagodljiv zaslon za barvni zaslon: omogoča prilagajanje barvnega ravnovesja in svetlosti po vaših željah. Zahvaljujoč premazu z odsevom, 8 cm LCD zaslonom RGBW z nagibanjem 1.229.000 slikovnih pik je fotoaparat mogoče prilagodljivo in enostavno upravljati v vseh pogojih.

Varčna oblika: fotografirajte dlje z enim polnjenjem. Z enim polnjenjem izredno kompaktne in lahke litij-ionske baterije EN-EL15 lahko posnamete do 1230 fotografij ali do 55 minut videa.

Prenosnost celotnega formata : kombinacija prvovrstne ergonomije in lahkega, vremensko odpornega enodelnega ohišja fotoaparata za resnično svobodo v celotnem kadru Globok oprijem ponuja varen in stabilen oprijem, ne glede na velikost roke, tako da lahko stroj dlje časa udobno držite brez utrujenosti.

51-točkovni sistem samodejnega ostrenja Multi-CAM 3500FX: spektakularna natančnost v polni velikosti. Nastavljivo za pokritost z 9, 21 in 51 točkami, z mejo občutljivosti -3 fps (ISO 100, 20 ° C). Ponuja hitro zaklepanje ostrenja in razširjeno funkcijo »Shrani po orientaciji«. Petnajst križnih senzorjev v sredini je združljivih z objektivi AF NIKKOR z zaslonko f / 5,6 ali več, 11 središčnih točk ostrenja pa deluje z odprtino f / 8.

Skupinski način območja AF: popolnoma nov način »Skupinsko območje AF«, ki vam omogoča, da premaknete skupino petih točk AF na različne dele slike, podobno kot način AF z eno točko. Ta novi način skupinskega ostrenja AF se uporablja za zajemanje hitro premikajočih se in nepredvidljivih motivov na zelo kontrastnem ozadju, kot so nogometne tekme. Omogoča hitrejšo identifikacijo motiva in zmanjšuje možnost napak pri samodejnem ostrenju pri ostrenju ozadja za igralci.

Multidisciplinarni D-Video: Za podporo video produkciji v različnih pogojih ponuja D-Video kakovostno pretakanje videa v različnih slikovnih formatih. D750 zajema video v polni visoki ločljivosti (1080p) v formatih FX in DX s hitrostjo 50p / 60p z izjemno nizkim slikovnim šumom, moirejem in barvnimi napakami. Med snemanjem lahko nadzorujete tudi motoriziran zaklop, fotoaparat pa ponuja tudi jasen izhod HDMI, videoposnetke v polni ločljivosti pa je mogoče hkrati snemati na fotoaparat in na zunanjo snemalno napravo.

Svoboda snemanja filmov : popoln nadzor nad nastavitvami snemanja med snemanjem videa. Pri snemanju filmov v načinu M lahko prilagodite občutljivost od ISO 100 do enakovredne ISO 51 200 ali pa zabeležite največjo občutljivost ISO v samodejnem območju ISO (najmanj ISO 200). Nikonovo 3D zmanjševanje šuma zmanjšuje naključni šum, popačenje in utripanje pri visoko občutljivih posnetkih. Način “Zebra” (osvetljeni zaslon) natančno prikazuje opečena območja na monitorju kamere.

Kakovostno glasovno upravljanje: Napredno glasovno upravljanje ne samo izboljša kakovost zvoka, temveč tudi poveča vsestranskost. Stereo vhod za mikrofon in zvočni izhod omogočata natančno nastavitev zvoka ločeno pred snemanjem ali med njim. Z vgrajenim mikrofonom lahko izberete obseg zvoka (široko / govorno) in zmanjšate šum vetra.

Široki dinamični razpon (HDR): Fotoaparat posname dva posnetka, ko enkrat pritisnete sprožilec, nato pa ustvari eno visoko podrobno in visoko kontrastno sliko.

Samosprožilec v fotoaparatu: Omogoča fotografiranje z gladkimi prehodi osvetlitve s preprostimi menijskimi postopki. S funkcijo časovnega fotografiranja lahko sprožilec sprostite v vnaprej določenih intervalih. Slike, posnete s časovnim snemanjem, lahko shranite kot video datoteko, tako da lahko predvajate dogodke od 24 do 36.000 krat hitreje kot v resnici.

Način efektov: uživajte v številnih posebnih učinkih ali pa uporabite scenske načine v posebnih situacijah in krajih. Posebne učinke lahko uporabite tudi za fotografije in video posnetke. Sem spadajo izbrana barva, barvna skica, učinek sličice in nočni način. Rezultat izbranega učinka si lahko ogledate in sproti spremenite njegovo moč.

Neomejeno neprekinjeno fotografiranje: posnamete lahko nešteto fotografij in ustvarite spektakularne utripajoče fotografije. Fotografirate lahko v načinu sprostitve zaklopa s hitrostjo zaklopa 4 sekunde ali več, število kakovostnih posnetkov JPEG ali RAW pa je omejeno samo z zmogljivostjo pomnilniških kartic in življenjsko dobo baterije. Zahvaljujoč neverjetno kratkemu času med vsako osvetlitvijo lahko s programsko opremo drugih proizvajalcev ustvarite spektakularne slike tako, da združite pot zvezd in brezhibno povežete svetlobne žarke.

Upravljanje na daljavo: potek dela lahko podprete z dodatki za profesionalno brezžično upravljanje in prenos slik. Kamero lahko na daljavo odklenete s pametno napravo z uporabo vgrajene funkcije Wi-Fi v fotoaparat in izbirne aplikacije WMU. Pridobite še več nadzora nad brezžičnim fotografiranjem z brezžičnim oddajnikom WR-R10 in brezžičnim oddajnikom WR-T10 ali pa nastavitve kamere nadzirajte z brezžičnim daljinskim upravljalnikom WR-1. Za povezavo Ethernet in brezžični LAN morata biti povezana neobvezna oddajnika UT-1 in brezžični oddajnik WT-5.

Shranjevanje podatkov: dve reži za kartice SD za nemoteno fotografiranje. Obe reži za kartice sta združljivi s karticama SDXC in UHS-I velike zmogljivosti.

Poiščite več funkcij
Specifikacije
Tip
Digitalni zrcalno-refleksni fotoaparat
Zajem leče
Nikon F-nosilec (s priključkom za AF in kontakti)
Dejanski kot gledanja
Nikon FX format
Slikovni senzor
35,9 x 24,0 mm CMOS
Skupno število slikovnih pik
24,93 milijona
Sistem za odstranjevanje prahu
Čiščenje slikovnega senzorja, referenčni podatki za odstranjevanje prahu (potrebna programska oprema Capture NX-D)
Dejansko število slikovnih pik
24,3 milijona
Velikost slike (slikovne pike)
Območje slike FX (36 x 24): (L) 6016 x 4016, (M) 4512 x 3008, (S) 3008 x 2008. 1.2x (30 x 20) območje slike: (L) 5008 x 3336, (M) 3752 x 2504, (S) 2504 x 1664. Območje slike DX (24 x 16): (L) 3936 x 2624, (M) 2944 x 1968, (S) 1968 x 1312. Video FX fotografije, posnete v načinu pogleda v živo: (L) 6016 x 3376, (M) 4512 x 2528, (S) 3008 x 1688. Fotografije v formatu DX, posnete v videoposnetku v živo: (L) 3936 x 2224, (M) 2944 x 1664, (S) 1968 x 1112 Opomba: Fotografije, posnete v ogledu videa v živo, imajo razmerje stranic 16: 9. Izbirate lahko med formatoma DX in FX.
Shranjevanje podatkov – oblika datoteke
NEF (RAW): 12 ali 14 bit, stisnjen ali stisnjen brez izgub. JPEG: združljiv s standardom JPEG; nastavitve stiskanja in razmerja stranic: fino (približno 1: 4), normalno (približno 1: 8), osnovno (približno 1:16) stiskanje (prednost velikosti datoteke); Izberete lahko način stiskanja optimalne kakovosti. NEF (RAW) + JPEG: ista slika je posneta v oblikah NEF (RAW) in JPEG
Sistem za nadzor slike
Splošno, nevtralno, živo, enobarvno, pokončno, ležeče, enakomerno; izbrano nastavitev nadzora slike lahko spremenite; lahko shranite nastavitve Picture Control po meri
Mediji
SD, SDHC (skladno z UHS-I), SDXC (skladno z UHS-I)
Dvojna reža za pomnilniško kartico
Reža 2 ima tri načine uporabe: 1) “overflow”, 2) varnostno kopiranje, 3) shranjevanje slik različnih formatov na ločeno kartico pri uporabi funkcije NEF + JPEG; slike lahko kopirate z ene kartice na drugo.
Datotečni sistem
DCF 2.0, DPOF, Exif 2.3, PictBridge
Iskalnik
Fiksna razdalja gledanja, pentaprizma, iskalo SLR
Prekrivanje slike
FX (36 x 24): pribl. 100% vodoravno in 100% navpično. 1,2 x (30 x 20): približno 97% vodoravno in 97% navpično. DX (24 x 16): pribl. 97% vodoravno in 97% navpično
Približaj
Približno 0,7x (leča 50 mm f / 1,4 nastavljena na neskončnost; -1,0 m-1)
Razdalja gledanja
21 mm (-1,0 m-1; oddaljenost od središča površine kontaktnih leč)
Korekcija dioptrije
-3 do +1 m-1
Mrazeno steklo
Mrazeno steklo tipa B BriteView Clear Matte Mark III z okvirji območja AF (lahko je prikazana mreža za sestavo)
Ogledalo
Hitro vrnitev
Preverjanje globinske ostrine
Da. Ko pritisnete gumb Pv, se zaslonka leče pojavi pri vrednosti, ki jo izbere uporabnik (v načinih A in M) ali kamera (v drugih načinih)
Odprtina leče
Elektronsko nadzorovano, takojšnje okrevanje
Združljive leče
Združljiv z objektivi AF NIKKOR, vključno z vrstami G, E in D (nekatere omejitve veljajo za računalniške leče) in objektivi DX (območje slike DX 24 x 16 1,5-krat), objektivi AI-P NIKKOR in AI brez CPU z lečami ( Samo načina A in M). Ni mogoče uporabiti z lečami IX NIKKOR, F3AF in ne-AI. Elektronski daljinomer lahko uporabljate z lečo z največjo zaslonko f / 5,6 ali večjo (elektronski daljinomer podpira 11 točk ostrenja za leče z največjo zaslonko f / 8 ali večjo).
Tip ključavnice
Elektronsko nadzorovana navpična zapora v goriščni ravnini
Hitrost zaslonke
1/4000 do 30 sekund v korakih po 1/3 ali 1/2 EV, dolga osvetlitev, časovno, X200
Hitrost sinhronizacije bliskavice
X = 1/200 sek; Lahko sinhronizira s hitrostmi zaklopa 1/250 sek. Ali počasneje (domet bliskavice se zmanjša med 1/200 in 1/250 sek.)
Način sprostitve
S (en posnetek), CL (počasen posnetek), CH (hitri posnetek), Q (mehki zaklop), samosprožilec, MUP (zrcalni posnetek), Qc (mehki rafal)
Hitrost prenosa slike
Približno 6 sličic na sekundo, 1 do 6 sličic na sekundo (CL), 6,5 sličice na sekundo (CH) ali 3 sličice na sekundo (Qc)
Samosprožilec
2 s, 5 s, 10 s, 20 s; 1-9 osvetlitev v intervalih 0,5, 1, 2 ali 3 sekunde
Načini oddaljenega sproščanja
Zakasnjeno daljinsko sprostitev, daljinsko sprostitev s hitrim odzivom, daljinsko zrcaljenje (ML-L3)
Merjenje izpostavljenosti
Merilni sistem TTL za približno Uporaba 91K (91.000) slikovnih pik RGB senzorja
Način merjenja
Matrica: 3D barvno matrično merjenje III (pri uporabi leč tipa G, E in D); barvno matrično merjenje III (pri uporabi drugih CPU leč); merjenje barvne matrice za objektive brez CPE, če uporabnik vnese podatke o lečah. Sredinsko ponderirano: približno Krog s premerom 12 mm v sredini slike ima 75% teže. Premer kroga lahko spremenite na 8, 15 ali 20 mm ali pa meritev temelji na povprečju celotne slike (če uporabljate objektiv brez CPE, naprava uporablja 12-milimetrski krog). Cilj: meri v krogu s premerom 4 mm (približno 1,5% okvirja) okoli aktivne točke ostrenja (okrog središčne točke ostrenja, če uporabljate objektiv, ki ni CPU). Ponderirano: poudarjeno: na voljo z objektivi G, E in D; enakovredno sredinsko uteženi meritvi, ki se uporablja za druge leče.
Merilno območje (ISO 100, objektiv f / 1,4, 20 ° C)
Matrično merjenje, sredinsko uteženo ali maksimalno tehtano merjenje: 0 do 20 sličic na sekundo. Merjenje cilja: 2 do 20 sličic na sekundo.
Pritrditev merilnika svetlobe
CPU, AI
Način
Samodejni načini (samodejno, samodejno brez bliskavice); scenski načini (portret; pokrajina; otrok; šport; blizu; nočni portret; nočna pokrajina; zbiranje / notranje prostore; plaža / sneg; sončni zahod; mrak / zarja; portret hišnih ljubljenčkov; luč sveč; cvet; jesenske barve; hrana); načini posebnih učinkov (noč; barvna skica; miniaturni učinek; izbrana barva; silhueta; svetla; temna); programirani samodejni prilagodljivi program (P); samodejni prioritet zaklopa (S); samodejno s prednostjo zaslonke (A); priročnik (M); U1 (uporabniška nastavitev 1); U2 (uporabniška nastavitev 2)
Izravnava izpostavljenosti
-5 do +5 EV v korakih po 1/3 ali 1/2 EV v P, S, A, M, scenskem načinu (SCENE) in nočnem načinu
Serija izpostavljenosti
Med 2 in 9 slik v korakih po 1/3, 1/2, 2/3 ali 1 EV ali med 2 in 5 slik v korakih po 2 ali 3 EV
Snemanje osvetlitve
Izmerjeno vrednost svetlosti lahko zabeležite s pritiskom na gumb AE-L / AF-L
Občutljivost ISO
ISO 100 do 12.800 v korakih po 1/3 ali 1/2 EV. Dodatne nastavitve: pribl. 0,3, 0,5, 0,7 in 1 EV (enakovredno ISO 50) pod ISO 100 in približno 0,3, 0,5, 0,7, 1 in 2 EF (ekvivalent ISO 51 200) nad ISO 12 800; lahko uporabite samodejni nadzor občutljivosti ISO
Aktivna D-osvetlitev
Samodejno, zelo visoko, visoko, običajno, nizko, izključeno
ADR serializacija
2 sliki, vrednost izbrana za eno; ali 3 do 5 slik z uporabniško nastavitvijo za vsako sliko
Samodejno ostrenje
Nikon Advanced Multi-CAM 3500 II senzorski modul za samodejno ostrenje s faznim zaznavanjem TTL, fino nastavitvijo, 51 točkami ostrenja (vključno s 15 senzorji navzkrižnega tipa in 11 senzorji, podprtimi pri f / 8) ter pomožnim osvetljevalnikom AF (razpon: približno 0,5 do 3 m)
Območje zaznavanja
-3 do +19 EV (ISO 100, 20 ° C)
Motor leče
Samodejno ostrenje (AF): enomotorni AF (AF-S), neprekinjeni AF motorja (AF-C), samodejna izbira AF-S / AF-C (AF-A); predvidevanje sledenja ostrenja se samodejno aktivira, odvisno od položaja motiva. Ročno ostrenje (M): Uporabi se lahko elektronski daljinomer
Osrednje točke
Izberite med 51 ali 11 točkami ostrenja
Način AF območja
Posamični AF; 9, 21 ali 51-točkovno območje dinamičnega AF, 3D sledenje, območje skupinskega AF, območje samodejnega AF
Zaklepanje ostrenja
Izostritev lahko zaklenete s pritiskom na sprožilec do polovice (AF z enim motorjem) ali s pritiskom na gumb AE-L / AF-L
Vgrajena bliskavica
Samodejno, portret, otrok, od blizu, nočni portret, zbiranje / v zaprtih prostorih, portret hišnih ljubljenčkov, barvna skica: samodejna bliskavica s samodejno zaslonko P, S, A, M, hrana: ročna zaslonka z gumbom za sprostitev bliskavice
Številka ključa
Približno 12, za ročno bliskavico 12 (m, ISO 100, 20 ° C)
Nadzor bliskavice
TTL: RGB, približno Nadzor bliskavice I-TTL s senzorjem 91 K (91 000) slikovnih pik je na voljo z vgrajeno bliskavico; i-TTL uravnotežena svetlost bliskavice z digitalnim zrcalno-refleksnim fotoaparatom za matrično merjenje, sredinsko uteženo merjenje in maksimalno tehtano merjenje ter standardna bliskavica i-TTL z digitalno SLR kamero za točkovno merjenje
Način bliskavice
Samodejno z samodejnim zmanjševanjem učinka rdečih oči, samodejno s sinhronizacijo dolgih zaklopov, samodejno s sinhronizacijo dolgih zaklopov z zmanjšanjem učinka rdečih oči, svetlo bliskavico, zmanjšanjem učinka rdečih oči, dolgim ​​zaklopom, sinhronizacijo dolgih zaklopov z zmanjšanjem učinka rdečih oči, dolgim sinhronizacija zaklopa za zadnji zaklop, zadnji zaklop Kdo; hitra sinhrona podpora za samodejni FP
Kompenzacija bliskavice
-3 do +1 EV v korakih po 1/3 ali 1/2 EV
Flash serije
Med 2 in 9 posnetki v korakih po 1/3, 1/2, 2/3 ali 1 stopnja. Med 2 in 5 slik v korakih po 2 ali 3 sličice na sekundo
Lučka v pripravljenosti za bliskavico
Zasveti, ko je vgrajena bliskavica ali zunanja bliskavica popolnoma napolnjena; utripa po polni bliskavici
Flash copati
Bliskavica ISO 518 s sinhronimi in podatkovnimi priključki ter varnostno ključavnico
Nikon Creative Lighting System (CLS)
Podpora Nikon CLS; na voljo nadzorni način
Sinhrona vtičnica
AS-15 adapter za sinhronizacijski konektor (naprodaj posebej)
Ravnovesje beline
Samodejno (2 nastavitvi), žarnica, fluorescentno (7 nastavitev), neposredna sončna svetloba, bliskavica, oblačno, senca, uporabniška nastavitev (lahko shranite do 6 vrednosti, v pogledu v živo lahko uporabite ciljno merjenje beline), barvna temperatura nastavitev (2500 do 10.000 K); vse nastavitve je mogoče natančno nastaviti
Serija ravnovesja beline
Med 2 in 3 slikami v korakih po 1, 2 ali 3
Pogled v živo – načini pogleda v živo
Fotografija v živo (za fotografije), pogled v živo za video (za videoposnetke)
Pogled v živo – motor z lečami
Samodejno ostrenje (AF): AF z enim motorjem (AF-S), AF s trajnim motorjem (AF-F). Ročno ostrenje (M)
Pogled v živo – način območja AF
AF s prednostjo obraza, AF s širokim območjem, AF z običajnim območjem, AF s sledenjem motivu
Pogled v živo – samodejno ostrenje
AF z zaznavanjem kontrasta na katerem koli območju slike (fotoaparat samodejno izbere ostrenje, če je izbran AF s prioriteto obraza ali AF s sledenjem motivu)
Video merjenje
Merilni sistem TTL z glavnim slikovnim senzorjem
Način merjenja videa
Matrična meritev, sredinsko ponderirana ali vršno ponderirana meritev
Video – velikost slike (v slikovnih pikah) in hitrost sličic
1920 x 1080, 60p (progresivno), 50p, 30p, 25p, 24p. 1280 x 720, 60p, 50p. Dejanska hitrost sličic pri 60p, 50p, 30p, 25p in 24p: 59,94, 50, 29,97, 25 in 23,976 fps; Na voljo so vse možnosti za visoko in običajno kakovost slike
Oblika video datoteke
MOV
Video – video stiskanje
Napredno kodiranje videa H.264 / MPEG-4
Video – format snemanja zvoka
Linearni PCM
Video – naprava za snemanje zvoka
Vgrajen ali zunanji stereo mikrofon; občutljivost lahko prilagodite
Monitor
Diagonala 8 cm. Nizkotemperaturni polisilikon, TFT LCD zaslon pribl. Z vidnim kotom 170 stopinj je pribl. S 100% pokritostjo slike ter nastavitvijo svetlosti in kota. Približno 1.229.000 slikovnih pik (VGA; 640 x RGBW x 480 = 1.228.800 slikovnih pik)
Predvajanje
Celozaslonsko predvajanje in predvajanje sličic (4, 9 ali 72 sličic ali pogled koledarja) s povečevanjem, predvajanjem videa, diaprojekcijo fotografij in / ali video posnetkov, prikazom histogramov, poudarki, informacijami o sliki, prikazom informacij o lokaciji in samodejnim zasukom slike
USB
Hi-Speed ​​USB; priporočljivo je uporabiti vgrajena vrata USB
HDMI izhod
Priključek HDMI tipa C
Zvočni vhod
Stereo mini vtič (premer 3,5 mm; napajanje)
Zvočni izhod
Stereo mini vtič (premer 3,5 mm)
Priključki za dodatke
Brezžični daljinski upravljalniki: WR-1, WR-R10 (naprodaj posebej). Žično daljinsko sprostitev: MC-DC2 (prodaja se ločeno). GPS enota: GP-1 / GP-1A (prodaja se ločeno)
Standardi Wi-Fi (brezžični LAN)
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g
Komunikacijski protokoli Wi-Fi (brezžični LAN)
IEEE 802.11b: DSSS / CCK IEEE 802.11g: OFDM
Frekvenca delovanja Wi-Fi (brezžični LAN)
2412-2462 MHz (kanali 1-11)
Doseg Wi-Fi (brezžični LAN) (vidno polje)
Približno 30 m (brez motenj; domet je odvisen od moči signala in možnih ovir)
Hitrost prenosa podatkov Wi-Fi (brezžični LAN) (dejanske izmerjene vrednosti)
54 Mb / s. Največje hitrosti logičnih podatkov v skladu s standardom IEEE. Dejanska hitrost se lahko razlikuje.
Varnost Wi-Fi (brezžični LAN)
Preverjanje pristnosti: odprt sistem, WPA2-PSK. Šifriranje: AES
Wi-Fi (brezžični LAN) protokoli za dostop
Infrastruktura
Podprti jeziki
Angleščina, arabščina, bengalščina, bolgarščina, češčina, danski, finski, francoski, grški, hindujski, nizozemski, indonezijski, japonski, kitajski (poenostavljeni in tradicionalni), korejski, poljski, madžarski, maratski, nemški, norveški, italijanski, ruski, perzijski , Portugalščina (portugalščina in brazilščina), romunščina, španščina, švedščina, srbščina, tamilščina, telugu, tajska, turška, ukrajinska, vietnamska
Baterija
Ena litij-ionska baterija EN-EL15
Ročaj baterije
Izbirni ročaj večnamenske baterije za MB-D16 z eno litij-ionsko baterijo Nikon EN-EL15 ali šestimi alkalnimi, Ni-MH ali litijevimi baterijami / polnilnimi baterijami velikosti AA
Napajalnik
Napajalnik EH-5b (potreben dodatni napajalnik EP-5B)
Navoj za odre
1/4 palca (ISO 1222)
Mere (Š x V x G)
Približno 140,5 x 113 x 78 mm
Množica
Približno 840 g z baterijo in pomnilniško kartico, brez pokrovčka okvirja; pribl. 750 g (samo ohišje fotoaparata)
Delovno okolje – temperatura
0 do 40 ° C
Delovno okolje – vlažnost
85% ali manj (brez kondenzacije)
Vključeni dodatki
Gumijasti okular DK-21, pokrov telesa BF-1B, litij-ionska baterija EN-EL15 s kontaktnim pokrovom, polnilnik akumulatorja MH-25a (dobavljen z adapterjem za vtičnico ali napajalnim kablom, odvisno od države ali regije prodaje), DK-5 iskalna kapica, kabel USB UC-E17, nosilni pas AN-DC14, namestitveni program ViewNX 2
Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

Nikon