Opis

Želite izoblikovati svojo postavo? S pomočjo eliptika NordicTrack COMMERCIAL 14.9 boste vadili s celim telesom.
Eliptik COMMERCIAL 14.9 omogoča zahtevno vadbo, ki bo izboljšala vašo splošno telesno pripravljenost, z njegovo uporabo pa se osredotočate na ključne mišične skupine spodnjega dela telesa. Z vadbo na eliptiku boste izboljšali tudi srčni utrip in izboljšali pretok krvi.

Eliptik NordicTrack COMMERCIAL 14.9 ima 15 kg vztrajnik. NordicTrack COMMERCIAL 14.9 ima že vgrajen 14″ zaslon preko katerega krmite napravo. Eliptik NordicTrack COMMERCIAL 14.9 je združljiv z iFit programom, s pomočjo katerega si lahko razširite vadbene programe in spremljate vašo statistiko. Na vašo tablico ali pametni telefon si preko trgovine Play naložite aplikacijo iFit. Nato tablico in eliptik povežete s pomočjo Bluetooth povezave in nato lahko uporabljate aplikacijo in si razširite vašo vadbo.

Za večje udobje med vadbo poskrbi AutoBreeze™ hlajenje ter zvočniki. Eliptik je tudi kompatibilen z iPod in ostalimi mp3 predvajalniki: na eliptik lahko priključite vaš iPod ali drug mp3 predvajalnik, tako lahko med vadbo uživate v vaši priljubljeni in motivacijski glasbi.

Ročaji na eliptiku so ergonomsko oblikovani za boljši oprijem, eliptik NordicTrack ima tudi nastavljive stopalke. Nastaviti je mogogče dolžino stopalke: 45 – 48 cmPosebnost eliptika NordicTrack COMMERCIAL 14.9 je da ima nastavljivo stopalko od 0° do 20°, kar bo vašo vadbo naredilo še intenzivnejšo.

Kolesa na eliptiku bodo poskrbela, da boste napravo lažje prestavljali. Eliptik ima tudi nosilec za flaško.

ZASLON14″ BARVNI ZASLON NA DOTIK
PRIKAZ RAČUNALNIKAIFIT
VADBENI PROGRAMIIFIT APLIKACIJA
VZTRAJNIK15 KG
ZAVORNI SISTEMMAGNETNI
NASTAVITEV OBREMENITVE26 STOPENJSKA
DODATNE FUNKCIJENASTAVEK ZA BIDON, ZVOČNIKI, AUTO BREEZE VENTILATORJI, INTERAKTIVNO TRENIRANJE
NOSILNOST159 KG
DIMENZIJE170 X 74 X 175 CM
NAPAJANJE230 W
NAMEN UPORABEDOMAČA

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.nordictrack.com/front-drive-ellipticals/commercial-14.9

Dodatne informacije

Proizvajalec

NordicTrack