Opis

 Canon 35 / F1.4 EF-L II USM

Canon 35 / f1.4 EF-L II USM Objektiv je  res sodobna klasika: zaradi svoje naravne perspektive, ugodnih šibki svetlobi lastnosti in izjemno optično zmogljivost , pa je priljubljeno širokokotni objektiv za novinarje.
Prednosti
  • Naravna perspektiva in širok kot
  • Izjemna zmogljivost pri šibki svetlobi in nastavljiva globinska ostrina
  • Naslednja raven kakovosti slike
  • Hitro in diskretno ostrenje
  • Prosto streljajte tudi v neugodnih razmerah
Ponuja naravno perspektivo in širok kot gledanja
Klasična širokokotna goriščna razdalja 35 mm . Lahko zajame motiv in okolico brez izkrivljanja perspektive, zaradi česar je priljubljen med dokumentarnimi fotografi.
Odlična zmogljivost pri šibki svetlobi
Velika zaslonka f / 1,4 je za dve stopinji svetlejša od objektiva s povečavo zaslonke f / 2,8 , zaradi česar je idealna izbira za ročno fotografiranje v slabih svetlobnih pogojih.
Z veliko zaslonko lahko fotografi omejijo globinsko ostrino. Uporaba učinkov ostrenja postelje je eno od načinov za osvetlitev motiva iz ozadja in je v kombinaciji s širokim vidnim poljem še posebej učinkovita.
 Zahvaljujoč od devetih odprtino odprtino za Canon 35 / f1.4 EF-L II USM objektiv , out-of-poudarek območja so tudi mehkejši.
Naslednja raven kakovosti slike
Izdelana iz Canonovega organskega optičnega materiala, optična lomna optika Blue Spectrum odpravlja refrakcijo barve z zmanjšanjem kromatične aberacije v prej nepredstavljivem obsegu.
Optika ultra-svetlobnega razprševanja (UD) in dva asferična elementa leče zagotavljata popolno ostrino celotnega kadra – tudi če uporabljate veliko zaslonko.
Premaz z nizko valovno dolžino zagotavlja močnejši kontrast in ščiti pred bleščanjem in odsevom pri fotografiranju pred svetlobo.
Hitro in diskretno ostrenje za zajem nepričakovanih dogodkov
Obročno samodejno ostrenje USM hitro in skoraj tiho prilagodi ostrino, tako da lahko opravite delo, ne da bi motili motiv.
Z nenehnim ročnim ostrenjem lahko prilagodite ostrenje, ne da bi spremenili način ostrenja, in vam fotoaparata sploh ni treba umakniti izpred oči.
Prosto streljajte tudi v neugodnih razmerah
Legendarni serije L zasnova za Canon 35 / f1.4 EF-L II USM objektiv  vam daje zaupanje s svojo vzdržljivost. Zaščita pred vremenskimi vplivi pred prahom in vlago, fluorov premaz na sprednjih in zadnjih delih leče pa lečo ščiti pred maščobo in umazanijo ter olajša čiščenje.
Refrakcijska optika Blue Spectrum
Canon Blue Spectrum refrakcije (BR) objektiv je bil razvit za odpravo velikega objektiva premera barvno zlom. Ta organski optični material to vrsto loma popravlja veliko bolj učinkovito kot druge tehnologije, kot so fluorit, ultra-svetlobno sipanje (UD) ali super UD steklene leče. Refrakcijo barve povzroča kromatična aberacija. Kot rezultat tega pojava so luči različnih barv usmerjene na različne točke. Optični material BR, uporabljen v objektivu EF 35mm f / 1.4L II USM, ta učinek zmanjšuje. Ostale elemente leče lahko nato optimizirate za izjemno ostrino, kontrast in odpornost proti bleščanju.

Vsebina škatle: prednji zadnji pokrov leče + tenda

Garancija: 12 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.canon.si/lenses/ef-35mm-f-1-4l-ii-usm-lens/