Opis

CANON EOS M6 MARK II

Popolna kamera za ustvarjanje vsebin. Canon EOS M6 Mark II ima tehnologije, ki omogočajo zajemanje osupljivih slik in 4K video posnetke in jih delite trenutke svojega življenja na poti.

Fotoaparat Canon EOS M6 Mark II

 

Opazite in zajemite!

Ujemite trenutke s hitrostjo do 14 sličic na sekundo s tem bliskovito hitrim fotoaparatom, ki izostri, zajame in zajame . Zahvaljujoč prenosni zasnovi lahko EOS M6 Mark II vzamete s seboj tako rekoč kamor koli, zaradi česar je popolno fotografsko orodje za dokumentiranje vašega življenja in zajemanje ustvarjalnih trenutkov vsakdanjega življenja.

Fotoaparat Canon EOS M6 Mark II

 

Ne zamudite trenutka!

Oglejte si, kako Canonov veleposlanik Piotr Malecki s hitrostjo in vsestranskostjo EOS M6 Mark II izkorišča minljive trenutke v Varšavi, kjer živi.

Fotoaparat Canon EOS M6 Mark II

 

Ujemite edinstvene trenutke!

Življenje se hitro spreminja, ne glede na to, ali fotografirate na ulici ali ustvarjate kreativne potovalne fotografije. Zajemite jih s hitrostjo do 14 sličic na sekundo ali pa uporabite neprekinjeno fotografiranje RAW s 30 sličicami na sekundo s popolnim samodejnim ostrenjem, ki popolnoma zajame ostrino premikajočih se motivov.  

Fotoaparat Canon EOS M6 Mark II

V hipu

EOS M6 Mark II je hiter in odziven stroj , na katerega lahko takoj ukrepate, ko zagledate ustvarjalno priložnost: potem lahko ostrino in fotografiranje naredite v trenutku. Odlična kamera za ulično fotografiranje in zajemanje vsakdanjega, ko je v ključnem trenutku pomembna hitrost.

RAW neprekinjeno fotografiranje pri 30 sličicah na sekundo

Zajemite datoteke RAW z 18 milijoni slikovnih pik * RAW z neverjetnimi 30 sličicami na sekundo z neprekinjenim ostrenjem. Tehnologija predhodnega snemanja začne neprekinjeno snemati 0,5 sekunde, preden pritisnete sprožilec, tako da vam ni treba zamuditi posebnih trenutkov in uživati ​​v prilagodljivosti datotek RAW.

* 75% površine slike

Hitro neprekinjeno fotografiranje in samodejni ostrenje CMOS z dvema pikseloma

EOS M6 Mark II lahko zajame slike z 32,5 milijona slikovnih pik s hitrostjo do 14 sličic na sekundo z neprekinjenim ostrenjem . Spremljajte motive v fotookvirju in v pravem trenutku posnemite briljantne neprekinjene posnetke z odličnimi podrobnostmi. Podpora za velik vmesni pomnilnik in kartico UHS-II vam omogoča zajemanje 54 sličic v formatu JPEG, 23 sličic v formatu RAW in 36 sličic v formatu CRAW.

Zaznavanje obrazov in oči sledenje s pomočjo ostre portrete, lahko kamero preprosto odločil, da se dotaknete zaslona na dotik, kjer je poudarek usmerjen proti okvirju – izbirajte med 5481 položaju AF. Gumb AF-ON na zadnji strani fotoaparata omogoča ostrenje z zadnjim gumbom, podrsani AF pa omogoča britje ostro ostrino z ročnim ostrenjem z dodatnim EVF-DC2 in izboljšanjem ostrenja.

 

Fotoaparat Canon EOS M6 Mark II

 

Osupljiva kakovost slike – podnevi in ​​ponoči

občutljivostjo do ISO 25600 lahko posnamete osupljive, podrobne in prijetne slike z 32,5 milijona slikovnih pik tudi pri šibki svetlobi. Lahko obrežete, obdelate in spremenite velikost, hkrati pa ohranite kakovost slike .

Fotoaparat Canon EOS M6 Mark II

 

Osupljive slike podnevi in ​​ponoči

Okoliščine niso pomembne: 32,5-milijona slikovnih pik CMOS-senzorja AOS-C CMOS EOS M6 Mark II zagotavlja osupljivo kakovost slike . Videli boste tudi najmanjše podrobnosti – tako na močni svetlobi kot na senčnih mestih – da o čudovitih barvah in gladkih prelivih ne govorimo. Slike lahko obrežete, obdelate in spremenite velikost, ne da bi bistveno poslabšali kakovost .

Z občutljivostjo do ISO 25600 lahko fotografirate pri šibki svetlobi , naša kombinirana tehnologija stabilizacije slike pa zagotavlja do 5 stopenj zaščite pred zameglitvijo zaradi tresenja fotoaparata.

Kakovost s procesorjem DIGIC 8

V središču EOS M6 Mark II je procesor DIGIC 8, ki ne samo nadzoruje delovanje fotoaparata, temveč je odgovoren tudi za obdelavo slik v formatih JPEG, RAW in Compact RAW, hkrati pa izboljšuje in izpopolnjuje kakovost slike.

 • Vgrajena tehnologija digitalne optimizacije leč (DLO) v fotoaparat lahko iz slike, ki jo snemate, izvleče tudi najmanjše dele kakovosti slike, tako da lahko iz fotoaparata dobite jasne in podrobne slike.
 • Slike, posnete z EOS M6 Mark II, lahko z malo digitalnega šuma reproducirajo vzdušje ob vsaki priložnosti, tudi pri visoki občutljivosti ISO (do ISO 25600, razširljivo do 51200).
 • Datoteke RAW je mogoče v fotoaparatu obdelati v slike JPEG, zahvaljujoč obdelavi slik RAW v kameri. Slike lahko izboljšate tudi v načinu Creative Assistant. Procesor DIGIC 8 vam omogoča popravljanje slik in ustvarjanje več različic slike, od katerih je vsaka videti drugače in ima drugačen učinek.

 

Fotoaparat Canon EOS M6 Mark II

 

Spektakularen video, ki pripoveduje zgodbo …

Snemajte videoposnetke vsaj tako samozavestno, kot če bi fotografirali. EOS M6 Mark II lahko zajame 4K videoposnetke do 30p in Full HD do 120p . * 4K time-lapse vrne najboljše gibe na povsem drugačni časovni lestvici.

Fotoaparat Canon EOS M6 Mark II

 

Za snemanje spektakularnih video posnetkov

Ujemite ustvarjalne videoposnetke s svojo fotografsko kamero, ki vam omogoča, da posnamete neverjetne posnetke 4K, time-lapse in slow motion. Ne glede na to, ali snemate samostojni film, ustvarjate vsebino za vlog ali blog ali uživate v snemanju družinskih videoposnetkov, EOS M6 Mark II zagotavlja profesionalni učinek s preprostim, kinematografskim in samodejnim ostrenjem zahvaljujoč tehnologiji ostrenja Dual Pixel CMOS AF in zaslonu na dotik. vaših posnetkov.

Za ustvarjalce začetnike

Če ste nov pri zajemanju videoposnetkov z majhno, priročno kamero, vam lahko VideoSnapshot pomaga narediti prve korake na poti k ustvarjanju ustvarjalnih videoposnetkov: naredite video posnetke svojega dne in jih združite v fotoaparatu ter tako enostavno povejte svoja potovanja in dogodke.

Osredotočite se kot profesionalci!

Naš priznani sistem z dvojno slikovno piko CMOS AF vam omogoča enostavno in ostro osredotočanje na premikajoče se predmete, kot so obrazi, ki pokrivajo skoraj celoten okvir. Prilagodite hitrost ostrenja gladkim prehodom in se dotaknite zaslona na dotik fotoaparata (ali pametne naprave, ki poganja Canon Camera Connect), da premaknete ostrino z enega predmeta na drugega.

V kombinaciji z lečo s tehnologijo STM ali Nano USM EOS M6 Mark II združuje gladko in mehko ostrenje za profesionalni videz in zvok.

Izberite svoj videz

Posnemite filme 4K s hitrostjo sličic 25fps ali 30fps s celotno širino senzorja fotoaparata in osupljivo se bodo prikazali na vašem televizorju. S preklopom v način Full HD lahko dosežete nižjo hitrost sličic (na primer 50 / 60p) ali visoko hitrost sličic 100/120 fps – popolna izbira za zelo počasne posnetke.

Zahvaljujoč izhodu HDMI fotoaparata je mogoče snemati tudi na zunanji snemalnik.

Zvočni posnetki, ki si jih vaši videoposnetki zaslužijo

Dosežite vsaj tako dober zvok, kot ga kažejo vaši filmi . Samodejno ali ročno prilagodite raven snemanja in za snemanje zvoka uporabite zunanji priključek mikrofona.

Nova dimenzija gibanja

Ne le, da je mogoče počasne posnetke snemati premikajoče se predmete v 120 sličicah na sekundo, temveč lahko posnamete tudi 4K videoposnetke s časovnim zamikom , ki vrnejo gibanje na počasnejši časovni lestvici. Nastavite kamero, vnesite čas med posnetki in število sličic, ki jih želite posneti, nato pa se vrnite pozneje in si oglejte osupljiv 4K video posnetek EOS M6 Mark II.

 

Fotoaparat Canon EOS M6 Mark II

 

Moj lasten način dela

S preklopnim zaslonom na dotik prilagodite svoj posnetek iz katerega koli kota ali pa se potopite v izkušnjo fotografiranja s fantastičnim snemljivim elektronskim iskalom, ki omogoča enostavno zajemanje tudi pri močni svetlobi. Številne kontrole v EOS M6 Mark II so tudi prilagodljive – na primer držite kamero, zasnovano za vas.

Fotoaparat Canon EOS M6 Mark II

 

Vaš stalni ustvarjalni spremljevalec

EOS M6 Mark II s snemljivim iskalom ter baterijo in pomnilniško kartico s samo 408 grami omogoča enostavno nošenje v žepu jakne , torbi ali kjer koli drugje – tako da ste vedno pripravljeni na navdih. Preizkusite s kompaktno fiksno lečo, kot sta EF-M 22 mm f / 2 STM ali 32 mm f / 1,4 STM, in že pripravljate klasično poročilo.

Fotoaparat Canon EOS M6 Mark II

 

Zasnovan za ustvarjalnost

EOS M6 Mark II je lahko vaš stalni ustvarjalni spremljevalec – tako enostaven za uporabo, da ga lahko vzamete s seboj tako rekoč kamor koli, in tako vsestranski, da lahko z njim zajamete skoraj vse. Karoserijsko ohišje iz magnezijeve zlitine je robustno in lahko, njegova kompaktna oblika pa se popolnoma prilega široki paleti lahkih objektivov EF-M .

Kako želite videti svet?

180-stopinjski vrtljivi zaslon na dotik EOS M6 Mark II vam omogoča udobno fotografiranje iz ustvarjalnih kotov, snemljivo, neobvezno elektronsko iskalo pa omogoča fotografiranje iz bolj intimnih kotov, da se še bolj povežete z motivom. Izjemno udoben je za uporabo tudi ob močni sončni svetlobi, poleg tega pa ga je mogoče prilagoditi.

Opcija HF-DC2 elektronsko iskalo (ni na voljo za vse izdelke) ponuja ločljivost 2,360,000 pik in 100% pokritost. Pred fotografiranjem si oglejte barve, svetlost in ostrino ter uživajte v iskalu, ki je za priročno in enostavno uporabo oddaljeno od telesa fotoaparata in se hitro odziva.

 

Ogromen izbor leč

Kot del zrcalno-refleksnih fotoaparatov EOS M EOS M6 Mark II ni združljiv le z objektivi EF-M, temveč tudi z objektivi EF in EF-S z uporabo adapterja EF-EOS M, tako da lahko fotografi izbirajo med široko paleto optike.

 

Fotoaparat Canon EOS M6 Mark II

 

Povezuje se z vašim digitalnim življenjem

EOS M6 Mark II ima vedno vklopljen Bluetooth in vgrajen Wi-Fi , zato odlično deluje z vašo pametno napravo.

 • Slike lahko prenesete hitro in enostavno – tudi med snemanjem, samodejno. Ko jih prenesete v Canon Camera Connect, jih lahko delite s prijatelji in spletnimi sledilci.
 • S pametno napravo (prek Camera Connect) ali računalnikom (Windows / Mac) lahko tudi daljinsko upravljate EOS M6 Mark II – na zaslonu naprave lahko vidite, kaj vidi kamera, prilagodite nastavitve kamere in snemate z oddaljenosti do 10 metrov . Odlična priložnost za raziskovanje novih in ustvarjalnih perspektiv
 • Koordinate GPS, ki ste jih prejeli v pametni telefon, lahko med snemanjem prenesete na EOS M6 Mark II, tako da lahko slike označite s svojo lokacijo.

Pomembne so tudi majhne podrobnosti

Od trenutka, ko dobite EOS M6 Mark II, ne boste mogli dobiti dovolj podrobnosti, ki se nanašajo na njegovo zasnovo. Na primer, vgrajena zmogljivost polnjenja USB v fotoaparat omogoča daljše fotografiranje, samočistilni senzor pa preprečuje vdor prahu in umazanije, ki bi lahko uničila vaše slike.

Kontrole lahko prilagodite in programirate tako, da so vse potrebne funkcije točno tam, kjer jih želite.

 

Fotoaparat Canon EOS M6 Mark II

 

Povezuje se z vašim spletnim življenjem

EOS M6 Mark II je zasnovan tako, da odlično deluje z vašimi pametnimi napravami *, zahvaljujoč nenehno aktivni povezavi Bluetooth in vgrajenemu Wi-Fi. S programom Canon Camera Connect lahko delite fotografije in videoposnetke ter samodejno sinhronizirate fotografije s telefonom ali tabličnim računalnikom. Naprave lahko uporabite tudi za snemanje na daljavo.

Fotoaparat Canon EOS M6 Mark II

 

Glavni tehnični podatki

14fps fotografiranje in 30fps RAW neprekinjeno fotografiranje *

Z neprekinjenim ostrenjem

Senzor velikosti APS-C z 32,5 milijona slikovnih pik

Za odlično kakovost in prilagodljivost

Največja občutljivost ISO 25600

Zajemanje razpoloženja pri šibki svetlobi

Le 408 g

Za ustvarjalne posnetke na poti

Fotoaparat Canon EOS M6 Mark II

4K video posnetki in posnetki v polni visoki ločljivosti do 120 sličic na sekundo

Ustvarjalna orodja so bistvenega pomena za snemanje filmov

180 ° vrtljiv zaslon na dotik

Za posnetke, posnete iz ustvarjalnih zornih kotov

Snemljivo, neobvezno elektronsko iskalo

Za izjemno izkušnjo fotografiranja

Vgrajena Wi-Fi in Bluetooth®

Za skupno rabo slik, samodejni prenos in daljinsko upravljanje kamere **

* RAW način zaporednega posnetka zajema slike z ločljivostjo 18 milijonov slikovnih pik v zaporedju, pri čemer je območje slike obrezano pri 75 × 75%.

** Če želite uporabljati Bluetooth v programu Camera Connect, potrebujete pametno napravo z različico Bluetooth 4.0 (ali novejšo). Potrebujete tudi pametno napravo s sistemom iOS 11.4 (ali novejšim) ali Android 5.0 (ali novejšim).

Specifikacije

Slikovni senzor

 • Tip: 22,3 × 14,9 mm CMOS
 • Dejansko število slikovnih pik: približno 32,5 milijona slikovnih pik
 • Skupno število slikovnih pik: približno 34,4 milijona slikovnih pik
 • Razmerje stranic: 3: 2
 • Nizkoprepustni filter: vgrajen / pritrjen
 • Čiščenje senzorja: integriran sistem za čiščenje EOS
 • Vrsta barvnega filtra: primarna barva

Obdelava slik

 • Tip: Zahvaljujoč DIGIC 8

Cilj

 • Bajonetna ključavnica: EF-M (lahko se uporablja tako z objektivi EF kot z EF-S z adapterjem EF-EOS M)
 • Fokusna razdalja: ustreza 1,6-kratni razdalji ostrenja
 • Stabilizacija slike:

– Optični stabilizator slike na združljivih lečah.
– Fotografije: stabilizator slike z dvojnim zaznavanjem na združljivih lečah.
– Video posnetki: digitalni stabilizator slike za video posnetke, kombinirani stabilizator slike

Osredotočanje

 • Tip: sistem z dvema slikovnima pikama CMOS AF. Pike senzorja faze na slikovnem senzorju 1
 • Sistem AF / AF točke: 

– Največ 143/99 točk, odvisno od leče.
– 1 točka AF / 1 AF prosto pozicioniranje z ročnim izbiranjem (razpoložljiva površina je odvisna od leče)

 • Območje AF: -5 do 18 sličic na sekundo (pri 23 ° C, ISO 100, z objektivom EF-M 32 mm f / 1,4 STM)
 • Načini AF: AF z enim posnetkom in servo AF
 • Izberite točko AF:

– Face + Tracking: sledite obrazu in motivu s samodejnim zaznavanjem / ročnim izbiranjem na zaslonu na dotik. Samodejna izbira na točkah AF, če v kadru ni prepoznavnega obraza.
– AF z očmi: Omogoča zaznavanje in ostrenje oči z enim posnetkom in servo AF.
– Spot AF: omogoča izostritev določene točke s polovično velikostjo 1-točkovnega AF.
– Območje AF: ročno izberite območje, samodejno izberite dodatne točke AF v izbranem območju
– 1-točkovni AF: ročno izberite z zaslonom na dotik / gumbi

 • Prikaz izbrane točke AF: prikaz na LCD zaslonu / elektronskem iskalu.
 • Zaklepanje AF: Zajemite s pritiskom na sprožilec ali gumb za zaklepanje AE polovično
 • Pomožni osvetljevalec AF: prek pomožnega osvetljevalnika LED
 • Ročno ostrenje:

– Z objektivi EF in EF-S – nastavljivo s stikalom AF / MF na objektivu – z objektivi
EF-M – lahko izberete poseben gumb MF / druge prilagodljive gumbe (preklop med AF in MF).
– Na voljo izboljšava konture MF – Na voljo
AF in MF (ročno ostrenje po AF z enim posnetkom)
– Povečava slike na voljo pri MF (5x ali 10x)

 • Serija Focus (na voljo z naslednjimi lečami):

– EF-M 28mm f / 3.5 Macro IS STM
– EF-M 15-45mm f / 3.5-6.3 IS STM
– EF-M 18-150mm f / 3.5-6.3 IS STM
– EF 16-35mm f / 4L IS USM
– EF 24-70mm f / 4L IS USM
– EF 100mm f / 2.8L Macro IS USM
– EF 180mm f / 3.5L Macro USM
– EF-S 35mm f / 2.8 Macro IS STM
– EF-S 60mm f / 2.8 Macro USM
– EF-S 18-135 mm f / 3,5-5,6 IS USM

NADZOR IZPOSTAVLJENOSTI

 • Načini merjenja:

– Merjenje v realnem času s slikovnega senzorja
– (1) Ocenjevalno merjenje (384 con)
– (2) Delno merjenje v središču slike (približno 4,5% zaslona Live View)
– (3) Srednje tehtano povprečno merjenje
– (4 ) Točkovno merjenje (približno 2,6% zaslona Live View)
– možnost ocenjevalnega in sredinsko tehtanega povprečenja med snemanjem videoposnetka

 • Območje merjenja:

– Fotografija: -2 do 20 sličic na sekundo (23 ° C pri ISO 100)
– Video: 0 do 20 sličic na sekundo (23 ° C do ISO 100)

 • Snemanje AE: 

– Samodejno: V načinu samodejnega ostrenja AF z ocenjevalnim merjenjem se osvetlitev po ostrenju zaklene.
– Ročno: Gumb za zaklepanje AE lahko vklopite v načinih kreativne cone.

 • Kompenzacija osvetlitve: +/- 3 ustavitve v korakih po 1/3 ali 1/2
 • AEB: +/- 3 EV v korakih po 1/2 ali 1/3 (lahko tudi s kompenzacijo osvetlitve)
 • Občutljivost ISO:

– ISO AUTO (100-25600), v korakih po 100-25600 po 1/3. Občutljivost ISO lahko razširite na 
51.200 – Video osvetlitev: ISO AUTO (100–12800), 100–25600 (podaljšana) v korakih po 1/3
– Video samodejna podpora hitrosti zaklopa 2

Zakleni

 • Tip: navpični mehanski zaklop v goriščni ravnini; vse hitrosti zaklopa so elektronsko krmiljene
 • Hitrost zaklopa: 30 do 1/4000 sek (v korakih po 1/3), žarnica (območje celotne hitrosti zaklopa. Nastavljivo območje je odvisno od načina fotografiranja)

Ravnovesje beline

 • Tip: Samodejna nastavitev ravnovesja beline s slikovnim senzorjem
 • Nastavitve:

– Samodejno (okoljska prioriteta, samodejno (bela prioriteta), sončna svetloba, senca, oblačno, žarilno nitko, bela
– bela fluorescentna, bliskavica, po meri, barvna temperatura (v korakih po 100 Kelvinov)
– kompenzacija ravnovesja beline:

 1. Modra / rumena +/- 9 stopenj
 2. Magenta / zelena +/- 9 ravni
 • Prilagoditev beline po meri: Da, lahko določite 1 nastavitev
 • Serija ravnovesja beline:

– +/- 3 koraki v enem koraku
– Možen je modri / rumeni ali magenta / zeleni premik.
– Premik ravnovesja beline in AEB lahko nastavite tudi v kombinaciji.

Iskalnik

 • Tip: EVF-DC1, EVF-DC2 neobvezno elektronsko iskalo
 • Podatki, prikazani v iskalniku: 

Z iskalom EVF-DC2:
lahko prilagodite in izberete INFO. Gumb
(1) Slika v živo s podatki o osvetlitvi
(2) Slika v živo z osnovnimi podatki
(3) Slika v živo s podrobnimi podatki

Prilagodljive informacije:

Podatki o snemanju, prekrivanje mrežne črte (3 formati), histogram (svetlost / RGB), elektronsko obzorje, razmerje stranic

 • Preverjanje globinske ostrine: Da

LCD monitor

 • Vrsta: 7,5 cm (3-palčni) LCD zaslon na dotik ClearView II (TFT). Razmerje stranic 3: 2. Približno 1.040.000 slikovnih pik Elektrostatični kapacitivni tip. Lahko se nagne za 180 stopinj in 45 stopinj navzdol.
 • Pokritost slike: približno 100%
 • Nastavitev svetlosti: nastavljiva v sedmih korakih
 • Možnosti prikaza:

INFO lahko prilagodite in izberete. Gumb
(1) Slika v živo z osnovnimi podatki
(2) Slika v živo s podrobnimi podatki
(3) Slika v živo z zaslonskimi gumbi

Prilagodljive informacije:
snemanje podatkov, prekrivanje mreže (3 formati), histogram (svetlost / RGB), elektronski horizont, razmerje stranic

Flash

 • Vgrajena bliskavica GN (ISO 100, metri): 4.6
 • Pokritost vgrajene bliskavice: največja pokritost pribl. 15 mm (35 mm enako: približno 24 mm)
 • Čas polnjenja vgrajene bliskavice: približno 4 sekunde 3
 • Načini: samodejni (E-TTL II)
 • Popravek rdečih oči: zmanjšanje učinka rdečih oči
 • X-Sync kontakt: 1/200 sek
 • Kompenzacija osvetlitve z bliskavico: +/- 2 EV v korakih po 1/3
 • Braketiranje osvetlitve bliskavice: Da, združljivo z zunanjo bliskavico
 • Zaklepanje osvetlitve bliskavice: Da, z gumbom AEL
 • Sinhrono z drugim zaklopom: Da
 • Vtič za bliskavico / PC: Da / Ne
 • Združljive zunanje bliskavice: Speedlite E-TTL II serije EX, združljive z brezžičnimi sistemi z več bliskavicami
 • Zunanji nadzor bliskavice: v meniju z nastavitvami fotoaparata / nastavitvami bliskavice

Snemanje

 • Načini: inteligentna izbira prizora, hibridno samodejno, kreativni asistent, SCN (avtoportret, portret, gladka koža, pokrajina, šport, od blizu, hrana, posnetek, ročni nočni način, kompenzacija osvetlitve HDR), kreativni filtri (zrnato črno-belo, mehko Izostritev, Ribje oko, Učinek akvarela, Učinek igralne kamere, Učinek miniature, Umetnost HDR – normalno, presenetljivo, živo, reliefno), Samodejno programiranje, AE s prednostjo zaklopa, AE s prednostjo zaslonke, Prilagodljiva prednastavitev (FV), Ročna osvetlitev (Video osvetlitev) , Ročna osvetlitev videoposnetka, HDR videoposnetki, ustvarjalni video učinki, video s časovnim zamikom (3 prizori in po meri)
 • Slogi slike: samodejno, običajno, pokončno, ležeče, natančne podrobnosti, nevtralno, življenjsko, mono, po meri (× 3)
 • Barvni prostor: sRGB in Adobe RGB
 • Obdelava slike:

– Highlight prioriteta ton (standardna in izboljšana)
– Auto Optimizer Razsvetljava (4 nastavitve)
– Dolga hrupa zmanjšanje izpostavljenosti
– Hrup občutljivost Zmanjšanje Visoka občutljivost ISO (4 nastavitve + Več Včlanjevanje hrane NR.)
– Lens periferni temnenje popravek
– kromatične popravek aberacije
– difrakcijo Popravek

Creative Pomočnik:
– prednastavitve
– zameglitev ozadja (5 nastavitev)
– svetlost (19 stopenj)
– kontrast (9 stopenj)
– nasičenost (9 stopenj)

barvni toni 1 in 2 (9 stopenj) – enobarvni (izklop / črno-belo / sepija) / Modra / vijolična / zelena)

 • Načini fotografiranja: posamičen, hiter posnetek, počasni posnetek, samosprožilec (2 sek., 10 sek., Enojno, daljinsko)
 • Neprekinjeno fotografiranje: posnetek z enim posnetkom / servo: približno 14 sličic na sekundo do 54 sličic v JPEG in 23 sličic v RAW in do 36 sličic v CRAW 4
 • Interval:

– Interval snemanja: 10 sekund – 99 ur 59 minut 59 sekund
– Število posnetkov: 1 – 99 – neomejeno

Vrsta datoteke

 • Vrsta fotografije:

– JPEG: fino, običajno (združljivo z Exif 2.31) / pravilo oblikovanja za datotečni sistem kamere (2.0)
– RAW: RAW (14-bitni CR3),
– združljiv z formatom naročila digitalnega tiska [DPOF], različica 1.1

 • RAW + JPEG hkratno snemanje: Da, možno je stiskanje RAW + veliko JPEG
 • Velikost slike:

– RAW: (3 2) 6960 × 4640, (4: 3) 6160 × 4640, (16: 9) 6960 × 3904, (1: 1) 4640 × 4640
– JPEG 3: 2: (L) 6960 × 4640, (M) 4800 × 3200, (S1) 3472 × 2320, (S2) 2400 × 1600
– JPEG 4: 3: (L) 6160 × 4640, (M) 4256 × 3200, (S1) 3072 × 2320, (S2) 2112 × 1600
– JPEG 16: 9: (L) 6960 × 3904, (M) 4800 × 2688, (S1) 3472 × 1952, (S2) 2400 × 1344
– JPEG 1: 1: (L) 4640 × 4640, ( M) 3200 × 3200, (S1) 2300 × 2300, (S2) 1600 × 1600

– Obdelava RAW v fotoaparatu in spreminjanje velikosti slike v načinu prikaza

 • Vrsta videoposnetka: MP4 [slika: MPEG-4 AVC / H.264, zvok: MPEG-4 AAC-LC (stereo)]
 • Velikost videoposnetka:

– 4K – 3840 × 2160 (29,97, 25 sličic na sekundo)
– Full HD – 1920 × 1080 (119,88, 100, 59,94, 50, 29,97, 25 sličic na sekundo)
– HD – 1280 × 720 (59,94, 50 sličic na sekundo)
– HDR – 1920 × 1080 (29,97, 25 sličic na sekundo)
– 4K časovni zamik – 3840 × 2160 (29,97, 25 sličic na sekundo)

 • Dolžina videoposnetka: Najdaljše trajanje: 29 minut 59 sekund Če neprekinjeno snemanje presega največjo dovoljeno velikost 4 GB, bo ustvarjena ločena 4 GB datoteka.
 • Mape: Nove mape lahko ustvarite in izberete
 • Oštevilčenje datotek:

(1) Neprekinjeno, samodejna ponastavitev
(2) Ročna ponastavitev

Druge lastnosti

 • Edinstvene funkcije: 9 prilagodljivih gumbov / 3 številčnice
 • Oznaka metapodatkov:

– Podatki o avtorskih pravicah uporabnika (ime avtorja, podatki o avtorskih pravicah)
– Ocena slike (0-5 zvezdic)

Povečano predvajanje: 1,5 do 10-krat v nekaj korakih in gladko povečavo s prstom

 • Prikaz formatov:

(1) Ena slika z informacijskim prikazom (izbirne možnosti)
(2) Ena slika
(3) Indeksni prikaz (4/9/36/100 slike)
(4) Skočni zaslon (1/10 / edinstveno število slik, glede na datum snemanja, po oceni , po mapi, samo po videu, samo po zaščiti)

 • Diaprojekcija:

– čas predvajanja: 1/2/3/5/10/20 sek
– ponovitev: vklop / izklop
– učinki prehoda: izklop, povlecite 1-2, prehod 1-2. Glasba v ozadju *

 • Histogram: Svetlost / RGB
 • Opozorilo zaradi prekomerne izpostavljenosti: Da
 • Zaščitite slike pred brisanjem:

– Delete: ena slika, izbrane slike, izbrani obseg, vse slike

– Zaščita: izbrane slike, izbrani obseg, vse slike. Odstranite zaščito vseh slik

 • Kategorije menijev:

(1) Meni za fotografiranje (8 kosov)
(2) Meni za predvajanje (× 4)
(3) Meni za nastavitev (5 kosov)
(4) Meni zaslona
(5) Moj meni

 • Jeziki menija: 29 jezikov (angleški, nemški, francoski, nizozemski, danski, portugalski, finski, italijanski, ukrajinski, norveški, švedski, španski, grški, ruski, poljski, češki, madžarski, vietnamski, hindujski, romunski, turški, arabski, tajski , Poenostavljena kitajska, tradicionalna kitajska, korejska, malajska, indonezijska in japonska)
 • Posodobitev vdelane programske opreme: Posodobitev vdelane programske opreme lahko izvede uporabnik.
 • Material okvirja: Ogrodje iz magnezijeve zlitine in elektrolitsko pocinkane jeklene pločevine, polikarbonata ali steklenih vlaken iz polikarbonata, termoplastična zunanja prevleka
 • Teža (samo okvir): približno 408 g (črna), 408 g (bela), preskusni standard CIPA, z baterijo in pomnilniško kartico

Konektorji

 • Tip C USB (enaka hitrost kot Hi-Speed ​​USB 2.0)
 • Brezžični LAN (IEEE802.11 b / g / n), (samo 2,4 GHz, kanali 1-11)
 • Bluetooth® (različica 4.1 s tehnologijo Bluetooth z nizko porabo energije) 5
 • HDMI (priključek tipa Micro-D), možnosti izhoda s [Širina informacije], [Očistite / 4K izhod] in [Očistite / FHD izhod]. Podpora HDR izhodu za združljive televizorje

Neposredno tiskanje

 • PictBridge: Da (prek povezave USB ali LAN)

Skladiščenje

 • Tip: SD, SDHC, SDXC (skladno z UHS-II)

Podprti operacijski sistem

 • PC in Macintosh:

– Windows 10 / 8.1 / 7 SP1 6
– Mac OS X 10.14 / 10.13 / 10.12

Programska oprema

 • Obdelava slik: Digital Photo Professional
 • Drugo:

– Picture Style Editor,
– EOS Utility,
– Image Transfer Utility
– Picture Style Editor
– Camera Connect je na voljo za iOS in Android naprave 7

Napajanje

 • Baterije: 1 litij-ionska baterija za polnjenje LP-E17
 • Baterija z enim polnjenjem:

– Približno 305 posnetkov (pri 23 ° C, AE 50%, FE 50%) 8
– Način varčevanja z energijo: pribl. 410 posnetkov
– Video snemanje: približno 80 minut
– čas predvajanja diaprojekcije fotografij: približno 4. ura

 • Prikaz ravni napolnjenosti baterije: 4 stopnje
 • Funkcija varčevanja z energijo:

– Izklop zaslona (15, 30 sekund ali 1, 3, 5, 10, 30 minut)
– Samodejni izklop (30 sekund ali 1, 3, 5, 10 minut, izklop)
– Način varčevanja z energijo

 • Polnilci za napajanje in baterije: Polnilnik za baterije LC-E17

Opombe

Podatki se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

 1. AF z dvojno slikovno piko CMOS – AF zajema približno 100% površine slike navpično in 88% površine vodoravno, odvisno od uporabljene leče.
 2. Priporočeni indeks izpostavljenosti
 3. Ko je baterija popolnoma napolnjena.
 4. Neprekinjene hitrosti fotografiranja se merijo na 32 GB skladni kartici UHS-II na podlagi Canonovih preskusnih standardov. Število posnetkov sličic in hitrost posnetkov je odvisna od velikosti datoteke, števila slik, ki jih je mogoče posneti, in pogojev fotografiranja (kot so razmerje stranic, predmet, znamka pomnilniške kartice, občutljivost ISO, slog slike in funkcije po meri).
 5. Če želite uporabljati Bluetooth v programu Camera Connect, potrebujete pametno napravo z različico Bluetooth 4.0 (ali novejšo). Potrebujete tudi pametno napravo s sistemom iOS 11.4 (ali novejšim) ali Android 5.0 (ali novejšim).
 6. Programske aplikacije, združljive z operacijskim sistemom Windows 10, so podprte samo v namiznem načinu sistema Windows 10.
 7. Če želite uporabljati Bluetooth v programu Camera Connect, potrebujete pametno napravo z različico Bluetooth 4.0 (ali novejšo). Potrebujete tudi pametno napravo s sistemom iOS 11.4 (ali novejšim) ali Android 5.0 (ali novejšim).
 8. CIPA v skladu z baterijami in formatom pomnilniške kartice, ki je priložen napravi (razen če ni drugače navedeno)

  Garancija: 12 mesecev

  Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.canon.si/cameras/eos-m6-mark-ii/