Opis

OneConcept Wallander oljni radiator, Črna

Prijetna toplota za vaš dom: kot stenska naprava ali mobilni spremljevalec, oljni radiator oneConcept Wallander spremeni vaše stanovanje v prijetno oazo dobrega počutja. Oljni radiator Wallander z grelno močjo 600 W se zelo hitro segreje, zaradi funkcije termostata pa zagotavlja zanesljivo in enakomerno oddajanje toplote. Upravljanje je zelo preprosto: s prikazovalnikom LED in elektronskim krmiljenjem lahko vedno spremljate in preprosto nastavite želene temperature. Ravna zasnova z izjemno veliko grelno površino zagotavlja optimalno porazdelitev toplote. Zaradi zaščite pred pregrevanjem je delovanje radiatorja zelo varno. Prednosti oljnih radiatorjev izhajajo iz vrste ogrevanja in dolgega preostalega časa ogrevanja po izklopu. Oljni radiatorji toploto pridobivajo s segrevanjem termalnega olja v njih. Zato se med segrevanjem ne meša zrak in zlasti ne prah, zato je ta naprava še posebej primerna za alergike. Segreto olje zelo dolgo ohranja svojo temperaturo, zato grelnik širi prijetno toploto še dolgo po izklopu: idealno za spalnice. Zahvaljujoč funkciji programiranja Cleverheat in tedenskemu časovniku za vklop/izklop lahko mirno počivate in se ukvarjate s svojimi obveznostmi, medtem ko je oljni radiator vedno v delovanju: ob določenem času se zanesljivo izklopi. Stabilnost zagotavljata dve varni nogi, vendar lahko grelnik s priloženim montažnim kompletom priročno in prostorsko varčno namestite tudi na steno. Hitro dosežete prijetno temperaturo v sobi ali pisarni, v delavnici ali garaži: oljni radiator Wallander iz oneConcept je zmaga za vsak dom! Upoštevajte: Ta izdelek je namenjen za uporabo v dobro izoliranih prostorih ali le za občasno uporabo.

 

Vrhunske lastnosti
Ogrevalna površina: 17-20 m², Fleksibilna namestitev: primeren za stensko montažo ali kot samostojna naprava, vključno z nogami in montažnim materialom, Možnost namestitve v vsaki sobi: majhna teža in trdne noge, Stabilno: zaradi dveh trdnih nogic, Varno: samodejni izklop v primeru pregretja ali prevrnitve, Pametna nastavitev ogrevanja Cleverheat: tedenski časovnik za prilagodljivo delovanje in nastavitev obdobja počitnic, Dolgotrajno : dolgotrajno ohranjanje toplote in segrevanje s posebnim oljem

 

Podrobnosti o artiklu

 

Vsebina pošiljke
1 × naprava , 2 x stojalo , 1 x pritrdilni material , navodila za uporabo v nemščini (drugi jeziki: angleščina, španščina, francoščina, italijanščina)

 

Dimenzije

 

Proizvajalec
OneConcept

 

Garancija
36 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

OneConcept

Tip

Prvotna barva

Moč

Vir napajanja

Posebne lastnosti

Model

Model / Tip instalacije

Širina

Višina

Dolžina

Teža

Širina paketa

Višina paketa

Dolžina paketa

Teža paketa