Opis

Zabava na velikem zaslonu
  • Svetilnost – 3400 ANSI lumnov
  • Neverjetne barve – natančne barve Rec.709
  • Enostavna povezljivost – 2x HDMI, MHL, USB Power
  • Jasen, zmogljiv zvok – 10 W zvočnik
Priročen in enostaven za namestitev, svetel in vsestranski HD144X se ponaša z neverjetno barvno tehnologijo in je v skladu z Rec.709, ki zagotavlja natančno reprodukcijo barv v resnici. Ta majhen projektor je idealen za gledanje športa v živo, TV-oddaj ali filmov kadarkoli na velikem zaslonu. Lahko celo povežete svojo igralno konzolo in na njej igrate igre z majhno vhodno zakasnitvijo.

Integriran zvočnik vam zagotavlja odličen zvok, dva vhoda HDMI pa omogočata enostavno namestitev. Kot nalašč za povezavo prenosnika, osebnega računalnika, predvajalnika Blu-ray, predvajalnika predstavnosti ali igralne konzole. Lahko ga celo spremenite v pametnega projektorja, če priključite kabel HDMI, kot je Google Chromecast ™, Amazon Fire TV ali Apple TV ™, za igranje iger, pretakanje videoposnetkov in skupno rabo fotografij na velikem zaslonu v udobju svojega doma.

Če tehtate manj kot 2,5 kg, ga lahko odpeljete do prijateljeve hiše z dodatno torbo za športne prireditve, filmske noči ali maraton za najboljše doživetje na velikem zaslonu kjer koli z ravno površino.

Neverjetna barva

Neverjetna barva

Oglejte si filme, TV oddaje in igrajte igre z osupljivimi barvami v katerem koli okolju. Projektorji Optoma zagotavljajo zanesljivo delovanje, primerno za vsako vsebino in okolje. Naši domači projektorji lahko reproducirajo barvno lestvico Rec.709, mednarodni HDTV standard, ki zagotavlja natančno reprodukcijo kinematografskih barv natančno tako, kot je režiser želel. Ali bolj nasičene barve za živahno sliko, odlične za igre na srečo in animirane filme.

Full HD 1080p

Full HD 1080p

Ločljivost 1080p vam daje ostre in podrobne slike iz HD vsebine brez zmanjšanja obsega ali stiskanja; kot nalašč za gledanje Blu-ray filmov, HD oddajanje in igranje video iger.

Celoten 3D

Celoten 3D

Projektorji Optoma lahko prikazujejo resnično 3D vsebino iz skoraj vseh 3D virov, vključno s 3D predvajalniki Blu-ray, 3D oddajanjem in igralnimi konzolami najnovejše generacije.

Dinamična črna tehnologija

Ta funkcija daje večjo globino vaši sliki z gladkim prilagajanjem moči žarnice na podlagi informacij o svetlosti vsakega okvirja; da ustvarite osupljivo visoko kontrastno razmerje. Svetli prizori so videti jasni in jasni, temni prizori pa ostanejo podrobni z globoko črno in izjemnimi podrobnostmi o svetlobi in senci.

Igralni način

Način igre optimizira vaš projektor za največji kontrast in žive barve, da zajame vse podrobnosti – tako da imate dovolj časa, da se osredotočite na zmago.

Integriran zvočnik

Integriran zvočnik

Izpolnite svojo domačo zabavno izkušnjo s priročnostjo močnega vgrajenega zvočnika za izjemno kakovost zvoka in enostavno nastavitev brez dragih zunanjih zvočnikov.

Načini ISF

Načini ISF

Ta funkcija vam omogoča, da shranite umerjene nastavitve dnevnega in nočnega načina za največjo možno izkušnjo gledanja.

24p

24p

Večina filmov je posnetih s hitrostjo 24 sličic na sekundo (fps). Za ohranitev čistosti prvotne slike lahko projektorji Optoma sprejmejo vire visoke ločljivosti s hitrostjo 24 sličic na sekundo za prikaz filmov natančno tako, kot je režiser želel.

MHL

MHL

Pretvorite svoj projektor v pametni zaslon tako, da z enim kablom povežete pametni telefon ali tablični računalnik prek MHL; zdaj si lahko na velikem zaslonu ogledujete predstavitve in dokumente, pretakate videoposnetke in delite fotografije.

USB-napajanje

USB-napajanje

Uporabite vrata USB-A za napajanje dongle HDMI, kot je Google Chromecast.

Samodejni izklop

Samodejni izklop

Obstajajo primeri, ko projektor ostane vklopljen, ko ga ne uporabljate. Za varčevanje z energijo funkcija “samodejnega izklopa” samodejno izklopi projektor po določenem času, če se ne uporablja

Hiter nadaljevanje

Ta funkcija omogoča, da se projektor takoj vklopi, če se nenamerno izklopi.

Brezžična možnost

Takoj brezžično pretakajte vsebino Full 1080p in 3D iz predvajalnika Blu-ray ™, sprejemnika, igralne konzole ali AV sprejemnika na vaš projektor; odpravljanje težav in dodatnih stroškov namestitve dolgih kablov z uporabo WHD200 (naprodaj posebej).

Garancija za projektor: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.optomaeurope.com/projectorproduct/HD144X