Opis

Pametni 4K UHD projektor za domače razvedrilo

Pripravite se na presenečenje. Potopite se v svet iger Ultra HD, športa v živo, televizijskih oddaj in filmov s projektorjem visoke svetlosti UHD55. Izkusite ostro ločljivost 4K UHD in izjemno nizek vhodni zamik za nemoteno igranje iger z visoko hitrostjo sličic. Ljubitelji televizije in filmov lahko uživajo v očarljivi zabavi na obsežnem zaslonu s super širokimi kinematografskimi barvami DCI-P3, kristalno čistimi podrobnostmi in iskrivim kontrastom.

Ta eleganten projektor, opremljen z najnovejšo tehnologijo in funkcijami, se ponaša z združljivostjo z visokim dinamičnim razponom (HDR) in HLG, Full 3D in HDMI 2.0. Pametne funkcije vključujejo glasovno upravljanje, Creative Cast, IFTTT in vgrajen multimedijski predvajalnik.

Namestitev je enostavna z 1,3-kratnim zoomom, navpičnim premikom leče, upogibanjem 3×3, popravkom štirih kotov in trapeznim popravkom za poravnavo slike. Popoln za uživanje v živahni zabavi na velikem zaslonu v katerem koli bivalnem prostoru.

Lastnosti

Ločljivost 4K UHD s HDR in HLG

Visoka svetlost 3600 lumnov s 3xHDMI 2.0

Širok barvni razpon s 97-odstotno pokritostjo prek aktivnega zaklopa DCI-P3

PureMotion MEMC zagotavlja video brez tresljajev

Igranje 4K z bliskovito hitrim vhodnim zamikom pri 16 ms

3×3 Warping zagotavlja geometrijski popravek za popravljanje in poravnavo slike

Alexa Smart Home in Google Action (Home) Digital Assistant Voice Control

Optoma Marketplace z aplikacijami za pretakanje

Zabava na velikem zaslonu

Ustvarite in si oglejte slike, veliko večje od katerega koli televizorja s projektorjem. Ustvarite lahko veliko sliko do 300″*. Popoln za poustvarjanje poglobljene kinematografske izkušnje v udobju vašega doma.

*Velikost zaslona je odvisna od razpoložljivega prostora (velikosti stene in oddaljenosti) in pogojev osvetlitve okolja.

Zabava na velikem zaslonu

Luči na ogledu

Ta vsestranski projektor za domače razvedrilo združuje visoko svetlost in žive barve za živahne, realistične vizualne podobe v dobro osvetljenem okolju* – idealno za gledanje televizijskih oddaj, športa in filmov ali igranje iger z družino ali prijatelji kadar koli v dnevu.

*Brez neposredne sončne svetlobe ali svetlobe, usmerjene na zaslon.

Luči na ogledu

Prava ločljivost 4K UHD

Ločljivost Ultra HD 4K zagotavlja ostrejše, realistične slike in bogatejše barve – kar vam omogoča, da sedite bližje zaslonu in uživate v bolj poglobljeni izkušnji.

Naši projektorji DLP zagotavljajo ločljivost True 4K UHD, ki jo je odobril CTA (Consumer Technology Association), z zmožnostjo projiciranja 8,3 milijona slikovnih pik na zaslon. To je štirikrat več podrobnosti kot Full HD in dvakrat več od konkurenčne tehnologije, ki zagotavlja samo 4,1 milijona slikovnih pik.

Prava ločljivost 4K UHD

Združljiv s HDR in HLG

Sposoben sprejemati in prikazovati HDR vsebino HDR10 in Hybrid Log Gamma (HLG). Ta projektor Optoma vam omogoča, da vidite veliko več podrobnosti in teksture. Predmeti so videti bolj trdni in realistični, dodatni detajli pa ustvarjajo večji občutek globine.

Združljiv s HDR in HLG

Neverjetna barva

Glejte filme, TV-oddaje in igrajte igre z osupljivimi barvami v katerem koli okolju. Projektorji Optoma zagotavljajo zanesljivo delovanje, primerno za vsako vsebino in okolje. Naši domači projektorji so zmožni reproducirati barvno paleto Rec.709, mednarodni standard HDTV, ki zagotavlja natančno reprodukcijo kinematografskih barv, točno tako, kot si je zamislil režiser. Ali bolj nasičene barve za prodorno sliko, odlično za igranje iger in animirane filme.

Neverjetna barva

PureMotion

Z uporabo sofisticirane tehnologije interpolacije okvirja napredna obdelava nadzora gibanja odpravlja zamegljenost gibanja ali tresenje slike, tudi v hitrih akcijskih sekvencah.

Sistem za upravljanje barv (CMS)

Sistem za upravljanje barv (CMS)

Prikažite natančne, realistične barve, ki se najbolje ujemajo z vašim okoljem gledanja. Ta edinstvena funkcija vam omogoča prilagodljivost za natančno nastavitev barvnih nastavitev za optimalno natančnost.

načini ISF

Ta funkcija vam omogoča, da shranite umerjene nastavitve dnevnega in nočnega načina za najboljšo možno izkušnjo gledanja.

načini ISF

Popoln 3D

Projektorji Optoma lahko prikažejo pravo 3D vsebino iz skoraj vseh 3D virov, vključno s 3D Blu-ray predvajalniki, 3D oddajanjem in najnovejšo generacijo igralnih konzol.

Popoln 3D

Dva HDMI vhoda

Igrajte igre, pretakajte videoposnetke in delite fotografije na velikem zaslonu v udobju svojega doma. Z dvojnimi vhodi HDMI se lahko z enim samim kablom preprosto povežete z igralno konzolo, televizijskim sprejemnikom, prenosnim računalnikom, računalnikom, predvajalnikom Blu-ray ali predvajalnikom predstavnosti. Spremenite ga lahko celo v pametni projektor, tako da priključite ključ HDMI, kot je Google Chromecast™, Amazon Fire TV, Apple TV™ ali palica Roku® .

Dva HDMI vhoda

Vgrajen medijski predvajalnik

Glejte filme neposredno iz projektorja, ne da bi potrebovali prenosni ali osebni računalnik z uporabo vgrajenega predvajalnika medijev. Preprosto kopirajte svoje datoteke na ključek USB in si jih oglejte na velikem zaslonu.

Izboljšan igralni način

Izboljšani igralni način optimizira vaš projektor za največji kontrast in žive barve, da zajamete vse podrobnosti. Prav tako zmanjša vhodni zamik na samo {{ProjInput_Lag}}ms za bliskovito hitre odzivne čase.

Opomba: Ko je ta nastavitev omogočena, bodo nekatere nastavitve onemogočene. Za več informacij glejte uporabniški priročnik.*

240Hz gladko gibanje

Uživajte v izjemno gladkem tekočem gibanju in zmanjšanem pojavu duhov. Visoka stopnja osveževanja olajša sledenje dogajanju, kar vam daje boljše možnosti, da prej zadenete cilj. Idealen za hitre akcijske igre.

1080p240Hz računalniško igranje

Igralni način

Igralni način optimizira vaš projektor za največji kontrast in žive barve, da zajamete vsako podrobnost – tako vam ostane čas, da se osredotočite na zmago.

Igralni način

Poglej več

Pojdite naravnost v dogajanje z najbolj impresivno možno izkušnjo – ogromen zaslon do 300 palcev.* Precej večje od povprečnega televizorja, igre za več igralcev z deljenim zaslonom je prijetnejše igrati na velikem zaslonu.

Poglej več

Integriran zvočnik

Dopolnite svojo izkušnjo domačega razvedrila s priročnostjo zmogljivega vgrajenega zvočnika za izjemno kakovost zvoka in enostavno nastavitev brez potrebe po dragih zunanjih zvočnikih.

24p

24p

Večina filmov je posnetih s hitrostjo 24 sličic na sekundo (fps). Da bi ohranili čistost izvirne slike, lahko projektorji Optoma sprejmejo vire visoke ločljivosti pri 24 sličicah na sekundo in prikažejo filme točno tako, kot si je zamislil režiser.

USB-napajanje

USB-napajanje

Uporabite vrata USB-A za napajanje ključka HDMI, kot je Google Chromecast.

Navpični premik leče

Poenostavite namestitev z navpičnim zamikom leče, ki zagotavlja širši nabor možnosti postavitve projektorja. To olajša namestitev projektorja v vašo sobo in omogoča širši nabor možnosti velikosti zaslona.

Geometrijska korekcija

Prilagodite posamezne točke, da dobite sliko popolnoma pravokotno z uporabo naprednega vgrajenega orodja za geometrijske popravke. Idealno, če ne uporabljate zaslona in imate neravno steno, na katero želite projicirati.

Prilagoditev barve sten

Nimate bele stene ali platna za projektor? Brez problema! Z nastavitvijo »Barva stene« lahko spremenite projicirano sliko glede na barvo stene. S šestimi možnostmi, med katerimi lahko izbirate, se lahko preprosto prilagodite za tablo, svetlo rumene, svetlo zelene, svetlo modre, rožnate in sive stene, da dobite najbolj natančno barvno paleto.

Prilagoditev barve sten
Aplikacija Optoma Connect

Aplikacija Optoma Connect

Večnamenska aplikacija, ki vam omogoča

  1. Nastavite Alexa in Google Assistant
  2. Upravljajte projektor s pametne naprave
  3. Ustvarite in načrtujte InfoWall personaliziran digitalni zid prilagojenih informacij
IFTTT

IFTTT

IFTTT (If This Then That) je brezplačna spletna storitev, ki vam omogoča ustvarjanje verig preprostih pogojnih stavkov, imenovanih programčki. Programčki se uporabljajo za sprožitev dogodkov, kot je izklop projektorja, ko zapustite hišo.

Aplikacije

Dostopajte do združljivih aplikacij, kot sta YouTube in Spotify, prek vgrajene trgovine z aplikacijami – Marketplace. Popoln za pretakanje filmov, TV oddaj in posnetkov.

Opomba: Projektorji Optoma delujejo na prilagojeni različici androida. Storitve Google Play niso podprte. Vse aplikacije tretjih oseb ne bodo združljive in se lahko razlikujejo po kakovosti in ločljivosti.

Aplikacije

Creative Cast

Brezžično prikazujte in delite vsebino na velikem zaslonu z aplikacijo Creative Cast ali namizno programsko opremo.

Preprosto zrcalite svojo napravo Android, iOS, Windows, MacOS ali Chrome s pritiskom na gumb. Ali pa brezžično predvajajte slike in dokumente, shranjene v vaši mobilni napravi. Aplikacija deluje tudi kot brezžična miška in tipkovnica, s katero lahko upravljate svoj projektor.

Dodatki

OCM815B

OCM815B

OCM815W

OCM815W

OCM818B-RU

OCM818B-RU

OCM818W-RU

OCM818W-RU

Prikaz/slika

Tehnologija zaslona
DLP™
Resolucija
UHD (3840 x 2160)
Svetlost
3.600 lumnov
Kontrastno razmerje
1.200.000:1
Izvorno razmerje stranic
16:9
Razmerje stranic – združljivo
4:3
Trapezni popravek – vodoravno
+/-40°
Trapezni popravek – navpično
+/-40°
Prikazane barve (milijoni)
1073.4
Hitrost vodoravnega skeniranja
31 ~ 135 kHz
Hitrost navpičnega skeniranja
24 ~ 120 Hz
Enotnost
75 %
Velikost zaslona
0,87 m ~ 7,68 m (34,1″ ~ 302,4″) diagonala

Informacije o svetilki

Vrsta svetlobnega vira
Svetilka
Vati svetilke
240
Življenjska doba žarnice (do)
4000 (svetlo), 15000 (dinamično), 10000 (eko)

Optični

Izmetno razmerje
1,21:1 ~ 1,59:1
Razdalja projekcije (m)
1,2 m – 8,1 m
Zoom
1.3
Vrsta povečave
Priročnik
Goriščna razdalja (mm)
12.81 ~ 16.74
Premik objektiva
Navpično +10 %
Izvorni odmik
105 %

Povezljivost

Povezave
Vhodi : 2 x HDMI 2.0, 1 x VGA (YPbPr/RGB), 1 x avdio 3,5 mm
Izhodi 1 x Avdio 3,5 mm, 1 x S/PDIF, 1 x USB-A moč 1,5 A
Krmiljenje 1 x USB-A bralnik/brezžično, 1 x RS232, 1 x 12V sprožilec, 1 x RJ45
Brezžična tehnologija
IEEE 802.11 a/b/g/n
Brezžično – varnost
WEP, TKIP, AES, WPA, WPA2
Brezžična – antena
Vsesmerno
Brezžično – delovna frekvenca
2,4 GHz

Splošno

Nivo hrupa (tipično)
26 dB
Raven hrupa (maks.)
28dB
Združljivost z računalnikom
UHD, WQHD, WUXGA, FHD, UXGA, SXGA, WXGA, HD, XGA, SVGA, VGA, Mac
2D združljivost
480i/p, 576i/p, 720p (50/60Hz), 1080i (50/60Hz), 1080p (50/60Hz), 2160p (50/60Hz)
3D združljivost
Paket okvirjev: 1080p24, 720p50/60
3D
Popoln 3D
Varnost
Varnostna vrstica, ključavnica Kensington, vmesnik, zaščiten z geslom
OSD / jeziki prikaza
11 jezikov: angleščina, francoščina, nemščina, italijanščina, japonščina, portugalščina, ruščina, kitajščina (poenostavljena), španščina, kitajščina (tradicionalna)
Pogoji delovanja
5°C ~ 40°C, maks. Vlažnost 85%, Max. Nadmorska višina 3000m
Daljinec
Osvetljen domači daljinski upravljalnik
Število govornikov
1
Vatov na zvočnik
10W
V škatli
Napajalni kabel za izmenični tok
Daljinski upravljalnik vključno z baterijo CR2025
Priročnik za hitri začetek
uporabe Brezžični adapter WUSB
Vnosni zamik
4,40 ms

Mreženje

Brezžična tehnologija
IEEE 802.11 a/b/g/n
Brezžična – antena
Vsesmerno
Brezžično – delovna frekvenca
2,4 GHz

Moč

Napajanje
100 ~ 240 V, 50 ~ 60 Hz
Poraba energije (pripravljenost)
0,5 W
Poraba energije (min.)
220 W
Poraba energije (maks.)
320 W

Teža in dimenzije

Mere (Š x G x V) mm
315 x 270 x 118
Bruto teža
5,1 kg
Neto teža

3,9 kg

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.optomaeurope.com/product-details/uhd55#features

Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

Optoma