Opis

Podrobnosti o paketu drona Autel Evo II Rugged Bundle:

Dobrodošli v družini Autel Robotics! Od zdaj naprej lahko odkrivate in ustvarjate kot še nikoli! EVO II ponuja ne samo napredne funkcije, kot so izogibanje oviram in inteligentni načini letenja, temveč tudi vrhunske zmogljivosti z največjo hitrostjo 70 km / h, časom lebdenja do 35 minut, časom letenja 40 minut in dosegom 9 km tudi po zaslugi vgrajene 7100mAh baterije.
Stabilizirana 3-osni fotoaparat EVO II omogoča snemanje do 8K / 25 sličic na sekundo (EVO II) in gledanje video posnetkov v živo do 1080p na mobilni napravi ali vgrajenem OLED zaslonu daljinskega upravljalnika, izbrani motiv pa lahko enostavno povečate s 4x optičnim zoomom.
Priložena 32 GB SD kartica poleg vgrajenega 8 GB pomnilnika omogoča snemanje dodatne 1 ure videoposnetka 4K, tako da boste zagotovo ostali brez ničesar!
Paket brezpilotnih letal Autel Evo II Rugged Bundle   Profesionalnim uporabnikom tudi ni treba popustiti:
1-palčni CMOS senzor EVO II Pro zagotavlja popolnoma brezhibno kakovost slike tudi v slabih svetlobnih pogojih, in če načrtujete daljša potovanja, so tovarniški paketi “robustnega snopa” morda idealni izbira zaradi trdega kovčka in dodatne baterije.

32 GB SD kartica
3-osna kamera z ločljivostjo 1080p

" Rugged Bundle " je idealna izbira zaradi trdega ohišja in dodatne baterije.
Priložena 32 GB SD kartica poleg vgrajenega 8 GB pomnilnika zajame še 1 uro 4K videa.

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://auteldrones.com/products/evo-ii-8k?variant=35106083111062

Dodatne informacije

Proizvajalec

Autel