Opis

Na sliki kinematografske kakovosti je vidno vse, za popolno doživetje pa poskrbi še vrhunska kakovost zvoka
Televizorji 4K OLED serije JZ1500 so namenjeni tistim, ki hočejo najboljšo sliko. Namensko izdelan zaslon OLED je prilagojen filmom in tehnično najzahtevnejšim televizijskim vsebinam. Zvočni sistem z vgrajenim nizkotonskim zvočnikom vas popelje v osrčje dogajanja.

Oglejte si vse. Občutite vse.
Tukaj. In zdaj. Vsakdanje postane filmsko. To je veliko več kot le ogled filma. Pustite se očarati. Pri snovanju naših televizorjev 4K OLED so sodelovali filmski ustvarjalci, zato vas bodo osupnili s kakovostjo slike. S prostorskim zvokom, ki ga boste začutili s celim telesom, se boste preselili v središče prizora. Vse naše tehnologije so ustvarjene, da vas navdihujejo in se vas dotaknejo ter vašemu življenju dodajo pridih filmskega.

Osupljiva slika filmske kakovosti
Profesionalna različica zaslona HDR OLED in procesor HCX Pro AI – drugačen televizor 4K OLED med enakimi. Naš profesionalni zaslon 4K OLED je izdelan na Japonskem in se ponaša z izjemno svetlostjo in kontrastom. Poleg tega naš procesor HCX Pro AI nemudoma analizira sliko in zagotavlja vodilno natančnost barv in kontrasta ter čistost slike.

Uživajte v dramskemu dogajanju s kinematografskim zvočnikom
Dolby Atmos® – naš zvočni sistem vas pomaga s kavča popeljati naravnost v osrčje filma. Vgrajeni zvočniki, ki vključujejo vgrajen nizkotonski zvočnik za basovski razpon, so podprti s tehnologijo Dolby Atmos® za zvok, ki vas prevzame – kar pomeni, da boste odkrili nove razsežnosti zabave.

Pameten način predvajanja kakovostne slike
Auto AI – s samodejno umetno inteligenco naši najboljši televizorji analizirajo vstopni signal in sproti prilagajajo nastavitve slike. Funkcija Auto AI pozna najboljše nastavitve za šport, filmske prizore in drugo ter vam jih samodejno nastavi. Vi se le udobno namestite in uživajte v predstavi.

Optimalne barve in svetlost v vseh pogojih
Več oblik HDR – naši vrhunski televizorji podpirajo več oblik visokega dinamičnega razpona (HDR), kar zagotavlja najboljšo kakovost slike ne glede na izbrani vir. Svetloba in barva se optimizirata za vsak prizor posebej in prilagojeno vsaki posamezni obliki – Dolby Vision, HLG, HDR10 ali novi HDR10+ Adaptive.

Preprosto glasovno upravljanje televizorja
Upravljajte svoj TV prostoročno s pomočjo Googla.
Vklopite Panasonic TV s svojim glasom, ne da bi potrebovali daljinca – samo prosite Google. Z glasovnimi ukazi lahko vklopite TV, prilagodite glasnost in drugo. Za začetek samo recite »OK Google« napravi z omogočenim Pomočnikom Google.

Upravljanje prek zvočnika
Če uporabljate napravo Amazon Alexa, lahko z govornimi ukazi preklapljate med programi, uravnavate glasnost in izklopite napravo. To je zelo priročno, če imate polne roke.

Igričarski užitki na velikem zaslonu 4K OLED
Igranje iger z neverjetno ločljivostjo, hitrostjo prikaza sličic in prikazom gibanja
Game Mode Extreme – optimalni način za igranje iger zagotavlja, da je televizor 4K OLED vedno pripravljen na akcijo. Hkrati pa HDMI 2.1 podpira visoko hitrost prikaza sličic (HFR), prilagodljivo hitrost osveževanja (VRR) in AMD FreeSync Premium za kar najbolj realističen prikaz, ki je značilen za sodobne igričarske naprave.

Brezhiben prikaz akcijskih iger na velikem zaslonu OLED
AMD Freesync Premium – naši televizorji OLED za leto 2021 imajo certifikat AMD Freesync Premium. Zasnovani so tako, da zagotavljajo najboljšo izkušnjo pri igranju iger z najnovejšimi in najrazburljivejšimi napravami za igranje iger. Uživajte v brezhibni sliki z ločljivostjo 4K na velikem barvnem zaslonu in se popolnoma zatopite v igro.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Panasonic

EAN