Opis

Najbolj usposobljen za sodelovanje

Izkoristite najboljše iz obeh svetov v projektorju, ki odlično deluje kot prenosni računalnik z visoko svetlostjo za velike sejne sobe, sejne prostore in učilnice ali pa kot enostavna rešitev za stropno montažo zahvaljujoč enokabelnemu DIGITAL LINKU*. Ne glede na to, ali je v uporabi, je na voljo popolna podpora za brezžično* predvajanje medijev, tako da lahko vsi strežejo ostre in ostre slike v dobro osvetljenih prostorih.

BrezžičnoDIGITALNA POVEZAVA

PT- VZ585N/VZ580

PT-VZ585N
5.000 lmWUXGA (1920 x 1200)
16.000: 1Brezžična funkcija (PT-VZ585N)

 

Izboljšana kakovost slike z do 5.500 lm in 16.000: 1 kontrastom

Ločljivost WUXGA (1920 x 1200 slikovnih pik), izvirna za PT-VZ585N/VZ580/VZ470, prinaša ostre Full HD v prostore za sestanke in učilnice za poglobljeno gledanje. S svetlostjo do 5.500 lm *1 in vodilnim razredom kontrasta 16.000: 1 *2 je vaše občinstvo obarvano z živimi barvami, črnilom, čistimi poudarki in jasno čitljivo reprodukcijo besedila tudi v svetlih razmerah.

*1 Za PT-VW545N/VW540/VX615N/VX615. PT-VZ585N/VZ580 ima 5.000 lm, PT-VZ470 pa 4.400 lm svetlosti. *2 Brez PT-VZ470. PT-VZ470 ima kontrastno razmerje 10.000: 1.

6-barvne funkcije prilagajanja in popravljanja barv*

Popravite rahle barvne razlike v reprodukcijskem območju posameznih enot, nastavljenih za večprojekcijo. To je še posebej uporabno pri vzporednih konfiguracijah, ki ponujajo slike izjemno širokega zaslona. Zelo velike slike je mogoče nemoteno predstaviti v avditorijih in sejnih prostorih.

Funkcije prilagajanja barv in popravljanja barv

* Brez PT-VZ470.

Učinkovita zasnova z nizkim vzdrževanjem

Manjše vzdrževanje ni dobro le za vaš proračun, ampak tudi za okolje. Cikel zamenjave zračnega filtra je v razredu vodilnih 7000 ur, enoto pa lahko operete in ponovno uporabite dvakrat *1, da zmanjšate količino odpadkov. Življenjska doba svetilke se v načinu ECO2 *2 premakne tudi na 7000 ur , kar pomeni, da je mogoče delno osvežitev skupaj z vzdrževanjem filtra zmanjšati čas izpadov.

*1 Cikel zamenjave filtra se izračuna na podlagi časa, ko vgrajen senzor projektorja zazna zamašitev in izklopi projektor. Pri pranju filtra z vodo upoštevajte postopke, navedene v navodilih za uporabo. Zamenjava je priporočljiva po dvakratnem pranju in ponovni uporabi filtra ali če po pranju filter ni dovolj čist. Cikel zamenjave filtra je smernica in se ga lahko zmanjša glede na okoljske pogoje. Filtra PT-VZ470 ni mogoče oprati z vodo. *2 Največja vrednost pri načinu svetilke nastavljen na ECO2. 5.000 ur v običajnem načinu in 6.000 ur v načinu ECO1 (7.000 ur v načinu ECO, 5.000 ur v običajnem načinu za PT-VZ470). Cikel zamenjave svetilk je smernica in se lahko zmanjša glede na okoljske pogoje.

Osnovno za dnevno svetlobo

Tehnologija Panasonic zagotavlja ostre in udobno gledane slike tudi pri odprtih žaluzijah z izboljšanjem drobnih podrobnosti (zlasti v temnih delih slike), ki jih je običajno težko videti v svetlih prostorih. Vgrajen senzor meri svetlobo okolice, Daylight View Basic pa barvo poltonov in svetlost prilagaja osvetlitvi okolice*.

* Ko je Daylight View Basic nastavljen na način AUTO.

Konvencionalni projektor
Osnovno za dnevno svetlobo

Tiho delovanje

Tehnologije skupaj zmanjšujejo raven hrupa na samo 29 dB*, zato zvok hladilnega ventilatorja manj moti. To pomaga, da se pozornost osredotoči na predstavitev in tihe video prizore.

* Z nastavljenim načinom svetilke na ECO2. 37 dB v normalnem načinu in 35 dB v načinu ECO1. Delovni hrup za PT-VZ470 znaša 29 dB (način ECO) in 37 dB (običajni način). 

Celovita brezžična podpora [samo PT-VZ585N/VW545N/VX615N]

STRNITI VSE

Wi-Fi CERTIFIED ™ Miracast

Podprta v računalnikih z operacijskim sistemom Windows ® in napravah Android ™, Miracast nove generacije je protokol z nizko zakasnitvijo, ki zagotavlja zrcaljenje videoposnetkov, fotografij in spletne vsebine z visoko pasovno širino s hitro povezavo in vrsto ekskluzivnih in praktičnih funkcij za uporabnike.

Brezžično predvajanje na celem zaslonu

Miracast podpira prenos zvoka in posnetkov v polni visoki ločljivosti (HD) brez motenj z naprave na zaslon projektorja pri razmerju 1: 1.

Podpira več načinov prikaza

Z enostavnim nadzorom prikaza vsebine v vaši napravi na velikem zaslonu izberite ustrezen način.

Napačen prenos

Za zagotovitev, da se zaupni podatki ne bodo pomotoma prenesli na drug zaslon, lahko uporabniki vnesejo kodo PIN, preden predvajajo medije prek Miracast.

Izboljšave zmogljivosti

V primerjavi z Miracast na starejših modelih ti projektorji sedanje generacije skrajšajo čas povezave za približno tretjino in povečajo razmerje povezljivosti za skoraj polovico.

Izbirni kanali

Na voljo so izbirni kanali 5 GHz/2,4 GHz, ki zagotavljajo stabilno povezavo v prostorih z zastoji v omrežju ali radijskimi motnjami.

Moderator Mode in Cut-In funkcija

Trije načini omogočajo predsedniku sestanka, da izbere, katere naprave udeležencev lahko prikazujejo vsebino ali neprekinjeno prikazujejo vsebino prek Miracast. Interaktivni način omogoča odprto predsedovanje.

Aplikacije podpirajo katero koli napravo

Panasonic ponuja brezplačne aplikacije za pametne telefone, tablične računalnike in osebne računalnike, ki omogočajo 3-stopenjsko povezavo za hitro in enostavno prenašanje predstavnosti na velik zaslon. Poleg tega nova funkcija plug-and-share omogoča predvajanje iz računalnika brez namestitve programske opreme ali gonilnika.

Aplikacije podpirajo katero koli napravo

Plug and Share

V vrata projektorja vstavite pomnilniško napravo USB. V manj kot minuti se kopirajo nastavitvene datoteke in aplikacija. Pomnilniško napravo USB priključite v računalnik, kliknite ikono predvajalnika in brezžično prenesite video in fotografije na projektor – programska oprema ali nastavitev omrežja ni potrebna.

Opomba: Ko uporabljate programsko opremo Plug and Share, se slike projicirajo z 1280 x 800 pikami ali 1024 x 768 pikami na zaslon.

Plug and Share

Wireless Manager ME 6.4

Vključena programska oprema Panasonic Wireless Manager za računalnike Mac in Windows ® vam omogoča predvajanje medijev z zaslona računalnika prek brezžičnega omrežja LAN s številnimi možnostmi prikaza na dosegu roke.

Opomba: Pri uporabi programske opreme Wireless Manager se slike projicirajo z 1280 x 800 pikami ali 1024 x 768 pikami na zaslon.

Brezžični upravitelj

Brezžični projektor

Namenske aplikacije za naprave iOS in Android ™ imajo preprosto začetno povezavo v treh korakih in podpirajo različne medije in poslovne dokumente. Te aplikacije omogočajo tudi enostavno pridobivanje SSID -ja in ključnih informacij prek kode QR, ki je projicirana na zaslonu v stanju pripravljenosti, kar spet prihrani čas nastavitve.

Opomba: Ko uporabljate aplikacijo Wireless Projector, se ločljivost zaslona razlikuje glede na vašo napravo iOS/Android in napravo za prikaz. Največja podprta ločljivost zaslona je WXGA (1280 x 800).

Brezžične aplikacije za projektorje

Easy Wireless Stick (izbirno)*

Dongle Easy Wireless Stick, ki podpira celoten nabor funkcij in odpravlja potrebo po namestitvi programske opreme, omogoča priključitev in projiciranje iz računalnika. Po enkratni začetni nastavitvi je projekcija samodejna in naprava bo prikazala slike iz največ 16 računalnikov hkrati in je združljiva z operacijskim sistemom Windows ® 10.

* Na voljo ET-UW100 Easy Wireless Stick je odvisno od države.

* Zahteva posodobitev vdelane programske opreme.

Enostavna brezžična palica

Način za več projektorjev*

Aplikacije za osebni računalnik, iOS, Android in izbirni ključ Easy Wireless Stick podpirajo način za več projektorjev. Ta funkcija omogoča predstavnost do 16 različnih naprav v konfiguraciji razdeljenega zaslona. Vsebino lahko prenašate tudi z enega računalnika na do osem projektorjev ali zaslonov.

Način Multi-Live

* Število oken, ki jih je mogoče hkrati projicirati, je odvisno od uporabljene aplikacije. Za uporabo glejte navodila za uporabo.

Povezava DIGITAL LINK

DIGITAL LINK oddaja nestisnjeni video, avdio *1 in krmilne ukaze prek enega samega kabla STP 5e ali višjega za razdalje do 150 m (492 čevljev) *2 . Izbirni DIGITAL LINK Switcher ali Digital Interface Box dodatno poenostavi namestitev, zmanjša ožičenje in s tem povezane stroške ter poveča zanesljivost.

Logotip DIGITAL LINK

*1 Prenos zvoka, odvisno od zvočnih zmogljivosti modela.

*2 150 m (492 ft) prenosa je na voljo samo s stikalom DIGITAL LINK ET-YFB200G za signale do 1080p.

Pregledovalnik pomnilnika

Za predstavitev ne potrebujete računalnika – samo vstavite pomnilniško napravo USB, ki vsebuje medij, in takoj začnite s projiciranjem. To vključuje videoposnetke v polni visoki ločljivosti in fotografije. Preprost grafični uporabniški vmesnik (GUI) zagotavlja nemoteno in brez stresa predstavitev.

Pregledovalnik pomnilnika

Podpira protokol IEEE802.1X

Z omrežjem IEEE802.1X (EAP* prek LAN) se lahko povežejo samo preverjeni uporabniki, ki preprečujejo dostop nepooblaščenim uporabnikom. Kompatibilni projektorji podpirajo protokol IEEE802.1X prek žičnega ali brezžičnega omrežja LAN.

* EAP: razširljiv protokol za preverjanje pristnosti.

Brezplačna in prilagodljiva namestitev

STRNITI VSE

1,6 -kratna povečava in funkcija premika objektiva

Zoom objektiv vam omogoča projiciranje iz širokega razpona razdalj od miz ali stropa. Z navpičnim premikom objektiva hitro prilagodite položaj slike brez popačenja.

1,6 -kratna povečava in funkcija premika objektiva

* 40 % za PT-VX615N/VX610.
Opomba: Prikazan je diagram za PT-VZ585N/VZ580.

Hitra zamenjava žarnice in filtra

Za udobje lahko filter zamenjate s strani in svetilko z vrha projektorja. Za redno vzdrževanje enote ni treba odstraniti s stropnega nosilca.

Hitra zamenjava svetilke in filtra01
Hitra zamenjava svetilke in filtra02

Samodejno obračanje slike zaslona

Slike se samodejno* zasukajo glede na usmerjenost namestitve-obrnjene navzdol na strop ali postavljene na mizo-z vgrajenim senzorjem kota.

Samodejno obračanje slike

* Ročne nastavitve so na voljo tudi prek nastavitvenega menija.

Funkcija enostavne geometrijske prilagoditve

Vodoravna, navpična in kotna korekcija trapeznosti prilagodi obliko slike za jasno vidljivost pri projiciranju zunaj osi ali iz nenavadnega kota. Korekcija ukrivljenega zaslona omogoča projiciranje naravnih slik brez popačenj na ukrivljene ali valjaste površine.

Vertikalni, vodoravni in vogalni korekcijski odklon

* Brez PT-VZ470.

Funkcija prikaza USB

Namestite programsko opremo Wireless Manager v računalnik, povežite računalnik in projektor s kablom USB*, Wireless Manager pa se bo samodejno zagnal in na projektor predvajal medije (vključno z zvokom).

* Ob prvi priključitvi kabla USB je potrebna enkratna namestitev gonilnika USB. Podpira samo računalnik z operacijskim sistemom Windows ® . Ta funkcija ni na voljo v sistemu Windows ® 10.

Dodatne lastnosti

 • Ter DC OUT priključek (samo PT-VZ580/VW540/VX610)
 • ・ Neposreden izklop
 • Vgrajen zvočnik
 • ・ Funkcija upravljanja EKO
 • Mod Načini bele table in table
 • Mode Način emulacije
 • Software Programska oprema za več nadzor in nadzor
 • Comp Združljivo s Crestron Connected ™, AMX DD in PJLink ™
 • ・ Samodejno iskanje vhodnih signalov
 • Software Programska oprema za zgodnje opozarjanje serije ET-SWA100 (neobvezno)
 • ・ Funkcija zagonskega logotipa
 • Support Funkcija podpore predstavitvi
 • Stand Način pripravljenosti zvoka
 • ・ Funkcija digitalnega zooma
 • Features Funkcije proti kraji
 • Vgrajen dekoder podnapisov

YouTube

YouTubeNajnovejše novice in informacije o izdelku o projektorju Panasonic najdete na našem uradnem kanalu YouTube.

 


PT-VZ585N

PT-VZ580
Power supplyAC 120 V, 50/60 Hz (North America), AC 110 V, 60 Hz (Taiwan), AC 100−240 V, 50/60 Hz (other countries)AC 120 V, 50/60 Hz (North America), AC 110 V, 60 Hz (Taiwan), AC 100−240 V, 50/60 Hz (other countries)
Power consumption400 W [North America], 410 W [other countries]400 W [North America], 410 W [other countries]
Standby power consumption
Standby Mode (ECO) *10.3 W [North America, Taiwan], 0.5 W [other countries]0.3 W [North America, Taiwan], 0.5 W [other countries]
Standby Mode (Normal)14 W8 W
LCD panel
Panel size0.64 inches (1.63 cm) (16:10 aspect ratio)0.64 inches (1.63 cm) (16:10 aspect ratio)
Display methodTransparent LCD panel (× 3, R/G/B)Transparent LCD panel (× 3, R/G/B)
Pixels2,304,000 (1920 × 1200) × 3, total of 6,912,000 pixels2,304,000 (1920 × 1200) × 3, total of 6,912,000 pixels
Lens1.6x manual zoom (throw ratio: 1.09–1.77:1), manual focus F 1.60–2.12, f 15.30–24.64 mm1.6x manual zoom (throw ratio: 1.09–1.77:1), manual focus F 1.60–2.12, f 15.30–24.64 mm
Lamp280 W UHM lamp × 1280 W UHM lamp × 1
Screen size (diagonal)30−300 inches30−300 inches
Brightness *25,000 lm (input signal: PC, lamp power: Normal, picture mode: Dynamic, Daylight View: OFF, Auto Power Save: OFF)5,000 lm (input signal: PC, lamp power: Normal, picture mode: Dynamic, Daylight View: OFF, Auto Power Save: OFF)
Contrast *216,000:1 (all white/all black) (input signal: PC, lamp power: Normal, picture mode: Dynamic, Iris: On, Daylight View: OFF, Auto Power Save: OFF)16,000:1 (all white/all black) (input signal: PC, lamp power: Normal, picture mode: Dynamic, Iris: On, Daylight View: OFF, Auto Power Save: OFF)
Resolution1920 x 1200 pixels1920 x 1200 pixels
Supported RGB signalXGA–WUXGAXGA–WUXGA
Supported video signalNTSC/PAL/SECAM, 480p/i, 720p, 1080p/iNTSC/PAL/SECAM, 480p/i, 720p, 1080p/i
Optical axis shift
(from center of screen)
Vertical0 ‒ +44 % (manual)
U/D ratio 17:1 (when on top end)
0 ‒ +44 % (manual)
U/D ratio 17:1 (when on top end)
Keystone correction rangeVertical: maximum ±25° (auto/manual, input: WUXGA),
Horizontal: maximum ±30° (manual, input: WUXGA)
Vertical: maximum ±25° (auto/manual, input: WUXGA),
Horizontal: maximum ±30° (manual, input: WUXGA)
InstallationFront ceiling / Front desk / Rear ceiling / Rear deskFront ceiling / Front desk / Rear ceiling / Rear desk
Built-in speaker4.0 cm (1 1/16″ ) round shape × 1, output power: 10 W (monaural)4.0 cm (1 1/16″ ) round shape × 1, output power: 10 W (monaural)
Operation noise*237 dB (lamp power: Normal), 35 dB (lamp power: ECO1), 29 dB (lamp power: ECO2)37 dB (lamp power: Normal), 35 dB (lamp power: ECO1), 29 dB (lamp power: ECO2)
Cabinet materialsMolded plasticMolded plastic
Dimensions (W x H x D)389 × 125*4 × 332 mm (15 5/16″ × 4 29/32″ *4 × 13 1/16″ )389 × 125*4 × 332 mm (15 5/16″ × 4 29/32″ *4 × 13 1/16″ )
Weight*3Approximately 4.9 kg (10.8 lbs)Approximately 4.8 kg (10.6 lbs)
Operating environmentOperating temperature: 0−40 °C (32−104 °F)*5 (altitude: less than 1,200 m [3,937 ft]),
0−30 °C (32−86 °F) (altitude: 1,200−2,700 m [3,937−8,858 ft] ), Operating humidity: 20−80 % (no condensation)
Operating temperature: 0−40 °C (32−104 °F)*5 (altitude: less than 1,200 m [3,937 ft]),
0−30 °C (32−86 °F) (altitude: 1,200−2,700 m [3,937−8,858 ft] ), Operating humidity: 20−80 % (no condensation)
Supplied accessoriesWireless remote control unit × 1, Power cord with power cord holder × 1 (× 2 for UK and Asia),
Software CD-ROM × 1 (Operating instructions, Multi Monitoring and Control Software, Logo Transfer Software,
Wireless Manager ME software), Batteries (AAA type × 2), RGB cable × 1, Lens cap × 1
Wireless remote control unit × 1, Power cord with power cord holder × 1 (× 2 for UK and Asia),
Software CD-ROM × 1 (Operating instructions, Multi Monitoring and Control Software, Logo Transfer Software), Batteries (AAA type × 2), RGB cable × 1, Lens cap × 1
Built-in wireless LANStandard: 2.4 GHz: IEEE802.11b/g/n, 5.0 GHz: IEEE802.11a/n Infrastructure Mode: WPA-PSK (TKIP/AES),
WPA2-PSK (TKIP/AES), 128-bit/64-bit WEP, WPA-EAP/WPA2-EAP
(PEAP [MS-CHAPv2/GTC]/EAP-FAST [MS-CHAPv2/GTC]/EAP-TTLS [MD5/MS-CHAPv2], 128-bit/64-bit), Miracast
PT-VZ580

Garancija: 24 mesecev projektor, 12 mesecev na žarnico ali 1000 h

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://panasonic.net/cns/projector/products/vz580/

Dodatne informacije

Proizvajalec

Panasonic