Opis

Popolna zabava s tekmami in z igranjem iger na velikem zaslonu
Vrhunski televizorji 4K LED serije JX940 se odlikujejo po vrhunski zmogljivosti, ki jo zagotavlja naš najnovejši procesor HCX Pro AI. Z brezhibnim prikazom hitrega gibanja, široko barvno paleto ter neverjetno svetlostjo in kontrastom se lahko meri z vsakim tekmecem. Idealen za šport in igranje iger.

Oglejte si vse. Občutite vse.
Hitro dogajanje, prikazano izredno razločno. Za ogled tekem in igranje iger potrebujete izredno zmogljivost prikaza, zato smo svoje televizorje 4K LED višjega razreda pred kratkim posodobili. Zasnovani so za spremljanje najhitrejšega dogajanja na zaslonu in vznemirjenje prenesejo naravnost v vašo dnevno sobo – vrhunske barve in izredno jasna slika. Če temu dodate še vrhunski zvok, to vas ter vašo družino in prijatelje popelje v središče dogajanja. Zmagovita zmogljivost – vedno

Popolnoma natančne barve, ki ujamejo trenutek
Zaslon HDR Cinema Display Pro – visokozmogljivi zaslon HDR Cinema Display Pro omogoča predvajanje večjega razpona barv in večjega kontrasta ter brezhiben prikaz hitrega gibanja, kar je idealno za šport in igranje iger. Visokokakovostna osvetlitev ozadja LED zagotavlja enakomerno svetlost po celotnem zaslonu.

Pametno upravljanje prikaza hitrega gibanja
Procesor HCX Pro AI – novi procesor v naših televizorjih najvišjega razreda omogoča prikaz izredno natančnih barv in kontrasta ter izredno čisto sliko, ker je pomembno tudi pri prikazu hitrega gibanja. Umetna inteligenca televizorju pomaga prepoznati športne oddaje in ustrezno prilagodi sliko.

Izjemen zvok, kot bi bili v živo na tekmi
Dolby Atmos® – vrhunska slika je pomembna, vendar še toliko bolj pride do izraza, če ji dodate vrhunski zvok. Naša obdelava zvoka, ki smo jo dopolnili s tehnologijo Dolby Atmos®, omogoča, da se počutite, kot da sedite na najboljšem sedežu na športnem prizorišču.

Optimalne barve in svetlost v vseh pogojih
Več oblik HDR – naši vrhunski televizorji podpirajo več oblik visokega dinamičnega razpona (HDR), kar zagotavlja najboljšo kakovost slike ne glede na izbrani vir. Svetloba in barva se optimizirata za vsak prizor posebej in prilagojeno vsaki posamezni obliki – Dolby Vision, HLG, HDR10 ali novi HDR10+ Adaptive.

Igranje iger z neverjetno ločljivostjo, hitrostjo prikaza sličic in prikazom gibanja
Game Mode Extreme – optimalni način za igranje iger zagotavlja, da je televizor 4K LED vedno pripravljen na akcijo. Hkrati pa HDMI 2.1 podpira visoko hitrost prikaza sličic (HFR), prilagodljivo hitrost osveževanja (VRR) in AMD FreeSync Premium za kar najbolj realističen prikaz, ki je značilen za sodobne igričarske naprave.

Brezhiben prikaz akcijskih iger na velikem zaslonu OLED

AMD Freesync Premium – naši televizorji OLED za leto 2021 imajo certifikat AMD Freesync Premium. Zasnovani so tako, da zagotavljajo najboljšo izkušnjo pri igranju iger z najnovejšimi in najrazburljivejšimi napravami za igranje iger. Uživajte v brezhibni sliki z ločljivostjo 4K na velikem barvnem zaslonu in se popolnoma zatopite v igro.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Panasonic

EAN