Opis

Panasonic LZ1500

4K OLED TV serije LZ1500 zagotavlja sliko kot v kinu. Zaslon OLED poskrbi, da ob gledanju filmov in TV-oddaj ničesar ne zamudite. Povezava HDMI 2.1 brezhibno sprejema video prenose, da vas postavi v središče dogajanja.

 

Popoln spektakel. Totalna čustva.

Tukaj, lokalno. Takoj zdaj. Filmsko namesto običajnega. To presega redno gledanje televizije. Fokus je čarovnija. Kakovost slike televizorja 4K OLED, ki so ga izdelali le profesionalni filmski ustvarjalci, je tako osupljiva, da vam jemlje dih. Dodatne čute razvaja 3D prostorski zvok, ki gledalca skorajda postavi v prizor. Cilj vseh naših tehničnih rešitev je navdihovati – zagotavljati vsakodnevno kinematografsko izkušnjo.

 

Za resnično globoke črne odtenke.

Procesor OLED in HCX Pro AI – 4K OLED TV uporablja posamezno osvetljene celice za ustvarjanje naravnih barv in visokega kontrasta, kjer je črna resnično črna. Procesor HCX Pro AI v njih takoj analizira sliko in na napredni ravni izboljša barvno natančnost, kontrast in jasnost slike.

Za resnično globoke črne odtenke.

 

Doživite prizor s kinematografskim zvokom

Dolby Atmos®

Dolby Atmos®

Dolby Atmos® – zagotavlja izjemno jasen, bogat in globok zvok v najnovejših kinematografih in naših vrhunskih TV sprejemnikih. Zvočni efekti zasedajo točno določeno mesto v virtualnem prostoru in času ter tako zagotavljajo potrebno vzdušje.

 

Cinema Surround Pro

Cinema Surround Pro

Cinema Surround Pro – naš ozvočni sistem dopolnjuje odlično sliko in gledalca popelje iz fotelja na lokacijo filmskih prizorov. Vgrajeni zvočniki in obdelava zvoka zagotavljajo impresiven zvok, ki dvigne zabavo na naslednjo raven.

 

Zagotavljajo integrirano sliko in zvok.

Avto AI

Avto AI

Samodejna umetna inteligenca – naši vrhunski televizorji uporabljajo umetno inteligenco za analizo dohodnega signala in takojšnjo ustrezno prilagoditev slike. Samodejna umetna inteligenca loči na primer športni prenos od filmskega prizora – prav tako tudi poslušalec. Lahko se usedete in uživate v predstavi.

 

Inteligentno zaznavanje

Inteligentno zaznavanje

Posebno inteligentno zaznavanje – zazna barvno temperaturo in svetlost ambientalne svetlobe v prostoru ter z nadzorom slike poskrbi za naravno izkušnjo gledanja, če na primer ponoči gledate napravo pri topli svetlobi.

 

Optimalna svetlost in barva za vse pogoje.

Več formatov HDR – vrhunski televizorji, ki podpirajo vse formate HDR (visok dinamični razpon), zagotavljajo najboljše možne rezultate za kateri koli vir slike. Optimizira svetlost in barvo za vsak prizor, tako za slikovne vire v Dolby Vision, HLG, HDR10 ali novem HDR10+ Adaptive formatu.

Optimalna svetlost in barva za vse pogoje.

 

Popolna slika v vseh svetlobnih pogojih

Popolna slika v vseh svetlobnih pogojih

Popolna slika v vseh svetlobnih pogojih

Dolby Vision® IQ – inteligentno optimizira TV sliko glede na trenutno stanje danega prostora. Ne glede na to, ali je dnevna soba popolnoma temna ali obsijana s soncem, se Dolby Vision IQ dinamično prilagaja svetlobnim razmeram v prostoru in vedno zagotavlja najboljšo možno TV izkušnjo.

 

V svetlobi in temi je spektakel po režiserjevem namenu

V svetlobi in temi je spektakel po režiserjevem namenu

Intelligent Sensing Filmmaker Mode – način, ki so ga ustvarila elektronska podjetja in vodilni filmski ustvarjalci. S pritiskom na gumb lahko nastavite barvno paleto, kontrast, razmerje stranic in hitrost sličic filma glede na režiserjevo namero. Slika se samodejno spreminja glede na svetlobne pogoje.

 

Netflixove serije so natančno umerjene v temi in svetlobi.

Netflixove serije so natančno umerjene v temi in svetlobi.

Prilagodljivi kalibrirani način Netflix – Netflix zagotavlja najboljše filme, ki vam v visokokakovostni ločljivosti 4K zagotavljajo gledanje, ki ga je predvidel režiser. Inteligentno zaznavanje prilagodi slike glede na svetlost okolja, tako da so videti čudovite v katerem koli okolju.

 

Pretakate lahko svojo najljubšo serijo Netflix

Pretakate lahko svojo najljubšo serijo Netflix

Ali ste vedeli, da lahko oddaje Netflix preprosto pretakate iz pametnega telefona na želeni televizor Panasonic? Samo povežite oba z WiFi, kliknite ikono Cast in končali ste. Zakaj ne poskusite Stranger Things?

* Zahtevano je članstvo v Netflixu za pretakanje.

 

Televizor po vaši meri

Pametni TV, ki ima smisel

Pametni TV, ki ima smisel

My Home Screen 7.0 – izboljša enostavno dostopnost vašega pametnega televizorja. Priljubljene nastavitve je mogoče prilagoditi in do njih dostopati s pritiskom na gumb. Če svoje priljubljene, kot so aplikacije za pretakanje videa, postavite na domači zaslon, se bodo prikazale samo pomembne aplikacije.

 

Harmonija vašega življenjskega sloga in TV

Harmonija vašega življenjskega sloga in TV

my Scenery – Naši novi vrhunski televizorji lahko ustvarijo dobro vzdušje tudi brez programa. S funkcijo my Scenery lahko izberete prijetno ozadje ali video glede na svoje razpoloženje ali čas dneva ali pa ga nastavite po želji. Idealno med aktivnostmi, ki zahtevajo pozornost ali ko se pripravljate na spanje.

 

Prepoznavanje govora

TV nadzor z glasom

TV nadzor z glasom

Ko uporabljate napravo, združljivo s Pomočnikom Google, kot je pametni zvočnik, mobilni telefon ali tablični računalnik, lahko na primer vklopite televizor Panasonic in z glasom upravljate glasnost. Za začetek preprosto recite »Ok Google«.

*Google in Google Nest Audio sta blagovni znamki družbe Google LLC. Nest Audio zahteva omrežje Wi-Fi, bližnjo vtičnico, račun Google in združljivo mobilno napravo. Minimalne zahteve za operacijski sistem: g.co/home/req.

 

Alexa odgovori

Alexa odgovori

Preklop kanalov, nadzor glasnosti in glasovni izklop delujejo z napravo Amazon Alexa. Uporabno, ko imate polne roke dela.

* Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic.

 

Velik zaslon 4K OLED Gaming Action

Igra z neverjetno hitrostjo, ločljivostjo in dinamiko

Igra z neverjetno hitrostjo, ločljivostjo in dinamiko

Game Mode Extreme – novi 4K OLED TV je pripravljen na boj s svojim igralnim načinom. S podporo za visoko hitrost sličic (HFR), spremenljivo hitrost osveževanja (VRR) in sistem AMD FreeSync Premium gre HDMI 2.1 na naslednjo raven pri izpolnjevanju zahtev po realizmu najnovejših igralnih avtomatov.

 

Dostop do nastavitev igre je preprost in hiter

Dostop do nastavitev igre je preprost in hiter

Nadzorna plošča za igro – Enostavnejše in bolj smiselne nastavitve za igro so možne z vhodom HDMI za igralne naprave, povezane s televizorjem. Naša nova nadzorna plošča za igro podrobno prikazuje podrobne podatke, povezane z igro, stanje nastavitev pa je mogoče enostavno preveriti. Za bolj brezhibno igralno izkušnjo je do vsega tega mogoče dostopati z enim dejanjem, tako da ga dodelite gumbu My APP.

 

Penta Tuner

Petkrat večji TV sprejem: Penta poleg satelitskega, kabelskega in antenskega podpira še dva dodatna načina sprejema. Pri sprejemu prek interneta (IPTV) in domačega omrežja (TV>IP) televizorja ni treba nameščati na antenski priključek. TV programe lahko uživate v vseh prostorih – nova TV vtičnica ni potrebna.

Penta Tuner

Podrobnosti

SPLOŠNE LASTNOSTI

Premer zaslona122 cm
VrstaSmart TV
Tehnologija zaslonaOLED
Posebna tehnologijaHDR
Kvaliteta slike4K
barvaČrna
Vrsta zaslonaStanovanje

SMART TV

Operacijski sistemmoj začetni zaslon
Aplikacije za pretakanje videaYouTube Netflix Rakuten TV Amazon Prime Disney+
Glavne značilnostiInteligentni osebni pomočnik Zrcaljenje zaslona Snemanje na USB
ZrcaljenjeAndroid
Inteligentni glasovni pomočnikVgrajena Alexa Vgrajen Google pomočnik
Vrsta procesorjaHCX procesor

VIDEO FUNKCIJE

Resolucija3840 x 2160
Vrsta tehnologije HDRHDR 10 HLG Dolby Vision HDR10+ Adaptive
Tehnologija slikeISF Dolby Vision IQ Smooth Motion Drive Pro, združljiv s CalMAN
Lastnosti igreZdružljiv s FreeSync Premium
TV tuner sistemDVB-C DVB-S2 DVB-T DVB-T2

AVDIO FUNKCIJE

Avdio tehnologijaDolby Atmos Cinema Surround Pro
Ozvočenje2
Zmogljivost vgrajenih zvočnikov15 W
Vgrajen subwooferšt

POVEZAVA

Brezžična povezavaBluetooth Wi-Fi
Pristanišča1 x vtičnica 3,5 mm 1 x RJ-45 4 x HDMI 3 x USB 2 x CI

PORABA ENERGIJE

Poraba energije / 1000 ur66 kWh
Poraba energije v načinu HDR / 1000 ur79 kWh
Energetska učinkovitost po najnovejših evropskih standardihEnergijski razred G

VELIKOSTI

Dimenzije s stojalom1069 x 300 x 682 mm
Dimenzije brez stojala1069 x 67 x 622 mm
Teža s stojalom21,5 kg
Teža brez stojala16 kg
Dimenzije škatle1413 x 225 x 760 mm
Teža škatle27 kg

DODATKI

Vsebina paketaDaljinec

STENSKI SISTEM

Združljivost VESA300 x 300

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.panasonic.com/si/consumer/televizorji-s-ploskim-zaslonom/4k-oled/tx-48lz1500e.html

Dodatne informacije

Velikost ekrana

48

Proizvajalec

Panasonic