Opis

Panasonic LX940

Premium 4K LED TV serije LX940 ponuja nepremagljivo sliko za šport in igre. S hitro ploščo ne boste zamudili niti enega trenutka, 120 Hz zaslon pa zagotavlja intenzivno svetlost in globok kontrast.

Popoln spektakel. Totalna čustva.

Hitri gibi prikazani z izjemno jasnostjo. Športni prenosi in video igre zahtevajo izjemne parametre, zato smo zdaj posodobili več naših vrhunskih modelov 4K LED TV. Oblikovalski premislek je bil prikazati hitro dogajanje in vznemirjenje v dnevni sobi. Dogajanje na zaslonu in nadzor – odlične barve in izjemno ostra kakovost slike – izjemen zvočni učinek vas postavi v središče dogajanja.

Popoln spektakel.  Totalna čustva.

Resnično natančna barvna reprodukcija, ki ujame trenutek

HDR Cinema Display Pro – Visokokakovosten zaslon HDR Cinema Display Pro zagotavlja širši barvni razpon, visok kontrast in bolj gladke premike, kar je zelo uporabno pri športu in igrah. Kakovostna LED osvetlitev ozadja zagotavlja enakomerno svetlost po celotnem zaslonu.

Resnično natančna barvna reprodukcija, ki ujame trenutek

 

Inteligentna tehnologija prikazuje hitro gibanje

Procesor HCX Pro AI – procesor naših vrhunskih televizorjev zagotavlja resnično natančne barve in kontrast s popolno ostrino tudi v hitro premikajočih se prizorih. Zahvaljujoč sistemu umetne inteligence televizor ve, kdaj se na njem gleda šport, in temu primerno prilagodi sliko.

Inteligentna tehnologija prikazuje hitro gibanje

Izjemen zvočni učinek, ki poskrbi za stadionsko doživetje

Dolby Atmos® – dobra slika je pomembna, vendar je z dobrim zvokom veliko bolj poglobljena. Naš sistem za obdelavo zvoka, ki uporablja tehnologijo Dolby Atmos®, se počuti, kot da bi sedel na najboljšem sedežu na stadionu.

Izjemen zvočni učinek, ki poskrbi za stadionsko doživetje

Pameten način za odlično slikovno izkušnjo

Avto AI

Samodejna umetna inteligenca – naši vrhunski televizorji uporabljajo umetno inteligenco za analizo dohodnega signala in takojšnjo ustrezno prilagoditev slike. Samodejna umetna inteligenca loči na primer športni prenos od filmskega prizora – prav tako tudi poslušalec. Lahko se usedete in uživate v predstavi.

Avto AI

Inteligentno zaznavanje

Posebno inteligentno zaznavanje – zazna barvno temperaturo in svetlost ambientalne svetlobe v prostoru ter z nadzorom slike poskrbi za naravno izkušnjo gledanja, če na primer ponoči gledate napravo pri topli svetlobi.

Inteligentno zaznavanje

Optimalna svetlost in barva za vse pogoje.

Več formatov HDR – vrhunski televizorji, ki podpirajo vse formate HDR (visok dinamični razpon), zagotavljajo najboljše možne rezultate za kateri koli vir slike. Optimizira svetlost in barvo za vsak prizor, tako za Dolby Vision, HLG, HDR10 ali nov slikovni vir formata HDR10+ Adaptive.

Optimalna svetlost in barva za vse pogoje.

Popolna slika v vseh svetlobnih pogojih

Popolna slika v vseh svetlobnih pogojih

Dolby Vision® IQ inteligentno optimizira TV sliko glede na trenutno stanje dane sobe. Ne glede na to, ali je dnevna soba popolnoma temna ali obsijana s soncem, se Dolby Vision IQ dinamično prilagaja svetlobnim razmeram v prostoru in vedno zagotavlja najboljšo možno TV izkušnjo.

Popolna slika v vseh svetlobnih pogojih

V svetlobi in temi je spektakel po režiserjevem namenu

Intelligent Sensing Filmmaker Mode – način, ki so ga ustvarila elektronska podjetja in vodilni filmski ustvarjalci. S pritiskom na gumb lahko nastavite barvno paleto, kontrast, razmerje stranic in hitrost sličic filma glede na režiserjevo namero. Slika se samodejno spreminja glede na svetlobne pogoje.

V svetlobi in temi je spektakel po režiserjevem namenu

Velik zaslon 4K LED Gaming Action

Igra z neverjetno hitrostjo, ločljivostjo in dinamiko

Game Mode Extreme – novi 4K LED TV je pripravljen na boj s svojim igralnim načinom. S podporo za visoko hitrost sličic (HFR), spremenljivo hitrost osveževanja (VRR) in sistem AMD FreeSync Premium gre HDMI 2.1 na naslednjo raven pri izpolnjevanju zahtev po realizmu najnovejših igralnih avtomatov.

Igra z neverjetno hitrostjo, ločljivostjo in dinamiko

 

Dostop do nastavitev igre je preprost in hiter

Nadzorna plošča za igro – Enostavnejše in bolj logične nastavitve igre so možne z vhodom HDMI za igralne naprave, povezane s televizorjem. Naša nova nadzorna plošča za igro prikazuje podrobne podatke, povezane z igro, stanje nastavitev pa je mogoče preprosto preveriti. Za bolj brezhibno igralno izkušnjo je do vsega tega mogoče dostopati z enim dejanjem, tako da ga dodelite gumbu My APP.

Dostop do nastavitev igre je preprost in hiter

Televizor po vaši meri

Pametni TV, ki ima smisel

My Home Screen 7.0 izboljša enostavno dostopnost vašega pametnega televizorja. Priljubljene nastavitve je mogoče prilagoditi in do njih dostopati s pritiskom na gumb. Če svoje priljubljene, kot so aplikacije za pretakanje videa, postavite na začetni zaslon, se bodo prikazale samo pomembne aplikacije.

Pametni TV, ki ima smisel

Harmonija vašega življenjskega sloga in TV

my Scenery – Naši novi vrhunski televizorji lahko ustvarijo dobro vzdušje tudi brez programa. S funkcijo my Scenery lahko izberete prijetno ozadje ali video glede na svoje razpoloženje ali čas dneva ali pa ga nastavite po želji. Idealen med aktivnostmi, ki zahtevajo pozornost ali ko se pripravljate na spanje.

Harmonija vašega življenjskega sloga in TV

Alexa odgovori

Preklop kanalov, nadzor glasnosti in glasovni izklop delujejo z napravo Amazon Alexa. Uporabno, ko imate polne roke dela.

* Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic.

Alexa odgovori

TV nadzor z glasom

Ko uporabljate napravo, združljivo s Pomočnikom Google, kot je pametni zvočnik, mobilni telefon ali tablični računalnik, lahko s svojim glasom na primer vklopite televizor Panasonic in nadzirate glasnost. Za začetek preprosto recite »Ok Google«.

* Google in Google Nest Audio sta blagovni znamki družbe Google LLC. Nest Audio zahteva omrežje Wi-Fi, bližnjo vtičnico, račun Google in združljivo mobilno napravo. Minimalne zahteve za operacijski sistem: g.co/home/req.

TV nadzor z glasom

Penta Tuner

Petkrat večji TV sprejem: Penta poleg satelitskega, kabelskega in antenskega podpira še dva dodatna načina sprejema. Pri sprejemu prek interneta (IPTV) in domačega omrežja (TV>IP) televizorja ni treba nameščati na antenski priključek. TV-programe lahko uživate v vseh prostorih – nova TV vtičnica ni potrebna.

Penta Tuner

Podrobnosti

SPLOŠNE LASTNOSTI

Premer zaslona139 cm
VrstaSmart TV
Tehnologija zaslonaLED diode
Posebna tehnologijaHDR
Kvaliteta slike4K
barvaČrna
Vrsta zaslonaStanovanje

SMART TV

Operacijski sistemmoj začetni zaslon
Aplikacije za pretakanje videaYouTube Netflix Rakuten TV Amazon Prime Disney+
Glavne značilnostiGlasovno upravljanje Inteligentni osebni pomočnik Zrcaljenje zaslona Snemanje na USB
ZrcaljenjeAndroid
Inteligentni glasovni pomočnikVgrajena Alexa Vgrajen Google pomočnik
Vrsta procesorjaHCX Pro AI procesor

VIDEO FUNKCIJE

Resolucija3840 x 2160
Vrsta tehnologije HDRHDR 10 HLG Dolby Vision HDR10+ Adaptive
Tehnologija slikeISF Dolby Vision IQ Local Dimming Pro Intelligent CalMAN Ready 4K 2200 Hz BMR IFC
Lastnosti igreZdružljiv s FreeSync Premium
TV tuner sistemDVB-C DVB-S2 DVB-T DVB-T2

AVDIO FUNKCIJE

Avdio tehnologijaDolby Atmos Cinema Surround
Ozvočenje2
Zmogljivost vgrajenih zvočnikov15 W
Vgrajen subwooferšt

POVEZAVA

Brezžična povezavaBluetooth Wi-Fi
Pristanišča1 x vtičnica 3,5 mm 1 x RJ-45 4 x HDMI 3 x USB 2 x CI

PORABA ENERGIJE

Poraba energije / 1000 ur79 kWh
Poraba energije v načinu HDR / 1000 ur167 kWh
Poraba energije v stanju pripravljenosti0,5 W
Energetska učinkovitost po najnovejših evropskih standardihEnergijski razred G

VELIKOSTI

Dimenzije s stojalom1231 x 270 x 748 mm 1231 x 270 x 778 mm
Dimenzije brez stojala1231 x 270 x 748 mm
Teža s stojalom18,5 kg
Teža brez stojala18 kg
Dimenzije škatle1559 x 206 x 819 mm
Teža škatle25 kg

DODATKI

Vsebina paketaDaljinec

STENSKI SISTEM

Združljivost VESA300 x 300

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.panasonic.com/si/consumer/televizorji-s-ploskim-zaslonom/4k-led-lcd/tx-55lx940e.html

Dodatne informacije

Proizvajalec

Panasonic

Velikost ekrana

55