Opis

Panasonic LZ1000

Globoka črna in žive barve poskočijo s 4K OLED TV-zaslona serije LZ1000. S pomočjo tehnologije plošč naslednje generacije in povezave HDMI 2.1 se lahko potopite v svet filmov, oddaj in iger.

Popoln spektakel. Totalna čustva.

Tukaj, lokalno. Takoj zdaj. Filmsko namesto običajnega. To presega redno gledanje televizije. Fokus je čarovnija. Kakovost slike televizorja 4K OLED, ki so ga izdelali samo profesionalni filmski ustvarjalci, je tako osupljiva, da vam jemlje dih. Dodatne čute razvaja 3D prostorski zvok, ki gledalca skorajda postavi v prizor. Cilj vseh naših tehničnih rešitev je navdihovati – zagotavljati vsakodnevno kinematografsko izkušnjo.

 

Za resnično kinematografsko kakovost slike

Procesor Master OLED in HCX Pro AI – naši zasloni Master OLED prikazujejo globoko črno in briljantno jasne barve ter oživijo kinematografske prizore. Procesor HCX Pro AI v njih takoj analizira sliko in izboljša barvno natančnost, kontrast in jasnost slike na ravni, ki je vodilna v svojem razredu.

Za resnično kinematografsko kakovost slike

Doživite prizor s kinematografskim zvokom

Dolby Atmos®

Dolby Atmos® – zagotavlja izjemno jasen, bogat in globok zvok v najnovejših kinematografih in naših vrhunskih TV sprejemnikih. Zvočni efekti zasedajo točno določeno mesto v virtualnem prostoru in času ter tako zagotavljajo potrebno vzdušje.

Dolby Atmos®

Cinema Surround Pro

Cinema Surround Pro – naš ozvočenje dopolnjuje odlično sliko in gledalca popelje iz fotelja na lokacijo filmskih prizorov. Vgrajeni zvočniki in obdelava zvoka zagotavljajo impresiven zvok, ki dvigne zabavo na naslednjo raven.

Cinema Surround Pro

Zagotavljajo integrirano sliko in zvok.

Avto AI

Samodejna umetna inteligenca – naši vrhunski televizorji uporabljajo umetno inteligenco za analizo dohodnega signala in takojšnjo ustrezno prilagoditev slike. Samodejna umetna inteligenca loči na primer športni prenos od filmskega prizora – prav tako tudi poslušalec. Lahko se usedete in uživate v predstavi.

Avto AI

Inteligentno zaznavanje

Posebno inteligentno zaznavanje – zazna barvno temperaturo in svetlost ambientalne svetlobe v prostoru ter z nadzorom slike poskrbi za naravno izkušnjo gledanja, če na primer napravo gledate ponoči pri topli svetlobi.

Inteligentno zaznavanje

Optimalna svetlost in barva za vse pogoje.

Več formatov HDR – vrhunski televizorji, ki podpirajo vse formate HDR (visok dinamični razpon), zagotavljajo najboljše možne rezultate za kateri koli vir slike. Optimizira svetlost in barvo za vsak prizor, tako za slikovne vire v Dolby Vision, HLG, HDR10 ali novem HDR10+ Adaptive formatu.

Optimalna svetlost in barva za vse pogoje.

Popolna slika v vseh svetlobnih pogojih

Popolna slika v vseh svetlobnih pogojih

Dolby Vision® IQ – inteligentno optimizira TV sliko glede na trenutno stanje danega prostora. Ne glede na to, ali je dnevna soba popolnoma temna ali obsijana s soncem, se Dolby Vision IQ dinamično prilagaja svetlobnim razmeram v prostoru in vedno zagotavlja najboljšo možno TV izkušnjo.

Popolna slika v vseh svetlobnih pogojih

V svetlobi in temi je spektakel po režiserjevem namenu

Intelligent Sensing Filmmaker Mode – način, ki so ga ustvarila elektronska podjetja in vodilni filmski ustvarjalci. S pritiskom na gumb lahko nastavite barvno paleto, kontrast, razmerje stranic in hitrost sličic filma glede na režiserjevo namero. Slika se samodejno spreminja glede na svetlobne pogoje.

V svetlobi in temi je spektakel po režiserjevem namenu

Netflixove serije so natančno umerjene v temi in svetlobi.

Prilagodljivi kalibrirani način Netflix – Netflix zagotavlja najboljše filme, ki vam v visokokakovostni ločljivosti 4K zagotavljajo gledanje, ki ga je predvidel režiser. Inteligentno zaznavanje prilagodi slike glede na svetlost okolja, tako da so videti čudovite v katerem koli okolju.

Netflixove serije so natančno umerjene v temi in svetlobi.

Pretakate lahko svojo najljubšo serijo Netflix

Ali ste vedeli, da lahko oddaje Netflix preprosto pretakate iz pametnega telefona na želeni televizor Panasonic? Samo povežite oba z WiFi, kliknite ikono Cast in končali ste. Zakaj ne poskusite Stranger Things?

Pretakate lahko svojo najljubšo serijo Netflix

Televizor po vaši meri

Pametni TV, ki ima smisel

My Home Screen 7.0 – izboljša enostavno dostopnost vašega pametnega televizorja. Priljubljene nastavitve je mogoče prilagoditi in do njih dostopati s pritiskom na gumb. Če svoje priljubljene, kot so aplikacije za pretakanje videa, postavite na domači zaslon, se bodo prikazale samo pomembne aplikacije.

Pametni TV, ki ima smisel

Harmonija vašega življenjskega sloga in TV

my Scenery – Naši novi vrhunski televizorji lahko ustvarijo dobro vzdušje tudi brez programa. S funkcijo my Scenery lahko izberete prijetno ozadje ali video glede na svoje razpoloženje ali čas dneva ali pa ga nastavite po želji. Idealen med aktivnostmi, ki zahtevajo pozornost ali ko se pripravljate na spanje.

Harmonija vašega življenjskega sloga in TV

Prepoznavanje govora

TV nadzor z glasom

Ko uporabljate napravo, združljivo s Pomočnikom Google, kot je pametni zvočnik, mobilni telefon ali tablični računalnik, lahko s svojim glasom na primer vklopite televizor Panasonic in nadzirate glasnost. Za začetek preprosto recite »Ok Google«.

Google in Google Nest Audio sta blagovni znamki družbe Google LLC. Nest Audio zahteva omrežje Wi-Fi, bližnjo vtičnico, račun Google in združljivo mobilno napravo. Minimalne zahteve za operacijski sistem: g.co/home/req.

TV nadzor z glasom

Alexa odgovori

Preklop kanalov, nadzor glasnosti in glasovni izklop delujejo z napravo Amazon Alexa. Uporabno, ko imate polne roke dela.

* Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic.

Alexa odgovori

Velik zaslon 4K OLED Gaming Action

Igra z neverjetno hitrostjo, ločljivostjo in dinamiko

Game Mode Extreme – novi 4K OLED TV je pripravljen na boj s svojim igralnim načinom. S podporo za visoko hitrost sličic (HFR), spremenljivo hitrost osveževanja (VRR) in sistem AMD FreeSync Premium gre HDMI 2.1 na naslednjo raven pri izpolnjevanju zahtev po realizmu najnovejših igralnih avtomatov.

Igra z neverjetno hitrostjo, ločljivostjo in dinamiko

 

Dostop do nastavitev igre je preprost in hiter

Nadzorna plošča za igro – Enostavnejše in bolj smiselne nastavitve za igro so možne z vhodom HDMI za igralne naprave, povezane s televizorjem. Naša nova nadzorna plošča za igro prikazuje podrobne podatke, povezane z igro, stanje nastavitev pa je mogoče preprosto preveriti. Za bolj brezhibno igralno izkušnjo je do vsega tega mogoče dostopati z enim dejanjem, tako da ga dodelite gumbu My APP.

Dostop do nastavitev igre je preprost in hiter

Penta Tuner

Petkrat večji TV sprejem: Penta poleg satelitskega, kabelskega in antenskega podpira še dva dodatna načina sprejema. Pri sprejemu prek interneta (IPTV) in domačega omrežja (TV>IP) televizorja ni treba nameščati na antenski priključek. TV-programe lahko uživate v vseh prostorih – nova TV vtičnica ni potrebna.

Penta Tuner

 

Podrobnosti

SPLOŠNE LASTNOSTI

Premer zaslona165 cm
VrstaSmart TV
Tehnologija zaslonaOLED
Posebna tehnologijaHDR
Kvaliteta slike4K
barvaČrna
Vrsta zaslonaStanovanje

SMART TV

Operacijski sistemmoj začetni zaslon
Aplikacije za pretakanje videaYouTube Netflix Rakuten TV Amazon Prime Disney+
Glavne značilnostiGlasovno upravljanje Inteligentni osebni pomočnik Zrcaljenje zaslona Snemanje na USB
ZrcaljenjeAndroid
Inteligentni glasovni pomočnikVgrajena Alexa Vgrajen Google pomočnik
Vrsta procesorjaHCX procesor

VIDEO FUNKCIJE

Resolucija3840 x 2160
Vrsta tehnologije HDRHDR 10 HLG Dolby Vision HDR10+ Adaptive
Tehnologija slikeISF Dolby Vision IQ Smooth Motion Drive Pro, združljiv s CalMAN
Lastnosti igreZdružljiv s FreeSync Premium
TV tuner sistemDVB-C DVB-S2 DVB-T DVB-T2

AVDIO FUNKCIJE

Avdio tehnologijaDolby Atmos Cinema Surround Pro
Ozvočenje2
Zmogljivost vgrajenih zvočnikov15 W
Vgrajen subwooferšt

POVEZAVA

Brezžična povezavaBluetooth Wi-Fi
Pristanišča1 x vtičnica 3,5 mm 1 x RJ-45 4 x HDMI 3 x USB 2 x CI

PORABA ENERGIJE

Poraba energije / 1000 ur103 kWh
Poraba energije v načinu HDR / 1000 ur129 kWh
Energetska učinkovitost po najnovejših evropskih standardihEnergijski razred G

VELIKOSTI

Dimenzije s stojalom1448 x 348 x 895 mm
Dimenzije brez stojala1448 x 69 x 835 mm
Teža s stojalom22 kg
Teža brez stojala17 kg
Dimenzije škatle1811 x 234 x 975 mm
Teža škatle31 kg

DODATKI

Vsebina paketaDaljinec

STENSKI SISTEM

Združljivost VESA300 x 300

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.panasonic.com/si/consumer/televizorji-s-ploskim-zaslonom/4k-oled/tx-65lz1000e.html

Dodatne informacije

Proizvajalec

Panasonic

Velikost ekrana

65