Opis

Panasonic LZ2000

Vrhunski televizor serije LZ2000 spremeni domačo zabavo. Z našo tehnologijo plošč naslednje generacije lahko pridejo filmi, vrhunska televizija, šport in igre, povečana svetlost, realistična zaporedja slik, novi zvočniki in igranje iger HDMI 2.1.

Popoln spektakel. Totalna čustva.

Tukaj, lokalno. Takoj zdaj. Filmsko namesto običajnega. To presega redno gledanje televizije. Fokus je čarovnija. Kakovost slike televizorja 4K OLED, ki so ga izdelali samo profesionalni filmski ustvarjalci, je tako osupljiva, da vam jemlje dih. Dodatne čute razvaja 3D prostorski zvok, ki gledalca skorajda postavi v prizor. Cilj vseh naših tehničnih rešitev je navdihovati – zagotavljati vsakodnevno kinematografsko izkušnjo.

 

Najnovejša generacija barvne reprodukcije in neprekosljiva svetlost.

Procesor Master OLED Pro in HCX Pro AI – Naša plošča naslednje generacije, razvita na Japonskem, Master OLED PRO, zagotavlja povečano svetlost in s tem neprekosljiv dinamični kontrast in izkušnjo gledanja. Procesor HCX Pro AI v njih takoj analizira sliko in izboljša barvno natančnost, kontrast in jasnost slike na ravni, ki je vodilna v svojem razredu.

Najnovejša generacija barvne reprodukcije in neprekosljiva svetlost.

Poglobljen zvok – kot da bi bili res tam

360° Soundscape Pro

360° Soundscape Pro

360° Soundscape Pro – naš edinstven integriran zvočni sistem 360° Soundscape Pro vas popelje iz naslanjača v središče dogajanja. Vgrajeni natančno nastavljeni zvočniki Technics, ki sevajo navzgor in vstran, očarajo poslušalca s sistemom Dolby Atmos®.

 

Array sistem zvočnikov

Array sistem zvočnikov

Sistem nizov zvočnikov – Naš novi sistem nizov zvočnikov zagotavlja natančno reprodukcijo zvoka in omogoča uporabniku, da izkoristi našo edinstveno funkcijo oblikovanja žarka. Z majhnimi zvočniki je mogoče doseči natančno upravljanje zvoka in ustvariti območja z različnimi nivoji zvoka. Uporabnik lahko zazna natančnejšo kakovost zvoka, kar zmanjša možno motenje drugih.

 

Zagotavljajo integrirano sliko in zvok.

Samodejna umetna inteligenca – umetna inteligenca (AI) analizira prejeti signal za takojšnjo prilagoditev nastavitev slike in zvoka. Samodejna umetna inteligenca loči športni prenos od koncerta ali filmskega prizora – prav tako tudi poslušalec. Lahko se usedete in uživate v predstavi.

Zagotavljajo integrirano sliko in zvok.

Optimalna svetlost in barva za vse pogoje.

Več formatov HDR – vrhunski televizorji, ki podpirajo vse formate HDR (visok dinamični razpon), zagotavljajo najboljše možne rezultate za kateri koli vir slike. Optimizira svetlost in barvo za vsak prizor, tako za slikovne vire v Dolby Vision, HLG, HDR10 ali novem HDR10+ Adaptive formatu.

Optimalna svetlost in barva za vse pogoje.

Popolna slika v vseh svetlobnih pogojih

Popolna slika v vseh svetlobnih pogojih

Popolna slika v vseh svetlobnih pogojih

Dolby Vision® IQ – inteligentno optimizira TV sliko glede na trenutno stanje danega prostora. Ne glede na to, ali je dnevna soba popolnoma temna ali obsijana s soncem, se Dolby Vision IQ dinamično prilagaja svetlobnim pogojem v prostoru in vedno zagotavlja najboljšo možno TV izkušnjo.

 

V svetlobi in temi je spektakel po režiserjevem namenu

V svetlobi in temi je spektakel po režiserjevem namenu

Intelligent Sensing Filmmaker Mode – način, ki so ga ustvarila elektronska podjetja in vodilni filmski ustvarjalci. S pritiskom na gumb lahko nastavite barvno paleto, kontrast, razmerje stranic in hitrost sličic filma glede na režiserjevo namero. Slika se samodejno spreminja glede na svetlobne pogoje.

Prepoznavanje govora

TV nadzor z glasom

TV nadzor z glasom

Ko uporabljate napravo, združljivo s Pomočnikom Google, kot je pametni zvočnik, mobilni telefon ali tablični računalnik, lahko na primer vklopite televizor Panasonic in z glasom upravljate glasnost. Za začetek preprosto recite »Ok Google«.

* Google in Google Nest Audio sta blagovni znamki družbe Google LLC. Nest Audio zahteva omrežje Wi-Fi, bližnjo vtičnico, račun Google in združljivo mobilno napravo. Minimalne zahteve za operacijski sistem: g.co/home/req.

 

Alexa odgovori

Alexa odgovori

Preklop kanalov, nadzor glasnosti in glasovni izklop delujejo z napravo Amazon Alexa. Uporabno, ko imate polne roke dela.

* Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih podružnic.

 

Velik zaslon 4K OLED Gaming Action

Igra z neverjetno hitrostjo, ločljivostjo in dinamiko

Igra z neverjetno hitrostjo, ločljivostjo in dinamiko

Game Mode Extreme – novi 4K OLED TV je pripravljen na boj s svojim igralnim načinom. S podporo za visoko hitrost sličic (HFR), spremenljivo hitrost osveževanja (VRR) in sistem AMD FreeSync Premium gre HDMI 2.1 na naslednjo raven pri izpolnjevanju zahtev po realizmu najnovejših igralnih avtomatov.

 

Dostop do nastavitev igre je preprost in hiter

Dostop do nastavitev igre je preprost in hiter

Nadzorna plošča za igro – Enostavnejše in bolj smiselne nastavitve za igro so možne z vhodom HDMI za igralne naprave, povezane s televizorjem. Naša nova nadzorna plošča za igro prikazuje podrobne podatke, povezane z igro, stanje nastavitev pa je mogoče preprosto preveriti. Za bolj brezhibno igralno izkušnjo je do vsega tega mogoče dostopati z enim dejanjem, tako da ga dodelite gumbu My APP.

 

Penta Tuner

Petkrat večji TV sprejem: Penta poleg satelitskega, kabelskega in antenskega podpira še dva dodatna načina sprejema. Pri sprejemu prek interneta (IPTV) in domačega omrežja (TVIP) televizorja ni treba postavljati na antenski priključek. TV-programe lahko uživate v vseh prostorih – nova TV vtičnica ni potrebna.

Penta Tuner

Podrobnosti

SPLOŠNE LASTNOSTI

Premer zaslona195 cm
VrstaSmart TV
Tehnologija zaslonaOLED
Posebna tehnologijaHDR
Kvaliteta slike4K
barvaČrna
Vrsta zaslonaStanovanje

SMART TV

Operacijski sistemmoj začetni zaslon
Aplikacije za pretakanje videaYouTube Netflix Rakuten TV Amazon Prime Disney+
Glavne značilnostiGlasovno upravljanje Inteligentni osebni pomočnik Zrcaljenje zaslona Snemanje na USB
ZrcaljenjeAndroid
Inteligentni glasovni pomočnikVgrajena Alexa Vgrajen Google pomočnik
Vrsta procesorjaHCX Pro AI procesor

VIDEO FUNKCIJE

Resolucija3840 x 2160
Vrsta tehnologije HDRHDR 10 HLG Dolby Vision HDR10+ Adaptive
Tehnologija slikeISF Dolby Vision IQ Smooth Motion Drive Pro, združljiv s tehnologijo CalMAN Luminance Booster
Lastnosti igreZdružljiv s FreeSync Premium
TV tuner sistemDVB-C DVB-S2 DVB-T DVB-T2

AVDIO FUNKCIJE

Avdio tehnologijaDolby Atmos 360° Soundscape Pro
Ozvočenje7.1
Zmogljivost vgrajenih zvočnikov90W 15W
Vgrajen subwooferja
Zmogljivost subwooferja20 W

POVEZAVA

Brezžična povezavaBluetooth Wi-Fi
Pristanišča1 x vtičnica 3,5 mm 1 x RJ-45 4 x HDMI 3 x USB 2 x CI

PORABA ENERGIJE

Poraba energije / 1000 ur146 kWh
Poraba energije v načinu HDR / 1000 ur222 kWh
Poraba energije v stanju pripravljenosti0,5 W
Energetska učinkovitost po najnovejših evropskih standardihEnergijski razred G

VELIKOSTI

Dimenzije s stojalom1723 x 350 x 1073 mm
Dimenzije brez stojala1723 x 78 x 1050 mm
Teža s stojalom50 kg
Teža brez stojala43 kg
Dimenzije škatle2139 x 282 x 1179 mm
Teža škatle62 kg

DODATKI

Vsebina paketaDaljinec

STENSKI SISTEM

Združljivost VESA400 x 300

Garancija: 12 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.panasonic.com/si/consumer/televizorji-s-ploskim-zaslonom/4k-oled/tx-77lz2000e.html

Dodatne informacije

Proizvajalec

Panasonic

Velikost ekrana

77