Opis

R-820F TALNI ZVOČNIK

Talni zvočnik Klipsch R-820F napolni vaš prostor z neverjetnimi podrobnostmi in jasnostjo. R-820F, ki izkorišča našo lastniško tehnologijo, napolnjeno z rogovi, in ima dvojne 8-palčne bakrene nizkotonce IMG, ponuja realistično akustiko, ki oživi vašo glasbo in filme.

Lastnosti:

  • 1″ visokokakovostni visokotonec LTS
  • 90×90 kvadratna traktriška rog
  • Dvojni 8 “bakreni nizkotonec IMG
  • Nizkotonski refleks prek priključkov Tractrix® na zadnji strani
  • Močna, prilagodljiva odstranljiva magnetna rešetka
  • Mere: 43 “x 10,9” x 17,5 “
Pogled od blizu na trubo R-820F

TRACTRIX® HORN TECHNOLOGY

Ekskluzivna Klipsch 90×90 º Tractrix® tehnologija rogov zagotavlja, da je visokofrekvenčna energija R-820F usmerjena na poslušalca in zmanjšuje umetni odmev ali filtriranje, ki ga povzroča posredno odbijanje zvoka od sten. Uporaba te lastniško usmerjene tehnologije vam daje najboljšo jasnost, dinamiko in podrobnosti vaših filmov in glasbe.

Razstavljen pogled na visokotonec Klipsch

LINEARNI TIVETER VZMETENJA

Z KAPTON ® UMIK

Ekskluzivni linearni visokotonski zvočnik Klipsch Linear Travel Suspension (LTS) zmanjša popačenje za izboljšane podrobne lastnosti Uporaba kaptona ® , izjemno lahkega in togega materiala, v visokotlačnem vzmetenju zagotavlja visoko učinkovitost ter izboljšuje ločljivost in podrobnosti. Visokotonski zvočniki LTS so zaščitni znak zvočnikov Klipsch, zaradi česar so nekateri izmed najboljših na svetu.

Talni zvočniki Klipsch

VRTENI BAKRENI NIZKOTONEC IMG

Nizkotonski zvočniki z brizganim grafičnim grafitom (IMG) so izjemno lahki, hkrati pa izjemno togi – zagotavljajo izjemen nizkofrekvenčni odziv, z minimalnim lomljenjem in popačenjem stožca. V kombinaciji s traktriškim visokotoncem LTS, ki ga polni rog, zagotavlja učinkovitost zvočnikov najvišjo v svojem razredu.

R-820F pretok zraka iz zadnjih vrat

ZADNJI TRACTRIX ® PORT

Zadnja vrata Tractrix se popolnoma prilegajo omari in nizkotoncem, kar ustvarja idealen pretok zraka z minimalnim popačenjem ali turbulenco tudi pri najnižjih frekvencah.

Zvočniški sistem Klipsch s televizorjem v dnevni sobi
Zvočniški sistem Klipsch s televizorjem v dnevni sobi
Cena velja za par