Opis

Večnamenska uporaba in Bluetooth 5.0
Kakovostne brezžične slušalke proizvajalca PLATINET Freestyle so primerna izbira za vse, ki si želite izjemno kakovostne glasbe, kjerkoli se nahajate. Slušalke z nastavljivim občutljivim mikrofonom so več kot odlična rešitev tudi za prostoročne klice z vašimi najdražjimi ali za pogovore preko spleta, torej za CHAT preko programov kot so Skype, Zoom, Microsoft Teams, Messenger ipd…priročna rešitev za delo od doma, video konference, pisarno, učenje na daljavo ali za privatne klepete s svojimi najdražjimi.

Hitra Bluetooth 5.0 brezžična povezava bo odpravila vse moteče kable, ki bi lahko bili v napoto pri vaših vsakdanjih opravilih. Slušalke s ″high premium″ dizajnom lahko s priloženim kablom povežete tudi z zunanjimi enotami, ki imajo AUX vhod (npr. osebni računalniki, pametni telefoni, itd…) in jih uporabljate kot žične slušalke.

Čist in močan zvok z dolgo avtonomijo baterije
S tehnologijo ANC (Advanced Noice Cancelling) oz. t.i. napredno izolacijo hrupa iz okolice, slušalke inteligentno filtrirajo šum v ozadju, kar pripomore k boljšemu predvajanju zvoka v hrupnih okoljih. Zahvaljujoč 40-milimetrskim gonilniku zagotavljajo prijetno zveneč, močan in jasen zvok.

Slušalke imajo lahke in tesno prilegajoče se ušesne blazinice iz mehke spominske pene, ki enakomerno porazdelijo pritisk in zagotavljajo udobno uporabo tudi po več urah uporabe.

Vgrajena polnilna baterija s kapaciteto 500 mAh bo poskrbela, da boste zložljive slušalke lahko uporabljali do 20 ur, preden jih boste morali ponovno priključiti na napajanje preko priloženega napajalnega kabla.

Tehnične specifikacije
Bluetooth 5.0
40-milimetrski gonilnik
Domet: do 10 m
Izjemna kakovost zvoka
Združljivost s pametnimi telefoni, tablicami, prenosniki, itd…
Vgrajen mikrofon
Zložljive
3,5 mm priključek
Advanced Noise Cancelling (inteligentna izolacija hrupa iz okolice)
Lahke in tesno prilegajoče se ušesne blazinice iz udobne spominske pene
Čas polnjenja slušalk: 2 uri
Avtonomija uporabe: do 20 ur
Kapaciteta baterije slušalk: 500 mAh
Polnjenje preko priloženega USB polnilnega kabla
Priložen 1.2m kabel za uporabo kot žičnih slušalk
Teža: 200g
Garancija: 24 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec

PLATINET