Opis

Pravi 4K UHD HDR-Pro projektor z DCI-P3 / Rec.709 | W2700


  • Resnična ločljivost UHD projektorja 4K z 8,3 milijona slikovnih pik

  • BenQ CinematicColor ™ za industrijski barvni prostor DCI-P3 / Rec.709

  • HDR-PRO ™ tehnologija HDR, optimizirana za projektor (podpora HDR10 / HLG)

Projektor za domači kino BenQ W2700 4K UHD HDR-Pro
Reproducirajte podrobnosti o kinematografskih čutilih z ločljivostjo True 4K HDR Projector

Pripravite se na pravi 4K HDR s kinematografskim čudom, kot da ste v pristnem digitalnem domačem kinu. Za ljubitelje avdio-video posnetkov, ki želijo vzeti vse podrobnosti za resnično kinematografsko doživetje, uživajte v izjemno širokem barvnem prostoru DCI-P3 s filmsko podobno teksturo in predvajanjem, kot so zamislili režiserji. -navdihujoča filmska čarovnija v vašo osebno AV sobo.

CinematicColor ™ za barve, kot so si zamislili režiserji

Tehnologija CinematicColor ™ uporablja optimalne barve za prikaz natančnih in izboljšanih slik v vašem 4K projektorju HDR Domači kino. Izredno širok barvni prostor CinematicColor DCI-P3 (ki zajema veliko večji vidni spekter kot Rec. 709), visoko nativno kontrastno razmerje ANSI in kalibracija s certifikatom ISFccc zagotavljajo neverjetne slikovne zmogljivosti in zagotavljajo podrobne, ostre in jasne vizualne elemente, ki spremljajo vaš profesionalni kino.

BenQ CinematicColor ™ tehnologija
Izredno široki digitalni kinematografi, ki se ujemajo z barvami DCI-P3

Tehnologija BenQ CinematicColor ™ za izboljšanje optimalnih barv za natančno kakovost slike doseže do 95% super širok barvni prostor DCI-P3 ameriške filmske industrije, ki zajema veliko večji vidni spekter kot Rec. 709. Z DCI-P3 W2700 popolnoma reproducira pristno kinematografsko kakovost s široko in natančno barvno natančnostjo, kot so si režiserji prvotno zamislili.

Izboljšano preslikavo barv za reprodukcijo naravnih odtenkov

Za razliko od drugih projektorjev s pristransko barvno temperaturo in prenasičenimi zelenimi in rdečimi barvami tehnologija BenQ Enhanced Color Mapping izvaja natančno barvno izročitev, da sprosti osupljive vizualne elemente s popolnoma življenjskimi barvami, ki so samodejno nastavljene tako, da odražajo naravo med gledanjem filmov Blu-ray DCI-P3 4K.

Tovarniško kalibrirana natančnost barv

Z uporabo posebnih instrumentov in programske opreme je W2700 preizkušen in prilagojen za natančno barvno temperaturo D65, gama, nivo črne, raven bele, nevtralno sivo, sledenje barv RGBCMY, odtenek, nasičenost, svetlost in izhod na podlagi ITU-R Rec.709. Vsi podatki iz več vmesnikov so zbrani za posamezna poročila o tovarniških kalibracijah, kar zagotavlja 100% Rec.709 z Delta E <3 *, prav tako pa je vgrajena optimalna barvna tabela DCI-P3, ki jo zagotavlja BenQ-ova ekskluzivna tehnologija CinematicColor za reprodukcijo pristnih barv hollywoodskih filmov.

* Delta E količinsko opredeli razliko med referenčno barvo in dejansko barvo projektorja na podlagi koordinat L * a * b *, da predstavlja “razliko v občutku”. Zmogljivost Delta E <3 pomeni tako rekoč brez zaznavne barvne razlike za človeško oko. (Delta E <3 zmogljivost je omogočena v D. kinematografskih načinih.)

ISFccc® Potrjena vizualna kalibracija

Z vključitvijo visoko cenjene vizualne kalibracije ISFccc® s certifikatom Imaging Science Foundation lahko sliko in barvne lastnosti prilagodite poljubnemu prostoru, skupaj z vnaprej nastavljenimi načini ravnovesja svetlobe za dan in noč.

HDR-PRO ponuja večjo svetlost, kontrast in optimizacijo slike
Hiperrealistična kakovost videa s HDR-PRO TM

Ekskluzivna tehnologija BenQ HDR-PRO, optimizirana za projiciranje, izboljša 4K HDR izkušnjo gledanja. HDR-PRO, ki uporablja izboljšano preslikavo tonov, ponuja večji kontrastni razpon, s pomočjo katerega lahko razkrijete vse podrobnosti Blu-ray 4K, kot tudi pretočno vsebino za neprimerljivo kinematografsko uživanje.

Dopolni HDR10 in HLG

BenQ-jevo tehnologijo HDR-PRO nadgrajuje podpora HDR10 & HLG (Hybrid Log-Gamma), ki ponuja neverjetne vizualne elemente, ne glede na to, ali pretakate Blu-ray film ali pretakate vsebine, športne tekme na priljubljenih platformah.

* HLG je standard z visokim dinamičnim razponom (HDR), ki sta ga skupaj razvila BBC in NHK, podpirata pa ga video storitve, kot so BBC iPlayer, DirecTV, Freeview Play in YouTube.

Cinema Mode

Povečana svetlost za reprodukcijo Rec. 709 natančnost barv za uživanje v filmih 1080p v višji svetlosti okolja.

Način HDR

Zasnovan za gledanje Blu-ray 4K HDR in pretakanje vsebin HLG na osnovi Rec. 709 in HDR-PRO tehnologija v okoljih z večjo svetlostjo.

Umetnost pravega 4K UHD
4K UHD True 8,3 milijona slikovnih pik

Z ločljivostjo 4K UHD 3840×2160 z 8,3 milijona ločenih slikovnih pik za vsak kader W2700 uporablja novo generacijo 0,47-palčnega DLP-tehnologije z enim DMD, da minimalizira eleganten, kompakten profil projektorja za sodoben življenjski slog. 4K UHD s štirikratno ločljivostjo Full HD 1080p zmanjša zamegljenost slikovnih pik za neverjetno jasnost in natančno določene podrobne podrobnosti.

DLP 4K UHD projektor

Projektor UHD, ki ni DLP 4K

Precizna 10-elementna 8-skupinska leča, optimizirana za 4K

Niz z 10-elementnimi lečami z izjemno visoko ločljivostjo je strukturiran v osem skupin s kovinskim sodom in celičnim ogrodjem, kar daleč presega tehnologijo projektorja 1080p z večjim prodorom svetlobe za dolgotrajno intenzivnost 4K z barvno zmogljivostjo, jasnostjo in ostrino, ki zaustavlja srce zaslon.

W2700 ustvarja ostre slike in natančne barve brez artefaktov, kot so zamegljenost, senčenje in interferenčni vzorci za brezhibno jasnost

CinemaMaster Video + za veličastne prizore

CinemaMaster ™ Video + spremeni katero koli sobo v domači kino svetovnega razreda s tehnologijami za izboljšanje videa, ki bodo zagotovo všeč tudi najbolj kritičnim filmskim navdušencem.

 

CinemaMaster Audio + 2 za masiven zvok

Tehnologija za izboljšanje zvoka BenQ CinemaMaster Audio + 2, nadgrajena z dramatično širšim frekvenčnim razponom od stereo 10-vatnega zvoka, nameščenega v resonančni zvočni komori za globoke nizke tone in naraščajoče visoke tone, ponuja tudi ekskluzivne algoritme EQ za čistost in čutno kakovost zvoka, kot jih uporabljajo hollywoodski studii.

Prilagodljiva prilagoditev za poravnavo zaslona

Lahka oblika in eleganten, kompakten profil W2700 poudarja čudovito estetiko in intuitivno funkcionalnost. W2700 prinaša kinematografsko čudo v vsak prostor z zmogljivim kratkim metom, 1,3-kratnim povečavo, z navpičnim pomikom objektiva in za enostavno namestitev.

Integrirana prilagoditev povečave brez težav

Sistem samodejnega ostrenja samodejno izostri ne glede na velikost zaslona, ​​sistem povečave W2700 se prilagodi, da sledi prilagoditvam ostrenja, optimizira razmerje povečave, da zagotovi vizualno popolno ostrenje brez napak za sočasno natančnost in jasnost na vseh vogalih slike.

Premik leče in 1,3-kratni velik zoom

W2700 ponuja navpični premik leče 10%, da se popolnoma prilega vsakemu prostoru z dinamičnim razponom projekcijskih razdalj in višin. In 1,3-krat velik zoom ponuja široko paleto razdalj meta, da znatno poveča prilagodljivost namestitve za različne možnosti namestitve in postavitve, tako da vsak prostor zlahka spremeni v resnično navdihujoč domači kino.

Samodejni navpični trapez za enostavno nastavitev s popolno poravnavo

V nasprotju s trapezoidnim učinkom, ko je treba projektor postaviti izven središča, na primer s preprosto postavitvijo na vrh mize, funkcija navpičnega trapeza prilagodi sliko profesionalno kvadratni sliki. Korekcija Keystone olajša projiciranje idealno poravnanih slik na različnih lokacijah.

USB Type-A 3.0, ki lahko prenaša podatke s hitrostjo do 5 Gbit / s, kar je približno 10-krat hitreje od standarda USB 2.0.Ikona USB Media Reader

USB bralnik medijev za skupno rabo brez kablov

W2700 omogoča uporabnikom enostavno projiciranje vsebine z izmenljivega diska neposredno brez kakršnega koli kabla s hitrim prenosom. Podpira širok spekter datotek, vključno z video, zvokom in sliko.

Enostavno vzdrževanje vdelane programske opreme

Zmogljivost nadgradnje USB na W2700 omogoča, da deluje z največjo učinkovitostjo z najnovejšo vdelano programsko opremo, kar zagotavlja preprosto upravljanje in enostavno vzdrževanje.

Glavne specifikacije
Resolucija

4K UHD (3840 x 2160)

Svetlost (ANSI lumni)

2000 ANSI Lumens

Razmerje kontrasta (FOFO)

30.000: 1

Zvočnik

Komorni zvočnik 5W x 2

Vse specifikacije
Zaslon
Projekcijski sistem

DLP

Resolucija

4K UHD (3840 x 2160)

Podpora za ločljivost

VGA (640 x 480) do 4K UHD (3840 x 2160)

Svetlost (ANSI lumni)

2000 ANSI Lumens

Razmerje kontrasta (FOFO)

30.000: 1

Barva zaslona

30 bitov (1,07 milijarde barv)

Native Aspect Ratio

Izvorni 16: 9 (izbirno razmerje 6)

Izvor svetlobe

Svetilka

Moč svetlobnega vira

245W

Življenje svetlobnega vira

Običajnih 4.000 ur

Ekonomskih 10.000 ur

SmartEco 15.000 ur

Optično
Razmerje meta

1,13 – 1,47 (100 “@ 2,5 m)

Razmerje povečave

1,3X

Leča

F / # = 1,9 – 2,47, f = 12 – 15,6 mm

Premik leče

Navpično 100% ~ 110%

Keystone prilagoditev

1D, (samodejno) navpično ± 30 stopinj

Premik projekcije

105%

Jasna velikost slike (diagonalno)

40 “~ 200”

Velikost slike

30 “~ 200”

Vodoravna frekvenca

15K-135KHz

Navpična hitrost skeniranja

23-120Hz

Slika
Slikovni način

Svetla / Živahna TV / Kino (Rec. 709) / D. Kino / Tišina / Uporabnik 1 (HDR / HLG / ISF Night / ISF Day / 3D *)

Segment barvnih koles

6-segment (RGBRGB)

Hitrost barvnega kolesa

2D: 96Hz; 100Hz; 120Hz

3D: 120 Hz

Rec.709 Pokritost

100%

Pokritost DCI-P3

95%

Zvok
Zvočnik

Komorni zvočnik 5W x 2

Vmesnik
HDMI

X2 HDMI (2.0a / HDCP2.2)

USB tip A

X1 (moč 5V / 2,5A)

X1 ((bralnik medijev, prenos FW)

USB tip mini B

X1 (prenos FW, storitev)

Zvočni izhod (3,5 mm mini priključek)

X1 (mini vtičnica)

Sprožilec DC 12V (3,5 mm priključek)

X1 (3,5 mm vtič)

IR sprejemnik

2 (spredaj / zgoraj)

Posebnost
Ojačevalnik gibanja (MEMC)

Da

ISF noč / dan

Da

CinemaMaster Video +

Da

CinemaMaster Audio + 2

Da

Kompatibilnost
Združljivost s HDTV

720p 50 / 60Hz, 1080i 50 / 60Hz, 1080p 24/25/30/50 / 60Hz, 2160p 23/24/25/30 / 60Hz

3D združljivost

Da

Moč
Napajanje

VAC 100 ~ 240 (50 / 60Hz)

Tipična poraba energije

Največ 350W, običajno 340W, Eco 280W

Poraba energije v stanju pripravljenosti

0,5 W maks. pri 100 ~ 240VAC

Zvočni hrup (tip / eko)

30 / 28dBA (način tišine)

delovna temperatura

0 ~ 40 stopinj (Celcius)

Mera in teža
Mere (Š x V x G) (mm)

380 x 127 x 263

Neto teža (kg / lbs)

4,2 kg

Dodatna oprema (standardno)
Škatla

Da

Daljinski upravljalnik z baterijo

x 1 (5J.JKC06.001)

Napajalni kabel (po regijah)

x 1 (3 m)

CD z uporabniškim priročnikom

Da (27L)

Hitri vodnik

Da (21L)

Garancijska kartica (po regijah)

Da

Pokrov leče

Da

Dodatki (neobvezno)
Komplet rezervnih svetilk

Da (5J.JKC05.001)

3D očala

DA

OSD
OSD jezik

Arabski / bolgarski / hrvaški / češki / danski / nizozemski / angleški / finski / francoski / nemški / grški / hindujski / madžarski / italijanski / indonezijski / japonski / korejski / norveški / poljski / portugalski / romunski / ruski / poenostavljeni kitajski / španski / švedski / Turščina / tajska / tradicionalna kitajščina (28 jezikov)

* V načinu 3D: Ločljivost je 1920×1080 v načinu 3D.

** Kontrast se meri po standardu Full On Full Off.

*** Rezultati življenjske dobe žarnice se razlikujejo glede na okoljske razmere in uporabo. Dejanske lastnosti in specifikacije izdelka se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Garancija za projektor: 36 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.benq.eu/en-eu/projector/cineprime-home-cinema/w2700/specifications.html