Opis

Igra Vena II

Integrirani ojačevalnik za brezžično pretakanje

QUAD Vena II Play je najnovejši dodatek k najbolje prodajani seriji integriranih ojačevalnikov QUAD Vena. Prav tako napoveduje prihod brezžičnega pretakanja zvoka in tehnologije za več prostorov v portfelj izdelkov QUAD . QUAD Vena II Play , ki temelji na nedavni nadgradnji in bogato specificirani Vena II, vključuje priznano platformo DTS Play-Fi®.

S tehnologijo DTS Play-Fi® lahko glasbo pretakate po vašem brezžičnem omrežju v formatu visoke ločljivosti in jo lahko po potrebi preprosto razširite v ultimativni večsobni sistem. Pretakate lahko iz katerega koli vira v vašem brezžičnem omrežju, vključno s pametnimi telefoni, tablicami ali osebnimi računalniki ter pogonom NAS.

PREGLED

PAMETNA ESTETIKA

Platforma DTS Play-Fi® ponuja obilico glasbenih možnosti z vsega sveta. Spotify, Tidal, HD Tracks, Deezer, Amazon Music, Napster, KKBox in Sirius XM, če naštejemo le nekatere. Prebrskajte po radijskem vodniku s tisoči postaj in podcastov ali pretakajte iz domačega medijskega strežnika z združljivostjo DLNA.

QUAD Vena II Play si več kot le videz sposodi od svojega brata, Vena II – z večino iste zasnove z visokimi specifikacijami, vključno z ES9018K2M iz referenčnega DAC-ja Sabre32 in povezavo aptX Bluetooth, ima vso čisto muzikalnost QUAD skozi svoje zelo vsestransko vezje.

Obstaja tudi nekaj digitalnih in analognih priključkov, vključno z gramofonom MM za gramofon. Ne glede na to, ali želite uživati ​​v glasbi, analogni ali digitalni, vas bo QUAD Vena II Play povezal in pripravil na predvajanje.

TEHNOLOGIJA BREZŽIČNEGA PRETOKA

DTS Play-Fi je vrhunski brezžični zvok za celoten dom, ki je zdaj na voljo v največjem ekosistemu blagovnih znamk na svetu. Pretakajte svojo najljubšo vsebino z osupljivo kakovostjo zvoka iz vsake naprave, ki jo imate.

Vsi izdelki DTS Play-Fi so brezhibno interoperabilni, tako da lahko najdete popoln zvočnik za vsako sobo in veste, da bodo vsi skupaj ustvarjali čudovito glasbo.

Celoten domači zvok, preprosto:

DTS Play-Fi pošilja zvok iz mobilnih naprav v zvočnike po vsem domu z uporabo lastniške tehnologije pretakanja, sinhronizacije in avtentikacije.

Končno svoboda izbire

Vsak posamezen izdelek DTS Play-Fi odlično deluje z vsemi ostalimi, ne glede na blagovno znamko, tako da dobite ogromno možnosti za prilagoditev vašega doma in eno preprosto, elegantno izkušnjo poslušanja.

DTS Play-Fi ponuja neprimerljivo izbiro avdio izdelkov za vaš dom, od kompaktnih zvočnikov na baterije do zmogljivih zvočnih palic, ki so jih izdelale najbolj cenjene avdio znamke v poslu. Nič več ne ogrožajte svojega sloga ali okusa, če želite dobiti visokokakovostno brezžično zvočno rešitev.

eskončna ponudba glasbe

DTS Play-Fi ponuja številne glasbene možnosti z vsega sveta. Spotify, *Pandora, Deezer, Napster, KKBox in Sirius XM, če naštejemo le nekatere. Prebrskajte po radijskem vodniku s tisoči postaj in podcastov ali pretakajte iz domačega medijskega strežnika.

Ostanite z nami, saj se ves čas dodajajo nove storitve.   * Pandora je omogočena samo za izbrane izdelke Play-Fi.

Deluje z vsako napravo, ki jo imate

Seveda je vaša glasba vedno blizu. In vemo, da imate v življenju vse vrste naprav. Zato je DTS Play-Fi ustvarjen posebej za

pametni telefoni, tablice in osebni računalniki.

Imamo programsko opremo, ki je preprosta za uporabo, za Android, iOS, Kindle Fires in Windows . Podpiramo tudi pretakanje prek Spotify Connect. Kakor koli želite igrati, preprosto deluje.

Tehnologija DTS Play-FiDvopasovni 802.11a/b/g/n
Podpira globalno priljubljeno pretočno vsebino(Amazon Music, Spotify, TIDAL,
Juke, BBC, ESPN, KKBox, SiriusXM, Napster, internetni radio, Deezer,
iHeartRadio, PANDORA, SOUNDMACHINE, tunein, Qobuz, Qmusic)
Podporna skupina govorcev
Podpira android/iOS/Kindle Fire/Windows PC
Analogni predojačevalnik:
Vhodna občutljivost (AUX)525 mV
Vhodna občutljivost (Phono, MM)2,5 mV
Vhodna impedanca10Kohm (AUX), 47Kohm // 100pF (Phono)
Vložki2 x AUX, 1 x Phono (MM)
Izhod1 x predizhod (RCA)
Frekvenčni odziv20Hz-20KHz (+/- 0,5dB)
Skupno harmonično popačenje (THD)< 0,002 %
Signal proti šumu> 110 dB (A-vrednoteno)
Oddelek za ojačevalnik moči
Nazivna moč2 x 45 W (8 ohmov) / 2 x 65 W (4 ohmov)
Frekvenčni odziv20Hz-20KHz (+/- 0,5dB)
Skupno harmonično popačenje (THD)< 0,005 % (30 W, 8 ohmov)
Signal proti šumu> 108 dB (A-vrednoteno)
Digitalni oddelek
DACČip ESS Sabre32 ES9018K2M
Frekvenca vzorčenjaOptični, koaksialni: 44,1 kHz —192 kHz ;
USB: 44,1 kHz — 384 kHz (PCM)/DSD64, DSD128, DSD256
Ethernet, Wi-Fi: 44,1kHz —192kHz
Digitalni vhod1 x koaksialni, 1 x optični Toslink
1 x USB za PC USB
Bluetooth (aptX, aptX LL)
Mehanski oddelek
Velikost (ŠXVXG)301 x 95 x 313 mm
Neto teža6,1 kg

Garancija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.quad-hifi.co.uk/vena-ii-play/

Dodatne informacije

Proizvajalec

QUAD