Opis

Lastnosti

04054-60-L-009

Idealno za velike in kompleksne trate

GARDENA SILENO + kosi velike trate popolnoma samodejno, zanesljivo, brez črt in enakomerno. Brez problema upravlja z ozkimi hodniki in tesnimi prehodi. Polnilno postajo lahko nastavite tudi prilagodljivo, skoraj brez omejitev.

04054-60-L-017

Zelo tiho delovanje

SILENO + pri 60 db (A) ustvari polovico manj hrupa v primerjavi z modeli drugih proizvajalcev. Komaj boste opazili, da je tam.

19061-20-L-016

V vseh vremenskih pogojih

Vaš SILENO + je vaš osebni pomočnik na vrtu, ki bo svoje delo opravljal v vseh vremenskih razmerah. Naj bo navzgor ali navzdol, v dežju ali na soncu – vaš travnik bo vedno lepo pokošen.

04054-60-L-005

SensorControl – pazite na vas

Modeli SILENO + so opremljeni tudi s funkcijo SensorControl: inteligenten sistem rezanja samodejno prilagodi čas košnje glede na rast trave.

15001-20-I-003

Spot Cutting: Zavrtite me naravnost!

Funkcija točkovnega rezanja, spiralna funkcija košnje, naredi SILENO + idealen za težko dostopna območja, kot so trampolini ali vrtno pohištvo.

04088-20-L-001

Varna

Omejevalni kabel fleksibilno in hkrati zanesljivo določa območje košnje – zagotavlja, da robotska kosilnica kosi samo določena območja. Zelo občutljivi senzorji trka zagotavljajo, da robotske kosilnice ne ustavijo vrtne ovire. Ko orodje dvignete, rezila takoj ustavijo še en sklop senzorjev in tako preprečijo poškodbe.

Zmogljiva robotska kosilnica za trate do 1600 m²

Presenečeni boste, kako enostavna je lahko nega trate! Intuitiven za uporabo GARDENA SILENO + drži peclje natančno na določeno dolžino in lahko uživate v prostem času. Ko robotska kosilnica začne delovati, ne povzroča tratnih trakov, temveč pušča popolnoma vzdrževano preprogo – zahvaljujoč sistemu SensorCut. Teče tako tiho, da je skoraj nemogoče slišati, kako kosi travnik, preden se popolnoma samodejno vrne na polnilno postajo. Čas košnje je prosto nastavljiv, kar pomeni, da robotska kosilnica deluje samo takrat, ko jo potrebujete. Tudi vaš novi pomočnik na vrtu je precej pameten: s funkcijo SensorControl sam določi, kako pogosto kosi in ali je košnja sploh potrebna. Točkovno rezanje je prav tako zelo koristna lastnost robotske kosilnice in je idealno za velike in kompleksne vrtove. Funkcija spiralne košnje vam bo pomagala pri košnji težko dostopnih površin, na primer pod vrtnim pohištvom. Zahvaljujoč močnemu pogonu na zadnja kolesa se GARDENA SILENO + lahko spopade z neravnimi tlemi in celo z nakloni do 35 odstotkov. Uživajte v svojem vrtu – zahvaljujoč vašemu SILENO + by GARDENA.
Tehnične specifikacije
Št. 4055-60
Koda EAN: 4078500035125
Produktivnost
Zmogljivost delovnega območja 1600 m² ± 20%
Sistem polnjenja Samodejno
Največji naklon znotraj delovnega območja 35%
Izdelka
Informacijska plošča LCD zaslon z nastavitvenim menijem
Časovnik Da
Tip ročaja Integrirano
Napajanje in polnjenje
Tip baterije Li-Ion
Tipičen čas polnjenja 60 min
Tipičen čas košnje z enim polnjenjem 65 min
Povprečna poraba energije pri največji uporabi 10 kWh
Motor in rezalni sistem
Sistem rezanja 3 vrtljiva rezila za britje
Višina reza, min-max 20-60 mm
Širina reza 22 cm
Podatki o zvoku in hrupu
Raven zvoka zajamčena 60 dB (A)
Varnostne in zaščitne značilnosti
Alarm Da
PIN koda Da
Dvižni senzor Da
Senzor nagiba Da
Namestitveni pribor
Loop žica 250 m
Sponke 400 kosov
Dodatna rezila 9 kosov
Splošne dimenzije
Velikost izdelka, DxŠxV 62,7×50,9×24,8 cm
Teža 9,7 kg

Garancija 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.gardena.com/int/products/lawn-care/robotic-mower/sileno-1600/967264303/

Dodatne informacije

Proizvajalec

Gardena