Opis

Lastnosti

15101-20-L-007

Popolna izbira za srednje velike in zahtevne vrtne površine.

Kosilnica GARDENA SILENO life kosi popolnoma samostojno, zanesljivo, enakomerno in brez sledi koles. Z lahkoto premaguje ozka področja in prehode. Polnilno postajo lahko namestite skoraj povsod, praktično brez omejitev.

15101-20-L-003

Je najtišja

SILENO life z 58 db(A), je v primerjavi z modeli drugih proizvajalcev polovico manj hrupna. Komaj boste opazili, da je tam.

15101-20-L-007

Je boljši navigator

Z uporabo funkcije CorridorCut vaša robotska kosilnica brez težav kosi ozke prehode in slepe poti do 60 cm. Na koncu slepe poti se robotska kosilnica samodejno obrne in kosi nazaj.

19113-20-L-018

Deluje v vsakem vremenu

Vaša SILENO life je vaš osebni vrtnarski pomočnik, ki opravlja svoje delo v vseh vremenskih razmerah. Ne glede na to, ali navzgor ali navzdoldol, v dežju ali soncu – vaša trava bo vedno lepo pokošena.

15101-20-L-001

Hitro in enostavno nameščeno

Programski pomočnik vam bo pomagal pri namestitvi vaše SILENO life. V intuitivni meni vnesite velikost vaše trate ter želene čase košnje in izračunal vam bo načrt košnje v skladu z delovanjem SILENO life. Zapletenih izračuni in programiranje niso potrebni. Seveda se lahko načrt košnje po potrebi spremeni ali prilagodi.

15101-20-L-012

SensorControl – budno pazi namesto vas

Modeli SILENO life so opremljeni tudi s funkcijo SensorControl: inteligentni rezalni sistem samodejno prilagodi čas košnje na podlagi rasti trave.

15001-20-I-003

Točkovna košnja: Zavrti me!

Funkcija točkovne košnje, spiralna košnja, naredi SILENO life idealno za težko dostopne površine kot so npr. pod trampolinom ali vrtnim pohištvom – kar vam prihrani naporno delo!

15101-20-L-023

Zelo cool

Pametni senzor za mraz zazna temperature blizu točke ledišča in zaustavi načrt košnje, da zaščiti vašo trato.

15101-20-L-007

Enostavno čiščenje

GARDENA SILENO life je konstruirana tako, da enostavno pršenje z vrtno cevjo, ohišje, rezila in kolesa temeljito osvobodi umazanije, prahu in ostankov trave.

04088-20-L-001

Varna in zanesljiva

Mejni kabel določa območje košnje fleksibilno in hkrati zanesljivo – zagotavlja, da robotska kosilnica kosi samo določene površine. Izjemno občutljivi senzorji trka zagotavljajo, da se robotska kosilnica ne bo ustavila zaradi ovir. Če kosilnico dvignemo, drugi sklop senzorjev takoj ustavi rezila in tako prepreči poškodbe.

Zmogljiva robotska kosilnica za trate do 1250 m²

Robotska kosilnica GARDENA SILENO life je zasnovana posebej za težavnostne trate. GARDENA SILENO life je kot vse robotske kosilnice druižine SILENO neprimerljivo tiha – izjemno, le 58 dB (A). Vaših sosedov košnja ne bo vznemirjala, saj ne bodo slišali prav ničesar!
Polnilno postajo lahko namestite kjer koli na vašem vrtu. Odporna je na vse vremenske razmere, naj bo to dež ali sonce. SILENO life zagotavlja odlične rezultate košnje tudi na pobočjih do 35%. Kjer imajo druge kosilnice težavo, SILENO izjemno opravi svojo nalogo! SILENO je enostaven za nego, očistite ga lahko z vrtno cevjo.
Kot je opisano v navodilih, z mejno žico označite območje košnje, avtomatska kosilnica pa se na trati usmerja po vodilni žici. Ko opravite začetno namestitev, SILENO life zaživi in deluje samostojno glede na nastavljeni program košnje. Funkcija CorridorCut je posebej zasnovana za košnjo trate v ozkih območjih od 60 cm in težje dostopnih kotnih predelih. Vaš vrtni partner se zanesljivo loti tudi najožjih prostorov in najtesnejših kotov. Tipalo za zmrzal varuje vašo trato in ustavi košnjo, ko je temperatura blizu ledišča. Zahvaljujoč funkciji SensorControl lahko SILENO life izmeri rast trave in ustrezno prilagodi čas košnje. Seveda, to je GARDENA!
Tehnične specifikacije
Št. izdelka 15103-32
EAN koda: 4078500043830
Produktivnost
Delovno območje 1250 m² ±20 %
Polnilni sistem Avtomatsko
Maksimalen naklon v delovnem območju 35 %
Izdelek
Nadzorna plošča Medium LCD display
Timer Da
Tip ročaja Integrirano
Napajanje in polnjenje
Tip baterije Li-Ion
Tipičen čas polnjenja 60 min
Povprečen čas košnje ob enem polnjenju 65 min
Povprečna poraba ob največji obrememnitvi 7 kWh
Motor in sistem rezil
Sistem košnje 3 pivoting razor blades
Višina reza, najmanj–največ 20-50 mm
Širina košnje 22 cm
Podatki o hrupu
Zagotovljen nivo hrupa 58 dB(A)
Varnostne funkcije
Alarm Da
PIN koda Da
Dvižni senzor Da
Senzor nagiba Da
Dodatna oprema za namestitev
Mejni kabel 250 m
Klini 300 kosi
Skupne mere
Velikost izdelka, D × Š × V 58 × 39 × 23 cm
Teža 7.3 kg

 

Garanacija: 24 mesecev

Povezava na uradno stran proizvajalca: https://www.gardena.com/si/izdelki/nega-trate/robotske-kosilnice/sileno-life/967845207/

Dodatne informacije

Proizvajalec

Gardena