Opis

Lastnosti

15001-20-L-019

Idealno za majhne in zapletene travne površine

GARDENA SILENO city kosi velike travne površine popolnoma samodejno, zanesljivo, brez proge in enakomerno. Brez težav opravi z ozkimi prehodi. Polnilno postajo lahko postavite zelo prilagodljivo, skoraj brez omejitev.

15001-20-L-041

Je najtišja

SILENO city z 58 db(A), je v primerjavi z modeli drugih proizvajalcev polovico manj hrupna. Komaj boste opazili, da je tam.

15001-20-L-054

Je boljši navigator

Z uporabo funkcije CorridorCut vaša robotska kosilnica brez težav kosi ozke prehode in slepe poti do 60 cm. Na koncu slepe poti se robotska kosilnica samodejno obrne in kosi nazaj.

15001-20-L-036

Deluje v vsakem vremenu

Vaša SILENO city je vaš osebni vrtnarski pomočnik, ki opravlja svoje delo v vseh vremenskih razmerah. Ne glede na to, ali navzgor ali navzdoldol, v dežju ali soncu – vaša trava bo vedno lepo pokošena.

15001-20-L-027

Hitro in enostavno nameščeno

Programski pomočnik vam bo pomagal pri namestitvi vaše SILENO city. V intuitivni meni vnesite velikost vaše trate ter želene čase košnje in izračunal vam bo načrt košnje v skladu z delovanjem SILENO city. Zapletenih izračuni in programiranje niso potrebni. Seveda se lahko načrt košnje po potrebi spremeni ali prilagodi.

15001-20-L-042

SensorControl – budno pazi namesto vas

Modeli SILENO city so opremljeni tudi s funkcijo SensorControl: inteligentni rezalni sistem samodejno prilagodi čas košnje na podlagi rasti trave.

15001-20-I-003

Točkovna košnja: Zavrti me!

Funkcija točkovne košnje, spiralna košnja, naredi SILENO city idealno za težko dostopne površine kot so npr. pod trampolinom ali vrtnim pohištvom – kar vam prihrani naporno delo!

15101-20-L-023

Zelo cool

Pametni senzor za mraz zazna temperature blizu točke ledišča in zaustavi načrt košnje, da zaščiti vašo trato.

15001-20-L-037

Enostavno čiščenje

GARDENA SILENO city je konstruirana tako, da enostavno pršenje z vrtno cevjo, ohišje, rezila in kolesa temeljito osvobodi umazanije, prahu in ostankov trave.

04088-20-L-001

Varna in zanesljiva

Mejni kabel določa območje košnje fleksibilno in hkrati zanesljivo – zagotavlja, da robotska kosilnica kosi samo določene površine. Izjemno občutljivi senzorji trka zagotavljajo, da se robotska kosilnica ne bo ustavila zaradi ovir. Če kosilnico dvignemo, drugi sklop senzorjev takoj ustavi rezila in tako prepreči poškodbe.

Zmogljiva robotska kosilnica za trate do 500 m²

Tiha, vsestranska in inteligentna GARDENA SILENO city je idealna za manjše trate. Na košnjo je pripravljena takoj, ko v pomočniku za namestitev vnesete velikost trate, želene neaktivne dni in čas pričetka košnje. Robotska kosilnica sama izračuna potreben čas košnje in načrtuje svoje delo! SILENO s svojo visoko zmogljivostjo in priročno košnjo olajša vaše delo. Zaradi tihega motorja, sosedje sploh ne bodo slišali košnje robotske kosilnice. SILENO city se loti svoje naloge ne glede na vremenske razmerej, pa naj bo sonce ali dež. Travnik je vedno videti brezhibno in negovan. Sistem CorridorCut poskrbi za popolno košnjo tudi v ozkih predelih, kjer je le 60 cm površine. Pokosi tudi mrtve kote in prihrani vaš dragoceni čas. Zahvaljujoč funkciji SensorControl za rast trave, vaša robotska kosilnica sama določi pogostost košnje. Samodejno se glede na višino trave odloči, če je pravi trenutek za košnjo. SILENO city kosi natančno in ohranja pravilno dolžino trave, med tem ko vi uživate v prostem času. Mejna žica določa območje košnje, vodilna žica pa robotsko kosilnico zanesljivo in samodejno usmeri po vseh področjih košnje, skozi ozke predele in nazaj do polnilne postaje. Kosi popolnoma avtonomno, kar za vas pomeni več sprostitve in čas, da resnično uživate v svojem vrtu. Tudi nakloni do 35 odstotkov ne predstavljajo težave za košnjo. SILENO city po košnji enostavno očistite z vrtno cevjo. SILENO city poskrbi, da postane košnja travnika enostavna. Posedite, sprostite se in opazujte, kako robotska kosilnica gara namesto vas. Še vprašali se boste, kako ste lahko sploh živeli brez robotske kosilnice SILENO! Seveda, to je GARDENA.
Pomočnik vas intuitivno vodi skozi začetne namestitve, na voljo pa so tudi videoposnetki z navodili, ki vam bodo pomagali skozi celoten postopek. Če potrebujete dodatno pomoč ali imate vprašanja, se obrnite na naš oddelek za pomoč uporabnikom.
Tehnične specifikacije
Št. izdelka 15002-32
EAN koda: 4078500032650
Produktivnost
Delovno območje 500 m² ±20 %
Polnilni sistem Avtomatsko
Maksimalen naklon v delovnem območju 35 %
Izdelek
Nadzorna plošča LCD prikazovalnik z nastavitvenim menijem
Timer Da
Tip ročaja Integrirano
Napajanje in polnjenje
Tip baterije Li-Ion
Tipičen čas polnjenja 75 min
Povprečen čas košnje ob enem polnjenju 65 min
Povprečna poraba ob največji obrememnitvi 4 kWh
Motor in sistem rezil
Sistem košnje 3 pivoting razor blades
Višina reza, najmanj–največ 20-50 mm
Širina košnje 16 cm
Podatki o hrupu
Zagotovljen nivo hrupa 58 dB(A)
Varnostne funkcije
Alarm Ne
PIN koda Da
Dvižni senzor Da
Senzor nagiba Da
Dodatna oprema za namestitev
Mejni kabel 150 m
Klini 200 kosi
Skupne mere
Teža 7.3 kg