Opis

Robotska kosilnica Husqvarna 415X je najnaprednejši model iz serije 400. Za košnjo kompleksnih travnatih površin s površino do 1600m2 , ter naklona do 40%.

Robotska kosilnica Husqvarna 415X

Robotska kosilnica Husqvarna 415X je premium model serije X-line. Kosi kompleksne površine velikosti do 1600m2 . Robotska kosilnica zelo dobro obvladuje ozke prehode in naklone vse do 40%. Kosilnica je opremljena z Automower Connect, z GPS sledenjem. Odlikuje jo X-line dizajn in led žarometi, ter sprednji odbijač in posebej obarvana kolesa. Automower Connect vam daje popoln nadzor nad robotsko kosilnico 415X, saj jo lahko sleidte, upravljate in nadzirate preko pametnega telefona, ne glede na to kje se nahajate.

ROBOTSKA KOSILNICA HUSQVARNA 415X | Glavne značilnosti

Automower connect
Z GPS podprta navigacija
LED luči
Vremenski časovnik (prilagaja čas košnje rasti trate)
Premaguje zahtevne površine do 40%
Prednji odbijač
Edinstven sistem košnje
Samodejno polnjenje
Senzor dviga in nagiba
Enostavna nastavitev višine košnje
GPS zaščita pred krajo
Brez emisij
Nizka poraba energije
Časovnik
Tiho delovanje

ROBOTSKA KOSILNICA HUSQVARNA 415X | Tehnični podatki

Tip baterije: Li-ion
Povprečen čas polnjenja: 60 min
Povprečen čas košnje z enim polnilnim ciklom: 70 min
Širina košnje: 22 cm
Najvišja višina košnje: 50 mm
Najnižja višina košnje: 20 mm
Zmogljivost: 1600 m2
Nivo hrupa: 60 dB (A)

ROBOTSKA KOSILNICA HUSQVARNA 415X | Dimenzije

Dolžina: 61 cm
Širina: 45 cm
Višina: 24 cm
Teža: 10,0 kg

GPS tehnologija za podporo navigiranju

Robotska kosilnica Husqvarna 315X ima vgrajen GPS sistem. Z njim si ustvari mikro načrt vrta, njegov tloris, ovire in druge posebnosti. S pomočjo sistema GPS si Automower med košnjo beleži, katere dele trate je že pokosil, zato je košnja bolj sistematična, rezultat pa še hitrejša in bolj natančna košnja!

Učinkovita, tehnično dovršena robotska kosilnica za zahtevne terene, večjih površin

Robotska kosilnica Husqvarna 415X samodejno prehaja skozi ozke prehode. Ne samo to, v izogib nastanku kolesnic, skozi prehod vedno izračuna in ubere malenkost drugačno pot. Kot večina ima tudi ta robotska kosilnica varnostno zaščito proti kraji (alarm ali zaklepanje s PIN), odličen LCD uporabniški vmesnik z 19 gumbno tipkovnico ter možnost nastavljanja višine košnje.

Zanesljivo in učinkovito opravljeno delo, tudi ko vas ni doma

Na robotske kosilnice Husqvarna se lahko vedno in brez skrbi zanesete. Več kot dvajset let razvoja in izboljšav je robotske kosilnice pripeljalo na visok nivo dovršenosti in učinkovitosti pri delovanju. Res odlični rezultati pri košnji pa so rezultat zaradi katerega so robotske kosilnice vedno bolj priljubljene, prodaja pa v strmem porastu.

Tiho delovanje za uporabo tudi v najbolj občutljivih okoljih

Z nivojem hrupa tudi do 56 dB (A) so robotske kosilnice Husqvarna resnično dobra naložba v par nevidnih, tihih in za delo vedno pripravljenih rok. Kljub rednemu in pogostemu obratovanju so skoraj neslišne in nemoteče za okolico ter tako primerne tudi za urbana, gosteje poseljena okolja.

 

Robotska kosilnica Husqvarna 415X je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Garancija: 24 mesecev za fizične stranke, 12 mesecev za pravne stranke

Dodatne informacije

Proizvajalec

Husqvarna