Opis

Robotska kosilnica Husqvarna 440 je odlična, visoko zmogljiva robotska kosilnica, primerna za večje in kompleksne travnate površine velikosti do 4000 m2  s klančinami do 45% (24°).

Robotska kosilnica ima kot vse robotske kosilnice Husqvarna varnostno zaščito proti kraji (alarm ali zaklepanje s PIN), kakovosten LCD uporabniški vmesnik z 19 gumbno tipkovnico ter možnost nastavljanja časa košenja.

eč podatkov

Robotska kosilnica Husqvarna 440

Robotska kosilnica Husqvarna 440 je večja, zmogljiva in tehnično dovršena 4 kolesna robotska kosilnica. Namenjena je urejanju zelenic bolj kompleksnih oblik in reliefa, velikosti do 4000 m2 .

Opremljena je s številnimi patentiranimi tehničnimi rešitvami, katerih lastnik je Husqvarna in pomenijo občutno prednost pred podobnimi produkti na trgu. Robotska kosilnica Husqvarna 440 svoje delo opravi natančno, hitro in nadvse ekonomično, kar jo dela eno najbolj učinkovitih kosilnic na trgu!

Pametna tehnologija te robotske kosilnice, ves čas obdeluje vremenske podatke in temu prilagaja delovanje; frekvenco ciklov košenja. Po zelenici se giblje samo takrat, ko je to zares potrebno. Ob suhem in sončnem vremenu manj in v obdobjih dežja ter hitrejše rasti trave – pogosteje. Na ta način ne le da varčuje z energijo, temveč se zmanjšujeta obraba kosilnice in obremenjenost trate.

ROBOTSKA KOSILNICA HUSQVARNA 440 | Glavne značilnosti

Delovanje v vseh vremenskih razmerah
Vremenski časovnik in avtomatsko prilagajanje pogostosti košnje vremenu
Premagovanje in sistematsko obvladovanje tudi bolj kompleksnih terenov
Nizka poraba energije
Samodejno polnjenje
Pregleden LCD uporabniški vmesnik in tipkovnica
Alarm proti kraji
Zaklep s PIN kodo
Vodilni kabel
Senzor dviga in nagiba

 

Učinkovita, tehnično dovršena robotska kosilnica za zahtevne terene, večjih površin

Robotska kosilnica Husqvarna 440 samodejno prehaja skozi ozke prehode. Ne samo to, v izogib nastanku kolesnic, skozi prehod vedno izračuna in ubere malenkost drugačno pot.

Kot večina ima tudi ta robotska kosilnica varnostno zaščito proti kraji (alarm ali zaklepanje s PIN), odličen LCD uporabniški vmesnik z 19 gumbno tipkovnico ter možnost nastavljanja višine košnje.

Zanesljivo in učinkovito opravljeno delo, tudi ko vas ni doma

Na robotske kosilnice Husqvarna se lahko vedno in brez skrbi zanesete. Več kot dvajset let razvoja in izboljšav je robotske kosilnice pripeljalo na visok nivo dovršenosti in učinkovitosti pri delovanju. Res odlični rezultati pri košnji pa so rezultat zaradi katerega so robotske kosilnice vedno bolj priljubljene, prodaja pa v strmem porastu.

ROBOTSKA KOSILNICA HUSQVARNA 440 | Tehnični podatki

Tip baterije: Li-ion
Povprečen čas polnjenja: 60 min
Povprečen čas košnje z enim polnilnim ciklom: 290 min
Širina košnje: 24 cm
Najvišja višina košnje: 60 mm
Najnižja višina košnje: 20 mm
Zmogljivost: 4000 m2
Nivo hrupa: 56 dB (A)

ROBOTSKA KOSILNICA HUSQVARNA 440 | Dimenzije

Dolžina: 72 cm
Širina: 56 cm
Višina: 31 cm

Robotska kosilnica Husqvarna 440 je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Garancija: 24 mesecev za fizične stranke, 12 mesecev za pravne stranke

Dodatne informacije

Proizvajalec

Husqvarna