Opis

Robotska kosilnica Husqvarna 450X je največja in najbolj zmogljiva robotska kosilnica, namenjena košnji do 5000 m2 velikih in zahtevnih površin, ki jih precizno obvladuje, tudi na račun GPS tehnologije.

Robotska kosilnica Husqvarna 430X ima vgrajen GPS sistem. Z njim si ustvari mikro načrt vrta, njegov tloris, ovire in druge posebnosti.

Robotska kosilnica Husqvarna 450X

Robotska kosilnica Husqvarna 450X je velika in robustna robotska kosilnica za velike travnate površine. Namenjena je košnji do kar 5000 m2 velikih in zahtevnih površin, katere bo obdelala natančno in v kratkem času, tudi na račun GPS tehnologije in zmogljive baterije, ki zagotavlja 260 min neprekinjenega delovanja te robotske kosilnice.

Opremljena je s številnimi Husqvarna tehničnimi rešitvami, ki motorni kosilnici dajejo občutno prednost pred podobnimi produkti na trgu. Robotska kosilnica Husqvarna 450X svoje delo opravi natančno, hitro in nadvse ekonomično, kar jo dela eno najbolj učinkovitih kosilnic na trgu!

Pametna tehnologija te robotske kosilnice, ves čas obdeluje vremenske podatke in temu prilagaja delovanje; frekvenco ciklov košenja. Po zelenici se giblje samo takrat, ko je to zares potrebno. Ob suhem in sončnem vremenu manj in v obdobjih dežja ter hitrejše rasti trave – pogosteje. Na ta način ne le da varčuje z energijo, temveč se zmanjšujeta obraba kosilnice in obremenjenost trate.

ROBOTSKA KOSILNICA HUSQVARNA 450X | Glavne značilnosti

Delovanje v vseh vremenskih razmerah
Vremenski časovnik in avtomatsko prilagajanje pogostosti košnje vremenu
Vgrajen GPS sistem za podporo navigaciji po vrtu
Premagovanje in sistematsko obvladovanje tudi bolj kompleksnih terenov
Nizka poraba energije
Samodejno polnjenje
Pregleden LCD uporabniški vmesnik in tipkovnica
Alarm proti kraji
Zaklep s PIN kodo
Vodilni kabel
Senzor dviga in nagiba

 

GPS tehnologija za podporo navigiranju

Robotska kosilnica Husqvarna 450X ima vgrajen GPS sistem. Z njim si ustvari mikro načrt vrta, njegov tloris, ovire in druge posebnosti. S pomočjo sistema GPS si Automower med košnjo beleži, katere dele trate je že pokosil, zato je košnja bolj sistematična, rezultat pa še hitrejša in bolj natančna košnja!

Automower Connect

Z Automower® Connect imate popoln nadzor nad vašo robotsko kosilnico in pregled statusa na vašem pametnem telefonu. Tako lahko vašo robotsko kosilnico pošljete kosit, zaustavite, pošljete v polnilno postajo ter preverite in prilagodite nastavitve košnje, prav tako pa prejmete opozorila in lahko sledite svoji kosilnici v primeru kraje – kjerkoli že ste.

Učinkovita, tehnično dovršena robotska kosilnica za zahtevne terene, večjih površin

Robotska kosilnica Husqvarna 450X samodejno prehaja skozi ozke prehode. Ne samo to, v izogib nastanku kolesnic, skozi prehod vedno izračuna in ubere malenkost drugačno pot.

Kot večina ima tudi ta robotska kosilnica varnostno zaščito proti kraji (alarm ali zaklepanje s PIN), odličen LCD uporabniški vmesnik z 19 gumbno tipkovnico ter možnost nastavljanja višine košnje.

Zanesljivo in učinkovito opravljeno delo, tudi ko vas ni doma

Na robotske kosilnice Husqvarna se lahko vedno in brez skrbi zanesete. Več kot dvajset let razvoja in izboljšav je robotske kosilnice pripeljalo na visok nivo dovršenosti in učinkovitosti pri delovanju. Res odlični rezultati pri košnji pa so rezultat zaradi katerega so robotske kosilnice vedno bolj priljubljene, prodaja pa v strmem porastu.

Tiho delovanje za uporabo tudi v najbolj občutljivih okoljih

Z nivojem hrupa tudi do 56 dB (A) so robotske kosilnice Husqvarna resnično dobra naložba v par nevidnih, tihih in za delo vedno pripravljenih rok. Kljub rednemu in pogostemu obratovanju so skoraj neslišne in nemoteče za okolico ter tako primerne tudi za urbana, gosteje poseljena okolja.

ROBOTSKA KOSILNICA HUSQVARNA 450X | Tehnični podatki

Tip baterije: Li-ion
Povprečen čas polnjenja: 75 min
Povprečen čas košnje z enim polnilnim ciklom: 260 min
Širina košnje: 24 cm
Najvišja višina košnje: 60 mm
Najnižja višina košnje: 20 mm
Zmogljivost: 5000 m2
Nivo hrupa: 57 dB (A)

ROBOTSKA KOSILNICA HUSQVARNA 450X | Dimenzije

Dolžina: 72 cm
Širina: 56 cm
Višina: 31 cm
Teža: 13,9 kg

Robotska kosilnica Husqvarna 450X je vrhunski izdelek svetovno znane in priznane znamke Husqvarna, ki izdeluje zelo kakovostne stroje in orodja tako za profesionalno kot splošno rabo. Zaupanje v znamko in nakup izdelka Husqvarna vas bosta navdušila in nagradila z uporabnostjo ter zanesljivostjo.

Garancija: 24 mesecev za fizične stranke in 12 mesecev za pravne stranke

 

Dodatne informacije

Proizvajalec

Husqvarna