Opis

Brezžični sesalnik Rowenta RH9490WO Air Force 560 Aqua prinaša popolnoma nove dimenzije sesanja.

Akumulatorski pokončni sesalnik Air Force 560 Flex s svojo iznajdljivo in prilagodljivo zasnovo popelje v novo dimenzijo, ki pobira prah do 5-krat dlje, pod nizkim pohištvom z neprekosljivimi zmogljivostmi in okretnostjo, za čiščenje brez napora! V kombinaciji z visoko sesalno močjo, 100 W, občutite čiščenje brez omejitev, da lahko zajamete prah v vsakem vogalu in pospravite svoj dom hitreje kot kdajkoli prej. Poleg tega odkrijte dodatno glavo za popolnoma nov način čiščenja zahvaljujoč pametnemu dizajnu, ki vsebuje novo glavo Aqua: idealen pripomoček, ki prihrani čas za brezskrbno čiščenje vsak dan. Sesalnik in čistilec v eni potezi s to priročno nastavitvijo vsebuje inovativno, visokotehnološko zasnovo, ki ponuja popolno čistilno rešitev. Gibanje nazaj in naprej poteka brez napora – tudi v vogalih – z globinskim čiščenjem, ki je namenjeno reševanju večjega nereda.

Nadgradite svojo izkušnjo čiščenja doma z aparatom Aqua Head za sočasno čiščenje z dvojnim delovanjem kjerkoli ga potrebujete. Čiščenje brez težav z nastavitvijo, ki prihrani čas, in s katero lahko sesate in obrišete z eno potezo. Povsod sledite prahu in v vsakem trenutku dosežite brezhiben dom z visoko sesalno močjo 100 W in litij-ionsko baterijo, ki se ponaša z impresivnimi 35 minutami avtonomije (nastavitev na ročnim max način delovanja). Ta brezžični sesalnik, hiter v ravnih linijah in okreten v kotih, je narejen tako, da navduši, z neprimerljivo zmogljivostjo in brezmejnim odnosom.

Edinstvena glava z LED lučmi, ki ne pušča prahu nikjer in integrirane ščetke pokrivajo vsak centimeter vašega doma, od tal do stropa: parket, ploščice, preproge, pod nizkim pohištvom in popolno navigacijo okrog občutljivega pohištva. Ta model vsebuje komplet nastavkov za živalsko dlako, idealen za lastnike hišnih ljubljenčkov, vključno z mini elektro krtačo.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:
– Moč: Litij-ionska baterija 21,9 V
– Čas delovanja: do 35 minut
– Čas polnjenja: 3 ure
– Raven hrupa: do 82 dB(A)
– Kapaciteta posode: 0,65 l
– Sesalna glava: pravokotna Power Slim glava z LED osvetlitvijo
– Dodatno: Držalo vse v 1, 2v1 sesanje in mokro čiščenje hkrati, ciklonska tehnologija, motor brez krtačke, kazalnik časa delovanja, čistilni sistem s krtačo, mini motorna krtača, krtača za fotelje, pripomoček za špranje, krtača za preprosto čiščenje, polnilna baza
– Kapaciteta posode za prah: 0,65 l
– Teža: 5,66 kg
– Barva: Modra/bela
Garancija: 2 leti

Dodatne informacije

Proizvajalec

Rowenta

EAN