Opis

S parnim sesalnikom Clean & Steam Revolution je prihranek časa za zdrav dom brezhiben.
Odkrijte revolucionarno izkušnjo čiščenja, ki ponuja lažje zmogljivosti, ki so enostavnejše kot prej (prejšnja generacija modelov Clean & Steam) – vse v kompaktnem okvirju za enostavno uporabo in shranjevanje.
En aparat naredi vse: hkratno sesanje in morko čiščenje tal, difuzor eteričnega olja za zdravje in dobro počutje, napredna ciklonska tehnologija za zmogljivost, ki je trajna in še več.
ENOSTAVNO ČIŠČENJE
Odkrijte vrhunsko uporabniku prijazno rešitev za čiščenje. Enostavno sesanje in mokro čiščenje tal s paro v eni potezi.
2-V-1: MOKRO ČIŠČENJE IN SESANJE
Clean & Steam Revolution je kombinacija visoko učinkovitega pokončnega sesalnika in parnega čistilnika. Ne zapravljajte časa s sesanjem in čiščenjem: s Clean & Steam Revolution bodo tla brezhibna v samo eni potezi.
ZDRAVO ČIŠČENJE
Moč pare ubije 99,9 % bakterij in mikrobov, pri čemer dezinficira dom brez detergentov in kemikalij, hkrati pa napade še pršice in grde vonjave. Za zdravo čiščenje in dom brez alergij s spoštovanjem do okolja.
ODIŠAVLJEN DOM
Dodajte dobremu počutju še prijeten vonj z difuzorjem za eterična olja, za bolj zdravo in osveženo domače okolje, prijetno na pogled in vonj.
UČINKOVITOST NA VSEH VRSTAH TAL
Ena sama poteza in trda tla bodo brezhibno čista. Za preproge in tekače uporabite poseben dodatek Ultra Glider, ki posesa in osveži s paro v enem lahkotnem potegu.

Tehnične lastnosti:
-Moč: 1500W
– Čas delovanja: do 30 min in 100m2
– Čas ogrevanja: 30 s
– Prostornina vreče za prah: 0,3l
– Prostornina rezervoarja za vodo: 0,47 l
– Dolžina kabla: 7,5 m
– Raven zvoka: 83 dB
– Barva: bela/modra

Dodatne informacije

Proizvajalec

Rowenta

EAN